» »

Predsednik Trump

Predsednik Trump

Temo vidijo: vsi
««
13 / 26
»»

jype ::

RedDrake> Če bo res Trump zgolj Obama 2.0, potem bo na naslednjih volitvah še mnogo huje. Osebno sploh ne bi bil presenečen nad čisto pravim fašistom v vojaški uniformi in z oddelki smrti, ki bi razne nu-male like likvidirali on-sight ...

V resnici imaš ti enake sentimente kot tisti, ki zdaj protestirajo.

RedDrake> Če ekonom lonec zamašiš bo eksplodiral, samo kaj ko avantgarda živi v balončku in se ji o pritisku, ki narašča, sploh ne sanja ...

Pritisk ne narašča zaradi Obame, temveč zaradi republikancev, ki so Obami preprečili, da lonec odpre.

zmaugy ::

jype je izjavil:

zmaugy> sem pripravljen neobremenjeno poslušti Trumpova stališča

Ja, ravno v tem je težava. Trumpova stališča, ki si jih slišal med kampanjo, dejansko terjajo nasilen odziv. "Incitement to violence" je tudi v ZDA kazniv, meje so pa zelo ozko določene vsaj od Brandenburg v. Ohio naprej. Trumpa ne moreš tožiti, komot pa rečeš, da je nasilje pravi odziv (in te nihče ne more tožiti, tudi če se nasilje potem dejansko zgodi).

Clintonova sicer ni rekla, da bo v primeru poraza "messy" in "bloodbath", ampak nič za to - tisti, ki protestirajo, niso njeni podporniki.

tomy5> Se pravi bi ti isti protesniki protestirali tudi proti Clintonovi ?

Če so res antifašisti, potem definitivno.


Zakaj bi bilo nasilje pravi odziv zdaj? Trumpova stališče so bila izrečena med samo kampanjo, zakaj odziv šele zdaj? Sploh ker sem prepričan, da so bile skrajnosti v njegovih stališčih izrečene namenoma, da je dobil določene glasove, ki jih sicer ne bi. Kot vemo je bil včasih bolj demokrat kot republikanec in je bilo vse skupaj zgolj marketinški spin.
Možakar je zdaj ves spravljiv in pravi odziv je nasilje? Da nisi malo zamenjal s pozicijo sore loserjev, ki sem jim je podrl svet, ker niso dobili obljubljene igračke in zdaj kot kakšni razvajeni pamži razbijajo in cepetajo?

no comment ::

WarpedGone je izjavil:

Sedaj, kdo protestira, dešnjaki?

Vprašaj jih:



P.S. nekaj je protest, nekaj drugega pa nasilje in uničevanje

Žal (oz. na srečo) ni nobenega protestnik okrog mene. Bom očitno moral ostat pri mojem zaključku, dokler ne naplavi kakega sem...

DarwiN ::

ali pa je Trump res tisto, kar si histerični supremacisti predstavljajo, da bi moral biti.


Samo poglej, kakšen kabinet se nam obeta

Newt Gingrich, Sarrah Palin, Rudi Giuliani, John Bolton, Chris Christie.. Mogoče kakšen Ben Carson. In največji Jesus freak kot novi supreme justice.

We are done, če se to uresniči.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

RedDrake ::

jype je izjavil:

...
Pritisk ne narašča zaradi Obame, temveč zaradi republikancev, ki so Obami preprečili, da lonec odpre.


