» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
27 / 976
»»

PrihajaNodi ::

Huh, fantje, hvala vam za tele informacije. Sem že nakaj zaslužil, ni bogatija ampak vsak jurček prav pride.

Mato989 ::

NEO support je 37$... naslednji je 33$, torej se zdaj splača nekaj kupit, če pade pod dokupiš pri 33$...

Resistance je okol 42$... in potem 50$...

Projection je 50$+ naslednji mesec.

Epic, če se tole uresniči ti dam za gajbo pira!

chavlji ::

Pričakuj NEO na 50$+ 10-15 september in 60$ + 27.+ septembra

Pol je treba zdej vložit čim več v NEO in po 27. septembru dat nazaj v LTC? LTC naj bi namreč rasel počasneje? Čeprav je pri današnjem LTC hypu to težko naredit...

Boš mi poslal kak NEO :P Al pa zrihtal šiht v Romuniji :P

Pol je treba zdej vložit čim več v NEO in po 27. septembru dat nazaj v LTC? LTC naj bi namreč rasel počasneje? Čeprav je pri današnjem LTC hypu to težko naredit...

Jaz ne vem če bi... razen če nimaš nič drugega... jaz trenutno držim 100 ltcjev in 162 NEO kovancev... oba skupaj predstavljata 85% mojega portfelja, ostalo je nekaj malega etra in en skriven altcoin ki ga nočem promovirat zaenkrat... nekaj imam še v Dmarket ICO ki se približuje 2. fazi in bo imo success če jim rata kar delajo

Boš mi poslal kak NEO :P Al pa zrihtal šiht v Romuniji :P

Komot, samo pride v goste pa imaš vse for free, pa še babo ti zrihtam:).

Zgodovina sprememb…

nitro2 ::

Drži kdo EOS? Malo sem se pozanimal. Naj bi šel gor drugo leto.

Drugo leto je dolgo časa... ni pa slab, samo jaz sem ga pozabil :)

Drugače pa za Nodija in ostale late commerje, tole jaz uporabljam ko iščem ICOte, so še druge strani, meni je ta všečna

https://www.coinschedule.com/

Ko gor stisneš na ICO ki je, greš na njihov webpage pol pa minevajo ure :)

Komot, samo pride v goste pa imaš vse for free, pa še babo ti zrihtam:).

Haha :)

perci ::

Nisem pricakoval zdele dviga ltcja, priznam.

Neo pa gre gor. Sploh ni vprasanje. Ce ne bo sel, se moti market, ne jaz :).

Hehe, jaz pa sem pričakoval dvig LTCja vse odkar se je Monero dvignil...

Neo pa ja... gladko. jaz celo špekuliram da bi znal res bil triple digit pred božičem... tako kot pravijo eni

Srebrni0 ::

NEO , kak poseben razlog?

aJA SEM VIDEL GOR SE PARDONIRAM. NO NAJ RASTE GA IMAM ENE PAR KOMADOV.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Srebrni0 ()

Srebrni0 je izjavil:

A ti nisem dal cel set razlogov. 1. septembra se uradno začne PRVI ICO ki bo sprejemal NEOte, ampak bolj udarni bo tisti ta drugi Red Pulse (RPX) ki ima tudi delujoč app že in bo odpiral China trg... Zraven tega, tsi kot lastnik NEOta lastnik blockchaina kot shareholder (nekoč so se imenovali antSHARES) in v zameno dobivaš vsako sekundo ti. GAS (nekoč antCOINS) ki je dividenda NEO delnice... in ki se prodaja po cca. 20-30$ večinoma zaenkrat na azijskih borzah (lahko pa prodaš tudi na Binance ki je v angleščini v BTC!)

Ali na kratko, NEO je nov ethereum za Azijo. :)

No vidim da si videl, ostalo pa je še tukaj :)

Še 1x dodajam glede NEOta, da bo jasno

Dates of interest:

1st September, 2017 (2:00 UTC):
ALIS ICO
Notes: tokensale on NEO is planned, please wait for further information.
Source: https://alismedia.jp/

2nd-3rd September, 2017:
DACA International Blockchain Summit Beijing
Da Hongfei is attending as speaker
Source: http://www.huodongxing.com/event/839923...

