» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
43 / 976
»»

chavlji ::

Samo čisto zihr NEO ni. Lahko bo šel ful gor, lahko pa tudi ful dol. Če jih Kitajci ne odobrijo za icoje, kar se še vedno špekulira, grejo lahko tudi na 5$. To je kitajski ETH samo, če bo potrjen za icoje.

s51as ::

V NEOtu, kolkor jaz berem, ni nič kitajskega... NEO sam lahko živi tudi brez Kitajske, seveda pa je veliko bolj privlačen, če ga Kitajski posvojijo, to je pa jasno.
It's just me myself and I

DeeJay ::

s51as je izjavil:

V NEOtu, kolkor jaz berem, ni nič kitajskega... NEO sam lahko živi tudi brez Kitajske, seveda pa je veliko bolj privlačen, če ga Kitajski posvojijo, to je pa jasno.

NEO brez Kitajske je kot Ethereum brez Vitalika. Ničvreden coin.

K0l1br1 ::

lambda je izjavil:

DeeJay je izjavil:

k me niste poslušal dva dni nazaj za QAU... je lihkar skoču za 100%.

Likvidnost je obupna, to je slučajno poskočila cena na majhen volume in potem nazaj.

Tiščijo k sebi. Že to, da se mesečno uničujejo, kaže na to, da se bo njihov obseg še zmanjšal in jih bo še manj in na trgu dobiti kakšnega bo cel podvig.
Če bi prišel na bitstamp, bi bila veselica.

s51as ::

DeeJay je izjavil:

s51as je izjavil:

NEO brez Kitajske je kot Ethereum brez Vitalika. Ničvreden coin.

Kaj pa se ti zdi tako fundamentalno napačnega v NEOtu? Kitajci so ga verjetno izbrali, ker ponuja rešitve, ki jim ustrezajo, tudi če ga Kitajci nebi izbrali so te rešitve verjetno ustrezne tudi za koga drugega.
It's just me myself and I

Kitajci so ga brez dvoma izbrali tudi zato, ker je dober. Ampak primarno so ga izbrali, ker je njihov. Če ne bi bilo politične motivacije, ki komot shajali z ETH.

Smurf ::

s51as je izjavil:

Kaj pa se ti zdi tako fundamentalno napačnega v NEOtu? Kitajci so ga verjetno izbrali, ker ponuja rešitve, ki jim ustrezajo, tudi če ga Kitajci nebi izbrali so te rešitve verjetno ustrezne tudi za koga drugega.

To, da je bil ETH pred NEOtom. Kitajci so ga izbrali, ker je njihov.

Realovc10 ::

Zakaj imam jaz NEO na Bittrexu v Automated Maintenance. Ne morem ne prodati ne nič?

Mato989 ::

chavlji je izjavil:

Kitajci so ga brez dvoma izbrali tudi zato, ker je dober. Ampak primarno so ga izbrali, ker je njihov. Če ne bi bilo politične motivacije, ki komot shajali z ETH.

Res je, ampak treba pa je povedat, da ima NEO že znotraj svoje sturkture bistveno boljša izhodišča in že pripravljene zametke ki so lahko ultra hitro skladni z SEC zahtevami in tudi Kitajsko banko itd...

O tem Ethereum sploh še ne študira.

Torej v kolikor pride do dejanske regulacije vseh ICOtov v večini Sveta, bo Ethereum na veliko slabšem kot NEO ki bo rešitev podal ultra hitro...

A to je nova fora? Od Krakena:
Unfortunately due to an increased risk of fraudulent transactions, deposits from your bank can only be accepted once you have verified to Tier 3 and submitted an ID confirmation photo.

Se pravi je potreben tier 3 IN ID confirmation photo po novem xD.

PrihajaNodi ::

Smurf je izjavil:

Unfortunately due to an increased risk of fraudulent transactions, deposits from your bank can only be accepted once you have verified to Tier 3 and submitted an ID confirmation photo.

Normalno, ker se pere denar. Jaz sem čakal še pa še da so mi odobrili.

p.s. pomojem sem jim ene 100 mejlov poslov.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

jst za tier 3 nisem potreboval nič kaj takega in nič niso zahtevali kakšne slike, dal sem samo potrdilo o rezidenstvu in slike osebne ter pasoša.

btw, zakaj zadeva še ne pade? aja, zdaj zdaj bo, samo da se med zelence znova naseli optimizem 8-)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Realovc10 je izjavil:

Zakaj imam jaz NEO na Bittrexu v Automated Maintenance. Ne morem ne prodati ne nič?

Seveda lahko. Klikni market na vrhu, zberi neo in ponudi ceno.

Realovc10 ::

chavlji je izjavil:

Realovc10 je izjavil:

OK vidim da na Market jih lahko dam. Iz walleta v denarnico si jih pa ne morem prenesti. Kaj je pa to narobe?