Saj, če bo revolucija, bodo tisti, ki so trenutno najbolj liberalni, najbolj nastradali.
Povsem možen scenarij za USA, če bo eksplodiral levi ekonom lonec (namesto desnega):
I will tell you what will happen if a socialist revolution aka wealth distributions occurs. Who do you think this proletariat and "oppressed" people are You? No. You hipsters are the harmful bourgeois element. The true ones are rednecks, white trash and ghetto hoodlums. You hipsters
may lead the revolution at the initial stage, but they will be the revolutionaries and they will hate you with the strongest class-
hate with all your fancy college education and iPhones.
Southern rednecks are more likely to form a common bond with ghetto gangs than with "intellectuals". It has been proven many times in many lands where communism was forced, that when class
warfare begins the races and nations forget the hate and unite. So that's what's gonna happen: Someone will knock at the door of
your home in your nice middle class gated community when you open the door you will find commissar Jamal and commissar
Cleetus,
who will tell you that having such a big house for yourself is not what a true communist does 2 families of hobos are
moving in with you. You will be allowed to have 1 room, 1 bed and necessary personal belongings. Everything else in the house
will be shared.
The rich guys who's money you were about to redistribute left the country and suddenly you realize, their Swiss bank accounts are unreachable and there is nothing to redistribute. The corporations
go bankrupt collapsing the DOW index, which makes the currency just a fancy green paper worth nothing.
Then you realize US was importing food, because there wasn't enough to support 300 millions of people. Importing by paying with money, which is now worth nothing. And then there's hunger. And to suppress the hungry angry mob, who don't give a care about high Marxist ideals and just wants to make everything like it was before, Red Terror starts. With the new NKVD and purges. Eventually commissar Jamal will put you on your knees and shot you at the back of your stupid head for not being dedicated enough.
Welcome to 1917.

xmetallic ::

Massacra je izjavil:


Širiti laži o nekom, je kaznivo dejanje (v SLO KZ-ju).


Dokaži da je laž. To sem slišal od nekoga, ki je slišal od nekoga, ki je slišal od nekoga... Zdej pa dokaži da sem si to jaz zmislil namerno, da bi škodil tej osebi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xmetallic ()

RedDrake ::

Btw, nasilje ni nikoli pravi odziv, in večina nas zavrača vsakršno nasilje. Ampak pravimo, da vemo zakaj lahko nekatere stvari (recimo odprte meje) privedejo do nasilja.
Če si 50 let star fizični delavec, ki dela od 15. leta zato da preživi, in ti potem država v sosednjo stavbo naseli "begunce, ki to niso" in jim da več denarja preko "socialnih" transferjev, kot ga ti zaslužiš, potem boš nekaj časa glasen, potem, ko pa bodo ti "begunci" od brezdelja začeli početi neumnosti, pa boš postal nasilen.
Človeška psihologija 101.
Ampak avantgarda pač misli, da je treba tiste, ki bi samo radi pošteno preživeli, fojbirati, ker ne verjamejo v neke XYX ideale, ki bodo še stoletje ali dve samo ideali ...

jype ::

zmaugy> Zakaj bi bilo nasilje pravi odziv zdaj?

Nasilje nikoli ni pravi odziv, če te zanima, zakaj so nasilni šele zdaj, je pa odgovor jasen: Zdaj je ekonom lonec zaradi pritiska eksplodiral. No, eden od njih.

zmaugy> Sploh ker sem prepričan, da so bile skrajnosti v njegovih stališčih izrečene namenoma, da je dobil določene glasove, ki jih sicer ne bi.

Ja, mnogi smo se tolažili s tem, ampak prepričan pa ne moreš biti.

zmaugy> Kot vemo je bil včasih bolj demokrat kot republikanec in je bilo vse skupaj zgolj marketinški spin.

Ljudje, ki so stari toliko, kot je star Donald, včasih postanejo malce dementni. Albrightova je na primer izjavila svoj "there is a special place in hell for women who don't support Clinton", kar je povsem na nivoju Trumpovih pripomb v kampanji. Ali pa Nixon, ko je efektivno izjavil, da če predsednik nekaj stori, potem to postane zakonito.

zmaugy> Možakar je zdaj ves spravljiv in pravi odziv je nasilje?

Če bi možakar nadaljeval z rasizmom in ksenofobijo in Obami na prvem sestanku rekel, da je najslabši predsednik in da "White house was meant for white people!" ali kaj temu podobnega, potem bi se mi zdelo, da je čas za nasilje.

Ker ni, se mi zdi, da gre samo za klasične povolilne frustracije. Eni v tej temi sicer jamrajo, kako ni nihče protestiral in kako ni bilo nasilja, ko je zmagal Obama, a to ne drži, drži zgolj to, da je Obama zmagal na platformi strpnosti in enotnosti, Trump pa na platformi avtoritarnosti in fašizma (v smislu our way or the highway), posledice so pa jasno različne.

tomy5 ::

RedDrake je izjavil:

Btw, nasilje ni nikoli pravi odziv, in večina nas zavrača vsakršno nasilje. Ampak pravimo, da vemo zakaj lahko nekatere stvari (recimo odprte meje) privedejo do nasilja.
Če si 50 let star fizični delavec, ki dela od 15. leta zato da preživi, in ti potem država v sosednjo stavbo naseli "begunce, ki to niso" in jim da več denarja preko "socialnih" transferjev, kot ga ti zaslužiš, potem boš nekaj časa glasen, potem, ko pa bodo ti "begunci" od brezdelja začeli početi neumnosti, pa boš postal nasilen.
Človeška psihologija 101.
Ampak avantgarda pač misli, da je treba tiste, ki bi samo radi pošteno preživeli, fojbirati, ker ne verjamejo v neke XYX ideale, ki bodo še stoletje ali dve samo ideali ...


