» »

Sneaker-Heads

Sneaker-Heads

Buco_daMAN ::

Ta tema je namenjena vsem ljubiteljem športnih copat predvsem pa modni lifestyle obutvi. Pogovarjali bi se o tem katere superge imate, katere si želite,
nasveti kje kupiti in seveda občutki v sami obutvi. So mehki, trdi...ali je ozek model pa tudi če je številka true to size ali so manjši/večji. Rad bi najprej povedal
da ADIDAS trenutno owna na tej sceni s svojim UltraBoost modelom- pri nas na voljo v OREO barvi. Probal sem ga v intersportu in je bolan čevelj, udoben k svina
(BOOST is LIFE) morda malo ozek vendar nor. Edino cena je zasoljena (180€), imajo se alphabounce model samo pri nas se ga dobi v čudnih barvnih kombinacijah...
Če kdo ve kje bi dobil Alphabounce te barve kot sem prilepil sliko se priporočam. Tu je še ADIDAS NMD, ki ga še nisem probal vendar je zanimiva izbira vendar se osebno
nagibam k prvim dvema modeloma. Seveda je tu še sodelovanje s Kanye Westom-različni Yeezy modeli samo to pri nas vidis samo kakšne fejke iz Bosne....

 ULTRA BOOST 3.0

ULTRA BOOST 3.0


 ALPHABOUNCE

ALPHABOUNCE


 NMD

NMD


 Yeezy

Yeezy



Nike pa seveda vrača udarec- praznovali so 30 obletnico AIR MAXA in izdali par novih modelov...AIR MAX 0- kao model ki je nastal pred air max 1 vendar ga takrat niso izdali,
in pa seveda VAPORMAX- superg ki ima največji zračni balon ever.

 AIR MAX 0

AIR MAX 0


 VAPORMAX

VAPORMAX



Večna klasika NIke AIR FORCE 1
 AIR FORCE 1

AIR FORCE 1


Tu so še novejše klasike kot so ROSHE 2
 ROSHE

ROSHE



Ne smemo pa pozabiti na Jordan brand, podznamko Nike in njihovih oldskul Jordank, ki so namenjene predvesm henganju in lepemu izgledu saj v teh pancerjih ne priporočam igranja košarke. Osebno imam raje lažje in bolj zračne copate.
 Jordan 4 motosport

Jordan 4 motosport



Seveda so tu še ostale firme, ki lovijo priljuček in imajo tudi svoje dokaj zanimive modele...ASCIS, PUMA, NEW BALANCE, REEBOK,Converse, ŠČEKERZ...seveda sem pozabil kakšne zato pa imamo temo da še vi prispevate svoje.
 ASCIS GEL LTE

ASCIS GEL LTE



Trenutno imam v svoji rotaciji ADIDAS SUPERSTAR, NIKE AIR FORCE 1, NIKE ROSHE 1 , ASCIS GEL-KAYANO TRAINER EVO in Nike ZOOM pegasus 92
 !

!

 $

$

GrimReaper ::

Sam imam trenutno še zapakirane te dvoje:
https://www.superge.si/Adidas/zx-700-ad...
https://www.superge.si/NewBalance/ml574...

Za malo širšo nogo kot jo imam sam, so oboji top. Pa kar mi je všeč, da so oboji iz kvalitetnega materiala, pravo usnje in ne navadna plastika. Pa preveč pisani niso, kar meni tudi ne odgovarja.

Mene zanima kaj imaš ti za v dež, ker semiš in tekstil ni ravno najbolje. Verjetno Superstarke?

Pa tele Stan Smith bi imel:
https://www.superge.si/Adidas/stan-smit...
Ker črni katere imam so že preveč uradni, kot čevlji zgledajo, pa iz umetnega usnja so.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

martincek1 ::

Sam sem imel v življenju 2 para klasik adidask in po večini mi ti trendovski čevlji ala yeezy in nike air max niso lih všeč, ampak ta Alphabounce so pa topshit, hvala za link.

Edino nikjer ne vidim te barve...

