Forum » Izdelava spletišč » Skripta za Save as ... okno
Skripta za Save as ... okno
Liker ::
A bi mi lohk nekdo povedu, kako (al pa saj s kerim prog. jezikom) bi se to dalo narediti.
Saj veste, klikneš na link, pa ti namesto da ti začne predvajat filmček v Media playerju, odpre Save as... oken.
To na nekaterih rač. zdej dela, na nekaterih pa tud ne (odvisno od nastavitev v IE-ju).
Sej verjetno se da ta setting "popravt" s kakšnim javascriptom oz. VBS-om, tko da se priporočam.
Po nasvetu v README-ju sem tud iskal po Googlu, sam bl mal najdu.
thnx za pomoc.
Borut
Saj veste, klikneš na link, pa ti namesto da ti začne predvajat filmček v Media playerju, odpre Save as... oken.
To na nekaterih rač. zdej dela, na nekaterih pa tud ne (odvisno od nastavitev v IE-ju).
Sej verjetno se da ta setting "popravt" s kakšnim javascriptom oz. VBS-om, tko da se priporočam.
Po nasvetu v README-ju sem tud iskal po Googlu, sam bl mal najdu.
thnx za pomoc.
Borut
markz ::
treba je nastavit headerje ...
če uporabljaš php bi se dalo naredit nekaj podobnega:
<?
header("Cache-control: private");
header("Content-Type: application/mpeg");
header("Content-Disposition: attachment; filename=file.mpeg");
>?
če uporabljaš php bi se dalo naredit nekaj podobnega:
<?
header("Cache-control: private");
header("Content-Type: application/mpeg");
header("Content-Disposition: attachment; filename=file.mpeg");
>?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Javascript DOM based XSS vulnerabilityOddelek: Programiranje | 2823 (2245) | MrStein |
» | DownloadOddelek: Izdelava spletišč | 823 (689) | techfreak :) |
» | PHP + MySQL excel export pomoč?Oddelek: Izdelava spletišč | 1482 (1329) | sumoborac |
» | [java] Kako v memoriji pretvoriti String objekt v File objekt ? - neka metoda ga zahtOddelek: Programiranje | 2256 (2256) | infiniteLoop |
» | PHP autentikacija - problemOddelek: Izdelava spletišč | 1582 (1387) | krho |