Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
Dejte mir pa nehajte davat v ltc... Ga moram se sam kaj dokupit!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
perci ::
Moram reči da me tale kripto scena navdaja z čedalje večjim optimizmom. Tudi če bi bilo jutri konec sveta, bi ta folk še vedno mrzlično žetone kupoval. Vsakič, ko pade za 10% gre potem takoj za 20% gor. Tukaj res nimaš kaj izgubit, samo kakšen dan ali dva moraš počakat, da pozabijo na padce.
em, malo poglej cene...še vedno smo precej pod cenami pred korekcijo
Mato989 ::
Moram reči da me tale kripto scena navdaja z čedalje večjim optimizmom. Tudi če bi bilo jutri konec sveta, bi ta folk še vedno mrzlično žetone kupoval. Vsakič, ko pade za 10% gre potem takoj za 20% gor. Tukaj res nimaš kaj izgubit, samo kakšen dan ali dva moraš počakat, da pozabijo na padce.
em, malo poglej cene...še vedno smo precej pod cenami pred korekcijo
In še vedno precej nad cenami pred bull run :)
Vazelin ::
Jaz danes potegnem ene 200 eur od nakupljenih ltc in eth.
Imam občutek da bomo jutri pod 140 mlrd capa
Imam občutek da bomo jutri pod 140 mlrd capa
Jah tale rest pa ne zgleda več kot trap :)
Dokler ne bo več kot 10% svetovne populacije trgovalo z kriptovalutami bom jaz večni optimist...
po ocenah izpred ene par mesecev, je trgovalo z kriptovalutami nekaj 10 milijonov ljudi.... zdaj pa si predstavljal vrednosti valut če pride naslednje leto na trg še nekaj 10 milijonov ljudi.... realno gledano pa bo z kriptovalutami v prihodnosti KOMOT trgovalo cca. milijarda ljudi, če bo le želela.... pa tudi če jih bo le 20% tega, bo to x5-10 trenutnega stanja.... in če grejo zaradi tega cene v povprečju x5-10 gor, si izračunaj številke in lastne holdinge... boljše kot vsak penzijski sklad :)
optimizem se je že vrnil med forumaše.
Dokler ne bo več kot 10% svetovne populacije trgovalo z kriptovalutami bom jaz večni optimist...
po ocenah izpred ene par mesecev, je trgovalo z kriptovalutami nekaj 10 milijonov ljudi.... zdaj pa si predstavljal vrednosti valut če pride naslednje leto na trg še nekaj 10 milijonov ljudi.... realno gledano pa bo z kriptovalutami v prihodnosti KOMOT trgovalo cca. milijarda ljudi, če bo le želela.... pa tudi če jih bo le 20% tega, bo to x5-10 trenutnega stanja.... in če grejo zaradi tega cene v povprečju x5-10 gor, si izračunaj številke in lastne holdinge... boljše kot vsak penzijski sklad :)
brinovcek ::
Mato ..iz tvojih ustv v božja ušesa ;) upam da grejo holdinigi x10000 gor :D
Mato ..iz tvojih ustv v božja ušesa ;) upam da grejo holdinigi x10000 gor :D
Ja, to si večina tukaj želi, razen vazelina ki bi rad market cap pod 100mlrd :P
Ampak realnost je samo v objektivnem pogledu... sicer za to številko nimam nobenih dokazov, ampak govorilo se je o tem da je maja ali junija trgovalo s kriptovalutami cca 20 milijonov ljudi... tudi če je številka x2 je to le pljunek v morje svetovne populacije...to je 10-20 Slovenij... to ni niti pol Nemčije... torej potencial je bolano visok.
Jaz verjamem da z malo sreče lahko v 2-3 letih oseba ki vloži 10-15.000€ pride VSAJ do stanovanja, ekstra srečni in izurjeni morda celo v minimalno penzijo (cca 400€ na mesec) lahko pa tudi izgubiš 10-15.000€... logično :)
Jaz sem pri trenutnih cena na pozitivni nuli... oz. če vračunam še izplačilo 1x pred meseci v 1.500€ plusa... glede na padec to ni slabo kajne? :) Če uspeta naslednja 2 ICOta kjer imam keš notri in če zrasteta tako NEO kot LTC od trenutnih cen x2 imam za VSAJ 1 sobni flat... pri še ne 30 letih... tudi to je dosežek :) Lahko pa bom ob keš za nov Clio... kdor ne reskira ne profitira :D
Smurf ::
PrihajaNodi je izjavil:
XRP/EUR €0.186627
LTC/EUR €62.0100
Sam sem kupil po teh cenah.