Mogoče se bodo pa češ par let ti begunci zaposlili, plačevali davke in ko bo ta 50 letnik upokojen vplačevali v pokojninsko blagajno.
V Slo imamo imamo vzajemni pokojninski sistem, tako da preko davkov nihče ne vplačuje zase ampak za trenutne upokojence. Ko boš upokojenecpa bodo takratni zaposleni plačevali zate.

jype ::

RedDrake> Povsem možen scenarij za USA, če bo eksplodiral levi ekonom lonec (namesto desnega):

Ah, ta scenarij je nerealen. Komunizma v ZDA ne bo, sodobna demokratična država je pa komot dovolj socialna, da se tudi rednecki ne počutijo zapostavljene (in ohranijo tudi vse pravice, ki jih imajo zdaj).

DarwiN> Samo poglej, kakšen kabinet se nam obeta

Hkrati se nam pa obeta legalizacija marihuane za rekreativno uporabo za več kot 25% prebivalstva ZDA. Kabinet gor ali dol, ocenjevati ga boš moral po dejanjih.

tomy5> Mogoče se bodo pa češ par let ti begunci zaposlili, plačevali davke in ko bo ta 50 letnik upokojen vplačevali v pokojninsko blagajno.

Večina (znatna) se jih zaposli takoj, ko jim to dovolijo.

tomy5> V Slo imamo imamo vzajemni pokojninski sistem, tako da preko davkov nihče ne vplačuje zase ampak za trenutne upokojence. Ko boš upokojenecpa bodo takratni zaposleni plačevali zate.

Tak sistem ima večina držav po svetu, imenuje se pa po nemškemu državniku Bismarcku.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

WarpedGone ::

Sam tko, če še kdo ni videl:



Zaenkrat kup opravičevanja in pojasnjevanja kako so drugi krivi, kje je distanciranje in direktna obsodba in pljuvanje čez ideologijo?
Zbogom in hvala za vse ribe

xmetallic ::

tomy5 je izjavil:


Mogoče se bodo pa češ par let ti begunci zaposlili, plačevali davke in ko bo ta 50 letnik upokojen vplačevali v pokojninsko blagajno.
V Slo imamo imamo vzajemni pokojninski sistem, tako da preko davkov nihče ne vplačuje zase ampak za trenutne upokojence. Ko boš upokojenecpa bodo takratni zaposleni plačevali zate.


"Mogoče" bi bil izvedlljiv če bi ti migrantje bili izobraženi. Takrat bi lahko govorili o možnosti, da se bodo odklopili z državnih aparatov. Dokler pa oni ne znajo zračunat 12*6 in prebrat preprostega stavka, da ne govorimo o znanju jezika, je ta "mogoče" le utopija, ki se nikoli ne bo uresničila.

Brane22 ::

xmetallic ::

jype je izjavil:


Večina (znatna) se jih zaposli takoj, ko jim to dovolijo.


V kateri branži? C-4 & Co? Da se oni hočejo zaposlit je precej neuporabno dokler jih nihče noče zaposlit, bodisi zaradi neizborazbe bodisi ker je na trgu na milijone avtohtonih Evropejcev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xmetallic ()

jype ::

WarpedOne> kje je distanciranje in direktna obsodba

Povsod. A ne vidiš, kaj pišemo?

WarpedOne> in pljuvanje čez ideologijo?

Katero ideologijo, natanko? Antifašizem? To ni ideologija, to je odziv na nasilno ideologijo, ki uči, da je treba ljudi prisiliti v konformizem. Zdravljenje gejev, ločevanje otrok od staršev in podpiranje mučenja med zasliševanjem ujetnikov je nasilje, odpor proti ideologiji, ki to uči, pa ne more biti samo sajenje rožic.

no comment ::

WarpedGone je izjavil:

Sam tko, če še kdo ni videl:



Zaenkrat kup opravičevanja in pojasnjevanja kako so drugi krivi, kje je distanciranje in direktna obsodba in pljuvanje čez ideologijo?

