» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
57 / 976
»»

K0l1br1 ::

Jaz sem za vsak slučaj nabavil Vizarsin. Nekaj se bo dvignilo. Doktorci sem rekel, da sem tudi pred tem take težave imel, sicer bi me poslala še na kake preiskave.

Nejcolin ::

hammock je izjavil:

Nejcolin je izjavil:

Katero valuto se trenutno najbolj splača kupit ob tem padcu?

Zaenkrat se nic, cez cas ko se ustavi pa katerokoli od top 5...ne mores bistveno falit.

O kakšnem časovnem obdobju se govori? Se lahko ustavi v urah, dnevih, minutah?

Drevesce ::

Zakaj točno admini ne brišejo komentarjev "-valvoline-" ? Več kot očitno je, da tip nima pojma o kriptovalutah, več kot očitno je da trolla in več kot očitno je da ne spada v to temo?

Zadeva pa pada pa kaj.. kolikokrat je že. Nekateri vplivni pač niso ujeli tiste prve mrzlice pa so napravili novo. Danes se kupuje! (verjetno čez kakšnih par urc)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drevesce ()

PrihajaNodi ::

Danes se kupuje!

Fora je da so to govorili že včeraj. Vmes so pa biljoni izpuhteli.

I told my grandma to put all her lifesavings in Bitcoin because you guys said

:))

Zgodovina sprememb…

hammock ::

Nejcolin je izjavil:

hammock je izjavil:

Nejcolin je izjavil:

Zaenkrat se nic, cez cas ko se ustavi pa katerokoli od top 5...ne mores bistveno falit.

O kakšnem časovnem obdobju se govori? Se lahko ustavi v urah, dnevih, minutah?

To pa nihce ne ve. Jaz mislim da bo se vsaj teden ali dva rdece, se pa najverjetneje motim v eno ali drugo smer. Speci si kokice in opazuj stanje.

gruntfürmich ::

Nejcolin je izjavil:

$$ ali €€
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

PrihajaNodi je izjavil:

Danes se kupuje!

Meni se je zdelo logično, da včeraj absolutno ni bil dan za nakupe, glede na to, da se je vedelo, da se bodo borze še naprej zapirale (oziroma blokirale) in da bo padec neizogiben.
Pa se nimam za nobenega strokovnjaka na tem področju ampak mi to pove že zdrava kmečka logika :D

Sicer pa tisti, ki vlagajo svoje pokojnine in se celo kreditirajo za kriptovalute so pa zelo neumno pogumni. Bolj tisto prvo.

Je danes dan za nakupe?

Buggy ::

PrihajaNodi je izjavil:

Je danes dan za nakupe?

je ja...jaz grem po sixpack takoj po sihtu :P

deleted ::

Kdor hitro kupi, dvakrat kupi! (židovski pregovor)

Ajnstajn` ::

PrihajaNodi je izjavil:

Danes se kupuje!

saj pa ne kupiš vsega, kupiš nek delež vsakič. jaz sem kupil že včeraj in kupil sem nekaj spet danes. Če še bolj pade, kupim še jutri, če ne pa ne. vedno moreš met rezervo.
//

nekdo je na bitstampu pravkar kupil za par miljonov bitcoinov... se bo trend obrnil?

chavlji ::

Počak da Jure zbere ključe in proda. Pol bo spet padec :)

chavlji je izjavil:

Počak da Jure zbere ključe in proda. Pol bo spet padec :)

:)):))

Še 4 ure imajo kitajci..

Sc0ut ::

gruntfürmich je izjavil:

nekdo je na bitstampu pravkar kupil za par miljonov bitcoinov... se bo trend obrnil?

Sem samo gledal spike:)

Ne bo se, prevec zaporanj borz bo se.

Sem pa glih bral en komentar, da vsi mining pooli na kitajskem se ostajajo!
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

verjetno se bo, ker bodo ovce začele kupovati, in ko se bo znova nabralo povpraševanje bodo kiti znova prodali, namesto da bi folk še bolj prodajal in kitom odškrnil dobiček.
znova in znova ista zgodba, kiti pa vedno večji...

bond007 ::

Mislim da Jure ne paničari, he knows better. Kvečjemu ima mogoče paniko kako hitro dodatni fiat spravit na menjalnice.

pogumni lahko na 3000-ki naredijo 10% profita.

