» »

Nadstandardne zdravstvene storitve

Nadstandardne zdravstvene storitve

Ashrack ::

Pozdravljeni.

Dobil sem ponudbo od Triglav za 5,88 EUR/mesec, akcija "zobje", s cimer ti potem oni krijejo bele plombe.
https://www.triglavzdravje.si/zavarovan...

Zdaj pri moji zdravnici na koncesijo je bela plomba od 40-60 EUR, odvisno od ploskev. Imam se za popraviti 5 plomb. Kakor razumem bi me potem to zavarovanje ugodneje prislo in potem ko imam vse plombe zrihtane, ne prej kot v enem letu, lahko tudi prekinem le to zavarovanje.

Je moja matematika pravilna ter je se kje moznost ugodneje dobiti?

lp
....
  • spremenilo: Ashrack ()

Ganon ::

Sem tudi jaz dobil ponudbo, ampak je (še) nisem preučil. Najbolj pomembno je, da prebereš drobni tisk.

fikus_ ::

Za tudi berem drobni tisk in iščem, kaj v resnici ponujajo. Najprej moraš biti prepričan, če boš prišel 5x v enem letu na vrsto pri zobarki!

Dejan99 ::

Ashrack je izjavil:

Zdaj pri moji zdravnici na koncesijo je bela plomba od 40-60 EUR, odvisno od ploskev. Imam se za popraviti 5 plomb. Kakor razumem bi me potem to zavarovanje ugodneje prislo in potem ko imam vse plombe zrihtane, ne prej kot v enem letu, lahko tudi prekinem le to zavarovanje.

lp

28. člen: Trajanje zavarovanja
[2] Zavarovanje se sklene za obdobje najmanj štirih (4) let.

Tilen ::

fikus_ je izjavil:

Za tudi berem drobni tisk in iščem, kaj v resnici ponujajo. Najprej moraš biti prepričan, če boš prišel 5x v enem letu na vrsto pri zobarki!

Zakaj 5x? Ne vem, če je kakšna meja. Teoretično ti lahko naredi 5 plomb naenkrat.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

SimplyMiha ::

Dobil. Nateg. Gremo naprej.

fikus_ ::

Tilen, na koncesijo ne prideš 5 x na leto na vrsto pri zobarju, oz. da ti popravi 5 zob. Mogoče, če imaš veze.

Tilen ::

A to govoriš za Ljubljano ali zakaj bi obstajala takšna omejitev (en zob en obisk)?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Ashrack ::

Dejan99 je izjavil:

Ashrack je izjavil:

lp

28. člen: Trajanje zavarovanja
[2] Zavarovanje se sklene za obdobje najmanj štirih (4) let.

Ampak ali ni pisalo tudi da se ga lahko prekine po minimalno enem letu? Moram ponovno prebrati, nisem preprican v to.
....

mujek ::

Kolikor sem jaz prebral, zavarovanje ne krije poškodb/težav, ki so znane ob skenitvijo zavarovanja.

Sem pa zadnjič bil pri (v celoti) privat zobozdravniku. Bela plomba 50 eur. Poklical, naslednji dan sem bil na vrsti. Obravnava vrhunska.

AndrejO ::

Ashrack je izjavil:

Pozdravljeni.

Dobil sem ponudbo od Triglav za 5,88 EUR/mesec, akcija "zobje", s cimer ti potem oni krijejo bele plombe.
https://www.triglavzdravje.si/zavarovan...

lp

Splošne pogoje si preberi. Zavarovanje krije samo novonastale bolezni ali stanja. Glede na to, da načrtuješ popraviti X plomb, vse kaže na to, da za to težavo veš in, da ta težava ni niti pod razno novonastala.

Končni rezultat bo, da boš plačal polno ceno storitve in zavarovanje, ki ti tega izplačila ne bo krilo.

In ja ... v splošnem zdravstvena zavarovanja nikoli ne krijejo stanj za katera zavarovanec ve ali bi lahko vedel v trenutku sklenitve zavarovanja. Zavarovalnice niso dobrodelne ustanove.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Privat zobar vs. na koncesijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6724283 (13352) w0mbat
»

ko plačaš za zalivko dvakrat

224887 (2894) umexteacher
»

Zobozdravnik Ljubljana

124066 (3597) crniangeo
»

Spodoben zobozdravnik minus zasoljene cene