Tiste, ki uničujejo in pretepajo, je treba dat na hladno za toliko časa kot si to zaslužijo po zakonih, ki veljajo tam. Neglede na ideologijo, ki jih poganja.

Če si želijo več globalizma, manj protekcionizma, naj pač zapustijo USA. Ni treba zdaj uničevat levakom stvari.

jype ::

xmetallic> V kateri branži?

Delovnih mest je več, kot je ljudi, ki jih lahko zapolnijo. Velika večina se jih zaposli v storitvenem sektorju in za majhne denarje pomagajo v družinskih in komunalnih podjetjih.

xmetallic ::

jype je izjavil:

xmetallic> V kateri branži?

Delovnih mest je več, kot je ljudi, ki jih lahko zapolnijo. Velika večina se jih zaposli v storitvenem sektorju in za majhne denarje pomagajo v družinskih in komunalnih podjetjih.

Problem nastane ko mora delodajalect delavca plačat minimalno določen znesek. Se vsak delodajalec vpraša zakaj bi jst plačeval 8.5€/uro neizobraženega migranta, če za ta isti denar lahko dobim izobraženega Evropejca? Če izobrazba ne igra nobeno vlogo se bo vprašal, zakaj bi jst zaposlil migranta, če lahko zaposlim svojega sonarodnjaka?

Ne glede na to kako si nekateri zamišljate pravljično Nemčijo je tam še kako pomembno kdo si in od kje prihajaš. Že do vseh nenemških narodov imajo odpor, Evropejce še prebavljajo, Turke zelo težko, da bi pa migrante prenašali je nemogoče. Nekaj takega sem slišal tudi iz ust nemškega delodajalca znanega podjetja, kjer dnevno zaposlijo nekaj deset OFR-jev. Je reku ne migrantov in ne romunov ne bo v našem podjetju.

RedDrake ::

tomy5 je izjavil:


Mogoče se bodo pa češ par let ti begunci zapslili, plačevali davke in ko bo ta 50 letnik upokojen vplačevali v pokojninsko blagajno.
V Slo imamo imamo vzajemni pokojninski sistem, tako da preko davkov nihče ne vplačuje zase ampak za trenutne upokojence. Ko boš upokojenecpa bodo takratni zaposleni plačevali zate.

Možno. Ampak večina jih je povsem neizobraženih, in nepripravljenih na delo. Sem imel priložnost pogovora z migrantko na AC postajališču v DE.
Kako ni fer, da ima tako slabo službo, ne more si kupiti dobrih oblek, ne more tega, ne more onega ... Polomljena angleščina. Zna nemško? ne. Zna karkoli? ne. Ima izobrazbo? nekaj podobnega osnovni šoli. Ona misli, da se jih godi krivica in bo slej kot prej zahtevala stvari. In jih zelo verjetno dobila, ker človekove pravice. Kje so bile človekove pravice za mojo staro mamo, ki je imela 300 EUR "penzije"? Kje so bile človekove pravice za mojo 50-letno mamo, brezposelno tri leta, s solidno izobrazbo (srednja 3+2), ko ji je bila edina ponujena služba še najbolj podobna sužnjelastniškemu razmeju? Kje so človekove pravice za stotisoče, ki so na ali pod pragom revščine?
Ti ljudje so bojda "priviligirani". In to jim pridigajo tisti, ki so proti njim pravzaprav še bolj priviligirani. Ljudjem potem eventualno poči film.
Se opravičujem za OT ...

jype ::

xmetallic> Se vsak delodajalec vpraša zakaj bi jst plačeval 8.5€/uro neizobraženega migranta, če za ta isti denar lahko dobim izobraženega Evropejca?

Ne, se ne. Ker čeprav sem jaz najpametnejši in izjemno izobražen Evropejec, je Ahmed kot človek s statusom begunca de-facto tudi Evropejec, pa boljši kelnar kot bom jaz kdajkoli.

RedDrake> Ampak večina jih je povsem neizobraženih, in nepripravljenih na delo. Sem imel priložnost pogovora z migrantko na AC postajališču v DE.

