» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
825 / 976
»»

Aquafriend ::

Zato ker sem slutil da bos povzrocal tezave. Imel sem prav

hamez66 ::

Seveda, če si mi pošiljal neuporabne signale izven konteksta. Iz tega dreka, ki si mi ga ti pošiljal, se težko znajde, ampak si se obnašal, kot da je to tvoja "standardna storitev".

Signale sem ti zacel posiljat po manjsem nesporazumu v tej temi ko si me napadel in sva zgladila spor. Potem si me napadel se drugic. In zdaj tretjic. :)

Zgodovina sprememb…

Signale si mi začel pošiljati po tistem, ko sem zanje plačal.

Kar se tiče pa "povzročanja težav", je pa pomenljivo, da si me vključil v svojo drugo privat skupino (pod nickom slotehar), v kateri definitivno nisem povzročal težav, ker nisem nikoli komentiral. Tko da ti zdaj povzročam težave izkjučno zaradi nekvalitetne storitve.

pejt_u_kujac ::

Ok boys with toys...dejmo malo umirit žogico in se vrnimo na temo in sicer kako iz vse te solate (694 strani!?) narediti naša življenja boljša. Lahko se gremo kdo ma daljšega in kdo je luzer, pa kdo je najjači, ampak kot je vazo rekel nas je vsaj 90% takih tukaj, ki bi radi nekaj šoldov zaslužili. Kakor koli se sliši klišejsko, ampak cilj bi moral biti dobiček, ker drugače zakaj špekulirat in sploh karkoli počet, če se ne splača?:)8-)
The Federal Reserve System (((FED))) is as federal
as Federal Express. -Eustace Mullins

tryhard ::

Vloži v Luko Koper, Krko, Petrol. Ti zagotovo prinašajo dobiček (Oz. vsaj slednja dva).

hamez66 je izjavil:

Seveda, če si mi pošiljal neuporabne signale izven konteksta. Iz tega dreka, ki si mi ga ti pošiljal, se težko znajde, ampak si se obnašal, kot da je to tvoja "standardna storitev".

Copy paste here please.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tryhard ()

profdoktor ::

Zdravo, radnička klasa. Veš un filing ko moraš ob 6 vstajat ker moraš 14 ur delat? Jebeno, ampak se splača. :)):|:)

PersonaRuda ::

profdoktor je izjavil:

Zdravo, radnička klasa. Veš un filing ko moraš ob 6 vstajat ker moraš 14 ur delat? Jebeno, ampak se splača. :)):|:)

lamborđini ::

Sutra rano ujutro će NPXS biti listan na Binance.
Obveštenje: na zalogi imam još nešto Lui Vitone čevljev - fine cipelice. Ako nemate fiat, primam Monero ili ZenCash.

Mato989 ::

Aquafriend je izjavil:

Je kdo izmed vas v plusu od januarja do zdej? Verjetno je dost vas razocaranih. Vidim tudi komentarje noobov pri prisepetovalki. Povedala je ze pred 4 meseci da gremo navzdol pri btc. Tudi ce vmes pove da bo mogoce kak odboj gre noob kupovat. Ceprav mu stokrat pove da se btc v casu bear trenda ne kupuje. Potem to razocaranje pride do sovraznih komentarjev. Kot da je ona kriva da je slo iz 12k na 6k. Je ona kriva da noob zeli ujet vsak odboj. Ce ti rece da gre trend dol in da ne trejda bitcoina. Zakaj potem gnjavite ce vmes ne pove do kam bo sel dead cat odboj. Ce si poslusal si prodal pri 9400-10.000. Prihranil denar. Pri shitcoinih pa itak priporoca 2.5 do 5% portfoloja v en trejd.

Tudi ne poves za eos kaksno priloznost in signal si dobil. V par dneh iz 11usd na 25. Zmotila se je za 1 dolar se mi zdi. To pa ne omenjas.

