» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
68 / 976
»»

PrihajaNodi ::

V fiat daš denar ko hočeš domov keš.

Ali ko se bojiš, da ga boš spušil ali ko bi lahko kupil več...

brinovcek ::

Se pravi, da je potem bolje kupiti ltc z btc kot pa z eur če predpostavljaš da bo ltc šel iz 50 na 100 $ hkrati pa btc iz 3 na 6k? Je večji profit na konc?

chavlji ::

Cilji so različni. Moj je recimo, da pokrijem trenutni minus v € in potem vzamem ven del €, ki si ga težko privoščim izgubit in sem ga vložil iz fomo :)

brinovcek je izjavil:

Se pravi, da je potem bolje kupiti ltc z btc kot pa z eur če predpostavljaš da bo ltc šel iz 50 na 100 $ hkrati pa btc iz 3 na 6k? Je večji profit na konc?

Zakaj bi karkoli kupoval če pa oboje raste in ko pada pač pada. Ti moraš kupit takrat ko je v podnu in brez Fiata boš kaj? Gledal kako ti vse pada?

Zgodovina sprememb…

oracle ::

Mato989 je izjavil:

oracle je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Btw, formira se M zelo očiten na LTCju recimo... get ready, možnost padca spet visoke, dvakrat ni prebil resistance!

To gledas na enournih intervalih? Ce gledas na dnevnih intervalih slici zadeva na mini bull flag (en je ze bil par dni nazaj).

Men vse skupi zgleda ful neodloceno.

Tole gledam. Bear tunnel all the way! in formiranje Mja za double bottom! eveda pa lahko politika vedno zjebe TA!

Meni osebno je ta analiza mal sumljiva. Ta pas/kanal je kr neki pavsalno postavljen in tud 4 urni interval je neobicajna izbira. Ce mal spremenis parametre lahko tud drugo sliko prikazes. Zmeri je fajn met vec argumentov. Kje je macd, sma50,itd. Ce zdruzis vse podatke ni jasne predikcije. Edino dejstvo je, da smo prebil sma50days. Pa se to samo po seb nima teze. Js se vedno mislm da so vse smeri odprte. Je pa vsekakor stagnacija dober indikator za naprej.

Mato989 ::

PrihajaNodi je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Zakaj bi karkoli kupoval če pa oboje raste in ko pada pač pada. Ti moraš kupit takrat ko je v podnu in brez Fiata boš kaj? Gledal kako ti vse pada?

Zato ker eno lahko raste bolj kot drugo in loviš višino rasti in tako pridelaš dodatne coine, na enak način kot prodaja v fiat in nakup pri nižjih cenah...

To je posledica neumnih parjenj BTC in ETH na vse altcoine...

Samo mindseta nimaš tega NODI, saj jaz tudi ne, ker sva klasičarja, ampak tako folk dela... lovi razliko tečajev btc/alt. cash out je drugotnega pomena, ker so long term.

Kakšen je fee če trguješ btc/ltc?

Mato989 ::

Evo še enega. Ne vidim kako lahko rečemo da je ltc v bull runu dokler ne prebije tega kanala dol... vedno se obrne pri nižji vrednosti. 4 urne candlesticki pa so pomembni za strong trende... 30 min je brezveze, ker imaš komot 2 zelena pol pa rdečega... če maš pa 3 štiri urne zelene je pa to clear signal.

Pravzaprav je za holdanje pomemben samo čas 11.59 pm UTC, za kratkoročno trejdanje pa loviš vrhove aka +15% kot je bil LTC včeraj zvečer in takrat prodaš ter kupiš danes na najnižji točki. Koliko zelenih svečk je niti ni pomembno.

Se pa logično teh 15% včeraj ni obneslo do 11.59pm UTC ampak je samo padalo.

Zgodovina sprememb…

Je pa dejstvo, da smo preveč požrešni in mislimo da bo kar celoten čas 15% in več, ko pade na 5% si pa rečemo zakaj nismo prodali:)

Hm mislim, da bom danes šlo tole kr dobro gor ...

Zgodovina sprememb…

xabre ::

Čez par let bo BTC menda vreden milijone :) Poguglajte :)

xabre je izjavil:

Čez par let bo BTC menda vreden milijone :) Poguglajte :)

In z njim si bom lahko kupil kaj? Pico? :)

Veliko pic. Sej dejansko je v obtoku lahko samo zelo malo bitcoinov in ce bi se dejansko enkrat res mnozicno uporabljalo za dejansko kupovanje dobrin, bi sla cena v nebo.

detroit ::

chavlji je izjavil:

Cilji so različni. Moj je recimo, da pokrijem trenutni minus v € in potem vzamem ven del €, ki si ga težko privoščim izgubit in sem ga vložil iz fomo :)

ti pa si skromen jst pričakujem iz svojega 0.4btcja najmanj miljon:D
Skero

detroit je izjavil:

chavlji je izjavil:

ti pa si skromen jst pričakujem iz svojega 0.4btcja najmanj miljon:D

Potem hodlaš: ) fajn, fajn. Samo da ti ga ne bo kdo ukradel!

Čez 2-3 leta bo pa res vreden ene 1040000$ :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xabre ()

Pravkar prodal LTC je pri +5% sedaj pa veselo pada.:)

Čez 2-3 leta bo pa res vreden ene 104000$ :)

Dejmo se najprej pobrat na 4000 USD...

