» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
25 / 976
»»

perci ::

Še vsakič sem prvi dan dobil razen enkrat, ko sem presegel limit 10k. Zdej mam pa itak tier 3 tko da ni problema.

PrihajaNodi ::

Hm, tudi na začetku ko si prvič trgoval?

Jap. Je pa trajalo tri tedne preden sem sploh dobil tier 2. Ampak zdej to novim hitro uredijo.

Poglej pod deposits, če imaš slučajno sredstva "on hold" in če ja, jih vprašaj, kaj bi radi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

kingsix ::

Vedno sem dobil na kraken denar isti dan - ene 20 nakazil, brez izjem.

Bemti. Tier 3 sem dobil v parih dneh

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

kako dolgo pa čakate na tier 4?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Wire Transfer Deposit o Fidor Bank AG (Wire Transfer)

Deposit to your account using the information below. You'll need to contact your bank for specific instructions. Fidor only accepts wire transfer deposits from SEPA zone countries.

Vi imate Sepa transfer?

Be sure to include the "Reference" code given below - this code identifies the deposit with your account.
Don't exceed your daily or monthly funding limits. If you exceed the limits, your account will be frozen until you get verified for higher limits, or until the funds are returned to you.
Fees listed are what our bank charge us. Other banks used during the transfer may charge additional fees and are out of our control.
Multiple deposits of the same amounts within a few days of each other may be delayed. If you must make multiple deposits, consider sending different amounts.
Important: The name on the bank account you are depositing from must match the name entered for verification on the Kraken account you are depositing into.

Zakaj moram kontaktirati svojo banko če imam "Wire Transfer Deposit"???? Saj sem dobil sms da je bil denar nakazan na:

Account number
0071788512

Bog ve koliko časa bom čakal na odgovor:(

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

Ko jaz nisem dobil po petih dneh, sem jim poslal mail in v mailu izpis iz spletne banke, da sem takrat in takrat nakazal, pa je bilo potem v parih urah vse poštimano.

Kako pa ste nakazovali Sepa ali Wire Transfer?

Vazelin ::

gruntfürmich je izjavil:

kako dolgo pa čakate na tier 4?

Well, hello whale:D

hammock ::

perci je izjavil:

Ne vem, kako ti rata, da 5 dni traja, da dnar pride na kraken. Meni pride isti dan.

Meni tudi naslednji dan, ce bi dopoldne nakazal bi verjetno bilo isti dan.

amacar ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kako pa ste nakazovali Sepa ali Wire Transfer?

Vedno sepa, vedno prislo naslednji dan (tudi ce je bilo prvo nakazilo), enako pri kolegih.

itak da SEPA

Potem bo to to. Dal sem wire transfer

;((

perci je izjavil:

;((

Država v kateri živim ni v Sepi listi. Zato sem dal wire transfer.

Mato989 ::

PrihajaNodi je izjavil:

perci je izjavil:

;((

Država v kateri živim ni v Sepi listi. Zato sem dal wire transfer.

Ah ta super napredek Romunije :P

Sori moral sem tale off topic vdarit!

Kakorkoli, LTC komulira.

legendary ::

Kripto je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Kaj je bilo z ripllom zadnje pol ure, 2x solidno gor dol gor dol.

Nekateri so pričakovali neko hudo novico... in ker ni bila novica v skladu z njihovimi pričakovanji so začeli prodajati...potem pa še svoje naredi panika in nekdo bo spet ugodno kupil. Če bi res razumeli zakaj gre potem bi jim bilo jasno, da je ta novica zelo pomembna in odpira dodatna nova vrata.
Ampak, ker večina ne ve zakaj gre in ne razume, nikoli ni slišala za direktivo PSD2 itd. niti se jim ne sanja za kako veliko stvar gre nič ne štekajo haha

Lahko prosim link do novice, da vidim kaj ima to veze s PSD2. Ker PSD2 je samo znotraj SEPA področja in odpira dostop do bančnega računa za zunanje uporabnike. To pa v praksi ne bo tako enostavno, ker PSD2 ne predpisuje enotnega protokola/specifikacije kako mora banka odpreti vrata do računa komitenta. Posledica je, da bo PSD2 uporabljalo le nekaj večjih trgovcev, ki imajo lasten IT in še to verjetno na nivoju države....seveda dokler ne bo prišlo do druge direktive, ki bo bolj specifično določala stvari. Toliko na kratko.

