» »

Dalmacija

Dalmacija

Elemen_T ::

Se obračam na vas z namenom, da mi svetujete morebiti boljši načrt za potovanje v južno dalmacijo.

s punco sva študirala nekako takole:
trajekt iz Rijeke v Split oziroma Stari grad (Hvar), potem pa lokalno iz Hvara v Lastovo in na Mljet potem pa Dubrovnik.

Ima kdo že za sabo te relacije? Spiva obezno zunaj (zanima me, če so v teh mestih kakšni divji kampi, ki niso ravno prazni? - ne iščeva samote)
In ali bi iz splita morda potovala kako drugače, ceneje? (lokalne ladije, busi, najem motorji na otoku, ipd)

Kakšne ideje?

LP!

iso2000 ::

Za otoke vem, da te bo med manjšimi kraji pobral skoraj vsak domačin. Tudi, če si na avtobusni postaji in čakaš bus, ti ustavijo in vprašajo, če te zapelejo - taka je tam navada in tako se vozijo stare mamce ali pa mladina. Tudi jaz sem že peljal ene dva starejša tipa - en je mel 25 l flaškon vina sabo... Konkretne izkušnje so s Korčule.
Sam verjetno ne smeš lih zgledat kot kakšen gangster.:D

LP

shock ::

Na mljet hodi če si sadomazo :D, saj je lokacija lepa, samo je tam dolgčas in so komarji kjer te popikajo do konca

Yohan del Sud ::

Hmmm. Prejšnji teden sem bil v Zadru. Odprli so novo cesto, tako da si zdaj v 4h (iz NM) v Zadru... KEWL :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni počitnice =) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5223425 (9526) shadeX
»

roadtrip, kampiranje in šnorklanje hrvaška

235904 (4988) krneki0001
»

Južna dalmacija

71616 (1122) Nagi Bator
»

Malo samote na hrvaški obali ... (strani: 1 2 )

5122714 (20593) msjr
»

Bon Repos

93106 (2810) Zeberdee

Več podobnih tem