» »

gmail-vsiljena pošta

gmail-vsiljena pošta

Jasnaaaa ::

pozdrav,

v mapo "vsiljena pošta" prejemam vsake dva deneva pošto, in sicer

od: Facebook
zadeva: napisano je v cirilic oz ruščini,

nikoli še nisem odprla pošte

ali lahko kaj naredim, da je nikoli več ne bom prejela, niti v mapo vsiljena pošto.

hvala

N0t0ri0us ::

odpri prejet mail, na desni strani desno od časa pošiljanja imaš puščico dol, klikni nanjo in označi "blokiraj pošiljatelja facebook" ali nekaj podobnega.

če samo odpreš pošto in nič ne klikaš in dowloadaš po tem kar so ti poslali ne moreš dobiti virusa. Sem dobil občutek, da te skrbi, da je to virus in ne upaš niti odpreti prejetega maila :)

Jasnaaaa ::

N0t0ri0us je izjavil:

odpri prejet mail, na desni strani desno od časa pošiljanja imaš puščico dol, klikni nanjo in označi "blokiraj pošiljatelja facebook" ali nekaj podobnega.

če samo odpreš pošto in nič ne klikaš in dowloadaš po tem kar so ti poslali ne moreš dobiti virusa. Sem dobil občutek, da te skrbi, da je to virus in ne upaš niti odpreti prejetega maila :)

res je, nikoli še nisem odprla te pošte, zaradi možnega virusa, kot berem navodila - na novo odkrita, ...

https://support.google.com/mail/answer/...

"Kadar blokirate osebo, bodo sporočila, ki vam jih pošlje taka oseba, preusmerjena v mapo z vsiljeno pošto."
razumem, da bodo sporočila prihajala še vedno v mapo "vsiljena pošta", jaz jih sploh nočem, niti v tej mapi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gmail in blokiranje

Oddelek: Pomoč in nasveti
71404 (972) kloko
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525203 (11833) donvito
»