10th September, 2017 (13:00 GMT):
Red Pulse ICO
Source: https://coin.red-pulse.com/#ico

27th September, 2017 (18.30 GMT+1):
First London NEO Developer Meetup!
https://www.meetup.com/de-DE/London-NEO...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

kevinl ::

na kateri strani kopujete NEO?

amacar ::

Kupi kjer ti paše. Js sem na bittrex in poslal na binance (ker dobiš 0.5GAS zastonj ob prvem nakazilu NEOtov).

bittrex je daleč najboljši :)

Kupi kjer ti paše. Js sem na bittrex in poslal na binance (ker dobiš 0.5GAS zastonj ob prvem nakazilu NEOtov).

A to ne glede na to kolko pošlješ?

kevinl ::

sem mal čekiral na netu zgeda, da ja neglede koliko podelili pa bodo 10000 GAS

hammock ::

nitro2 je izjavil:

Ja, jaz idiot sem ga kupil po 1,69:)) Na sreco minimalno, ampak mi gre na zivce kako sem se nategnil.

hammock je izjavil:

nitro2 je izjavil:

Ja, jaz idiot sem ga kupil po 1,69:)) Na sreco minimalno, ampak mi gre na zivce kako sem se nategnil.

Pomisli kako jezen sem bil jaz na sebe, ko sem vložil 6.000EUR v XRPje pri 0,15EUR pol je šlo pa na 0,13EUR in sem zamenjal v BTCje zdaj je pa zmes šlo na 0,25EUR++++ Še dobro da sem kupil NEOte namesto tega takrat drugače bi se kar parkrat udaril :)

Zgodovina sprememb…

amacar ::

Mato989 je izjavil:

bittrex je daleč najboljši :)

A to ne glede na to kolko pošlješ?

Noben minimum ni dolocen.

brinovcek ::

Mato989 je izjavil:

Srebrni0 je izjavil:

A ti nisem dal cel set razlogov. 1. septembra se uradno začne PRVI ICO ki bo sprejemal NEOte, ampak bolj udarni bo tisti ta drugi Red Pulse (RPX) ki ima tudi delujoč app že in bo odpiral China trg... Zraven tega, tsi kot lastnik NEOta lastnik blockchaina kot shareholder (nekoč so se imenovali antSHARES) in v zameno dobivaš vsako sekundo ti. GAS (nekoč antCOINS) ki je dividenda NEO delnice... in ki se prodaja po cca. 20-30$ večinoma zaenkrat na azijskih borzah (lahko pa prodaš tudi na Binance ki je v angleščini v BTC!)

Ali na kratko, NEO je nov ethereum za Azijo. :)

No vidim da si videl, ostalo pa je še tukaj :)

Še 1x dodajam glede NEOta, da bo jasno

Dates of interest:

1st September, 2017 (2:00 UTC):
ALIS ICO
Notes: tokensale on NEO is planned, please wait for further information.
Source: https://alismedia.jp/

2nd-3rd September, 2017:
DACA International Blockchain Summit Beijing
Da Hongfei is attending as speaker
Source: http://www.huodongxing.com/event/839923...

10th September, 2017 (13:00 GMT):
Red Pulse ICO
Source: https://coin.red-pulse.com/#ico

27th September, 2017 (18.30 GMT+1):
First London NEO Developer Meetup!
https://www.meetup.com/de-DE/London-NEO...

Se pravi čakam do 1.september al naj raje čimprej dam notri? Kako je pa po 27.08 bo padel ali obstal ali kaj se pričakuje, da ne naredim kakšne bedarije pa holdam predolgo in vse pade?

Zanima me kako je kj varno na bittrexu, bitstampu držat gor kovance oz fiat večje količine? Nekaj sem zasledil, da so nekaterim btcji zginjal v zadnjih dneh na enih borzah...

legendary ::

Špekulacija je, da bo naraslo. Torej kupiš sedaj po ceni, ki se ti zdi sprejemljiva oz. poskušaš kupiti čim ceneje. Prav veliko pod 37 pa do takrat verjetno ne bo prišlo, če sploh.

hunter01 ::

Kateri NEO wallet uporabljate? Official PC ali enega od 3rd party, ki je na njihovi strani?

