Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
Jerry000 ::
Lahko pogledaš tukaj, https://etherscan.io/, pa se ti niti logirat ni treba.
Aja, pa na mobiju je polno teh zadev, npr. cryptonator, blockfolio. Pa kakšno vejico izpustiš, da ne zgleda preveč.
Lahko malo pomagaš? Ne najdem skupen portfolio (torej vrednost vseh mojih tokenov - portfolio) na tej strani. Samo za ETH mi kaže
hamez66 ::
maco-maco ::
torej vrednost vseh mojih tokenov - portfolio
eth je levo, na desno je Token Tracker(skupno). Če klikneš view tokens, pa za vsakega posebej. Je pa eth ločen. Pač obe cifri sešteješ, če želiš vse skupi.
Kaj?
Pizdarija...zakaj mi je prej MEW kazal 3335 REQ, zdaj pa kaže 0 o_O?! Ko gledam pa etherscan.io mi pa piše da imam 3335REQ...wtf, resno sem zmeden, sem mislil da to lepo dela
CoreySteel ::
Sej dela lepo. Zihr so gor, če ti kaže na etherscan.
Twitter: @CoreySteel_
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoreySteel ()
CoreySteel je izjavil:
Sej dela lepo. Zihr so gor, če ti kaže na etherscan.
Tam mi kaže, na MEW imam pa 0. Pa ne vem zakaj in kako. Niti pošiljat ne morem več REQ ker jih ni na seznamu.
REQ sploh ni na MEW kakor vidim, tako da boš moral dodati vrstico ročno.
Je pa čisto enostavno, tukaj si poglej kako: https://myetherwallet.github.io/knowled...
Pa drugače je itak tako, da razen če ne boš pošiljal toknov naprej, se sploh ne rabiš logirat v svojo denarnico oz. ni nobene potrebe. Za prejemanje in preverbo toknov vedno lahko uporabiš etherscan.
Je pa čisto enostavno, tukaj si poglej kako: https://myetherwallet.github.io/knowled...
Pa drugače je itak tako, da razen če ne boš pošiljal toknov naprej, se sploh ne rabiš logirat v svojo denarnico oz. ni nobene potrebe. Za prejemanje in preverbo toknov vedno lahko uporabiš etherscan.
CoreySteel je izjavil:
REQ sploh ni na MEW kakor vidim, tako da boš moral dodati vrstico ročno.
Je not, pod RVT je REQ, zato sem tudi nakazal na MEW. In tudi prej mi je kazalo 3335 REQ, sedaj pa 0 REQ.
Aja pa je res, očitno mi ga je ratal spregledat. Refreshaj, ne vem kaj drugega naj rečem. Verjetno le display glitch. Token je 100% notri, ker sprejema vse ERC-20 tokne, tudi če niso na tem spisku.
Qcube ::
CoreySteel je izjavil:
Aja pa je res, očitno mi ga je ratal spregledat. Refreshaj, ne vem kaj drugega naj rečem. Verjetno le display glitch. Token je 100% notri, ker sprejema vse ERC-20 tokne, tudi če niso na tem spisku.
Evo sedaj je pa spet viden na MEW. Thx za pomoč :).
kingsix ::
Its time to panic sell. Bubble is bursting. Its all over, folks. Nothing to see here, move along...
Še eno noob vprašanje glede MEW toliko da bom 100% (ja, prvič uporabljam)...to je online wallet ne? Torej kjerkoli lahko dostopam do mojga walleta in kovancev ki so notri?
oracle ::
Mene skrbi, ker KRW priliv pojenja. Če so se še Korejci ustrašl, pol je res to to al kaj?
Trenutno ma največji vliv $ na bitfinexu, kjer je pa cena že manj kot 1 % do 10.000.
Na bittrexu že pod 10.000
Trenutno ma največji vliv $ na bitfinexu, kjer je pa cena že manj kot 1 % do 10.000.
Na bittrexu že pod 10.000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oracle ()
Še eno noob vprašanje glede MEW toliko da bom 100% (ja, prvič uporabljam)...to je online wallet ne? Torej kjerkoli lahko dostopam do mojga walleta in kovancev ki so notri?
To ni online wallet, ampak samo web interface. Ti si zadevo lahko naprintaš na list papirja in imaš paper wallet. Lakho pa s podatki seveda dostopaš "kjerkoli", samo ni ravno priročno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoreySteel ()
xabre ::
Mene pa xrp mal srbi, cena je še vedno za silo ugodna, bi al nebi :)
Ma naj dipne, prilika za fomote :) Pump me baby :)
Ma naj dipne, prilika za fomote :) Pump me baby :)
šernk ::
to je to, smo že na 9500 se dotaknili na bittrex
sedaj pa vprašanje za miljon dolarjev: kje vstopit
sedaj pa vprašanje za miljon dolarjev: kje vstopit
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
CoreySteel je izjavil:
NLC2 na 1600. Pomoje ne bo nikol več tako nizko.
Smo že na 2000, uro pa pol kasnej :D
Vazelin ::
@grun sorry na eno tvojo objavo sem kliknil predlagaj izbris. Pomotoma
Tale manjsi dip bo stresel kar nekaj weak hands.
Damn danes sem dokupoval btc
Tale manjsi dip bo stresel kar nekaj weak hands.
Damn danes sem dokupoval btc
K0l1br1 ::
Vazelin ::
veh43ov ::
veh43ov ::
slotechar ::
Uspel sem prodat nekaj btc pri 10.100. Kot sem reku da ce vidim da zacne padat da prodam del ki ga imam. Prodal v vrednosti 400 eur
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slotechar ()
K0l1br1 ::
Prodal xrp pri 0.263. Sedaj vidim, da je bilo visoko. Kar sedaj kipim, je sam plus
Vendar se itak ne da. Ne dela ne dela ne dela. Pada like a rock
Na, 0.22 je že
Vendar se itak ne da. Ne dela ne dela ne dela. Pada like a rock
Na, 0.22 je že
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: K0l1br1 ()
Btc bogovi uslisani
Ker je padel na vrednost izpred 36-ih ur so kar btc bogovi uslišani? :)