» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
109 / 976
»»

Jerry000 ::

ETH ne drzite? Se vame ne zdi toliko perspektiven? Res je da je malce miline trenutno

kingsix ::

Itak, da se ETH drži.

dope1337 ::

Danes so se na atlih spet vse tamocne pumpe przgale xD
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

PrihajaNodi ::

Pumpamo grs. Zencash pravocasno dumpal.

winko12345 ::

Prijavil sem se na Bittrex samo me zanima kako spraviti kaj denarja gor, ker ne morem depositad v EUR ali USD, ali moram na kakšni drugi strani kupiti bitcoine in jih prenesti sem ali kako ste to vi naredili?

K0l1br1 ::

EUR na bistamp, kupišp btc, preneseš na bitrex.

winko12345 ::

Ali lahko kupim naprimer 0.3 BTC?

Lahko.

sumixam666 ::

A BTC ju zmankuje goriva ... Ali lahko poseže do 7500 usd ...

Mato989 ::

winko12345 je izjavil:

Prijavil sem se na Bittrex samo me zanima kako spraviti kaj denarja gor, ker ne morem depositad v EUR ali USD, ali moram na kakšni drugi strani kupiti bitcoine in jih prenesti sem ali kako ste to vi naredili?

Isto vprašanje na VSAKI strani te teme... pa še totaln off topic glede na ime teme!

A BTC ju zmankuje goriva ... Ali lahko poseže do 7500 usd ...

To se sprašuje že od 3kUSD... se ti zdi da zmanjkuje že od takrat glede na ceno?

Vazelin ::

Počakaj na bitcoin korekcijo, takrat kupi in upaj da se pobere:D

veh43ov ::

Nekaj virov govori da bo kr orng korekcija bitcoina enkrat v naslednjih 2-3 dnevih. Računajo najmanj do 6500$ oz največ do 6200$. Potem pa strmo rast do 10k že v tem mesecu.

matico1 ::

eno vprašanje čist tko mimgrede..Kok ste največ profitiral z enim kojnem v procentih?

hunter01 ::

kingsix je izjavil:

Na reddit post : Seveda, če je bedak.
Kupil je npr ETH na ATH etc etc. praktično vse je kupil na ATH medtem ko je BTC bil vzadaj. Tip je torej šel v ALT'e k oso le ti bli napumpani...v ALT'e se gre ko je BTC napumpan.
Polek tega pa ima not kup bullshit coinov, kar kaže na to ,da ni naredil domače naloge in kar nekaj random vlagal.

Tudi BTC je bil takrat 2700 USD na ATH in mu je sledila korekcija na okrog 1900 USD :)
In naredil je točno to, kar bi sedaj nekateri radi naredili. Razbil je na 30 alt coinov (in večina altcoinov na seznamu še sedaj velja za "perspektivne").
Sej ne rečem, da naj sedaj vsi to naredijo, samo naj vsak pri sebi razmisli, pa mogoče bo komu koristila informacija, kako se je nekdo drug nategnu.

ETH z 7$ na 280$-350$. Torej nakup - prodaja za povrnitev prvotne investicije x2. To kar se holda ne moremo govorit o profitih.

BTC tudi možno, ampak večino sem prodal..nimam pa pojma koliko sem dal..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

gruntfürmich ::

matico1 je izjavil:

eno vprašanje čist tko mimgrede..Kok ste največ profitiral z enim kojnem v procentih?

20× z ripple
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

matico1 je izjavil:

500%, samo sem vložil samo 30€ :(

Drugače pa 50%, na ltc, kupil 100 komadov po ceni 33€...

Buggy ::

meni se je tudi ripple pri spekulaciji najbolj pokrompiril in to 2x.
Najvecji gain (skoraj 50x) bi bil pa ICN, ce bi ga pravocasno prodal...sam to ne steje :)

Kucoin exchange bo the deal v 2018 po moje :)

chavlji ::

Mato zakaj tako misliš? Kaj je v tem exchangu tako posebnega? Binance ima tudi svoj coin, pa ni kaj prida.

Je kdo kaj naštudiral naslednje projekte:
http://www.waltonchain.org
https://storj.io
https://www.centra.tech
https://modum.io
https://www.viberate.com
https://district0x.io
https://www.red-pulse.com

Te imam namen sam pgoledat malo bolj podrobno v nasledjem tednu, pa me zanima če je že kdo kaj pogledal.

...da bo ta tema malo bolj konstruktivna-

Buggy je izjavil:

Najvecji gain (skoraj 50x) bi bil pa ICN, ce bi ga pravocasno prodal...sam to ne steje :)
ne, to res ne šteje :))

Zgodovina sprememb…

CoreySteel ::

Vazelin je izjavil:

Počakaj na bitcoin korekcijo, takrat kupi in upaj da se pobere:D

Twitter: @CoreySteel_

korekcija od prvih 240 je bila že vsaj kakih 4×... ni btc šele od letos...

Cifra je joke, sem kar nekaj vpisal. Point je da kdor bo čakal na korekcijo, je morda ne bo nikoli dočakal. In cena v korekciji čez dva tedna zna biti višja kot "normalna" cena danes :) Zdaj bo "ornk korekcija" na 6200-6500, čeprav je bila to cena BTC-ja pred tremi dnevi :))

Blazz ::

kdo pogledal spectre.ai ?

