Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

K0l1br1 ::
Naslednjič bo boljše. Pri ripplu in najbrž tudi drugih je treba zgolj vedeti, da se ne pretirano kupuje, ko rine gor, ker je še vedno do sedaj priletel do neke točke, tam pa se je ustavil in nato ruknil dol. Trenutno imaš se srečo, ker se ti je očitno vrnil. Meni se parkrat ni. Pa vedno sem se nasral, da sem sledil panic buyu, parkrat pa celo panic selu. Seveda z zneski, zaradi katerih ne boli glava. Sem pa tudi tokrat naredil isto, vendar zavestno in nato skenclal buy orderje, kar se je pokazalo kot v redu, ne pa tudi idealno, ker sem pričakoval, da bo ruknil kot ponavadi. Morda še bo. Edina sreča, da sem jih kupoval v času, ko jih nihče ni in del tega tudi pospravil v fiat in na TRR.

Mato989 ::

Spock83 ::
Rippla sem se jaz znebil, tko da sem v dobičku.
Zdaj na polno rudarim SIGT. Bom pustil par mesecev da dela. Na polno špekuliram ,da bo nekoč na vrednost Zcash in etheriuma. :)
Zdaj na polno rudarim SIGT. Bom pustil par mesecev da dela. Na polno špekuliram ,da bo nekoč na vrednost Zcash in etheriuma. :)

perci ::

gruntfürmich ::
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

PrihajaNodi ::
gruntfürmich je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Monero mislite bo še kaj padel?
še nisi prodal?
Nop delam long term. Upam rast preko 100. 45 ne bo vec

brinovcek ::
PrihajaNodi je izjavil:
gruntfürmich je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
še nisi prodal?
A je sploh za pričakovat kakšen padec v kratkem? Razmišljam, da bi investiral sam ne vem ali je še prava cena, prav tako LTC...

Kripto ::
Kaj je bilo z ripllom zadnje pol ure, 2x solidno gor dol gor dol.
Nekateri so pričakovali neko hudo novico... in ker ni bila novica v skladu z njihovimi pričakovanji so začeli prodajati...potem pa še svoje naredi panika in nekdo bo spet ugodno kupil. Če bi res razumeli zakaj gre potem bi jim bilo jasno, da je ta novica zelo pomembna in odpira dodatna nova vrata.
Ampak, ker večina ne ve zakaj gre in ne razume, nikoli ni slišala za direktivo PSD2 itd. niti se jim ne sanja za kako veliko stvar gre nič ne štekajo haha

PrihajaNodi je izjavil:
gruntfürmich je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
še nisi prodal?
A je sploh za pričakovat kakšen padec v kratkem? Razmišljam, da bi investiral sam ne vem ali je še prava cena, prav tako LTC...
LTC je ugoden, pričakovan je premik proti Monero vrednosti, torej nad 80 USD... mogoče celo nad 110 usd

Aston_11 ::
Kaj je bilo z ripllom zadnje pol ure, 2x solidno gor dol gor dol.
Nekateri so pričakovali neko hudo novico... in ker ni bila novica v skladu z njihovimi pričakovanji so začeli prodajati...potem pa še svoje naredi panika in nekdo bo spet ugodno kupil. Če bi res razumeli zakaj gre potem bi jim bilo jasno, da je ta novica zelo pomembna in odpira dodatna nova vrata.
Ampak, ker večina ne ve zakaj gre in ne razume, nikoli ni slišala za direktivo PSD2 itd. niti se jim ne sanja za kako veliko stvar gre nič ne štekajo haha
Imaš kakšen link na tole?

eh, vse je v totalnem balonu, razen bcc
. folk samo čaka kaj še bo... nič ne bo!