Tvoja napaka je, da verjameš, da je takih večina. Če bi to bilo res, danes ekonomija nekaterih afriških držav (na primer Nigerije) ne bi tako hitro rastla.

RedDrake> Kje so bile človekove pravice za mojo 50-letno mamo, brezposelno tri leta, s solidno izobrazbo (srednja 3+2), ko ji je bila edina ponujena služba še najbolj podobna sužnjelastniškemu razmeju?

V nastajanju.

RedDrake> Kje so človekove pravice za stotisoče, ki so na ali pod pragom revščine?

V zakonodaji.

RedDrake> Ti ljudje so bojda "priviligirani". In to jim pridigajo tisti, ki so proti njim pravzaprav še bolj priviligirani. Ljudjem potem eventualno poči film.

Priviligiran je tudi vsak, ki v EU dobi status begunca.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

49106 ::

Ne, se ne. Ker čeprav sem jaz najpametnejši in izjemno izobražen Evropejec, je Ahmed kot človek s statusom begunca de-facto tudi Evropejec, pa boljši kelnar kot bom jaz kdajkoli.


In jaz sem Slovenec, haha, haha.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

xmetallic ::

jype je izjavil:

xmetallic> Se vsak delodajalec vpraša zakaj bi jst plačeval 8.5EUR/uro neizobraženega migranta, če za ta isti denar lahko dobim izobraženega Evropejca?

Ne, se ne. Ker čeprav sem jaz najpametnejši in izjemno izobražen Evropejec, je Ahmed kot človek s statusom begunca de-facto tudi Evropejec, pa boljši kelnar kot bom jaz kdajkoli

Čeprav je Ahmed boljši kelnar je Evropejec mogoče boljša izbira ker bi se znal zmanjšat promet v lokalu, če bo kelnaril Ahmed. Na koncu je za podjetje pomembno tisto kar prinaša dobiček in kar zadovolji stranko. Če stranka noče da ji Ahmed puca poslovne prostore, ker se boji da bi kaj izginilo, je podjetje prisiljeno zaposliti Evropejca, če hoče obdržati posel.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xmetallic ()

jype ::

http://www.bbc.com/news/world-latin-ame...

Trump je proti absurdni politiki do Kube, hkrati jo pa tudi podpira. No, treba bo počakat, da vidimo dejanja, ker njegove besede trenutno nimajo nobene vrednosti.

Messiah> In jaz sem Slovenec, haha, haha.

Jaz tudi, pa si tega nisem sam izbral.

xmetallic> je Evropejec mogoče boljša izbira ker bi se znal zmanjšat promet v lokalu.

Aha, zaradi morebitnega rasizma nekaterih Evropejcev bi torej morali odsloviti Ahmeda? Kul, všeč mi je tvoje razmišljanje.

xmetallic> Če stranka noče da ji Ahmed puca poslovne prostore, ker se boji da bi kaj izginilo, je podjetje prisiljeno zaposliti Evropejca, če hoče obdržati posel.

Hkrati pa vsi vemo, da kradejo predvsem civili, ker vedo, da bodo itak vedno za vse ukradeno krivi cigani.

xmetallic ::

jype je izjavil:


xmetallic> Če stranka noče da ji Ahmed puca poslovne prostore, ker se boji da bi kaj izginilo, je podjetje prisiljeno zaposliti Evropejca, če hoče obdržati posel.

Hkrati pa vsi vemo, da kradejo predvsem civili, ker vedo, da bodo itak vedno za vse ukradeno krivi cigani.


Nepomembno dejstvo. Če stranka hoče Evropejca, iz takšnih ali drugačnih, mogoče neupravičenih razlogov/strahov, bo podjetje ustreglo stranki.

49106 ::

Aha, zaradi morebitnega rasizma nekaterih Musilimanov so morali obglaviti Evropejce? Kul, všeč mi je tvoje razmišljanje.



I agree

morbo ::

Ackhmed z wahabitsko brado in slabim znanjem jezika bo res odličen kelnar. Ali pa Achmedina v niqabu, ki ne bo hotela streči alkohola - stranke bodo kar drvele v lokal.

