Forum » Pomoč in nasveti » Problem driverjev za mrežno kartico tp-link t6e
Problem driverjev za mrežno kartico tp-link t6e
blossom ::
Pozdrav,
novo tp-link archer t6e mrežno kartico sem priklopil in instaliral driverje na win 10. Ta driver ni spremenil nič.
V device manager sicer jo najde pod network controller v pcie slot 5, problem pa je ker nemorem manually instalirat driverja oz jo pripravit da dela.
Upam da kdo zna povedat kaj bi lahko naredil.
hvala
novo tp-link archer t6e mrežno kartico sem priklopil in instaliral driverje na win 10. Ta driver ni spremenil nič.
V device manager sicer jo najde pod network controller v pcie slot 5, problem pa je ker nemorem manually instalirat driverja oz jo pripravit da dela.
Upam da kdo zna povedat kaj bi lahko naredil.
hvala
da jo dev manager prepozna oz inštalira driverje ker ti ne delajo. sem probal te driverje parkrat že pa ni nobene razlike
Han ::
Potem pa odstrani gonilnik in prepusti sistemu, da ga namesti iz lastne baze... Če desno spodaj klikneš ikono za iskanje WiFi omrežij, zadeva deluje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Wifi sploh ne dela, windows pa ne najde gonilnikov. Niti sam niti teh ki sem jih instaliral. Led na mrežni sveti, tako da zgleda da je pravilno priklopljena ampak je windows ne prepozna. Je pa v device manager pod kategorijo other devices: network controller ki v pcie bus 5(tam kjer je mrežna kartica) in ethernet controller ki bi naj bil v pcie bus 3 ampak je prazen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežna PCIe 2.0 na PCIe 1.0Oddelek: Strojna oprema | 1688 (1318) | Spc |
» | ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11636 (10644) | benjaminson |
» | Kateri driver potrebujem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1301) | SloBiscuit |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4599 (3239) | enjst |
» | Windows 7 in brezžična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2988 (2399) | Berni_01 |