Vazelin ::
Ja dosti verjetno res ne bo. Folk še kar upa na 10x
potem pa pride korekcija in bu
40 posto dol
Morda je @gemblerka indikator za korekcijo. Ko je nazadnje kupovala v hypu je bila potem hitro korekcijA

40 posto dol
Morda je @gemblerka indikator za korekcijo. Ko je nazadnje kupovala v hypu je bila potem hitro korekcijA
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Vazelin, ti si indikator za balon, jaz vem da ko boš ti spet kupoval bo počlo, ker boš čakal 10x predolgo in pol reko eh zdaj ga pa verjetno ne bo in bo poknilo :D

Vazelin ::
Vazelin, ti si indikator za balon, jaz vem da ko boš ti spet kupoval bo počlo, ker boš čakal 10x predolgo in pol reko eh zdaj ga pa verjetno ne bo in bo poknilo :D
Ravno zato sem na holdu fiata da se izognem zgornjemu

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

gruntfürmich je izjavil:
eh, vse je v totalnem balonu, razen bcc. folk samo čaka kaj še bo... nič ne bo!
![]()
ma daj, to govorijo že nekaj časa.

Nodi valda to govorijo že od takrat ko je bil BTC 50 USD!!!!
Sem zadnjič enkrat glih našel nekaj diskusij ko so na forumu pri 50usd bluzli kako je btc balon...
Nič novega torej.
Sem zadnjič enkrat glih našel nekaj diskusij ko so na forumu pri 50usd bluzli kako je btc balon...
Nič novega torej.

Nič novega torej.
pa ti sploh razumeš kaj je to balon in da je imel btc že vsaj 4 balone in smo zopet sredi enega?

gruntfürmich je izjavil:
Nič novega torej.
pa ti sploh razumeš kaj je to balon in da je imel btc že vsaj 4 balone in smo zopet sredi enega?
Ja samo zato ker je melbtc že 4 balone ni produktivno holdat fiat od prvega balona pa večno ker čakaš na 5, 6, 7, 8, vedno pa je cena višja :)
Povej mi kako so prizadeli tile vele balone btcja tistega ki je kupil po par centov bitcoine... a ima danes manj kot takrat če jih ni prodal?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

ne razumem kako je dobro kupovat btc v vrhu balonov in jih holdat do naslednjega, ko pa je bilo vedno kasneje priložnost da si jih za isti denar kupil 10× več...
pa še btc je postal zelo glomazen, tako da extremnih profitov od njega ne bi več pričakoval
jst sem glede vsega pesimističen, razen za bcc, tako da raje ne upoštevaj mojega mnenja
je pa res da sem edino na veliko kupoval vedno v fazah smart moneya
pa še btc je postal zelo glomazen, tako da extremnih profitov od njega ne bi več pričakoval
PrihajaNodi je izjavil:
grunfurmich se splača litcoine kupit? Kaj praviš?
jst sem glede vsega pesimističen, razen za bcc, tako da raje ne upoštevaj mojega mnenja

je pa res da sem edino na veliko kupoval vedno v fazah smart moneya
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

ne razumem kako je dobro kupovat btc v vrhu balonov in jih holdat do naslednjega, ko pa je bilo vedno kasneje priložnost da si jih za isti denar kupil 10× več...
Zato ker večina folka ne zna ocenit kdaj je bottom, tako kot tudi jaz nisem znal pri cca 1750€ ali koliko je že bil btc... če bi ga kupil na 2.400€ bi imel več profita če bi hodl do naslednjega balona, tako pa sem imel 0 profita ker nisem znal ocenit bottoma in sem kot Vazelin čakal na "korekcijo" ki je že bila in je ni bilo več :)
Ja, ampak to so rekli že pri 2400€... kje je zdaj btc? Ali bodo enako rekli pri 5.000USD? Pa pri 7.500?
Če je zdaj glomazen kako glomazen bo na 10.000...

Qcube ::
Eden na redditu je dobro napisal da moraš vnaprej počasi kupovat en coin, da whalei ne opazijo da kupuješ velike količine, in ko whalei napumpajo tisti coin prodaš. To je edini način da jih izigraš v njihovi igri, ker če samo reagiraš je prepozno.

Zato ker večina folka ne zna ocenit kdaj je bottom, tako kot tudi jaz nisem znal pri cca 1750€ ali koliko je že bil btc... če bi ga kupil na 2.400€ bi imel več profita če bi hodl do naslednjega balona, tako pa sem imel 0 profita ker nisem znal ocenit bottoma in sem kot Vazelin čakal na "korekcijo" ki je že bila in je ni bilo več :)
to je problem ja, če ne znaš oceniti. ampak pri tem se moraš tudi nujno uprašat ali pa boš potem znal oceniti kdaj bo vrh? oz kdaj prodati? ali če si resnično potrpežljiv holdati?
ker se mi zdi da če ne boš pravilno ocenil vstopa, tudi izstopa verjetno ne boš...
Ja, ampak to so rekli že pri 2400€... kje je zdaj btc? Ali bodo enako rekli pri 5.000USD? Pa pri 7.500?
ampak to je še vedno minorni donos napram norim iz altov...