GrimReaper ::

GrimReaper je izjavil:

Mene zanima kaj imaš ti za v dež, ker semiš in tekstil ni ravno najbolje. Verjetno Superstarke?

Sem kupil Superstar in Varial Low.
Prve so odlične in bi jih IMO moral imet vsakdo v svoji rotaciji.
Varial Low me pa zelo vežejo spredaj, čeprav oblika stopala je domala identična.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Map ::

A ima kdo Stan Smithke? Kako se kaj nosijo? Sicer se mi zdijo podobne Superstarkam, le malo nizje zgledajo, so mi pa bolj vsec, ker nimajo crt na strani.

Moram it pogledat v adidas shop in upam, da bo vec barv. Sicer bi vzel bele, me pa malo skrbi, da jih bom moral prevec cistit. V crnih mi bo pa vroce.

shotalick ::

Sam si lastim ADIDAS Superstar (zelo zadovoljen z njimi, kupil že 2.), Nike AIR MAX 90, NIKE AIR FORCE 1 mid (2 para), zadnje sem kupil NIKE SB (skateboard) --> vam povem, "top shit" za hodt. Notr nek vložek, ki res super paše nogi, sama superga pa res dobro oprime nogo in se ti dobesedno ulije (take, vendar v sivi barvi --> https://en.def-shop.com/nike-sb-check-s... ).

"Cincam" za Jordanke IV - ampak so kr orng zasoljene cene. Na Ebay-u jih ne dobiš izpod 250EUR, rabljene superge pa ne mislim kupt.

Drgač pa...a še koga moti, tole vihanje hlač, da se kažejo gležnji? Sem še iz tistih cajtov, ko smo prevelike hlače nosili :) in ne tako ozko in popeto. Sicer pa, vsak ma svoj okus.

Map je izjavil:

A ima kdo Stan Smithke? Kako se kaj nosijo? Sicer se mi zdijo podobne Superstarkam, le malo nizje zgledajo, so mi pa bolj vsec, ker nimajo crt na strani.

Moram it pogledat v adidas shop in upam, da bo vec barv. Sicer bi vzel bele, me pa malo skrbi, da jih bom moral prevec cistit. V crnih mi bo pa vroce.


V kolikor gledaš STAN SMITHKE ti svetujem, da jih uzameš kje na netu, ker kolikor sem gledal imamo v SLO kar lepe cene glede omenjenega modela. Na netu ga dobiš gladko za 60-70EUR, pri nas v štacunah pa po 100EUR, če se ne motm. Imam jih pa tudi jaz v mislih :).

Zgodovina sprememb…

Map ::

Res so po 100EUR ja, ampak ce se ne motim, sem na internetu v Prvi ligi videl belo-modre za 70EUR. Ostali so po 100EUR.

Gledal sem se na adidas.uk in adidas.de in so v Nemciji cene enake, v UK pa so bili okrog 70 funtov, torej malce ceneje. Ampak bom verjetno vseeno v zivo, ker po netu cvikam, da mi velikost ne bo ustrezala.

Sicer preferiram Nike cevlje, ampak v tem primeru pa ne najdem kakih primerljivo vsecnih. Bom pa zagotovo nekaj poiskal cez leto. Trenutno imam obute Air Max Trax, mislim, da bodo pocasi stare tri leta, in ceprav niso vec v najboljsi kondiciji jih se vedno rad obujem.

Sem pa pravkar opazil, da so vse Stan Smithke na superge.si znizane iz 95EUR na 80EUR, to pa ze ni tako slaba cena.

shotalick ::

Poglej mal tole stran --> https://en.def-shop.com/index.php?rf=1&.... Jaz veliko tu kupujem in sem zelo zadovoljen. Ne rabiš cvikat glede velikosti, enostavno pojdi probat supergo v štacuno pa naroč na netu. Pri men Adidas št. 46 2/3 ni bil še iz nobene štacune premajhen ali prevelik, pa kar nekaj ONLINE naročam. Ravno tako pri Nike, moram pa 47 uzet, ampak to je to. Naročim 47. kater kol model, (AF1, AM,) samo Jordan nisem poizkusil in še ne vem za cifro :). Mislim pa tudi omenjene na netu uzet.

