» »

Kateri tablični računalnik kupiti?

Kateri tablični računalnik kupiti?

Fifajezakon ::

Živijo!
Prosil bi samo za nasvet. Oči dela v taxi družbi in mora imeti tablični računanik za delo. Tablico mora pa imeti svojo. Ker se na tablice ne spoznam ravno dobro bi vas prosil, če bi mi lahko priporočili neko dobro tablico za manjši denar :) Ni nujno da je nova...lahko je tudi rabljena. Obvezno kar mora imeti je SIM slot. In zelo lepo bi bilo da bi delala čim bolj tekoče :D
Hvala in lep dan še naprej

Scaramouche ::

Kok si pripravljen plačat?
Pejt v Merc šiška majo izbiro tam, vzam v petek na piko 25%...

https://mtehnika.mercator.si/brskaj/168...

BOCo. ::

Poglej malo v tej temi.

Katero tablico izbrati?

Tomson ::

@fifajezakon

Kako poceni? Kakšno velikost? GPS je verjetno obvezen?

Za začetek lahko malo TUKAJ pogledaš katere so najboljše Android tablice v različnih cenovnih razredih, iOS bo malo dražji, pa malo več napiši o velikosti in ceni ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Scorpia ::

Za taxi ne izbirati poceni tablico. Ponavadi je problem z gps in se ves cas izgublja signal, sploh prestigio tablice. S tablicami okrog 200e je zadeva nekoliko boljsa. Asus-a se izogibaj, ker ta sploh slabo deluje z aplikacijo "taxi" in ne najde gps-a na sami tablici, ce pa vidi gps na tablici, pol pa ne najde gps signal, ceprav na g-maps vse dela, nato cudezno dela tudi taxi(nekaj casa). Priporocam kak lenovo v ze prej omenjenem cenovnem razredu, pa obvezno glej, da ima lte.
3g omrezje je dokaj obremenjeno in zadeva dostikrat ne deluje oziroma izgublja povezavo s centralo. Pri lte tega ni oziroma sem pa tja se pojavijo tezave, ampak precej manj kot v 3g omrezju.

Vseeno, da omenim ta aplikacija taxi ni najboljse narejena in z marasikatero tablico ne deluje najboljse, pa tudi ko se najde tablica, pa bi se se nasle napake. Tudi z davcno blagajno so problemi. Ni treba ugibati, da tudi tukaj izgubi povezavo.
////

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Scorpia ()

Fifajezakon ::

Hvala vam za odgovore :D
Ja najbolje bi bilo da bi bila 8" ali 7", ker 10" je že kar velika. Nažalost pa ne najdem nobene dobre 8". Sem razmišljal o rabljeni Samsung galaxy tab 3 8", ampak jih ni toliko na trgu. Drugo opcija je Lenovo tab 2 10-30, ampak ta je 10".
Scorpia imaš mogoče ti kakšno tablico v mislih? Pa naj bo cena do 250€?
Lp

SaXsIm ::

Kakšen rabljen nexus 7 2013.
SaXsIm

Scorpia ::

Pri naši firmi sem Lenovo 8 palčne nabavil, pa delujejo vredu, pač kokr se spomni aplikacija. Rabljeno ti ne priporočam, ker lahko imajo slabšo baterijo. Pač ko je tablica ves čas v uporabi in med čakanjem avto ni prižgan, ti baterijo prazni. Polnjenje pa je počasno, tudi če je 2A polnilec, ker je ekran vžgan, prenos podatkov, gps pa še aplikacija je požrešna, tako da komaj kaj ostane, da se lahko tablica polni. Problem nastane, če cel dan delaš in je zvečer baterija že prazna.
////

BorutK-73 ::

Preveri še to temo
Katero tablico izbrati?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tablica - pomoč prosim :)

Oddelek: Pomoč in nasveti
333870 (2939) Han
»

Kateri tablični računalnik mi priporočate?

Oddelek: Pomoč in nasveti
3214036 (3755) don-d
»

Katero tablico?

Oddelek: Kaj kupiti
365372 (2653) techfreak :)
»

kateri tablični računalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
154219 (3073) broken/link

Več podobnih tem