Forum » Pomoč in nasveti » iMusic oz podobna aplikacija za Android?
iMusic oz podobna aplikacija za Android?
MaliJanez ::
Pozdravljeni,
po dolgem času sem se vrnil iz iosa na androida. Edina stvar, ki jo pogrešam od iphona je aplikacija iMusic. Neke vrste youtube, ampak ko si poslušal/gledal video, ga je sproti shranjevalo in si potem lahko tudi brez interneta poslušal glasbo. Nekakšne vrste youtube to mp3 aplikacija al kak bi rekel. Zanima me če je kaj takšnega pri androidu? Da nebom rabil vlečt glasbe na računalnik in potem preko usb kabla kopirat na telefon, ampak da bi se mi sproti shranjevala da lahko tudi potem brez povezave poslušam.
lp
po dolgem času sem se vrnil iz iosa na androida. Edina stvar, ki jo pogrešam od iphona je aplikacija iMusic. Neke vrste youtube, ampak ko si poslušal/gledal video, ga je sproti shranjevalo in si potem lahko tudi brez interneta poslušal glasbo. Nekakšne vrste youtube to mp3 aplikacija al kak bi rekel. Zanima me če je kaj takšnega pri androidu? Da nebom rabil vlečt glasbe na računalnik in potem preko usb kabla kopirat na telefon, ampak da bi se mi sproti shranjevala da lahko tudi potem brez povezave poslušam.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje - prepoznavanje tonovOddelek: Pomoč in nasveti | 1828 (1280) | ginekk |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3308 (2436) | hdx |
» | Avtor datotekeOddelek: Programska oprema | 871 (671) | dmi |
» | Napaka pri odpiranju .psd fajla - prosim za pomočOddelek: Programska oprema | 751 (652) | SkyEye90 |
» | CorelDRAW X3 - težava z A.R.M.Oddelek: Programska oprema | 1642 (1559) | Lukasis |