Pa zakaj je potrebno gledat samo od januarja? Gleda se od dneva vložka... ne od januarja, se vidi da vas je 90% prvič v tradingu kot je dejal kakob, ali pa niste niti malo ekonomije preštudirali...

Vsak normalen računa ROI na vložek... ne pa na mesec ali od takrat ko ti selektivno paše... Če je nekdo vložil 2015 in ima zdaj x80, mu boš ti šel pravit kako je v minusu od januarja lol... dajte se izobrazit no prosim =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

neverlucky ::

Hamez, bi bil tako prijazen in še kakšne dobre calle od prišepetovalke tukaj objavil. ;)

Ko sem se želel pridružiti skupini sem bil nesramno zavrnjen. Vsaj to mi preostane da jo ti pomagaš popolnoma diskreditirati. Itak je jasno, da je vse skupaj samo šloganje. Problem je, ker bo Aqua neprestano trosil naokoli kako uspešna skupina je in jaz brez notranjih informacij ga težje kontriram. Ti pa imaš sedaj možnost da ga z*ebeš. Do it!

skrba ::

Kupuje kdo Pundi X (NPXS) ? Danes naj bi bil listan na Binance...

ubc18 ::

Kdor ga ima ga že lahko depositira na binance....

amacar ::

Aquafriend je izjavil:

Najdite mi kaksnega signalizerja, ki je dal signal eos kupi pri 11 usd prodaj pri 25 usd (v satoshijih) v par dneh cilj dosezen oziroma razlika 1 dolar. Znate samo pljuvat. Najd mi boljsega.

Js nisem signalizer, pa sem dal tip za hydro pri 26 satoshi, pa je šel do 180 sat. :))

tonis ::

neverlucky je izjavil:

Ko sem se želel pridružiti skupini sem bil nesramno zavrnjen.

Poglej Samo, blefiraš. Prošnjo za grupo si mi poslal v trol stilu.

neverlucky ::

Kar tak osebni pristop :O. Všeč mi je.

perci ::

Clanarino v prisepetovalkini skupini lahko das v stroske. Se splaca ze zarad tega!!!

hamez66 je izjavil:

Kar se tiče pa "povzročanja težav", je pa pomenljivo, da si me vključil v svojo drugo privat skupino (pod nickom slotehar), v kateri definitivno nisem povzročal težav, ker nisem nikoli komentiral. Tko da ti zdaj povzročam težave izkjučno zaradi nekvalitetne storitve.

kot sem dejal si me prvic napadel preden sem ti zacel posiljat signale. Preden si imel namen stopit v skupino. Zato sem upraviceno pricakoval da bos delal zgago tudi pozneje. Si edini v 4 mesecih, ki je delal zgago. Pa nas ni tako malo.

@jacksmav ni bil v moji skupini, bil je direkt pri prisepetovalki. Ne razume anglesk oziroma nezadovoljivo. Kako naj razume kaj mu prisepetovalka pove? razume samo ce kaj napise.

Zgodovina sprememb…

tonis je izjavil:

neverlucky je izjavil:

Ko sem se želel pridružiti skupini sem bil nesramno zavrnjen.

Poglej Samo, blefiraš. Prošnjo za grupo si mi poslal v trol stilu.

Mene ni nic vprasal. Verjetno zato ker ve, da ne sprejemam.

Zgodovina sprememb…

Jacksmav ::

Aquafriend je izjavil:

hamez66 je izjavil:

kot sem dejal si me prvic napadel preden sem ti zacel posiljat signale. Preden si imel namen stopit v skupino. Zato sem upraviceno pricakoval da bos delal zgago tudi pozneje. Si edini v 4 mesecih, ki je delal zgago. Pa nas ni tako malo.

@jacksmav ni bil v moji skupini, bil je direkt pri prisepetovalki. Ne razume anglesk oziroma nezadovoljivo. Kako naj razume kaj mu prisepetovalka pove? razume samo ce kaj napise.