Sedaj imam na bittrexu, pa sem pohlepen in bi se kak GAS rad, ki jih bittrex zase obdrzi :) da bi na drug exchange jih dal mi ni smiselno, bi raje wallet pa hold vsaj do knc septembra

gruntfürmich ::

Mato989 je izjavil:

Pomisli kako jezen sem bil jaz na sebe, ko sem vložil 6.000EUR v XRPje pri 0,15EUR...

zakaj pa nisi raje za 6k€ ripplov kupil ko so bili po 0,005€?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

hunter01 je izjavil:

Kateri NEO wallet uporabljate? Official PC ali enega od 3rd party, ki je na njihovi strani?

Sedaj imam na bittrexu, pa sem pohlepen in bi se kak GAS rad, ki jih bittrex zase obdrzi :) da bi na drug exchange jih dal mi ni smiselno, bi raje wallet pa hold vsaj do knc septembra

Ker še nisem nikol uporabljal walletov bo mogoče mal neumno tole vprašanje:
A mogoče veš kaj je fora pri NEO denarnici, kjer imaš opcije download in download synchrnoize data offline? Ali je android verzija manj varna kot PC? A to avtomatsko dobiš gas ko pretočiš NEO v svojo denarnico?

Se pravi čakam do 1.september al naj raje čimprej dam notri? Kako je pa po 27.08 bo padel ali obstal ali kaj se pričakuje, da ne naredim kakšne bedarije pa holdam predolgo in vse pade?

Zanima me kako je kj varno na bittrexu, bitstampu držat gor kovance oz fiat večje količine? Nekaj sem zasledil, da so nekaterim btcji zginjal v zadnjih dneh na enih borzah...

Ne upam odločat namesto tebe... napišem lahko samo to:

NEO support je na 37USD naslednji je na 33USD. Projekcija je da bo zrastel nad 50USD najmanj do konca septembra (ostale pojekcije so nad 60USD ali nad 70USD, nekateri pa že malo iluzorno na 3 mestne cifre torej 100USD ali več)

Support pomeni da ko se cena približa tistemu nivoju oz. številki se vklopi marsikakšen buy order ali pa je že zdaj buy wall naret...

Če meniš da je bolje vložit zdaj ali kasneje, pa prepuščam tebi, ker jaz ne želim bit nič kriv :) Morda pa ne bo šlo tako, čeprav NEO je Azijski Ethereum... kar pomeni da bo verjetno sledil ethereum ceni :) Sploh če Red Pulse ico uspe!

Bittrex pa je med bolj varnimi exchangi.

Uporabljam NEON od City of Zion z njihove spletne si dol cukneš, je pa zelo lahek in pregleden... originalni je dejansko bolj zakompliciran.

zakaj pa nisi raje za 6k€ ripplov kupil ko so bili po 0,005€?

Po bitki je lahko bit general :)

Ker še nisem nikol uporabljal walletov bo mogoče mal neumno tole vprašanje:
A mogoče veš kaj je fora pri NEO denarnici, kjer imaš opcije download in download synchrnoize data offline? Ali je android verzija manj varna kot PC? A to avtomatsko dobiš gas ko pretočiš NEO v svojo denarnico?

Pojdi na official webpage in potegni dol NEON denarnico, mislim da je od City of Zion developerja, ampak je požegnana od official NEO teama in je najenostavnejša.

aha se pravi bo cena naraščala če bo vse ok še po 27.8 ko se zaključi zbiranje ico :)

A je kakšna fora ne uporabljat na denarnice telefonu? Se to odsvetuje? Sem si jo nasnel in je easy za inštalirat :) moram še pc verzijo preizkusit :)

brinovcek je izjavil:

aha se pravi bo cena naraščala če bo vse ok še po 27.8 ko se zaključi zbiranje ico :)

A je kakšna fora ne uporabljat na denarnice telefonu? Se to odsvetuje? Sem si jo nasnel in je easy za inštalirat :) moram še pc verzijo preizkusit :)

Cena bo naraščala tudi po zaključko ICOja, ampak veliko je odvisno kako uspešen bo, če bo zbran denar zelo hitro (15 mil je mala številka) bo to vlilo še več interesa v ICOte na NEOtu, že Alis ga dodaja naknadno...

