Forum » Hlajenje in modifikacije » Nahaaaaah(vdih) za mod...haaam(izdih
Nahaaaaah(vdih) za mod...haaam(izdih
Macro ::
No sej to je morda ze blo narjeno... Ne vem...? Sam jast bom vseeno probau!
... Kaj ce bi notranjost ojisja pobarval?
Jast mislim da bi ql zgledalo...!?!?!?!
Kake ideje?
... Kaj ce bi notranjost ojisja pobarval?
Jast mislim da bi ql zgledalo...!?!?!?!
Kake ideje?
- polepsal: Tomi ()
simonchelo ::
Ne vem no, sej če boš mel škatlo zaprto, sej se sploh ne bo nč vidl.
Je pa odštekano, ni kaj! Ko boš naredu, kake slike objav!
Je pa odštekano, ni kaj! Ko boš naredu, kake slike objav!
lukslo ::
hmm kaj pa če bi notr u škatlo napisal, narisal, ... z svinčnikom ki se sveti v UV svetlobi???
Macro ::
Ja to bi blo ql... Da bi kaj narisau! Uv svetlobo? Kaj za to rabis posebno luc al je neonka ista...?
To bi blo special! Bom naredu! Prvo morm kable nekam dat!
To bi blo special! Bom naredu! Prvo morm kable nekam dat!
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Tomi ()
km- ::
sej je ze dosti takih kist ki so notri pobarvane..
jst nameravam ze 1 mesec notri pobarvat plavo sam nimam dnarja pa casa.. :)
jst nameravam ze 1 mesec notri pobarvat plavo sam nimam dnarja pa casa.. :)
matias ::
Js sem si pred kratkim nabavu Ultra Bright UV LEDice, zdej pa še dele komponent pobarvam z UV-aktivno barvo, pa bo lepo :) ... mogoče še dno ohišja... za zdej pride z UV aktivnimi ventilatorji prav fino, me pa moti modra hladna katoda... jo bom rajš kr ugasnu
ps: mogoče bi pobarval še CPU ventilator in napajalc? hmmm
ps: mogoče bi pobarval še CPU ventilator in napajalc? hmmm
nikonezna ::
@lukslo
prijatelj jo je kupil v obliki špreja kar v obiju se mi zdi, cena pa je malce več kot navaden šprej...vrejetno nekaj čez tisoč
prijatelj jo je kupil v obliki špreja kar v obiju se mi zdi, cena pa je malce več kot navaden šprej...vrejetno nekaj čez tisoč
brez podpisa
SoNgOkO ::
Ello!
Jst sm tako modifikacijo naredu z mojmu ohisjem Chieftec CS2001. Zgleda kr uredu. Sam problem rata k ma tud barva svojo debelino tko, da grejo pol sravfi v luknje dost težje. Aja drgač mam še stranice ohišja kromirane pa LCD mam v ohisje vgrajen, ki kaze standardne funkcije (temperature, napetosti, ker MP3 se vrti...). Pa windoow mod mam narejen sam se nism pleksija urihtal.
Jst sm tako modifikacijo naredu z mojmu ohisjem Chieftec CS2001. Zgleda kr uredu. Sam problem rata k ma tud barva svojo debelino tko, da grejo pol sravfi v luknje dost težje. Aja drgač mam še stranice ohišja kromirane pa LCD mam v ohisje vgrajen, ki kaze standardne funkcije (temperature, napetosti, ker MP3 se vrti...). Pa windoow mod mam narejen sam se nism pleksija urihtal.
SoNgOkO ::
Nek prijatelj mi je zrihtal Powertripoc LCD s samsungovim kontrolrjem glede na to je bilo potrebno pol vse zvezati na LPT port. Tko, da morš načrt za vezavo LCD-j po netu poiskat glede na kontrolni čip.
B_U_R_I ::
kje bi se pa dalo kupit UV aktivne floastre kot so na Metku Mods ?
Kolk pa stanejo te LEDice pa kje se jih kupi.
bo treba začeti malo modificirati ohišje
Kolk pa stanejo te LEDice pa kje se jih kupi.
bo treba začeti malo modificirati ohišje
Sej UV LEDice so kul, ampak ne svetijo daleč... kakšnih 20 cm, potem pa se ta efekt porazgubi, in sveti samo še vijolično... če probaš z denarjem, se zaščita po oddaljenosti 10cm ne vidi več...
priporočam UV hladno katodo... ma bistveno večjo svetilnost
ps: lep efekt pride tudi s text markerji, problem je le, da se na kovini ipd. ne posušijo lepo
priporočam UV hladno katodo... ma bistveno večjo svetilnost
ps: lep efekt pride tudi s text markerji, problem je le, da se na kovini ipd. ne posušijo lepo
UV ledice in hladne katode majo recimo v cool-pc... pa mislim, da tudi UV-aktivno barvo, če pa je nimajo, jo imajo pa zagotovo v conradu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uv hladna katodaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2004 (1756) | kitara8 |
» | UV luc v ohisjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2407 (1042) | SebaR |
» | Zamenjava Led diode v mišaku (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5067 (3974) | profii |
» | Moja osvetlitev kište z led...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2050 (1545) | Mitler |
» | Risanje po grafični karticiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1320 (1154) | dela |