Forum » Pomoč in nasveti » gmail-vsiljena pošta
gmail-vsiljena pošta
Jasnaaaa ::
pozdrav,
v mapo "vsiljena pošta" prejemam vsake dva deneva pošto, in sicer
od: Facebook
zadeva: napisano je v cirilic oz ruščini,
nikoli še nisem odprla pošte
ali lahko kaj naredim, da je nikoli več ne bom prejela, niti v mapo vsiljena pošto.
hvala
v mapo "vsiljena pošta" prejemam vsake dva deneva pošto, in sicer
od: Facebook
zadeva: napisano je v cirilic oz ruščini,
nikoli še nisem odprla pošte
ali lahko kaj naredim, da je nikoli več ne bom prejela, niti v mapo vsiljena pošto.
hvala
N0t0ri0us ::
odpri prejet mail, na desni strani desno od časa pošiljanja imaš puščico dol, klikni nanjo in označi "blokiraj pošiljatelja facebook" ali nekaj podobnega.
če samo odpreš pošto in nič ne klikaš in dowloadaš po tem kar so ti poslali ne moreš dobiti virusa. Sem dobil občutek, da te skrbi, da je to virus in ne upaš niti odpreti prejetega maila :)
če samo odpreš pošto in nič ne klikaš in dowloadaš po tem kar so ti poslali ne moreš dobiti virusa. Sem dobil občutek, da te skrbi, da je to virus in ne upaš niti odpreti prejetega maila :)
Jasnaaaa ::
odpri prejet mail, na desni strani desno od časa pošiljanja imaš puščico dol, klikni nanjo in označi "blokiraj pošiljatelja facebook" ali nekaj podobnega.
res je, nikoli še nisem odprla te pošte, zaradi možnega virusa, kot berem navodila - na novo odkrita, ...
https://support.google.com/mail/answer/...
"Kadar blokirate osebo, bodo sporočila, ki vam jih pošlje taka oseba, preusmerjena v mapo z vsiljeno pošto."
razumem, da bodo sporočila prihajala še vedno v mapo "vsiljena pošta", jaz jih sploh nočem, niti v tej mapi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gmail in blokiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (972) | kloko |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25203 (11833) | donvito |
» | zloraba prek mejla od paypal?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1057) | cimetgirl |
» | Gmail online, zbrisani maili?Oddelek: Pomoč in nasveti | 849 (787) | Racunalnik |
» | Thunderbird problemOddelek: Programska oprema | 1981 (1776) | amigo_no1 |