Forum » Zvok in slika » Kako presneti video kaseto
Kako presneti video kaseto
ales224 ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako presnamem video kaseto na drugo! Zanima me kako povežem dva videorekorderja med sabo, da bo delovalo? Prisim ker je nujno, pa povejte vse možnosti, ki obstajajo!!!
LP
Hvala
Zanima me kako presnamem video kaseto na drugo! Zanima me kako povežem dva videorekorderja med sabo, da bo delovalo? Prisim ker je nujno, pa povejte vse možnosti, ki obstajajo!!!
LP
Hvala
gumby ::
1. z scart kablom, pri tem nastaviš oba videorekorderja na av/aux - tudi najboljša slika bo na ta način (oz. najmanj grda)
2. z antenskim kablom - tu je več jajcanja, saj moraš na enem tuneru najti sliko drugega vcr-a. ponavadi je na kanalu 36... slika je nikakva
2. z antenskim kablom - tu je več jajcanja, saj moraš na enem tuneru najti sliko drugega vcr-a. ponavadi je na kanalu 36... slika je nikakva
Tero ::
Mene pa zanima ce ma kdo kako idejo kak bi to narejo:
Imam samo en videorekorder in imam na moji graficni kartici video vhod in izhod in bi tuji rad presnel videokaseto... Seveda s pomocjo racunalnika... Kake kable in kaki software bi potreboval?
Imam samo en videorekorder in imam na moji graficni kartici video vhod in izhod in bi tuji rad presnel videokaseto... Seveda s pomocjo racunalnika... Kake kable in kaki software bi potreboval?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalizacija VHS kasetOddelek: Zvok in slika | 8682 (7412) | dottor |
» | Digitalizacija kasetOddelek: Zvok in slika | 1635 (1360) | krebs11 |
» | presnemavanje vhs-cdOddelek: Zvok in slika | 5442 (4032) | sergejevic |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6098 (3688) | francek1 |
» | Presneti iz vhs na dvd filmOddelek: Zvok in slika | 2442 (2255) | CaqKa |