Jaz sem tudi to dvoje kupoval, ampak postopoma (ko je dol padalo) XRP v povprecju okoli 0.175€, LTC pa v povprecju okoli 58€, poleg tega pa se NEOte pri 20$.
s51as ::
Kaj pa je z NEOtom, vcasih ste skos o njem govoril zdaj pa nič. A ga je konec vzel?
It's just me myself and I
Kaj pa je z NEOtom, vcasih ste skos o njem govoril zdaj pa nič. A ga je konec vzel?
Trenutno rast in analize NEOta je malo zjebala Kitajska in potem valda FUD folka. :)
Letos bo 100USD težko, RAZEN če se zgodi nekaj kar sumim, ampak ne bom o tem pisal. Ampak še vedno pa je imo 60USD+ čisto logičen
Smurf ::
Trenutno rast in analize NEOta je malo zjebala Kitajska in potem valda FUD folka. :)
Letos bo 100USD težko, RAZEN če se zgodi nekaj kar sumim, ampak ne bom o tem pisal. Ampak še vedno pa je imo 60USD+ čisto logičen
Je pa zato zdej na razprodaji iz 20$ na 60$ sploh ni slab deal.
Jaz mam še vedno tistih 50 EUR v NEOtu a pol kar pustim?
No sej zdej niti ne vem kolko je še, verjetno ni več 50 EUR :)
No sej zdej niti ne vem kolko je še, verjetno ni več 50 EUR :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s51as ()
Jerry000 ::
A sm edini tukaj k je vlozil 700€ razprseno v kriptovalute? Vidm da vi kr velke dnare vlagate. Ce bi sam vlozil 10.000, bi verjetno v ETH...drugam nekako ne upam. Sam dat 10.000 od sebe je tezko :D
DeeJay ::
Quantum Project ma novo stran
https://www.quantumproject.org/
Pa končno so team pokazal... sami slovenski stručkoti :)
https://www.quantumproject.org/
Pa končno so team pokazal... sami slovenski stručkoti :)
A je trenutno bolje vse skupaj vložit v NEO al pustit nekaj v LTC?
LTC bolje zaradi razmer. :)
NEO je trenutno veliak špekulacija, jaz ga držim sicer več kot 160 komadov, ampak zaradi povprečnega nakupa ga ne mislim prodajat... če bi pa danes vlagal bi namenil v trenutnih razmerah "le" 20-25% portfolija NEOtu...
LTC je definitivno bolj varna naložba, bo pa verjetno manj potencialen gain :)
BTC tudi ni slab zdaj, ker gre gladko preko 5k USD
Da ne omenjam kakšnih waves, qtum, lisk, tudi ethereum... pa verjetno celo Ripple.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
jst sem sicer nekaj vložil v xvg pred 14 dni pa je zdj na dobrih 100 -150 % dvignil. List, qtum in waves ne poznam, kje je njihov domet? qtum je menda razkril team a to lahko ponese v višave ali bo skoz na 22 centov? Lisk je precej zrasel, kake so napovedi?
DeeJay ::
oracle ::
Ne vem, a nej bom vesel, da se je začel popravlat, al zagrenjen, ker nism mel keša, da bi dodatno nabavu pr razprodaji te dni?
legendary ::
Tukaj si pa po moje malo pihnil....samo moje mnenje . Trenutno je NEO podal statement, da imajo namen sodelovati na globalnem marketu ter obenem upoštevati pravila, da bodo lahko sodelovali v čim večih državah. To je povzročilo, da se je cena umirila in bo verjetno bolj kot ne stagnirala dokler ne bo znano okoli kitajske ter redpulsa. Karkoli se bo že izcimilo iz tega pomeni visoko rast oz. padec vrednosti. Močno dvomim, da bo do konca leta počasna rast do 60$. Če bodo res sodelovali s kitajsko bo cena močno nad 60$. Predvidevam, da bo kaj več jasnega v roku treh mesecev oz. že prej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: legendary ()
gtu ::
S katerimi indikatorji si pomagate pri trgovanju? Jaz recimo uporabljam Awesome oscillator in ADX/DMS ter seveda Orderbook in Volume.