5 delovnih dni bo trajalo, so mi odgovorili iz Krakena. Od banke je šlo v 24ih urah. Ta čas gre pa lepo vse gor. U pm.

PrihajaNodi je izjavil:

5 delovnih dni bo trajalo, so mi odgovorili iz Krakena. Od banke je šlo v 24ih urah. Ta čas gre pa lepo vse gor. U pm.

Pač Romunija ane? :)

In zakaj si ne odpreš N26 računa?

Jaja, ker tu ninajo Raifaisen in drugih tujih bank...ustavilo se je v uk-ju.

Iz N26 bi lahko izvedel SEPA nalog.

perci je izjavil:

In zakaj si ne odpreš N26 računa?

Koliko je provizija od tu do tam? 10 €?

perci je izjavil:

Banka mi je sporocila da je z njihove strani denar bil poslan. Serjejo ga na Krakenu.

Zgodovina sprememb…

Qcube ::

perci je izjavil:

V čem je sploh prednost imeti na N26 account?

Zastonj je pa boljsi service je.

brinovcek ::

Qcube je izjavil:

perci je izjavil:

V čem je sploh prednost imeti na N26 account?

Doživljensko zastonj vodenja računa, 3je dvigi na bankomatu bresplačno / mesec, internetna plačila omogoča, upn je brez provizije, pa vse lahko upravljaš preko mobilne aplikacije ...

Kripto ::

legendary je izjavil:

Kripto je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Kaj je bilo z ripllom zadnje pol ure, 2x solidno gor dol gor dol.

Nekateri so pričakovali neko hudo novico... in ker ni bila novica v skladu z njihovimi pričakovanji so začeli prodajati...potem pa še svoje naredi panika in nekdo bo spet ugodno kupil. Če bi res razumeli zakaj gre potem bi jim bilo jasno, da je ta novica zelo pomembna in odpira dodatna nova vrata.
Ampak, ker večina ne ve zakaj gre in ne razume, nikoli ni slišala za direktivo PSD2 itd. niti se jim ne sanja za kako veliko stvar gre nič ne štekajo haha

Lahko prosim link do novice, da vidim kaj ima to veze s PSD2. Ker PSD2 je samo znotraj SEPA področja in odpira dostop do bančnega računa za zunanje uporabnike. To pa v praksi ne bo tako enostavno, ker PSD2 ne predpisuje enotnega protokola/specifikacije kako mora banka odpreti vrata do računa komitenta. Posledica je, da bo PSD2 uporabljalo le nekaj večjih trgovcev, ki imajo lasten IT in še to verjetno na nivoju države....seveda dokler ne bo prišlo do druge direktive, ki bo bolj specifično določala stvari. Toliko na kratko.

Nikjer nisem napisal, da je včeraj objavljena novica povezana z PSD2. Direktivo PSD2 sem omenil, ker večina za njo ni niti slišala kaj šele, da bi razumela spremembe, ki se bodo zgodile na določenem segmentu bančništva. Direktiva PSD2 je direktiva s katero se bo odprlo trg, da bodo (non banks) lahko izvajale nekatere storitve, ki so jih do zdaj lahko opravljale samo banke. Banke so že identificirale bodočo konkurenco. Po svoj del kolača v Evropo bodo prišli tudi tisti za katere nikoli niso slišali in kaj vse bo to potegnilo za seboj se bo kmalu pokazalo. Podrobnosti kaj se dogaja ne bom pisal.

vrunc ::

Imam še dva ETH-ja in jih bi vložil v:
Everex ICO https://t.everex.io/t/FuVypsj
Umbrella ICO https://www.umbrellacoin.org/
Coss.io ICO https://coss.io/
Authoship ICO http://bounty.authorship.com/ref/k80978...

kam po vašem mnenju jih vložim oziroma v katerega?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vrunc ()

fraising ::

Sem že v drugi temi pisu, pozabu na tole :) Kaj mislite o VTC? Volumen kar drži velik, aktiven je pa tud že dolg dolg časa..

vrunc ::

Misliš za zgoraj napisane ICO-te?

fraising ::

Ne, VTC - vertcoin, zadnje dni je kar dost volumna in mam občutk, da ni sam za pump bil včeri dvig..

