» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
14 / 142
»»

oo7 ::

PS5 - Price & Release Date Trailer | PS5 Showcase

PlayStation Plus Collection - Introduction Trailer | PS5

Bantani ::

Bantani je izjavil:

Meni se zdi,da bo cena 399eur digital in 499eur z režo.Ali pa kakšna varjanta 350eur digital in 450eur z režo:)

Kot sem že omenil in imel sem prav:D
Nič zdaj pa čakat,da bodo štacune sprejemale prednaročila:)

Bantani je izjavil:

Bantani je izjavil:

Meni se zdi,da bo cena 399eur digital in 499eur z režo.Ali pa kakšna varjanta 350eur digital in 450eur z režo:)

PS4 si že prodal ?

rawlit ::

Ali je kdo kje že zasledil fizične mere PS5?

Gregex ::

Aha, kaj pa cene iger. Demons souls 69.99 usd/79.99 eur rrp. Oh my. Zato pa konzola pod ceno, če bodo igre svinjsko drage.

jimyboy ::

Sony je nategoval z "We believe in generations". Spider Man, Horizon 2 bodo na PS4, Demon Souls pa za PC ob izidu in Xbox kasneje !!! Igre pa z ceno 80 EUR !!! BOLANO !!!

https://blog.playstation.com/2020/09/16...

oo7 je izjavil:

Bantani je izjavil:

Bantani je izjavil:

PS4 si že prodal ?

Ma ne nisem prodal pa tudi ne mislim:) Enega proja imajo tako otroc drugi pro bo pa zdaj za rezervo,če ps5 guzne:))

Playstation 5 Showcase-Closing Sizzle

Goblin ::

Gregex je izjavil:

Aha, kaj pa cene iger. Demons souls 69.99 usd/79.99 eur rrp. Oh my. Zato pa konzola pod ceno, če bodo igre svinjsko drage.

Jp, je bilo za pričakovat. Če še ne druga zaradi inflacije.

oo7 je izjavil:

19 November za nas

Digitalni 399 $

Standard 499 $

Tole za nas bi vzel z rezervo.

svecka je izjavil:

Kvinta je izjavil:

Meni so v Goblinu dali 1x več kot bi na bolhi dobil za PS4 plus špile pa nikoli ne bi vsega skupaj prodal .... pa ne da jih zdaj reklamiram tu ampak tak je.

goblin ne odkupuje več rabljenih iger ps4 :( Jaz sem hotel prodat 2 igri.

Odvisno katere, stare športne igre res ne, npr FIFO 14-18 za PS4. FIFO 19, 20 pa še.
http://www.goblin.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goblin ()

Argica ::

Cene iger so nenormalne. 80€.

Sony je menda že umaknil trailer za Deamon Souls kjer je pisalo na koncu tudi za PC sedaj naj bi pisalo samo ekslkluziva za PS5.
Verjetno bo na začetku samo za Ps5 kasneje pa še za PC.

Magic1 ::

Z prihodom novih grafičnih kartic je izgleda PC spet postal konkurenčen in se morajo prilagodit.
Magic

Gregex je izjavil:

To so pa res že previsoke cene. No ja fizično lahko hitro preigraš in prodaš naprej zato pa digitalna verzija Ps5 odpade pri meni.

oo7 je izjavil:

PlayStation Plus Collection - Introduction Trailer | PS5

V videu pravi, da na PS5 downloudaš Ps4 igro in jo igraš. A bo to enako veljalo za DVD od PS4 in igro potem lahko igraš na PS5 ?

Jerry000 ::

Kaj so resni z ceno iger :o? Sicer me tko ne gane, počakam 1 leto pa kupim za 20EUR :D

Mr.B ::

Magic1 je izjavil:

Z prihodom novih grafičnih kartic je izgleda PC spet postal konkurenčen in se morajo prilagodit.

Si mislil reči tole : https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pa...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Izi ::

Sem pri nas pričakoval ceno vsaj 600€ pa so se očitno tudi pri nas našli junaki, ki si upajo prodajati samo z bornim 10% zaslužkom.
EIGRE - Konzola Sony Playstation 5 - 549,00 €

abyssus ::

Izi je izjavil:

Sem pri nas pričakoval ceno vsaj 600€ pa so se očitno tudi pri nas našli junaki, ki si upajo prodajati samo z bornim 10% zaslužkom.

"Cena je okvirne narave in se lahko spremeni ob najavi uradne cene za Slovensko tržišče"

THn5 ::

Izi je izjavil:

https://acssony.si/ps5-igralne-konzole-... 499/399€

UganiKdo ::

Izi je izjavil:

Zakaj bi bila cena pri nas bistveno drugačna od priporočene cene za EU?

