» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
781 / 976
»»

tonis ::

PlayTheGame je izjavil:

Samo brez skrbi, McAfee je napovedal skorajšnji bull run.
PRICES WILL GO THROUGH THE ROOF
:))

Če nas zdajle na 7800 ne ustavi fibonači, nas spodaj čaka MA50 na ~7600. Jaz tam računam na odboj.
Če pa prebijemo pa gorje, tam pa pride na vrsto uporabnik korenje3 :)

profdoktor ::

Ignac Fibo kaže da bo spet mini projekt počasi. Še 40% mora pasti vrednost in gremo notri. Čakamo in grickamo kokice.

neverlucky ::

Jaz ti placam 5% profita za tvoje namige, doktor.

Btw: nisi se mi javil na zs, kako to?

Zgodovina sprememb…

Ne sprejemam več novih ljudi v skupino oz. imam hard cap 1000 EUR čistega profita od namigov mesečno. Predvsem zaradi dacarjev, da ne bo frke.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

:)):))
CRKUJEM NO

Ni druge. Lahko prodajaš namige ali shortaš v teh težkih časih. Lahko pa osvežuješ Blockfolio in gledaš kako pušiš.

Stokarino ::

Kaj če bi prodajal namig namiga? Hmmmm

Ce mi namigned komu naj recem za namige dobis isto placano 5% potencialnih profitov, ki bi se zarad tega zgodl.

Horejšio ::

Na 7800 dump, pa ne me jebat. Nisem pričakoval

seniorman ::

Horejšio je izjavil:

Na 7800 dump, pa ne me jebat. Nisem pričakoval

Počakaj še kakšen teden pa bo na 6k :)

Če gre pod 7700, imaš verjetno prav.

seniorman ::

Horejšio je izjavil:

Če gre pod 7700, imaš verjetno prav.

Vprašanje ni če, ampak kdaj. Če ne danes, pa čez 1 teden, sigurno pa gre down.

do ~7600 gre lahko. Tam je že večkrat omenjeni weekly ma50, ki nas drži nad vodo in nas je že večkrat ustavil, pa tudi RSIi so tam malo nad 20, kar kaže na odboj.. Zame je to kopija 2014 - zdaj še en odboj gor - ping pong med MAji, potem pa konkreten padec BTCja.
Ne vem pa točno ali bi bila zdaj zgornja meja weekly ma20, pri 9300 ali daily ma200 pri 10300. Glede na časovni interval upam da slednja.

Moja špekulacija - počasi gor proti 10k, tam ugotovijo da USDT laže, pade borza bitfinex in vidimo se v globini. Nekam sumljivo mi je, zakaj so binance dodale še eno kopijo dolarja, kot da se nekaj pripravlja.

Tam nekje 7600, naj bi bila tudi meja do kjer se splača rudarit, če me niso nategnil

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

kingsix ::

profdoktor je izjavil:

Ni druge. Lahko prodajaš namige ali shortaš v teh težkih časih. Lahko pa osvežuješ Blockfolio in gledaš kako pušiš.

ali pa po forumu nakladaš

Gemblerka ::

Kaj je pa zdaj razlog da pada?

tommorrow ::

Gemblerka je izjavil:

Kaj je pa zdaj razlog da pada?

Akcija Cryptosweep.

SimplyMiha ::

O kakih 7600 pa zdaj govorite? Zdaj smo že pod 6600..

janig ::

Fak TheKey je pod ICO ceno tudi glede na NEO :|
Pa to bi ob tem casu moralo bit vsaj x10, ce ze ne x50 :|

Stop lose so pobral na 7700. Pičimo proti 10k :)

Aja, v dolarjih govorite.

Saul Goodman ::

Fantje, pocas zacnite kes, bajto, babo, avto v kripto metat, cas je, da stopite Tethre!

Drgac boste spet jokal decembra 'where my lambo at'. Zacel se je poletni rok kripto popravcev, upam, da ste se kaj naucili.

Fantje, počasi bo konec sanj o 300k za BTC v 2018.

Fantje, ne poslusajte profdoktorja, ki je spletni trol. All in v kripto in decembra po lambota. Pol leta boste ze preziveli s kruhom in vodo.

Kaj se dogaja z ETH?

30k do 2018 december, sicer častim 10 pic in 20 pirov :)

Jerry000 ::

Prosim za pomoč: kje da fak se na bittrexu da downloadat .csv o depositu, withrawalu, in trade history? Lani se je še dalo trade history shranit in potegnit kot csv, danes pa nikjer ni teh opcij, je samo order history...

Jerry000, ti si sredi kripto mrzlice? Začel si vlečt ven dobičke?

profdoktor je izjavil:

Jerry000, ti si sredi kripto mrzlice? Začel si vlečt ven dobičke?

Ne, samo shranit si hočem log. Pa pozabit spet na vse za par mescu

Okej, jebes Vodice, jebes debeli rtic, jebes izlet na Bled s punco ...
Zgleda bom moral letos te pocitnice it do lokalnega siptarja, pa delat kebabe za 4€ na uro, da bom lahko normalno prisel cez mesec. Fuck my life.

Padlo pod 7,600$ ... Ce pade pod 5000$ niti jype ne bo vec kripto milijonar.