Haha...lol...ne vem kako lahko govoriš kaj znam in ne znam...a me poznaš....ja bil sem v skupini...je res napovedala kar nekaj dobrih...sem v parih dneh dobil nazaj kar sem plačal...če pa gledam za 3 mesečno obdobje pa žal se ne obnese. Ne iščem pump in dump...ona je prišla do točke, ko ima zdaj dovolj keša in se ji jebe...preje pa je bla ok, ko je imela samo majhno skupinco. Pumpa BCH in to je to...sem se sam naučil dovolj dobro za trejdanje...tako, da je res ne rabim več...Aqua lej samo trolaš tle...uporabnega nič...pa nimam nobene zamere do tebe...

PrihajaNodi ::

Dejte malo dvignit nivo debate, tole ni nič. Perci boš kaj delal?

Dejte malo dvignit nivo debate, tole ni nič. Perci boš kaj delal?

@jacksmav, pred 4 meseci ko si prisel v skupino je bilo pac vec priloznosti za trejdat. V zadnjem mesecu se pa trejda luft. Ni priloznosti. Market brez volumna oziroma volumen pada. Ko bo trg bolj dinamicen bo spet bolj zanimivo

Aquafriend je izjavil:

@jacksmav, pred 4 meseci ko si prisel v skupino je bilo pac vec priloznosti za trejdat. V zadnjem mesecu se pa trejda luft. Ni priloznosti. Market brez volumna oziroma volumen pada. Ko bo trg bolj dinamicen bo spet bolj zanimivo

A dej nehi no. Glih zdej ko bi rad nekam 45k EUR butnu mi to poveš. A sedaj ni čas za nakupe?

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

PrihajaNodi je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

A dej nehi no. Glih zdej ko bi rad nekam 45k € butnu.

To si pa hitro prišel do 45k čistega z biznisom. :))

Dejansko 45k ni noben denar. Je pa res da socialni podpori se pa ne odpovem.

Zgodovina sprememb…

@ ko bo bolj dinamicno. Se ti zdi da ta trenutek ful dogaja?

imo je @Jacksmav mislil, kako bo s članstvom v skupini direkt penzija. Eee ne gre to tako.

Aquafriend je izjavil:

@ ko bo bolj dinamicno. Se ti zdi da ta trenutek ful dogaja?

Ja gdaj pa nej vložim?

lol, ne bos me :D

Zgodovina sprememb…

Nodi: kaj praviš, da vržem pol regresa v bankero? Počakam na 0.05?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Nodi: kaj praviš, da vržem pol regresa v bankero? Počakam na 0.05?

Se boš mal norca delal:))

Ne, ker če bo malce pumpa zna duplirati:)

Vazelin je izjavil:

Ja kdo bo pa dal pump? Kovance so stresli na Šitbtc in jih tam prodala, exchange pride šele čez 3 - 6 mesecev. O kakšnem pumpu govoriš. Vprašanje je samo če gre lahko ta šitkojn pod 0.

Vazelin je izjavil:

Ja kdo bo pa dal pump? Kovance so stresli na Šitbtc in jih tam prodali, exchange pride šele čez 3 - 6 mesecev. O kakšnem pumpu govoriš. Vprašanje je samo če gre lahko ta šitkojn pod 0.

Zgodovina sprememb…

janig ::

Aqua, kjeri ponzi priporocas?

Aqua gdaj naj vložim. Lepo te prosim. Ali mi je ta vlak že odpeljal?

PrihajaNodi je izjavil:

Aqua gdaj naj vložim. Lepo te prosim. Ali mi je ta vlak že odpeljal?

poglej pozitivno:
če danes v en shitcoin vržeš 100 eur, je isto kot da bi vrgel 1500 eur januarja:D
mislim da deljeno 10 gre težko še enkrat. če pa že, pa je itak kripto mrtev.
hence vrži kamorkoli med top 30 coinov

neverlucky je izjavil:

Hamez, bi bil tako prijazen in še kakšne dobre calle od prišepetovalke tukaj objavil. ;)

Ko sem se želel pridružiti skupini sem bil nesramno zavrnjen. Vsaj to mi preostane da jo ti pomagaš popolnoma diskreditirati. Itak je jasno, da je vse skupaj samo šloganje. Problem je, ker bo Aqua neprestano trosil naokoli kako uspešna skupina je in jaz brez notranjih informacij ga težje kontriram. Ti pa imaš sedaj možnost da ga z*ebeš. Do it!