Ltc vam najboljsa nalozba. Ze za Monero sem vam vam pravilno napovedal.

hammock ::

Evo, butnil 80% vsega na racunu v LTC, zdaj pa cakamo na cudez... samo upam da v pravo smer:)) dolgorocno bo zagotovo sel lepo gor, vprasanje je samo ce bo pred tem sel se bistveno nizje od 43€.

Samo, da ne bom jaz kriv potem...

vrunc je izjavil:

Imam še dva ETH-ja in jih bi vložil v:
Everex ICO https://t.everex.io/t/FuVypsj
Umbrella ICO https://www.umbrellacoin.org/
Coss.io ICO https://coss.io/
Authoship ICO http://bounty.authorship.com/ref/k80978...

kam po vašem mnenju jih vložim oziroma v katerega?

Umbrella...

pa počakaj na dmarket čez 66 dni :)

80% v LTC je zelo zelo tvegano. Tudi ne vem zakaj bi to naredil. 80% se da v BTC in ETH.

lambda ::

Lahko bi naredili tekmovanje za najboljso REKT strategijo

K0l1br1 ::

quantum (qua) - trenutna vrednost okrog 0.2 USD, na spletni strani (quantumproject.org), ki je do sedaj imela točno pisano vrednost, jim piše 0,35 USD. Bi lahko bila kakšna špekulacija zadaj, da so to spremenili?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: K0l1br1 ()

perci je izjavil:

80% v LTC je zelo zelo tvegano. Tudi ne vem zakaj bi to naredil. 80% se da v BTC in ETH.

V BTC ko raste samo z par procenti? Sam bi moral dat 100% v monero.

Mal si poglej zgodovino. Če si v LTC januarja 2014 vložil, si čakal več kot 3 leta, da je prišel na enako vrednost.

3 leta v crypto je cela večnost.

LTC čakat je približno tako kot jaz, ki čakam, da folk spet začne v bosanske vrednostne papirje vlagat, da pokrijem izgube iz 2008 :). Mogče se bo zgodilo. Nekoč :).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Ampak ne gres vlagat v btc ko je na vrhu. Manjsa je verjetnost da bo btc skocil za 50% gr kot litecoin.

perci je izjavil:

Mal si poglej zgodovino. Če si v LTC januarja 2014 vložil, si čakal več kot 3 leta, da je prišel na enako vrednost.

3 leta v crypto je cela večnost.

LTC čakat je približno tako kot jaz, ki čakam, da folk spet začne v bosanske vrednostne papirje vlagat, da pokrijem izgube iz 2008 :). Mogče se bo zgodilo. Nekoč :).

To je res, sem tudi jaz na to pomislil potem pa bereš po forumih enake stvari kot za monero, ki pa je res poskočil pa si rečeš zakaj pa ne? Itq je vse eno velko tveganje in si nastaviš kdaj greš ven če začne padat.

Se Monerota še splača kaj kupovat ali je še kaj drugega na vidiku?

LTC in Monero sta bila večino časa nekje tu tu, Monero je malo vodil večino časa... tam okol 10%... pričakovati je da bo LTC šel na podobno vrednost kot Monero prej ali slej... jaz računam da še letos... zagotovo pa v 1. polovici naslednjega leta... že zaradi dotoka kapitala. 75$ pa je praktično fix

Centra 425% gor

Sicer sam bom vrgel 90% v ltc, kar bo pac bo.

Zgodovina sprememb…

Monero ima to funkcijo da barabe btc prenesejo na monero in nato naprej.

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

Noob vprašanje:

Na kateri eu borzi se da kupit XMR in IOTA.

Če kupujem na US borzah, recimo Kraken ali Poloniex, so kake dajatve? Denar bi pretočil kot BTC iz Bitstampa. Ali je kakšna boljša opcija?

XRM lahko kupuješ kjerkoli, pač feeji so vsepovsod praktično...

Ni panike, lahko nardiš kot si si zamislil

Monero že 114 € trenutno...noro skoraj x3 gor v 10 dneh ...kva sm bumbar čakal takrat :S

K0l1br1 ::

Počakaj, da pade.
««
25 / 976
»»