Trgovanje je prenos denarja od večine do manjšine :) Also I got rekt

Mato989 ::

Včeraj je BTC praznoval Pizza Day in danes picarije morajo skeširat ven kar so prejele BTCjev... logično.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Še samo 30% pade in grem ponovno notri v en projekt. Več objavim takrat in naj ostane skrivnost. Cilj bo verjetno podoben - 10k € čistega neobdavčenega.

Mato989 je izjavil:

Včeraj je BTC praznoval Pizza Day in danes picarije morajo skeširat ven kar so prejele BTCjev... logično.

Meni se zdi logicno. Da bi mi nekdo kot picopeku placal 10k BTCja za 2 pizi, bi takoj vzel kes ven, zapru picerijo in su v lajf :)

seniorman je izjavil:

Čez 1 teden bo btc na 7700 :)

Ok model!! Povej mi skrivnost kako si to vedu???? Dejansko 1 teden po tem ...

Drugace pa, kam ti lahko nakazem 10€?

Proti 6500 spet...

Prej bom jst pasivne prihodke začel vlečt s svojo firmo kot vi v kriptu:)):))ready to take off:) arhitektura za produkt se postavlja.

p.s. da ne bo kdo pameten in jokal potem, da tu pa nisem nikogar povabil k sodelovanju, dobil več 100 ponudb od Rusije do ZDA za sodelovanje pri projektu:)

Zgodovina sprememb…

Yusef ::

Malo se umirite no. Potlej bo pa spet en big green candle pa short likvidacije in boste mokri. :)

Kar bo pa bo.

PrihajaNodi je izjavil:

Prej bom jst pasivne prihodke začel vlečt s svojo firmo kot vi v kriptu:)):))ready to take off:) arhitektura za produkt se postavlja.

p.s. da ne bo kdo pameten in jokal potem, da tu pa nisem nikogar povabil k sodelovanju, dobil več 100 ponudb od Rusije do ZDA za sodelovanje pri projektu:)

Na zdej, pa je sla zivljenska priloznost mimo. Bit solastnik Nodijevega podjetja je kot, da bi bil 20% lastnik Amazona.

perci ::

PrihajaNodi je izjavil:

Torej, če prav razumem, nisi nič povedal o tem projektu, obljubljaš velike dobičke in imaš že ogromno investitorjev. Nodi, tebe bo folk začel za ICO-te najemat. Top shit.

perci je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Torej, če prav razumem, nisi nič povedal o tem projektu, obljubljaš velike dobičke in imaš že ogromno investitorjev. Nodi, tebe bo folk začel za ICO-te najemat. Top shit.

:))Seveda ne bom zaupal celotnega projekta tu. Ste me pa lepo odbili, nisem si pa mislil da bom dobil toliko ponudb! Na projektu nas je sedaj 8 in če ti misliš da so vsi tako butasti, da so kar tako malo za šalo pristopili se motiš! Sedaj pa spat.

janig je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Na zdej, pa je sla zivljenska priloznost mimo. Bit solastnik Nodijevega podjetja je kot, da bi bil 20% lastnik Amazona.

:))

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Posodobitev glede Skycoin-a. Beta network testiranje Skyminer-jev se je začel 22. maja. Binance je najavil, da bo objavil skycoin za trgovanje 24. maja to je prvi večji exchange na katerem bodo list-ani.

Hardware wallet prototip je dokončan, zdaj so v fazi design-a za ohišje, okvirno ceno hardware wallet-a, ki jo ciljajo je med $10-15. Prototipe anten so objavili, ki bodo omogočale direktno p2p povezavo med skyminer-ji, prva faza decentraliziranega interneta.

Če komu doma ležijo kaki raspberry pi-ji ali orange pi-ji predlagam, da na njih namesti skywire in se prijavi za diy skyminer whitelisting. Vse kaj rabiš je široko pasovno internetno povezavo in low power računalnik, ki je dostopen 24 ur na dan.

https://support.binance.com/hc/en-us/ar...

https://www.skycoin.net/blog/statement/...

https://medium.com/@Skycoinproject/skyw...

Skyminer

SimplyMiha je izjavil:

O kakih 7600 pa zdaj govorite? Zdaj smo že pod 6600..

USD ja, špice so do zdaj zmeraj prebile linijo, ampak do ponedeljka mora bit cena nad 7600 - gledamo tedenski MA in teden se obrne v pon. 00:00 UTC.

Do jutra bo cena BTC okrog 6900 :)

Ima še kdo težave z Bibox exchangeom? Sem hotel dokupit FSN, pa mi stalno zavrača...

Tako jaki trejderji a noben ne odgovori:
Kje da fak se na bittrexu da downloadat .csv o depositu, withrawalu, in trade history? Lani se je še dalo trade history shranit in potegnit kot csv, danes pa nikjer ni teh opcij, je samo order history...

Zgleda so res odstranili exporte. Kdaj so spremenili UI? Je preteklo ze kar precej casa kadar sem se zadnjic loginal.

tonis je izjavil:

Ima še kdo težave z Bibox exchangeom? Sem hotel dokupit FSN, pa mi stalno zavrača...

sem dobil info da imajo težave s serverjem. Nihče ne more kupovat kovancev, ne glede na zadostno količino BTCja.

//glede UI-ja. Jaz sem gor ene 2 meseca in od takrat je bil vedno Binance look.

Horejšio je izjavil:

Do jutra bo cena BTC okrog 6900 :)

Do jutra bo BTC okoli 5000 GBP!!!
««
781 / 976
»»