Red Pulse je prvi pravi ICO osnovan na Neotu...z delujočim appom in dobrim roadmapom baziran na azijskem oz. kitajskem trgu... potencial je ogromen... in če to rata, se lahko nadejamo da bo NEO lovil ethereum po vrednosti... eni celo napovedujejo da bi lahko NEO dohitel Ethereum že v q4 2018 :) Zagotovo pa lahko mirne duše pričakujemo 3 mestne številke neota v naslednjih 2-5 mesecih :)

Če ne bo kakšnih velikih pretresov trga seveda.

Android denarnicam pa ne zaupam... ker je to android in ker fon hitro zgubiš :P saj je kdoa pa vse ampak vseeno

Zgodovina sprememb…

Many traders and analysts target litecoin at $120 this year, and it just needs to double its value to reach this price, in bitcoinland that's a normal Tuesday.

s51as ::

Kako pa se kupi NEO?
It's just me myself and I

Mislim da 27tič tole vprašanje (vstavi ime random kriptovalute)

Najcenejša in hkrati zelo hitra oblika je

1. registracija na Bitstamp
2. Verifikacija Bitstamp (rabiš račun od banke z vidnim naslovom ki je enak kot na osebni in sliko osebne spredaj in zadaj!)
3. SEPA plačilo
4. Registracija na Bittrex/Binance
5. Verifikacija na Bittrex/Binance (Za bittrex rabijo še tvoj selfi brez olepšav!)
6. Kupiš BTC, ali LTC ali ETH na bitstampu
7. preneseš na Bittrex/Binance

8. KUPI NEO ali karkoli :)

Mogoče bi si moral to dat v signature vsi ki pišemo v tej temi :P

Mato989 je izjavil:

Many traders and analysts target litecoin at $120 this year, and it just needs to double its value to reach this price, in bitcoinland that's a normal Tuesday.

Hehe se kr noÄe odtrgat pa it čez 54, vedno pade do 52 pa spet nazaj...no mogoče mu pa jutri rata. Si gledal kaj Red pulse, da bi investiral, zadeva se mi zdi dobra sploh se mi zdi da bodo kinezi navalil ker je to prvi ico od neota...

Mato989, hvala verjamem da je že bilo napisano, ampak, res je tudi, da je veliko stvari bilo že velikokrat napisanih.
Mi lahko poveš še ali je enako dobro če sem registriran na kraken? In kakšen je postopek v tem primeru?

s51as je izjavil:

Mato989, hvala verjamem da je že bilo napisano, ampak, res je tudi, da je veliko stvari bilo že velikokrat napisanih.
Mi lahko poveš še ali je enako dobro če sem registriran na kraken? In kakšen je postopek v tem primeru?

Enak kot pri ostalih samo verjetno boš čakal cca 3 tedne za verifikacijo. Bittrex je tudi ok.

brinovcek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Hehe se kr noÄe odtrgat pa it čez 54, vedno pade do 52 pa spet nazaj...no mogoče mu pa jutri rata. Si gledal kaj Red pulse, da bi investiral, zadeva se mi zdi dobra sploh se mi zdi da bodo kinezi navalil ker je to prvi ico od neota...

Ja valda da noče, če je nabilo zdaj v nebo, morš vedet, ltc resistance je bil zdaj 2x prebit... tam okrog 52USD +/- pa še potem pri 60USD... Seveda ne bo zdaj prebilo kr tkao še 3. usput :)

Ja valda, RED PULSE bo po moje noro... pa še na binance bo praktično takoj prišo ko pride ven, kar pomeni ultra trade potencial. Vprašanje je samo ali bo cena NEOta poskočla bolj kot cena RPXa... verjetno bo RPX mel donos 20-30x... kar bi znalo bit vrhunsko. 3-4 cente bo kot kaže 1 RPX ICO vrednost... 1USD je easy target.

mravba3, hvala, kaj pa še moram počakat? Danes sem dobil mail, da so me potrdili na 2, na 3 pa še nisem dobil ampak kolikor sem razumel za zneske okoli 200 EUR ne rabim 3?

