» »

Fantastic Beasts and Where to Find Them (J.K Rowling)

Fantastic Beasts and Where to Find Them (J.K Rowling)

shadeX ::

V zgodbi, ustvarjeni po skrivnostnem svetu pisateljice J.K.Rowling, ki nas je začarala s prigodami Harryja Potterja, se odpravimo v New York na začetku 20. stoletja. Nadobudni mladi čarovnik Newt se želi udeležiti čarovniškega kongresa, toda skrivnostni kovček, poln magičnih živali, mu življenje obrne na glavo. Ko nekaj zverem uspe pobegniti, čarovniki za nastalo zmedo okrivijo Newta. Da bi se odkupil in preprečil stopnjevanje napetih odnosov z običajnimi ljudmi, se Newt s pomočjo nadarjene čarovnice Katherine odpravi na nepozaben lov, poln magičnih avantur in nevarnih prigod.

V kinu od 17. novembra.

Uradni napovednik

Slovenski napovednik

Kakšna so mnenja?

oo7 ::

Nadaljevanje filma

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Teaser Trailer #1 (2018)

Jaz sem pri gledanju prvega dela zaspal. Mogoče sem imel prevelika pričakovanja in me je potem razočaral.

Kakorkoli, drugega dela ne bom gledal.

Han ::

Še vedno nisem pogledal prvega do konca - omagal sem po pol ure...

Saj ne morem verjet :)) jaz tudi nisem pogledal prvega do konca pa sem ga gledal dvakrat.

Vazelin ::

Meni je bil zakon film:D Pričakujem drugi del.

oo7 je izjavil:

Saj ne morem verjet :)) jaz tudi nisem pogledal prvega do konca pa sem ga gledal dvakrat.

Uf. Pa mora bit res slab film, če ga niti v drugo ne pogledaš do konca :))

IMO, zdi se mi da je IMDB ocena prvega filma previsoka (7.4). Npr Harry Potter (prvi del) je požel dost večjo slavo, tudi meni je bil film izjemen (gledal 5x), pa ima oceno 7.6. Res da sam nisem merilo za večinsko oceno, ampak glede na feedbacke sploh ko jih berem po netu me čudi, da ima FBWFT tako visoko oceno.

botharupre ::

shadeX je izjavil:

Jaz sem pri gledanju prvega dela zaspal. Mogoče sem imel prevelika pričakovanja in me je potem razočaral.

Kakorkoli, drugega dela ne bom gledal.

Tega nisem gledal, mi je pa pri prejšnjem Star Warsu prvič v življenju uspelo zaspati na stolu (OK, verjetno sem kot mulc kdaj prej spal v avtu na poti z morja).

Nikec3 ::

Prvi film je bi pač tak... počasen.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Zadeva mora biti zanimiva že od prve minute dalje, če ne se povprečen gledalec "vda". Sam redko gledam filme in težko zdržim 30 min pred zaslonom, če zadeva ni zanimiva.

Isto je pri TV-showih. Sploh z Netflixom imaš ogromno izbire in nemogoče je pogledat vsega. Sam če zdržim prvo epizodo pred zaslonom, gledam naprej, drugač ne.

Npr Game of Thrones sem zdržal prvo sezono, več nisem vztrajal. Ampak tukaj je v meni problem, ker mi tak žanr očitno ne paše (Sicer imam namen pogledat do konca, vseeno ni bilo tako grozno).

Medtem ko sem npr Breaking Bad, Dexter, Prison Break pa še kak bi se našel, gledal z na široko odprtimi očmi, priklenjen pred zaslon od prve minute naprej.

To da mi žanr FBWTFD ne bi ustrezal ni problem, ker dost padam na vsebino kjer so čarovnije in podobno, ampak ja.. z moje strani je bil polomija. (Ženska je pa nasploh v tem dost več kot jaz in ga je pogledala do konca - bila pa tud ona razočarana in pričakovala več).

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Comic-Con Trailer (2018)

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Final Trailer (2018)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Manj znane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15033107 (5847) D3m
»

Total War: Warhammer (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
7510658 (3118) oo7
»