» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
689 / 976
»»

PrihajaNodi ::

tonis je izjavil:

Na trgu je danes pravi dolgčas, naj se že zabije v tisto 6k, da potem obrnemo.

Mimogrede Nodi, when NodiCoin? :)

V dogovoru z Merlakom.

next3steps ::

Čakam na drop na 3k. Kvazi analitiki so sicer plačali objave, da se bo nekje danes, jutri, bogsigavedikdaj pobral in tako malo zaustavili drop.

PlayTheGame ::

Ali bi bil lahko tudi to eden izmed razlogov za padanje kriptovalut:
http://bitcoinist.com/25-billion-taxes-...

Če da, potem se po 17. aprilu obeta bull run :)
MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold

Soros infamously turned a $1 billion profit by shorting $10 billion worth of Pound sterling during the 1992 Black Wednesday currency crisis in the UK -- earning him the moniker "Man Who Broke the Bank of England." Ten years later, a French court found Soros guilty of insider trading and fined him 2.2 million euros.Soros infamously turned a $1 billion profit by shorting $10 billion worth of Pound sterling during the 1992 Black Wednesday currency crisis in the UK -- earning him the moniker "Man Who Broke the Bank of England." Ten years later, a French court found Soros guilty of insider trading and fined him 2.2 million euros.

Tole je bil Aquafriend ne Soros, bumbarji.

Zgodovina sprememb…

janig ::

Nodi je dobil razsvetljenje, ko je ugotovil kaj je shortanje. Zdaj samo se shorta.

Horejšio ::

Premalo žensk je v kriptu ugotavljam.

kakob ::

Horejšio je izjavil:

Premalo žensk je v kriptu ugotavljam.

Do not put women in the tech. Put tech in the women.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Super članek sem mel na to temo, pa ne najdem. Kakob gremo pod 6400 ?

profdoktor ::

Rompompom še ne gremo domov! HODL, ne prodat, ma da ruuuuuuuukne!

krneki0001 ::

Proti koncu aprila vstopijo veliki. Do srede junija bo bitcoin na 15k dolarjih, če ne več. Alti pa bodo tudi šli vsi gor. Tako da kupujte sedaj, dokler so cene še nizke.

Mislim isto. Alti so zelo poceni.

janig ::

Mislim da je 4knative napovedal 300k$ do junija. Kupite sedaj, ne zamudite te enkratne priloznosti.

Splača se kupit zdaj kakšne kakeckojne predno izginejo iz borz in cmc, ker so res poceni. Kot je nebivedu povedal, prihajajo Kitajci v piramido in bo avtomatika nas veljake potisnila proti vrhu. Mali Slovenček bo na koncu vsem jebal mater v Lambotu, zapomnite si to!

PlayTheGame ::

Res je, sedaj se kupuje. Če je le še kaj ostalo v fiat-u.:)) Zanimivo kako vsi napovedujejo bull run za drugo polovico aprila, mogoče je pa res kaj resnice na tisti novici o taksah in prodajnem pritisku. 17. april naj bi bil ključen datum!
MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold

Zdaj se vam res splača kupit, pa ne zato da nas ven porinete. Gre za tehnologijo. Keš mi sploh ni pomemben, meni je važna tehnologija blockchain. Da pride to v vsak hladilnik, smo zmagali. Decentralizarano naročilo mleka s pomočjo IoT direktno od kmeta v vaš hladilnik. To je to. Čimprej v UTK, to je ta blockchain veriga za novi denar decentralizirana banka in to...

Vazelin ::

a ni slotechar govoru lani kako bo kmalu cel internet na blockchain?:))

Mislim da vsi vemo zakaj smo tukaj. In to ni blockhain tehnologija ampak morebitni lamboti, vagine, karibski otoki in podobno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

perci ::

Slo-tech na blockchain!!!

Pa slo-tech coin, ki ga dobivamo redni spammerji za naše trollanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

lahko bi naredili neke vrste mešanico med steemit, cardano in btc.
Od steemita bi pobrali sistem, od cardano bi skopirali sofisticiran whitepaper v latexu, btc bi imeli za počasnost

Vazelin, zdaj pa nehaj drkat in gasa vložit nekaj v blockchain. V prgišče vlagaš, a v blockchain pa ne. Sram te bilo! :))

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Od steemita bi pobrali sistem, od cardano bi skopirali sofisticiran whitepaper v latexu, btc bi imeli za počasnost

Zakaj? Si neumen?
Potrebujemo samo whitepaper. Kot doktor se ti lahko podpišem jaz. Perci bo pa naštel milijardne posle, na katerih je delal pred tem.

profdoktor je izjavil:

