» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
23 / 976
»»

Aston_11 ::

Itak, da je neka sprememba trenda, saj je od včeraj šel od 0.15 na 0.24. Verjetno se bo vrnil, od kjer je prišel. Bull trap, as usual.

Samuel ::

od kjer je prišel

to seveda ne pomeni nič, ker je prišel iz nule :P
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Vazelin ::

Niti približno se ne spravim sedaj kupovat XRP, ker prav vidim, kako bom WHALED:D

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: SaXsIm ()

Smurf ::

Aston_11 je izjavil:

Itak, da je neka sprememba trenda, saj je od včeraj šel od 0.15 na 0.24. Verjetno se bo vrnil, od kjer je prišel. Bull trap, as usual.

Upam, glede na to, da sem ga vsega prodal :>.

Mato989 ::

Vazelin je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Vazelin, resno? Saj če boš še 3 mesece to ponavljal ti bo 1x ratalo, ampak malo postaja ponavljajoče...

Nisi upal kupovat tudi ko je rasel btc preko 2.500usd, ker si pravil da bo šlo dol, pa je šlo kam? :)

Povsem resno>:D
Samo ne potem jokati ko kupujete raznorazne coine potem ko je market cap od korekcije zrasel že 2.5x.
Za večje nakupe jaz definitivno čakam na padec. Trenutno si ne upam nakupovati za večje vsote.

Saj ti pravim, isto si govoril ko je bil btc na okol 2.500usd, da je balon in da bo šlo dol itd... in da čakaš al karkol že... pa je šlo od takrat skor 100% gor...

Je pa res da če boš cel čas to ponavljal, boš 1x zadel... kot vsi doomsay-eri :)

To kar ti pišeš zdaj so eni pisali tudi pri btcju na 50USD... da je balon ker je zrastlo 200% :P In tako so ponavljali do cene 1.000+ ko je pol res bla korekcija, smao prej je bla rast 2000% :)

DeeJay ::

XRP bo šu tud nazaj do 6 centov :D

freezby ::

Nazaj na tržnici. XRP malo poživil zadeve, sem ga skorajda napol odpisal. Pol ga bom s profitom prodal, tako da gre lahko druga polovica v nulo ali pa 5x gor in se ne bom sekiral. BCash popustil s pumpo, če pride na 10% BTC-ja ga bom nazaj kupil - 3/4 prodal na 20%. Končno je začela Iota popuščati - na začetku avgusta mi je ušla pa mi je zanimiv projekt.

vrunc ::

A je trenutno v teku kakšen ICO, v katerega bi se splačalo nekaj malega denarja vložiti, malo sem brskal in nič pametnega ne najdem......

gruntfürmich ::

po mojem tak z največ medijskega pompa? recimo https://www.cryptocoinsnews.com/estonia...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

brinovcek ::

DeeJay je izjavil:

Pomoje so to vse naše mokre sanje dejstvo pa je, da je včer tak dvig povzročila KakaoBank v Koreji

brinovcek je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Pomoje so to vse naše mokre sanje dejstvo pa je, da je včer tak dvig povzročila KakaoBank v Koreji

Niti ne, še vedno morajo ljudje na vseh exchangih kupovat... oni so povzročili dvig v Koreji, potem so pa nekateri začeli kupovat... če ne bi kupovali bi cena ostala nizka na EU borzah in US

Kripto ::

brinovcek je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Preveč se je napumpal v zelo kratkem času, obstaja velika verjetnost korekcije kar je normalno in nič presenetljivega, ampak ne na nivo mokrih sanj.

no ja, xrp je v tipičnen eliot valu :) poglejte bitstamp graf :)

K0l1br1 ::

Mato989 je izjavil:

no ja, xrp je v tipičnen eliot valu :) poglejte bitstamp graf :)

Meaning? Bo krepu?

po teoriji eliot vala je zdaj na 5, torej na vrhu, ampak to je teorija, praksa pa bomo vidli :) Če je tako bo padel na nivo 2.... torej tja na okol 16-17 centov...

Sem zbrisal orderje.

To je teorija... ni nujno da drži.

Odpri bitstamp xrp/EURO tradeview in poglej graf malo odzoomiraj...

potem pa odpri tole slikico teorije eliot vala in primerjaj :)

Triglav? Vidim na grafu ja...

hobbit ::

brinovcek je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Maš kak link v zvezi s to banko?

perci ::

Monaco anyone? Kristalna kugla mi pravi, da je čas za eno 12-24h špekulacijo. Mnenja?

Čas bi že bil da začneji whalei vnovčevati dobičke>:D

Invictus ::

Ripple skočil za 60%...