Realovc10 je izjavil:

chavlji je izjavil:

Realovc10 je izjavil:

OK vidim da na Market jih lahko dam. Iz walleta v denarnico si jih pa ne morem prenesti. Kaj je pa to narobe?

MAINTENANCE se izvaja... potrpi

rađo ::

Kaj je z bitstamp.
Hočem bitcoine withdrawat na bitrex in rabim na mailu zadevo confirmat. na mail nisem pa še nič dobil. Ko jih kličem na tisto Londonsko številko, ki jo imajo na strani pa se javi avtomatska tajnica ki pravi da je številka currently unavailable. Mi lahko tu kdo pomaga? Nazadnje sem bitstamp uporabljal 2 leti nazaj pa se ne spomnim da bi rabil kaj confirmat ko sem prenakazoval bitcoine.

gruntfürmich je izjavil:

jst za tier 3 nisem potreboval nič kaj takega in nič niso zahtevali kakšne slike, dal sem samo potrdilo o rezidenstvu in slike osebne ter pasoša.

btw, zakaj zadeva še ne pade? aja, zdaj zdaj bo, samo da se med zelence znova naseli optimizem 8-)

A si probal nakazati v zadnjem tednu/dveh. Sodec po mailu, ki sem ga dobil po novem niti Tier 3 ni dovolj, ampak rabis naresti se tist confirmation, ki je bil sedaj zgolj za Nemce/Japonce/Americane.

2 factor verification maš?

@mato nimam ne

amacar ::

Smurf je izjavil:

Odvisno od racuna. Pri stricu so takoj zatezili z istim obvestilom, pa je samo 150€ nakazal, pri ocetu pa niso, pa sta bila racuna hkrati narejena in hkrati nakazano. Sta pa na razlicnih bankah.

Ste vi ena napredna familija! Jaz sem pa edini v celi vasi, ki trgujem s crypto...

rađo je izjavil:

@mato nimam ne

Kaj čakaš :)

Mato989 je izjavil:

rađo je izjavil:

@mato nimam ne

Kaj čakaš :)

Pa menda ni to razlog zakaj withdrawal ne dela?
Bitstamp sem uporabil ko sem pred 2 letoma nekaj kupoval z bitcoini. Zadeva je šla hitro čez res sem bil navdušen. Sedaj pa tole, najprej se načakal da se denarci pokažejo na računu, zdaj tole z emaili. 2 dni nazaj sem jim pisal nekaj na support sem še vedno brez odgovora. Sedaj sem jim šem mail pisal za tale confirmation.
Bo zgleda naslednje nakupe preko druge platforme opravljati.

No sem nastavil 2-fa pa da vidimo če bo zdaj šlo
EDIT:
ni šlo.
Še eno vprašanje kako je najboljša/najlazja pot do NEO tov.
Moj plan je bil tak da iz bitstampa prenesem kovance na bitrex tam jih zamenjam za NEO potem pa NEO prenesem na svoj desktop wallet ki sem ga dobil na NEO.org strani

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: rađo ()

Pennywis3 ::

Pobi, tole ni dobr, poglejte profitabilnost...

http://fork.lol/

A to pomeni, da minerji switchajo na BCC?

Baja ::

BCH FUD or avdertising

glede na profitabilnost bi mogli preklopit na btc. glede na to, da je BCH danes zraso za 10+% so vsi preklopli že včeraj

Je BCH torej zdaj varnejše kupiti kot prej? Glede na to, da je ravno zrasel za 10% verjetno short term ni. Samo kako je pa na long run?

Pennywis3 je izjavil:

Pobi, tole ni dobr, poglejte profitabilnost...

http://fork.lol/

Nice FUD :)

Baja ::

long term odvisno ali bodo firme/folk posvojili bch in kaj bo z novemberskim forkom btc-ja.

piromanček ::

long run? stratis ;)

jst sm jih 1k nabral..samo že prej...ko je bil nekaj čez dolar

Pa se še splača? Kake so kaj prognoze?

oracle ::

Kakšno pa imate kaj dolgoročno vizijo glede kriptovalut? Letošnje leto je zaznamoval razcvet... khm... alternativnih valut. Vemo, da kot aplikativna tehnologija ne morejo vsi sobivati. Vemo tudi, da je trenutno v realnosti edini implementiran bitcoin. Še na petrolu ga loh kupš.