še 20 ur je presalea ... zelo zanimivo, lih berem zadeve

fuck it, usral in prodal...;((

Blazz je izjavil:

kdo pogledal spectre.ai ?
še 20 ur je presalea ... zelo zanimivo, lih berem zadeve

A lol, včeraj sem se s kolegom menil, da kaj takega še ne obstaja in sem še danes v postelji razmišljal, kako bi se to dalo rešit. Too late :D

Pa vseeno... Za nekoga ki se hvali, da nima vmesnega brokerja, vzame management 2% od tradea zase in še 2% gre za dividende. To je za "blockchain" veliko. ROI je 75%, kar pomeni, da moraš za B/E imeti 57,1% winrate. Kdo na tem forumu, premaguje market s takim WR? Verjetno jih lahko preštejem na prste ene (mizarske) roke.
Buyback pa tudi vidimo, kako dobro gre pri Iconomiju :D

Zgodovina sprememb…

slotechar ::

Jerry000 je izjavil:

ETH ne drzite? Se vame ne zdi toliko perspektiven? Res je da je malce miline trenutno
Se vedno upas na eth? Jaz sem z svojimi nasveti koncal ker itak noben ne uposteva.

CoreySteel je izjavil:

Cifra je joke, sem kar nekaj vpisal. Point je da kdor bo čakal na korekcijo, je morda ne bo nikoli dočakal.

point je da nobeden ne ve kam bo cena krenla, ti pa še najmanj. ker cena ki si jo napisal ni joke, ampak si joke ti ker nimaš pojma o zadevah, ker se je tvoja joke cena dejansko uresničila
in to je point vsega tega

gruntfürmich je izjavil:

point je da nobeden ne ve kam bo cena krenla, ti pa še najmanj.

Bravo, zdaj si z "nestrinjanjem" opisal moj point lol.

gruntfürmich je izjavil:

ker cena ki si jo napisal ni joke, ampak si joke ti ker nimaš pojma o zadevah, ker se je tvoja joke cena dejansko uresničila
in to je point vsega tega

Ne, bo kr joke.

slotechar je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Se vedno upas na eth? Jaz sem z svojimi nasveti koncal ker itak noben ne uposteva.

Kaj je z ETH? Drzati, prodati, zamenjati? (bitstampt)

prodaj... eth nima perspektive, je mrtev.
Raje kupi VTC in GRS imata močan development team in sta asic resiatant... vsaj tako izgeda da misli slotechar. Sicer tale njihov development team nič več ne dela in tudi to da sta asic resistant ni nič posebnega..pa vendar STRONG HOLD.

ETH je medtem tudi asic resistant by design, ima močan development, na platformi se dela kup drugih projektov..samo ja...ni perspektive..mrtev..prodaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

hunter01 ::

IMO je velik minus za ETH trenutno to, da imajo EOS lastniki veliko ethrov, ki jih ze nakaj casa prodajajo. Naj bi do sedaj zbrali ze okrog 700mio $ v ETH. In ce jih sproti prodajajo bo kar nekaj casa trajalo, da se to sprosti, sploh ker bo ICO se pol leta trajal.

Nikol nisem rekel za grs za dolgi rok ampak samo za dnevno trejdanje. Izstopil pri 0.00018. Seveda ce zaznam nove pumpe bom vstopil za kratek cas, zakaj ne. Ampak to ne pomeni da na dolgi rok grs ne more zrast.

Zgodovina sprememb…

Kdaj se dumpa grs??

Odlocil sem se da zaenkrat ne dajem vec nasvetov. Mejte kingixa pa poskusite z njim kak eur obrnt.

veh43ov ::

slotechar je izjavil:

Odlocil sem se da zaenkrat ne dajem vec nasvetov. Mejte kingixa pa poskusite z njim kak eur obrnt.
imaš 100% podporo

Jerry000 ::

slotechar je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Ker sem pussy za prodajo in imam optimizem na dolgi rok :). Trenutno sem na FTC in GRS, ampak čakam na grow da lahko prodam, tale trade nekako ni zame, premalo informacij in znanja imam. Ciljam bolj na hold, mogoče celo BTC kar. But furst, lets make some money z tradingom še (se še ne dam)

marvin42 ::

Pero_SLO je izjavil:

Overall sem do sedaj ~300% zaslužil in še nobene valute nisem prodal/trejdal za drugo, samo kupujem z EUR.

LP

Dokler ne prodaš, nisi še nič zaslužil.
Mostly Harmless

chavlji je izjavil:

Mato zakaj tako misliš? Kaj je v tem exchangu tako posebnega? Binance ima tudi svoj coin, pa ni kaj prida.

binance coin samo reduca feeje, kucoin ti daje share od feejov v tistih coinih... 100x boljše... Od binance coina nimaš nič če ga držiš (oz. če ne tradaš) od kucoin pač.

Big difference. Pa tudi dosti bolj aktivn je kucoin. Več prostora za rast itd...

xabre ::

slotechar je izjavil:

A si videl moj PM?

Sicer pa a kdo kaj etn spremlja, jst ga še celo minam in je fajn filing ko z domačo kišto celo kake cente obrneš lol, če zanemarimo štrom :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xabre ()

mikhaair ::

Na bitstampu me zanima glede nastavljanja sell orederjev. Npr. BTC je 6350, koliko nizje naj nastavim sell ce pricne s padanjem cene, da ga nihanja ne zadanejo?

Jezus fackin christ xvc v parih minutah na bitrex +200%. Vstopil pri +150%...sedaj pa samo cakam kdaj ven.

Kdor ima na polonixu odprt racun naj jih hiro kupi poslje na bitrex in obogati.

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

Nodi, svaka čast za jajca, da vstopiš pri +150% !

Sedaj ze na 215% in cakam padec...

Zakaj čakaš padec?
Mostly Harmless

Ker je pump...

Prodat moraš ko raste, ne pa ko pada.
Mostly Harmless

hovti980 ::

če bi imel acaunt na polinex, koliko časa bi trajala transakcija?
««
109 / 976
»»