Hah neo raste ker je znan release date za red pulse ico pomoje :) bo kdo kaj investiral?

Pa nič kaj ne raste Neo... ?

chavlji je izjavil:

Pa nič kaj ne raste Neo... ?

Se bom popravil...je v zelenem zaradi tega.

Ste kaj zračunali koliko ste zapravili za transakcije?

Gregor P ::

Našim privoščim8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Kateri pa so "vaši"?

Hair ::

Bitstamp. doh :D
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.

Bitstamp je UK. Vsaj davke plačuje tam :)

To smo si pa sami krivi. Če bi bil pa referendum za zakon, da bi imela podjetja z velikim prometom nižje davke, bi se pa slovencenjli zabunili, da bi mogla imeti velika podjetja v bistvu še več davka, kot pa mali ubogi kmetje. To bi Janša prodal, ziher. Sori... šibka točka :D /offtopic

Vazelin ::

Ajde gremo na 200mlrd cap-a:D
Sedaj ko imam nakupjeno pa stagnira

Ku*wa mac:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

To pomeni da je treba sedaj prodati!

Jst ne bom nič kupoval na zalogo, kakšen dnevni biznis, to je pa vse

Jaz pa vsak dan shortam na kakšnem lokalnem vrhu. Se mi zdi, da se znajo potrdit govorice, da kitajci prepovejo tudi OCT in minanje. Če ne, pač ne... vsaj izgube ne bodo take, kot prvič, ko sem delal to. 'Cos I know better now :D

Jaz tudi dost shortam, pa tudi vlagam manj kot prej. Sploh čez noč dam vse v fiat, da lažje spim :) Drugač sanjam rdeče vertikale...

sarma832 ::

Hair je izjavil:

To smo si pa sami krivi. Če bi bil pa referendum za zakon, da bi imela podjetja z velikim prometom nižje davke, bi se pa slovencenjli zabunili, da bi mogla imeti velika podjetja v bistvu še več davka, kot pa mali ubogi kmetje. To bi Janša prodal, ziher. Sori... šibka točka :D /offtopic

Kolikor sem bral sta rekla da so v UK davki dražji(no vsaj takrat mislim da je bilo 18% napram 16% v slo), ampak da je razlog za to ker v Sloveniji ni bilo nobene pravne podlage in niso želeli tavati v temi

Samuel ::

Hair je izjavil:

Se mi zdi, da se znajo potrdit govorice, da kitajci prepovejo tudi OCT in minanje.D

fala kur*u, da bi to potrdili... bo vsaj konec kitajske centralizacije mininga bitcoina.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Jaz tako naredim, da čim prej zaslužim vložek, potem pa še za en vložek po vrhu in se s tistim naprej igram. Torej če vložiš 100 eur, moraš za začetek zaslužit vsaj 200 eur, da si glavnico nazaj nakažeš v fiate, s profitom pa potem prosto razpolagaš in torej v resnici nimaš nikoli izgube ali minusa, samo manj profita :)

Če pa vse zagoniš, pa pusti ta hec a ne :)

BTC se kr dobr drži.

Sicer sm pa kupu neo in pay (majhne količine). Moj prvi "trejd". Pa da vidm če mi kej rata.

Btc se dobro drzi? Se hecas?

Btc je stisnil prpo pred 4k $ :)

Saj je na 4k

PrihajaNodi je izjavil:

Btc se dobro drzi? Se hecas?

Tako pravijo svečke. Hitra (in relativno visoka) rast, ki ji sledi počasno lezenje je bullish.

Sicer pa očitno sem se nekaj le naučil. Na coindesku novica potrjuje moja prejšnja opažanja, da je sma50 pomemben indikator in da se po fibonačiju pričakuje upor na 4200. Prav tako tudi dejstvo, da je kratkoročna prihodnost še vedno zelo negotova.

p.s.: ne bit tok neučakan :D malo mirovanja je OK!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oracle ()

hdsdwn ::

Alo fantje, glede na zgoraj prebrano... ocenjujete, da se v naslednjemu dnevu ali dveh zopet pripravljamo na konkretnejši padec btc/neo?

Market cap tudi lepo raste. Sem pa zamudil priliko za prodajo in zdaj bom šel spat v negotovosti :(

GregiB ::

Meni se zdi zanimiv ekonomski fenomen Crypto-tokenov, kaj določa njihovo vrednost?!? Ni nobenega backinga v kakršnihkoli tuzemskih sredstvih, zgolj zaupanje kupcev, investitorjev. Zakaj je Bitcoin npr. "vreden" 4000$, Ethereum pa 290$? Če je ICO nadomestilo za crowdfunding, zakaj se potem s tokeni še tguje, če je fiat denar zanje šel za financiranje ICO projekta?!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Tole meni deluje kot se en masaker...

BTC ravnokar drastično pada

Drastičen padec bo, ko zaprejo naslednjo kitajsko borzo.

DeeJay ::

drastično je reku, lol

DeeJay ::

o drastičnem lahko govorimo, ko bo padlo za 20% ali več.

perci ::

Joke je cela ta tema.
««
68 / 976
»»