Buco_daMAN ::

Ce ima kdo namen adidaske kupovat- mam kodo za 25% off, tudi na sale. Gre se za anglesko adidas stran. Stan smitke dobis ze za 40€ http://m.adidas.co.uk/search?q=stan%20s...

shotalick ::

Se pravi na to ceno, ki je znižana še 25% dol? Tole te pa znam za "rokav pocukat", če se odločim. Imaš kaj omejeno do kdaj?

Buco_daMAN ::

Ja samo se danes...koda je Friends. Pa baje je nad 50? free postina. Sam nisem pa 100%

Map ::

Tukaj bi pa še jaz kaj probal naročat, ampak bom moral it še ta teden ponje v trgovino, saj bi jih drug teden že rabil. Dvomim, da bi po pošti prispeli tako hitro. Je pa veliko večja izbira, to mi je všeč, upam, da bo še kdaj v kratkem kaka podobna akcija.

LapD ::

Kolikor vem adidas.co.uk pošilja samo v UK.
web&motion designer

Buco_daMAN ::

Drugače pa ima tudi Nike evropska stran dobre akcije. Vsake toliko posljejo kupon za -20% tudi za že znizane stvari. Pa nad 50€ je free postnina. Tako sem dobil nike roshe 2 za 56€.

Tilen ::

Meni so zelo všeč NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 Flyknit. :)

Škoda, da so samo lepljeni in ne šivani, kot NIKE AIR MAX 90 ESSENTIAL.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Map ::

Tele Air Max 90 Essential res niso slabe, bo treba še to malo pregledat. Mi pa vedno bolj vsec postajajo tudi Air Force 1 Low. Pa tudi nekaj iz SB linije je lepih.

Kako pa primerjate Nike in Adidas po kvaliteti? Na uradni Nike strani je veliko ocen precej slabih.

shotalick ::

ADIDAS Superstar --> z njimi sem res zadovoljen. AM 90 ravno tako in tudi AF1 mid. Kaj več ne vem, razen VANS --> z omenjenimi nisem bil preveč zadovoljen.

Map ::

Evo, šel sem po Stan Smithke in vmes na polici opazil še Air Force 1. Bili so mi dovolj všeč, da sem domov prinesel obojne. Čakam še na priložnost, da jih lahko obujem in upam, da bom zadovoljen. :)

shotalick ::

Poročaj kako boš zadovoljen s SMITHKAMI. AF1 vem, da so ql.

Map ::

Sem pozen, ampak upam, da ne preveč. Sicer pa sem pozen zato, ker nisem želel dat komentarja po parih nošenjih. Zdaj sem jih obul že dovoljkrat, da lahko rečem, da sem super zadovoljen. Dejansko so mi vedno bolj všeč in mi je včasih že kar žal, da jih imam samo v eni barvi.

Filip8 ::

air force 1 so itak klasika, s katero nimaš kej falit.. mam okrog 30 parov tenisk, za košarko in casual, me pa najbolj moti kako se lahko uniči model. Recimo za primer Stan Smith, Air force 1, Vans authentic kot tudi old school in superstarke. Različni hipsterji/fejmiči al karkoli so jih nosijo masovno, ko vsi zgledajo kot ovce n tako po mojem mnenju uničijeju čevlje. Zato raje potem nosim kaj drugega, čeprav bi si drugače kupil prej omenjene klasike.

BivšiUser2 ::

Si je keri že "barval" Vans LPE copate. Tista lepa črna je že zbledela, pa bi jo rad povrnil, kolko se le da.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kvaliteten polnilec + polnilne baterije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
30783876 (22582) d0rK
»

Nike superge

Oddelek: Loža
377491 (4781) bambam20
»

Zunanji trdi disk-problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
111668 (1440) hanibal08
»

Kakšno obutev nosite? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5315516 (14082) energetik
»

tekaški copati - nike+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5819142 (16496) RejZoR

Več podobnih tem