Če boš tradal z 200€ je bolje da staviš parkrat na stavnicah na fuzbal :) Bo hitrejši profit ali izguba :) Tak čist dobronamerno, jaz sem tudi prvo gor vrgo 1.000€ sam to traja da je karkol pol :)

Mato989, tako je naneslo da o fuzbalu še manj vem kot o kriptovalutah, tako da bom poskusil vas tavelike poslušat, pa se kaj naučit :)

Ah večina tukaj je daleč od "tavelikih" mogoče napram 200€ :P

Ampak ja, good luck! :)

Mato989 pri verifikaciji na Bittrex se mi je nekaj zataknilo. Pri verifikaciji s telefonom, nisem prejel sporočila, potem sem pa še enkrat kliknil na submit in zdaj piše da se hočem prijaviti z dvema računoma in mi ne uspe priti mimo tega. Mogoče veš kako ga odbiksam?

perci ::

sej mi ti lahko tudi za fuzbal svetujemo, haha

perci, hvala! vsak nasvet je dobrodošel :)

s51as je izjavil:

Mato989 pri verifikaciji na Bittrex se mi je nekaj zataknilo. Pri verifikaciji s telefonom, nisem prejel sporočila, potem sem pa še enkrat kliknil na submit in zdaj piše da se hočem prijaviti z dvema računoma in mi ne uspe priti mimo tega. Mogoče veš kako ga odbiksam?

Uh, torej sploh se ne morš logat? Si probal počakat 30 min?

Jaz sem tudi 3x stisnil na tole pa sem potem fasal 3 sporočila al kak je že blo... vem da sembil isto neučakan :)

Malo počakaj, oz. mi daj več infota, se lahko logaš ali ne?

Mato989 takole je zdaj sem šel naprej na enhanced verification in sem dal potrebne podatke zdaj pa piše naj počakam 10 minut. Mislim da bo vredu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s51as ()

Ja bo vredu vse... kmalu boš verificiran :) pol pa lahko s fiatom tradaš.

Good luck!

Pa še za ostale vključno s tabo nekaj koristnih linkov :)

https://bitcointalk.org/index.php?board...
https://www.youtube.com/user/RoadtoRoota
https://dmarket.io/ (moj ICO izbor, 1 faza je bla zdaj pride 2.)

https://icostats.com/

Best ethereum wallet za uporabo;
https://www.myetherwallet.com/

Best NEO wallet: Klikneš na desno Neon!
https://neo.org/download

ICOji ki laufajo in upcoming!
https://www.coinschedule.com/

Mato989, so napisali da je osebna neberljiva :) Se moram kaj drugega spomnit.

Vazelin ::

Čimprej, da ne zamudiš:))

lepšo sliko naredi! Jaz sem z p9 Lite slikal in je blo ok, pa dobra svetloba naj bo!

Evo pa še LTC prognoza za vse tukaj

Vazelin ::

Naredi prognozo za Iconomi:)

Ripple has just tweeted : "Welcomed China's central bank, industry & academic leaders to #Ripple HQ to discuss the latest #blockchain trends .... "

To sem pravkar dobil :)

Tole bi znalo napumpat Ripple nazaj na 0,30USD!

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Naredi prognozo za Iconomi:)

Tale je zadnja ki jo mam datirana 24. avgusta... torej 4 dni nazaj... tam od rumene črte navpične naprej je kaj se je dogajalo po TA :)

Za nepoznavalce kratica TA je za technicaly analysis

In še komentar ob grafu:

Iconomi broke the horizontal supportline and almost fell to the bottom of the channel, but quickly recovered to backtest the broken supportline. The backtest seems to have been completed and more downside is very likely.

««
27 / 976
»»