Meni se poraja vprašanje, ali so te alternativne valute le muha enodnevnica (bodo postale žrtev svojega "uspeha"?), se bodo dolgoročno obnesle kot investitorsko orodje (v tem oziru se mi zdi da jih ogroža vprašanje: kakšna je njihova resnična vrednost? že BTC je po svoje "navidezene", vse ostale še toliko bolj) ali pa je možno, da bodo povsem zasenčile originalni altruistični namen kriptovalut in s svojim kapitalističnim priokusom bodisi omadeževale in razvrednostile BTC, ali pa ga bodo potegnile zraven v svoje brezno propada? Lahko bodo enostavno nadvladale (ena, ali največ peščica njih) stare sablje (BTC, LTC) in jih izpodrinile tudi v implementaciji? Ali pa bomo čez 50 let živeli v svetu, kjer bodo kriptovalute točno to, kot so danes FIATi: kolaž kapitala iz vsakega kotička sveta.

lambda ::

Jaz čakam peacecoin. Wars disrupted. Pa foodcoin. No more hunger.

BuDi79 ::

- 99% alternativnih valut je muh enopardnevnic. Primerljivi so s startupi. Veliko slišiš ko zberejo milijone v le nekaj urah, to da jih velika večina kljub milijonom propade v letu ali dveh ni zanimivo za širše medije.
- karte se bodo premešale ko pride do zakonske "ureditve" teh hecev - zadeve so že zakonsko urejene, ampak vsi samo čakajo kdaj jih bodo lahko še bolj "uredili", zametke lahko vidimo, saj ene države že pristavljajo lončke z davki, drugi z začasno prepovedno investicijskih žetonov, tretje pa se bojijo za "nepoučene vlagatelje".
- dodatno se bodo premešale, ko se bodo (verjetno po implementaciji prejšnje točke) za vstop v kriptosvet aktivno odločili klasični močni sistemi in igralci, ki zadeve ves čas budno spremljajo (dejansko imajo celo fokus na kriptosvetu)... največji svetovni finančni vlagatelji, bančni sistemi, centralne banke...

In za spremembe ne bo treba čakat 50 let. Smo v času ko se zadeve spremenijo od danes na jutri ali v nekaj tednih... Večina valut ni starejših od dveh let, z Ethrom vret, pa poglej kje so danes. Bitcoine prodajajo na Petrolu, v kratkem pomembnejše valute implementira npr. Revolut... svet ne spi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

A kdo ve, zakaj neo zdaj tako raste?

Tistih 20$ je bilo nerealnih.....

legendary ::

Kitajska je sporocila da gre samo za temporary ban ico projektov. Neke visoke rasti ne bo, sd je pa prelrecil nadaljnji padec.

perci ::

Raste zato, ker je en partijc v tv intervjuju rekel, da je ban zacasen in da pripravljajo licenciranje za ico.

faking neodziven bitstamp. Zaradi njih nemorem kupiti neotov. :((((
Telefonska številka unavailable. Complaints/support mail brez odgovora.. mater kaj je to.
Kako je pravno gledano glede teh stvari. Lahko to gledal kot na "izpad dohodka" Glede na to, da če neo zraste za 30% sem jaz ob 30% zaslužka.

superpika ::

perci je izjavil:

Raste zato, ker je en partijc v tv intervjuju rekel, da je ban zacasen in da pripravljajo licenciranje za ico.

Kolikor sem brala se zna to še zelo zavleči ...

PrihajaNodi ::

Tier 3 odobren, jutri vam bom napumpal LTC:)

Neo to the roof!

Zvečer ga pa prodam in pozabim na f*** neo, ki me je stal premoženja... lepa euforija, samo še 10x bo vmes padel, preden se Kitajci kaj obelodanijo.

Eh, namesto, da bi bil vesel, da so bile NEO razprodaje. Jaz sem ga kupil nekaj pri 30$ nato pa podvojil vlozek pri 20$, sedaj je iz tega ze plus, ampak verjamem, da bo tole se letelo gor s casom.

Samo ko nikoli nisi 100% ali je klasična razprodaja ali totalna odprodaja pred zaprtjem firme >:D

Logicno, ce bi bil ziher, bi vlozil 100x vecji znesek. Tako pa poskusat maksimizirati verjetnost/tveganje in ne vse staviti zgolj na enega konja.

brinovcek ::

Men je zrediral polovico vložka v crypto ... sem ga potem kupil še enkrat sedaj pa ga bom holdal ker me je že tolk stal da nimam velik več za zgubit, verjetno pa bo ok če si bom povrnu celo izgubo.

A kdo kaj vložil v enigma catalyst ico?

vrunc ::

Uhhhh, NEO pa danes visoko navzgor, torkov nakup se je zgleda splačal 8-)

Jaz ne bi šel tukaj na vse ali nič. Poletel je zaradi novice, da je ban samo začasen. Zna bit še turbolentno...

Ajnstajn` ::

joj fantje, bolj morate držat coine. chavlji in mravba, vidva sta ša nekak go with the flow, ko se je razprodajal, sta prodala, ko se je kupoval sta kupovala :(
//

Zgodovina sprememb…

vrunc ::

Vprašanje kdaj prodati.....
««
43 / 976
»»