Jerry000 je izjavil:

Kaj so resni z ceno iger :o? Sicer me tko ne gane, počakam 1 leto pa kupim za 20EUR :D

Upam, da ne bodo dvignili še cen za PC igre.

Wrop ::

A niso forumski znalci komentirali, da bo cena vsaj 700+ €.

Izi ::

Wrop je izjavil:

Microsoft jih je prisilil, da prodajajo 200€ pod ceno. Ampak na dolgi rok se jim bo vseeno splačalo tole "šenkavanje" konzol, saj bodo z igrami po 80€ hitro nadoknadili izgubo.

PlayStation 5 Launch Day Games from SIE Worldwide Studios

Demon's Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) - US$69.99/CAD$89.99/JPY7,900/€79.99 (RRP)

Destruction All Stars (Lucid Games / XDEV) - US$69.99/CAD$89.99/JPY7,900/€79.99 (RRP)

Marvel's Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games) - US$49.99/CAD$64.99/JPY5,900/€59.99(RRP)

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition (Insomniac Games) - US$69.99/CAD$89.99/JPY7,900/€79.99 (RRP)

Sackboy A Big Adventure (Sumo Digital / XDEV) - US$59.99/CAD$79.99/JPY6,900/€69.99(RRP)

Jerry000 ::

oo7 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Upam, da ne bodo dvignili še cen za PC igre.

Tud PC ni panike, 1 leto se počaka ali pa steam sale in je. Danes so igre predrage, še dobro da imamo stare dobre igre da jih lahko preigramo, na ultra nastavitvh k jih prej ni bilo mogoče :D. Ampak 80 je pa res preveč...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Wrop ::

Izi je izjavil:

Wrop je izjavil:

Microsoft jih je prisilil, da prodajajo 200€ pod ceno. Ampak na dolgi rok se jim bo vseeno splačalo tole "šenkavanje" konzol, saj bodo z igrami po 80€ hitro nadoknadili izgubo.

Potem microsoft prodaja 300 € pod ceno? Za PS4 naj bi dobivali po 7 $ na igro. V povprečju, če se prav spomnim, prodajo cca 10 iger na konzolo. Nekako se računica ne izide pri prodaji 200 $ pod ceno.

Obe konzoli se bosta prodajali pod ceno glede na konfiguracijo.o

puginho ::

Pri digital edition so v minusu, pri blu ray verziji pa verjetno v rahlem plusu, tako da že tu se izravna, ker verjetno bo precej več konzol prodanih z blu rayom, vsaj na začetku. Tudi količinsko bo več proizvedenih ps5 kot je bilo ps4 tako da tudi proizvodna cena pada z večjo količino.

gozdar1 ::

oo7 je izjavil:

PlayStation 5 Launch Day Games from SIE Worldwide Studios

Marvel's Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games) - US$49.99/CAD$64.99/JPY5,900/€59.99(RRP)

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition (Insomniac Games) - US$69.99/CAD$89.99/JPY7,900/€79.99 (RRP)

20 evrov več razlika pa po možnosti par skinov, pa kak brezvezen pamflet.

vres.ales ::

puginho je izjavil:

Pri digital edition so v minusu, pri blu ray verziji pa verjetno v rahlem plusu, tako da že tu se izravna, ker verjetno bo precej več konzol prodanih z blu rayom, vsaj na začetku. Tudi količinsko bo več proizvedenih ps5 kot je bilo ps4 tako da tudi proizvodna cena pada z večjo količino.

To bo samo tam, kjer so povprečni zaslužki 15-25k na leto, ostali pa bojo vzeli digital edition, ker jim ni problem dati 80$ za igrco.

springfield ::

Kak je zdaj z BW compatibility? Bom lahko vstavo PS4 igro in bo delala, al bo samo preko tega novega servica?

Zaenkrat tega podatka še nimamo.

xseki ::

V čem je finta, da moramo čakati en teden več kot pa USA?

D3m ::

Zato, ker nismo enakopravni. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|

drvo ::

rawlit je izjavil:

Niso ravno mere, pa vseeno dobiš neko predstavo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

rawlit ::

Hvala. Sem pa pri brskanju naletel tudi na tole:
https://www.gamesradar.com/ps5-dimensio...

PS5 size: Approximately 390mm x 104mm x 260mm (width x height x depth)

Master_Yoda ::

D3m je izjavil:

Zato, ker nismo enakopravni. :)

Polek tega pa se subvencioniramo americane - placujemo vec za isto stvar (tudi ce pristejes davek k usd je razlika v ceni).
Dovie'andi se tovya sagain.

