Forum » Pomoč in nasveti » Se menjava splača?
Se menjava splača?
Fifajezakon ::
Pozdravljeni!
Kot prvo bi se rad opravičil, ker pišem temo tu, ampak ne vem kam bi jo lahko umestil :D
Prosil bi samo za vaše mnenje. Imam Sony Xperio Z5 in bi jo rad prodal. Dobil sem pa tudi ponudbo, da bi telefon menjal za Samsung Galaxy S6 + VR očala. Se menjava splača? Na telefone se ne spoznam najbolje, pa me zanima kateri je boljši? Bi bil s to menjavo na "boljšem" ali "slabšem"
Hvala in lep dan še naprej
Kot prvo bi se rad opravičil, ker pišem temo tu, ampak ne vem kam bi jo lahko umestil :D
Prosil bi samo za vaše mnenje. Imam Sony Xperio Z5 in bi jo rad prodal. Dobil sem pa tudi ponudbo, da bi telefon menjal za Samsung Galaxy S6 + VR očala. Se menjava splača? Na telefone se ne spoznam najbolje, pa me zanima kateri je boljši? Bi bil s to menjavo na "boljšem" ali "slabšem"
Hvala in lep dan še naprej
- spremenilo: Fifajezakon ()
Sami ::
Brezvezna menjava, že zaradi SW bi raje imel Z5, stran od touchwizza...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung A3 2017Oddelek: Mobilne tehnologije | 3275 (2025) | Okapi |
» | OnePlus 2 nadaljuje po stopinjah predhodnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25898 (18007) | PrimozR |
» | Novosti iz Sonyja: E3, Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet, SmartWatch 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 22775 (21469) | PrihajaNodi |
» | Telefon z dvema SIM karticama (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13356 (11896) | radmannsdorf |
» | Nadgraditev ali komplet zamenjavaOddelek: Kaj kupiti | 2323 (2204) | djordjevic |