Ali kdo uporablja oz. pozna še kak drug kazalnik, ki ti pomaga pri predvidevanju gibanja cene?
Ali kdo uporablja oz. pozna še kak drug kazalnik, ki ti pomaga pri predvidevanju gibanja cene?
Tukaj si pa po moje malo pihnil....samo moje mnenje . Trenutno je NEO podal statement, da imajo namen sodelovati na globalnem marketu ter obenem upoštevati pravila, da bodo lahko sodelovali v čim večih državah. To je povzročilo, da se je cena umirila in bo verjetno bolj kot ne stagnirala dokler ne bo znano okoli kitajske ter redpulsa. Karkoli se bo že izcimilo iz tega pomeni visoko rast oz. padec vrednosti. Močno dvomim, da bo do konca leta počasna rast do 60$. Če bodo res sodelovali s kitajsko bo cena močno nad 60$. Predvidevam, da bo kaj več jasnega v roku treh mesecev oz. že prej.
NEO od vedno sodeluje na globalnem marketu, nis podali informacij da je blo več kot 50% ali celo 80% (mam v glavi cifro to) vlagateljev v NEO ICO foreign... torej ne Kitajcev... China Ethereum ni nekaj kar si je NEO dal sam sebi ampak folk okrog in je bil pač lep dodatek.
Cena je bila pred to objavo preko 25USD, torej meniš da je cena padla na cca. 22USD, zaradi te izjave? Dvomim... sell wall je tisto kar drži ceno tu trenutno, ampak nekoč ga bo zmanjkalo. Če ne bo več takih FUD in ostalih zadev...
Red Pulse bo pripomogel to je dejstvo, sploh ker menim da bo uspešen... sicer pa nikjer nisem govoril o počasni rasti do 60USD+ govoril sem da je to realen okvir letošnjega leta... ki e je pač zaradi dogodkov od ponedeljka spremenil...
To je pač več od špekulacije, to sodelovanje s Kitajsko... to je trenutno na ravni teorij zarot... se pa strinjam če bodo bo krepko preko 60USD, ampak to je rizik na 10 potenco.
S katerimi indikatorji si pomagate pri trgovanju? Jaz recimo uporabljam Awesome oscillator in ADX/DMS ter seveda Orderbook in Volume.
RSI...
Še nekaj infota
It has been another good week for traders on the LocalBitcoins platform. Multiple countries have reached a new all-time high volume, which is good to see. Some of the countries on this list will not raise too many eyebrows. Some interesting listings include Kenya, Hong Kong, Saudi Arabia and New Zealand. It is good to see more of these records how up.
Vazelin ::
Nekaj profita danes je bilo. Za dobro kosilo. Prodal in jutri verjetno nakupujem dalje, ko bo padel cap nekje okrog 140
stara mama ::
Ima kdo nasvet v kater coin, ki šele prihaja na borzo bi se splačalo vložiti? Npr. Ripple bi bil zame aktualen leto nazaj, ko je bil 4-5 centov. Sedaj, ko je 20+ se mi zdi nakup zgrešen, ker se ne pričakuje rast višja od 30 centov.
Gemblerka...zdaj imaš že nekaj mesecev izkušenj v svetu kriptovalut. Povej kakšni so kaj zaslužki glede na vložena sredstva...
Pozitivna nula al kako?
Ekologija™ in Trajnost™
PrihajaNodi ::
Dovro jutro! Spet gre vse prehitro gor:( bolano, padec bi bil ok za vsaj 5 dni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Invictus ::
Meni je kul.
Tako nimam več keša za manipulirat.
Moram spet malo nakazat.
Tako nimam več keša za manipulirat.
Moram spet malo nakazat.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
chavlji ::
Kaj pa Walton coin? Baje je obetaven tim in še čisto na začetku so? Je pa danes že zrasel za 50%.
lambda ::
Ja od včeraj na danes, se mu je malo dvignil, zdaj mu je pa spet vse uplahnilo...
Srebrni0 ::
A se kdo zanima kaj za EOS? Nekaj se širijo govorice, da bi znal pokazat mišice? Kaj pravite je za vložit par stotinov notri?
stara mama ::
A se kdo zanima kaj za EOS? Nekaj se širijo govorice, da bi znal pokazat mišice? Kaj pravite je za vložit par stotinov notri?
All up to you, my friend...
Ekologija™ in Trajnost™