Zaslužil ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Karlos ::

Tudi jaz prodal ripple po 0.245€.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."

Vazelin, ti kr čakaj, nekoč bo korekcija :P sam ko bo, boš menil da bo še večja in boš spet čakal pol bo pa spet zrastlo in boš spet čakal korekcijo :P

Saj jaz sem bil tak kot ti pred 6 meseci
rezultat je bil ta da sem zamudil btc pri 1800€ ker sem menil da bo še padel... namesto tega sem bil ob ene 10k dobička :)

trenerkar ::

Tudi jaz sem nakaj potegnil iz rippla. Lahko bi bilo še bolje če bi ga prodal nekaj ur kasneje...

XRP že cel dan nekaj brbota. Me ne bi čudilo, če bi se zapodilo do 0.3 in potem kresnlo dol.

Ajnstajn` ::

mam polno rippla, ampak ga ne prodam pred novim ATH. fuck it!
//

Ajnstajn` je izjavil:

To holdanje za vsako ceno ni najbolj pametno. V vmesnem času bi si lahko podvojil število coinov, ko so bila takšna nihanja.:D

Vazelin je izjavil:

Ajnstajn` je izjavil:

To holdanje za vsako ceno ni najbolj pametno. V vmesnem času bi si lahko podvojil število coinov, ko so bila takšna nihanja.:D

Saj ti tudi če bi kupoval kaj :P

Tak samo za info!

Tudi to je res.:D

Malce me stisne pri srcu ko pomislim, da je šel market cap iz 60mlrd na 150mlrd. Jaz imam pa na računu morda 800eur plusa iz tega vala, ker sem škrtaril s fiatom.

No ja, tudi čas fiat holderjev prihaja - v kratkem.>:D

mastr_mastr ::

zjutraj bo aktiviran segwit btc ..ne pozabte na morebiten dump on news ...prodaja in ponoven vstop nižje.

@Mato
dokler velik folka razmišlja kot vazelin pomeni da je v kripto še velik potenciala :) ..namreč tudi meni se je zdel btc "predrag" ko je bil 200-400€ potem pa sem ga kupoval ko je bil 1000€. Folk ki tako razmišlja se jim sedaj zdi predrago, ko pa bo btc 10k pa bodo kar naekrat v paniki začeli kupovat ...poznana zgodba

@vazelin
če si tok prepričan v dump nič lažjega ...obstaja "short" opcija kar pomeni da dobivaš denar ko market pada ...glede na tvoje beside easy money :D
PS prodaja jutri (danes) in potem nižji vstop mogoče niti ni tako slaba ideja :D

dreta ::

http://blog.suncontract.org/

Suncontract in Petrol. 8-)

perci ::

me prav zanima, če bo segwit res imel kak kratkoročen vpliv na ceno btc in kaj se bo zgodilo z bcc

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

brinovcek ::

xrp bo prbilo v poden če bo šel tko naprej...v 1h padel iz .25 na .20 ...

Horejšio ::

Super riplovci :) Sem pa zajc prodal pred segwit

Nisem prodal na vrhu. Čez pol leta bo spet tam.

deleted ::

Ripple klub, kdaj kupujemo? :)

0.155

Smurf ::

Ne vem se, jaz bom cakal, da vidim, kje se bo umirilo.

deleted je izjavil:

Ripple klub, kdaj kupujemo? :)

Jaz bom pri 0.13

Ne boš ne;) Že par mesecev ne.

K0l1br1 je izjavil:

Ne boš ne;) Že par mesecev ne.

0,13€ je blo par dni nazaj.

Vazelin že par mesecev napoveduje, kako bo nekaj kupil.

K0l1br1 je izjavil:

Vazelin že par mesecev napoveduje, kako bo nekaj kupil.

aha ok razumem. Nisi mislil cene.

Tako je.

AgiZ ::

mastr_mastr je izjavil:

zjutraj bo aktiviran segwit btc ..ne pozabte na morebiten dump on news ...prodaja in ponoven vstop nižje.
PS prodaja jutri (danes) in potem nižji vstop mogoče niti ni tako slaba ideja :D

Kje pa dobiš te informacije?

Kripto ::

Kripto je izjavil:

brinovcek je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Preveč se je napumpal v zelo kratkem času, obstaja velika verjetnost korekcije kar je normalno in nič presenetljivega, ampak ne na nivo mokrih sanj.

Zgleda kot nič posebno presenetljivega, pričakovana korekcija.

Blazz ::

korekcije skor ni več, je že nazaj na 0.23

stara mama ::

Mal še, pa bo tam kjer sem ga jaz bedak šel kupit
Ekologija™ in Trajnost™
««
23 / 976
»»