DeeJay ::

Caixin update: OKCoin and Huobi may have longer period before closing than other exchanges, up to the end of October
https://twitter.com/cnLedger

nekdo na bitstampu kuri miljone...

Mato989 ::

gruntfürmich je izjavil:

nekdo na bitstampu kuri miljone...

Res nerealno... cel dan retracementa je skočo nazaj v minutah... po 80 btc nakupov pa 60 pa 50...

eni tukaj, ki s svojo kuglo vedno vejo kje je odboj in do kdaj, bi lahko na tej sveci na hitro nekaj zasluzili...jaz sem pussy :D

Buggy je izjavil:

eni tukaj, ki s svojo kuglo vedno vejo kje je odboj in do kdaj, bi lahko na tej sveci na hitro nekaj zasluzili...jaz sem pussy :D

Saj je bil jasen support na 3k... samo jaz nimam več fiata :)

Ni pa nujno da se odije tak močno kot se je... ker to je res... cel dan je not prneslo v minutah

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

dej ne srackaj ga s tem supportom no...kje je bil pa pri 3900 in 3500?

to ni bil navaden odboj, ampak en kit, ki se kar vidi kako kupuje vse kar leze. ne more v vsaki 1 minuti bit po miljon nakupa od nas revežev...

ok. Kdaj prodamo?

zdaj bi moral folk vse prodat naj pedri ostanejo s svojimi cojni v minusu

Je lahko to igra buy/sell? Zdej se bodo začeli nakupi ker folk misli da bo raslo.

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

dej ne srackaj ga s tem supportom no...kje je bil pa pri 3900 in 3500?

Saj je bil, samo je bil ekspresno pojeden zaradi političnih novic Kitajske... jasno.

Zdaj je support močnejši, ker veliko več ljudi vidi pri tej ceni možnost zaslužka kot pri 3.9k ali 3.5k

In zdaj je tudi že mnogo weak handov prodalo, se pravi pritisk na prodajo ni enako visok kot je bil pri 3.9k recimo... zato pa tam ni zgledalo kot da je support, ker je pado v sekundah.

gruntfürmich je izjavil:

to ni bil navaden odboj, ampak en kit, ki se kar vidi kako kupuje vse kar leze. ne more v vsaki 1 minuti bit po miljon nakupa od nas revežev...

Torej je kit kupoval na VSEH exchangih?

Malo morgen.

Zgodovina sprememb…

glejte, tu ni nič izključeno, niti nov all time high, če se trend nadaljuje. trenutno samo se samo dotaknili MA20-tedenske oz prešli MA100-dnevno, kar se je že letos trikrat zgodilo...

gruntfürmich je izjavil:

glejte, tu ni nič izključeno, niti nov all time high, če se trend nadaljuje. trenutno samo se samo dotaknili MA20-tedenske oz prešli MA100-dnevno, kar se je že letos trikrat zgodilo...

Jap.

Mato989 je izjavil:

Malo morgen.

mislim da ni tako malo morgen. vse večje menjalnice imajo v glavnih kojnih vedno sumljivo enake vzorce. in sem prepričan da pravi kiti ne vlagajo samo v bitcoin, niti nimajo vsega samo na eni borzi. kar je iz finančnega stališča čisto logično in pričakovano...

sarma832 ::

Tudi če je kupil na eni borzi, je posledično šlo gor tudi na drugih, ker imaš bote pripravljene na arbitražo

Saj je bil, samo je bil ekspresno pojeden zaradi političnih novic Kitajske... jasno.

Zdaj je support močnejši, ker veliko več ljudi vidi pri tej ceni možnost zaslužka kot pri 3.9k ali 3.5k

In zdaj je tudi že mnogo weak handov prodalo, se pravi pritisk na prodajo ni enako visok kot je bil pri 3.9k recimo... zato pa tam ni zgledalo kot da je support, ker je pado v sekundah.

...da smo si na jasnem, seveda si sam tudi zelim, da se situacija cimprej skristalizira in se tudi delno strinjam, da je vecino panicnih prodaj ze mimo.
Zdej prihaja pocasi se drugi val, po katerem se bo zares vedelo kam zelimo zaplavat in kaksna je dejanska skoda, ki so jo te kitajske novice ustvarile.