Saj če bi bil član skupine, bi se morda res dalo kaj razbrati iz teh signalov. Tako sem pa, predvidevam, dobival samo poeditane komentarje, ki jih je pisal aqua, brez komentarjev, ki so jih pisali drugi. Ker pa nekako od sredine aprila nisem bil posebej pozoren na vse te signale, sem to dojel šele včeraj, ko sem iskal signal za prodajo pri 9400. Predstavljaj si, da se včlaniš v skupino, kjer se ljudje med seboj pogovarjajo o trejdanju, ampak ti vidiš komentarje samo od ene osebe, pa še ti komentarji so na hitrico poeditani in sicer na tak način, da se na hitrico skrije, da je komentar samo edit nekega drugega komentarja in da ima naslednji komentar (vsak naslednji signal) zelo redko povezavo s prejšnim.

Sicer nimam nekega posebnega namena "zjebavati" aque. Naj še naprej bluzi po svoje. Verjamem, da so bili tonis in ostali člani skupine deležni precej kvalitetnejših signalov oz. načina sporočanja teh signalov in če so oni zadovoljni, potem že mora biti nekaj na tem. Jaz ne morem komentirat dogajanja v skupini, ker nisem član skupine. Lahko pa napišem, da tisto, kar sem jaz dobival, ni vredno veliko.

Koliko vas dejansko je v tisti skupini?:D

dovolj za 2 narocnine pri prisepetovalki

V 1. skupini je od 23. februarja 7 ljudi. Ne vem pa, koliko se jih je pridružilo kasneje, ker nikoli nisem bil član 1. ali katere koli druge skupine.

Jst mam pa zdej eno šlogarco iz Litije, ki je prava kriptomajstrica v napovedovanju iz đezve od kufeta.

Za postat clan prve skupine je potreben KYC?

A več skupin je? lavl

tonis ::

Madona Hamez, škoda, da nisi zdržal še dva dneva v karanteni.. Jutri imamo sejo predsedstva grupe in bo tudi točka sprejema članov iz karantene v glavno grupo. 8-)

@vazelin - toliko nas je, da perci rabi pomočnika pri moderiranju grupe.

@profdokror, KYC vsekakor. Kot da ne veš, z enim od svojih 12 accountov si tako ali tako notri.(to je edini del tega posta kjer mislim resno) :)

ne. Skupina se je scasoma povecevala. Zato smo mogl zapustit 1. skupino in ustvart novo. Ker drugac ne mores sprejet novih. Se vedno niso odpravili tezav, da se lahko doda nove clane v ze obstojeco zs grupo.

ftzj ::

tonis je izjavil:

Madona Hamez, škoda, da nisi zdržal še dva dneva v karanteni.. Jutri imamo sejo predsedstva grupe in bo tudi točka sprejema članov iz karantene v glavno grupo. 8-)

@profdokror, KYC vsekakor. Kot da ne veš, z enim od svojih 12 accountov si tako ali tako notri.(to je edini del tega posta kjer mislim resno) :)

A zato perci nima vec cajta za nas reveze, ki smo ostali tukaj? Je prevec zaposlen z moderiranjem vase skupine?

Jacksmav ::

Zdaj je čas za nakupe...lahko pa še malce počakate da pade...ampak čas za nakup FUN, ZIL, NEBL,WAN,GTO...

ftzj je izjavil:

tonis je izjavil:

A zato perci nima vec cajta za nas reveze, ki smo ostali tukaj? Je prevec zaposlen z moderiranjem vase skupine?

Najbolje bi bilo, da bi perci tiste privat teme od teh scammerjev Aqua in tonis pobrisal.
««
825 / 976
»»