Eden na redditu je dobro napisal da moraš vnaprej počasi kupovat en coin, da whalei ne opazijo da kupuješ velike količine, in ko whalei napumpajo tisti coin prodaš. To je edini način da jih izigraš v njihovi igri, ker če samo reagiraš je prepozno.
Kaj misliš da za 1500eur bi opazili nakup? :)

Horejšio ::
Čarli je glavni na Litecoin https://twitter.com/SatoshiLite . BCH|BCC je pa pomoje tveganje preveliko.

gruntfürmich je izjavil:
to je problem ja, če ne znaš oceniti. ampak pri tem se moraš tudi nujno uprašat ali pa boš potem znal oceniti kdaj bo vrh? oz kdaj prodati? ali če si resnično potrpežljiv holdati?
ker se mi zdi da če ne boš pravilno ocenil vstopa, tudi izstopa verjetno ne boš...
ampak to je še vedno minorni donos napram norim iz altov...
Saj to ti glih pravim, lovljenje vrha in bottoma je najslabše... ti morš lovit ROI... jaz bi moral kupit btc in prodat ko je ŽNJ profita... in potem spet kupit in prodat pri ŽNJ profita... ker sem čakal bottom nisem imel nič profita niti nisem mogel lovit profita.
To pa ne pomeni da ni nekje drugje drug investment z boljšim returnom... ampak to ni važno, važno jeda delaš profit ki je smiseln na uro ali na teden. ali na mesec... kako pač zastaviš.
Ampak najslabše je pa delanje nič in čakanje.
Seveda je minorni, ampak je večji kot nič kajne? Kdo je naredil več profita Vaelin ki čaka ali tisti ki je zmes 2x kupil in prodal po 200€ profita? Mislim da je odgovor jasen.
In že zdaj ti napovem, kobo korekcija ne bo na 60b... torej bo spet Vazelin tako kot sem jaz dolgo časa zmotno menil da še ni konec korekcije in ne bo kupil in potem se bo dvigalo bo menil da je trap in bo spet ne kupil potem bo pa market spet čez 100b in bo spet 2x prenapihnjen namišljen balon :)
In tako minevajo meseci in potem leta.

legendary ::
Slabo kaže LTC-ju. Je pa mislim edini izmed večjih coin-ov, ki do tega trenutka ni skočil po BTC forku. Skočil je za 20% zdaj pa vztrajno pada nazaj. Poleg tega je pred nami še vikend, ki ponavadi ne prinese pumpa.

Slabo kaže LTC-ju. Je pa mislim edini izmed večjih coin-ov, ki do tega trenutka ni skočil po BTC forku. Skočil je za 20% zdaj pa vztrajno pada nazaj. Poleg tega je pred nami še vikend, ki ponavadi ne prinese pumpa.
Tudi monero ni nikamor skakal potem pa v enem dnevu 20%, 30%, 60% gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

brinovcek ::
pa saj za tvoj nakup je to dobro trenutno? vsi vemo kje se je do sedaj gibal LTC tako, da nekakšnih hudih presenečenj ne more bit... mi je kar všeč da pada in upam, da še malo pade preden grem jst v akcijo :)

pa saj za tvoj nakup je to dobro trenutno? vsi vemo kje se je do sedaj gibal LTC tako, da nekakšnih hudih presenečenj ne more bit... mi je kar všeč da pada in upam, da še malo pade preden grem jst v akcijo :)
Sporoči ko greš, da gremo skupaj:) Denar sem že poslal na Kraken sam traja 5 dni. No na nulo upam da ne pride ko ga kupim.

Res bi rad vedel kako ugotovit kater coin bo za pump predno vstopijo whalei![]()
to je pa lahko uprašanje: bcc