Drzim pesti, me pa vseeno skrbi vikend! V nedeljo po tekmi, upam da pogledam na stvar ponovno z optimizmom ;)

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Malo morgen.

mislim da ni tako malo morgen. vse večje menjalnice imajo v glavnih kojnih vedno sumljivo enake vzorce. in sem prepričan da pravi kiti ne vlagajo samo v bitcoin, niti nimajo vsega samo na eni borzi. kar je iz finančnega stališča čisto logično in pričakovano...

Seveda imajo enak vzorce, zaradi prenašanja med exchangi in kupovanja/prodajanja drugje za profit... zato pa ko nekje zraste za 3%, drugje vsaj za 2,8% recimo, ker folk to vidi in kupi tam na "svoji" :)

Seveda ni nemogoče da bi en kit nardil to ampak se mi zdi malo manj verjetno, ker premaknit ceno bitcoina za 250USD, je res big deal ob teh novicah.

Kupil 112 LTCJEV:) včeraj pa jih prodal 100:) Upam na najboljše. 200EUR je že padlo.

Samo upam na čudež da ne bo padca dol.

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

...da smo si na jasnem, seveda si sam tudi zelim, da se situacija cimprej skristalizira in se tudi delno strinjam, da je vecino panicnih prodaj ze mimo.
Zdej prihaja pocasi se drugi val, po katerem se bo zares vedelo kam zelimo zaplavat in kaksna je dejanska skoda, ki so jo te kitajske novice ustvarile.

Drzim pesti, me pa vseeno skrbi vikend! V nedeljo po tekmi, upam da pogledam na stvar ponovno z optimizmom ;)

Ti moraš razumet, da supporti delujejo v "normalnih" okoliščinah, in če nekdo napiše da je support pri 3.900USD, to ne pomeni da bo tisto nujno zdržalo, ampak ob rahlih postopnih padcih bo verjetno tam zdržal, ker je količina bodisi buy orderjev bistveno višja bodisi je tak level (fib, macd, RSI) da se zadeva zna obrnit ali je velika verjetnost da se bo. Ko pa borza zapre vrata oz. nekaj le teh, pa seveda pritisk na prodajo večine ki v "normalnih" okoliščinah ne bi prodajali logično enostavno POSILI supporte, če pa jih kdo še umakne, pa še toliko prej.

In zato izpade kot da supporta ki smo jih omenjali sploh ni, čeprav je bil, samo pado je kot poceni kurba :)

Samuel ::

Samuel je izjavil:

kupu kar je blo.. zdele bomo mal čakal 8-O:D

a čm prodat zdele :))

PS: v plusu kako letno plačo
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Samuel ()

jebemu švicam...

porazdelitev bitkojnov je grozljivo centralizirana, izredno skoncentrirana v samo parih rokah. niti ne izključujem da se razne države/agencije med sabo ne bodejo, ker eni so prepričani da je naslednje digitalno bojišče med državami ravno v kriptovalutah, in bitcoin kraljica na šahovnici...

A gledate zdaj tole?

bitstampu se meša na btc/usd paru :)

Res nerealno močen nakupni pritisk ob takem dnevu in takih novicah in napovedih za cel mesec...

Kako hitro zna poit para?

Zgodovina sprememb…

Samuel ::

Mato989 je izjavil:

Kako hitro zna poit para?

ko dumpnem kar sem kupu uro nazaj :))
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

na 3.400USD je prvi "sell" wall če poje tisto v roku 1 ure pa res svaka čast nekomu ali večim :) Pol zna tole it nazaj blizu 4.000USD!

DeeJay ::

Pomojem je konc bull trapa?

Meni se situacija popravlja.

Mato989 je izjavil:

na 3.400USD je prvi "sell" wall če poje tisto v roku 1 ure pa res svaka čast nekomu ali večim :) Pol zna tole it nazaj blizu 4.000USD!

Iz tvojih ust v božja ušesa!: ) škoda samo ker sem kupil na 108market cap in ne na 98. But who knew that

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

DeeJay je izjavil:

Se še niste navadili, da je to šele trap? In potem ruker dol in če je treba še en trap?

ok. kje prodamo?

IksPEEkju ::

Kraken pa ob vsakem malo večjem navalu crashne..

K0l1br1 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Se še niste navadili, da je to šele trap? In potem ruker dol in če je treba še en trap?

Še vseeno se da sedaj nekaj zaslužiti.

IksPEEkju je izjavil:

Kraken pa ob vsakem malo večjem navalu crashne..

:)

Zgodovina sprememb…

««
57 / 976
»»