Vazelin, zdaj pa nehaj drkat in gasa vložit nekaj v blockchain. V prgišče vlagaš, a v blockchain pa ne. Sram te bilo! :))

sorry ker ne verjamem, da bo cel internet na blockchain sčasoma:D

next3steps je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Zakaj? Si neumen?
Potrebujemo samo whitepaper. Kot doktor se ti lahko podpišem jaz. Perci bo pa naštel milijardne posle, na katerih je delal pred tem.

potrebujemo še financerja. recmo jypa, da si natisnemo majice in kavne šalce z logotipom, tko kot majo to atrixovci:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Ne rabiš. Kriptoinvestitorji so že po naravi z večine retardirano naravnani in vlagajo v ves šit.
Mi samo rečemo, da nismo šit. Mi smo TOP SHIT!

perci ::

Mal več dela kot tole pa vseen je, če hočeš proper ICO narest. Celo moje reference niso čudežne, sorry 3much5me.

če dobiš mrlaka za gasilsko fotko je pol dela opravljenga.:D

perci je izjavil:

Mal več dela kot tole pa vseen je, če hočeš proper ICO narest. Celo moje reference niso čudežne, sorry 3much5me.

Jure, rabmo tvojo pomoč. Išče se senior kriptotrejdanja!

Fantje, nam ostane samo še minimalizem. Moj portfelj je že vsekal to novo miselnost, moj ego pa še noče preklopit. :D

profdoktor je izjavil:

Dejte pustit Vazelina pri miru. Že tako puši s šitkojni in icoti poleg tega mu gredo pa po glavi še neumnosti aka carski rez? Wtf? No go.

Huh

Huh

Zgodovina sprememb…

ProdriveR ::

Ko je ravno omenjeno,da so Alti trenutno poceni in da se sedaj kupuje. To se čist strinjam, sam kaj kupit?? Določene zadeve so slišat kul, sam maš pa pol tak supply, da kake velke cifre ravno ne bojo pokazali od sebe. Edin če res holdaš na long term, par let, da bo market cap par trilijonov.

Kaj kupit:

Neblio,
Kyc
Bnk,
Steem,

Ti so se relativno poceni glede na ico. Binance je sel ze prevec v nebo. Je Neo tudi super, sam pricakovt da bo sel na 200 je utopicno.

Pol so pa tisti rizici:

Rpx
Tky
...

Zgodovina sprememb…

lamborđini ::

Mala, daj se skini in uđi u moj lamborđini.

tonis ::

sanja svinja kukuruz. :D

lamborđini ::

Da udarim jednu informaciju. Bacite oko (ili pare) na ONT.

gruntfürmich ::

po mojih najnovejših kalkulacijah po določeni metodi, prehitevamo prejšnji balon za ~2,5×. se pravi okoli poletja bi lahko ugledali dno; tko da morje letos odpade. stagnacije pa konec že v začetku zime.
huh, to je kar divji scenarij. bodo pa verjetno gaini vedno manjši...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Ok, letos se bomo odpovedali morju, stisnili zobe in dokupili ničvredne kakeckojne, naslednje leto pa potem 2x po en teden pade Simonov zaliv. Juhuhu!

ProdriveR ::

@PrihajaNodi - tudi cardano je relativno poceni in če pride nazaj na max, je to 10x.

Kaj če Cardano pade na ceno iz novembra - 0.02$? Potem lahko gre x100 na ATH.

KKKK ::

Oj

malo vas berem zadnjih 14 dni, nič koristnega sicer zame.. Ker delujete v depri, evo, malo da se razvedrite

https://steemit.com/bitcoin/@supercrypt...

Čao

BTCUSD MACD 4H je obrnil gor. Gremo na Tajsko :)

amacar ::

15 sekundni graf dobro kaze, gremo gor al pa dol

Sem vložil v 10 BCH za dobrih 6k pa da vidimo kam bo odletelo.

profdoktor je izjavil:

Sem vložil v 10 BCH za dobrih 6k pa da vidimo kam bo odletelo.

omg

Mato989 ::

zakaj nasedaš trolu ;)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

zakaj nasedaš trolu ;)

Samo trolam nazaj: )

IL_DIAVOLO ::

Vprasanje, ce kdo od ta glavnih trollov sploh ima kaj v kriptovalutah.

Mato989 ::

Pomoje niti ne znajo nardit walletov ;)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Pomoje niti ne znajo nardit walletov ;)

Čakaj a ti ne naredi borza sama wallet?

SimplyMiha ::

A ni dovolj, da kupimo en Trezor?

Kateri kakeckojn se še splača? Rad bi vsaj x10 do poletja, da grem za en mesec v vilo na vodi na Maldive. Hvala!

Ne mi take z jurja prometa na dan...
««
689 / 976
»»