Igre pa očitno res po 80€, ne samo digital, gledam tudi fizične, štacune že ponujajo prednaročila po 80€, tudi uk po 70 funtov. Bolano. Jaz zagotovo vzamem digital edition konzolo, 100€ manj ni zanemarljivo, kdaj pa še ne vem, verjetno ob prvem znižanju demon souls, takrat bodo res prsti zasrbeli. Čeprav tudi day 1 ne bi izključil, predvsem zaradi destinyja, ki bo zastonj upgrade. Kje pa dobiti day 1 zalogo bo tudi štorija. Če smo do zdaj igrali svašta i svega, bom na novi konzoli zagotovo bolj preudarno kupoval igre, (čakal znižanja, pa četudi 1 leto po izidu), ker 10$ na igro več se bo takoj poznalo. Pa to si s season passom oz. raznimi dlcji takoj na 130$+ na igro. Norija.

Badwolff ::

A demon souls je nov spil al samo upscale?

Sony bo podpiral Ps4 še od 3-4 leta.

Badwolff je izjavil:

A demon souls je nov spil al samo upscale?

Igra je izšla leta 2009. To zdaj pa bo remake.

Lol, pri konzolkotu ps5 razprodan v prvi pošiljki, vsaj tako piše na njihovi strani. Me zanima kolko kosov je to.

Cela SLO pomoje 20-30 kosov.

Pomoje tudi tak ja

rawlit je izjavil:

Višina 39 cm
Globina 26 cm
Širina 10 cm

PS5 je kar višji od Xbox-a

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Kako pa bo z crossplay z online igrami?
4ke sigurno nebom dal vstran, me pa zanima koliko mi 5ka koristi, če jo jabavim letos ali drugo leto
Ker še niti ne vemo, če bo backwards compatibility

vres.ales je izjavil:

Kako pa bo z crossplay z online igrami?
4ke sigurno nebom dal vstran, me pa zanima koliko mi 5ka koristi, če jo jabavim letos ali drugo leto
Ker še niti ne vemo, če bo backwards compatibility

All PS5, PS4 Games with Cross-Play

Backgammon Blitz (PS4)
Black Desert (PS4)
Borderlands 3 (PS5)
Brawlhalla (PS4)
Call of Duty: Black Ops Cold War (PS5)
Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4)
Call of Duty: Modern Warfare (PS4)
Call of Duty: Warzone (PS5)
Call of Duty: Warzone (PS4)
Dauntless (PS4)
Dead by Daylight (PS5)
Dead by Daylight (PS4)
Fantasy Strike (PS4)
Fortnite (PS4)
Garou: Mark of the Wolves (PS4)
Helldivers (PS4)
Hunt: Showdown (PS4)
Minecraft: PlayStation 4 Edition (PS4)
Need for Speed Heat (PS4)
No Man's Sky (PS4)
Paladins (PS4)
PixelJunk Shooter Ultimate (PS4)
PlayerUnknown's Battlegrounds (PS4)
Poker Club (PS5)
Poker Club (PS4)
Power Rangers: Battle for the Grid (PS4)
ReadySet Heroes (PS4)
Rocket League (PS4)
Rogue Company (PS4)
SMITE (PS4)
Spacelords (PS4)
Spellbreak (PS4)
Street Fighter V (PS4)
Super Expoding Zoo (PS4)
Super Mega Baseball 2 (PS4)
Super Mega Baseball 3 (PS4)
Wargroove (PS4)
World of Warships (PS4)

Ja odvisno ali imaš Playstation za igranje vseh iger ali bolj ekskluzive. Jaz naprimer igre bolj igram na PC-ju tako,d a se mi z nakupom PS5 ne mudi prav hudo. Prva igra zaradi katere bom nabavil Ps5 bo God of War 2 Ragnarok se pravi enkrat leta 2021.

PS5 Will Be Backwards Compatible with '99 Percent' of the 'Thousands' of PS4 Games Sony Has Tested

https://www.ign.com/articles/ps5-will-b...

Goblin ::

Argica je izjavil:

Cela SLO pomoje 20-30 kosov.

Ne kej dosti več ;((
http://www.goblin.si

WallSreet ::

Mi zna kdo odgovoriti zakaj bi se nekdo odločil za navadno verzijo ki je 100$ dražja, namesto digitalne? Če prav razumem je fora samo v tem da imaš igrico v fizični obliki?

rdecaluc ::

Ker boš 80€ drago igrco želel prodat ko si z njo fertik in dobil mal €€ nazaj.
Est modus in rebus. ,typos
««
14 / 142
»»