Forum » Mobilne tehnologije » backup & root zadeva - galaxy tab 2 10.1 gt p5110 - cm 12.1 android 5.1.1
backup & root zadeva - galaxy tab 2 10.1 gt p5110 - cm 12.1 android 5.1.1
Bx ::
pozdravljeni,
še novega pred 3-4 leti kupljenega (za sina) sem rootal in instaliral takrat cyanogen mod ne vem več katero verzijo
imam tudi Philz touch 5 CWM base ver. 6.0.3.3 recovery
nazadnje sem dal gor cyanogen mod 12.1 (5.1.1)
ker je zdej začelo nekaj štekat sem hotel tamalemu na novo dati gor sistem pred tem pa narediti backup z titanium backupom, ki pa dela samo če je dostopen ROOT.
po instalaciju titanium backupa mi on pove da tablica ni rootana.
Kako je to mogoče, če pa že v štartu kolikor ne morem dati gor cyanogen moda če ni rootano???
hvala za odgovore
še novega pred 3-4 leti kupljenega (za sina) sem rootal in instaliral takrat cyanogen mod ne vem več katero verzijo
imam tudi Philz touch 5 CWM base ver. 6.0.3.3 recovery
nazadnje sem dal gor cyanogen mod 12.1 (5.1.1)
ker je zdej začelo nekaj štekat sem hotel tamalemu na novo dati gor sistem pred tem pa narediti backup z titanium backupom, ki pa dela samo če je dostopen ROOT.
po instalaciju titanium backupa mi on pove da tablica ni rootana.
Kako je to mogoče, če pa že v štartu kolikor ne morem dati gor cyanogen moda če ni rootano???
hvala za odgovore
Bx
janezvalva ::
si moraš inštalirat najprej supersu app (google play)
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri app na andridu omogoča uninstall appovOddelek: Operacijski sistemi | 1808 (1438) | klinker |
» | sistemski pomnilnik v GSM-juOddelek: Mobilne tehnologije | 1472 (876) | heero |
» | Zacetnik s cyanogenmodomOddelek: Mobilne tehnologije | 6045 (4985) | N4m31355 |
» | [Galaxy S2] Težava z zagonom Cyanogen modaOddelek: Mobilne tehnologije | 1641 (1206) | Lonsarg |
» | SGS1 - Zrušil OS zdaj restart loopOddelek: Mobilne tehnologije | 1123 (1035) | AlienRR |