Ah, ne se sekirat, levičarski režimi bodo v najslabšem primeru to poštimali s kvotami - koliko pobarvanih imigrantov moraš imeti v podjetju, da ne fašeš penalov. MUh diversity.

jype ::

xmetallic> Nepomembno dejstvo. Če stranka hoče Evropejca, iz takšnih ali drugačnih, mogoče neupravičenih razlogov/strahov, bo podjetje ustreglo stranki.

Torej je brezposelnost priseljencev neke vrste self-fulfilling prophecy.

Ni čudno, da ZDA gospodarsko tako zelo šišajo EU, če imamo take ljudi, ki bi raje, da jim juho postreže arijski štor, kot profesionalen črnc.

morbo> Ah, ne se sekirat, levičarski režimi bodo v najslabšem primeru to poštimali s kvotami - koliko pobarvanih imigrantov moraš imeti v podjetju, da ne fašeš penalov. MUh diversity.

Ja, če se boste šli rasizem, bo tudi ta opcija prišla na mizo.

morbo> Ackhmed z wahabitsko brado in slabim znanjem jezika bo res odličen kelnar. Ali pa Achmedina v niqabu, ki ne bo hotela streči alkohola - stranke bodo kar drvele v lokal.

Vem, da si ti prepričan, da če bodo Ahmedi in Ahmedine sedeli doma, vlekli socialo in gledali v luft, bo zagotovo manj možnosti, da se radikalizirajo in "sovražijo naš način življenja", ampak se kljub vsemu bojim, da se, kot vedno, motiš.

xmetallic ::

jype je izjavil:


morbo> Ah, ne se sekirat, levičarski režimi bodo v najslabšem primeru to poštimali s kvotami - koliko pobarvanih imigrantov moraš imeti v podjetju, da ne fašeš penalov. MUh diversity.

Ja, če se boste šli rasizem, bo tudi ta opcija prišla na mizo.

Se ne bo zgodilo, kvote namreč. To bi bil gospodarski samomor države. Danes ni problem preselit podjetje v drugo državo. *Si že predstavljam kako si nekatere države manejo roke*

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xmetallic ()

morbo ::

jype je izjavil:

Vem, da si ti prepričan, da če bodo Ahmedi in Ahmedine sedeli doma, vlekli socialo in gledali v luft, bo zagotovo manj možnosti, da se radikalizirajo in "sovražijo naš način življenja", ampak se kljub vsemu bojim, da se, kot vedno, motiš.

Habibi, Achmedov ne oviram jaz, ampak njihova skrajno konzervativna ideologija, ki ženskam prepoveduje delo in zapoveduje proizvodnjo otrok za potrebe plemenskih in ideoloških vojn. Achmed sam z eno patetično službo tako ne more preživeti petih ljudi in potem vseeno visijo na sociali.

In itak ni važno kaj jaz mislim, štos je da nihče ne bo zaposlil Mohameda s slabim znanjem jezika, če lahko za isto ceno dobi Janeza. Migranti lahko tako konkurirajo na trgu dela le z nižanjem cene svojega dela - ampak tega levaki tudi ne pustite.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: morbo ()

Truga ::

WarpedGone je izjavil:

Sam tko, če še kdo ni videl:



Zaenkrat kup opravičevanja in pojasnjevanja kako so drugi krivi, kje je distanciranje in direktna obsodba in pljuvanje čez ideologijo?

Dej nehi ze spemat to sliko no. Vsi ki imajo kaj v glavi so ti ze napisali da so izgredi in nasilje brezveze, ti pa kle cepetas kot en otrok ki ni dobil lizike, ker noben ne rece da mu je nasilje vsec.

jype ::

morbo> Habibi, Achmedov ne oviram jaz, ampak njihova skrajno konzervativna ideologija, ki ženskam prepoveduje delo in zapoveduje proizvodnjo otrok za potrebe plemenskih in ideoloških vojn. Achmed sam z eno patetično službo tako ne more preživeti petih ljudi in potem vseeno visijo na sociali.

To vsekakor drži za vse Ahmede, ki živijo v islamističnih diktaturah.

Ahmedi, ki živijo v EU, pa z redkimi izjemami nimajo teh težav.

morbo> štos je da nihče ne bo zaposlil Mohameda s slabim znanjem jezika, če lahko za isto ceno dobi Janeza.

Štos je, da Janeza sploh ne more dobiti, za nobeno ceno.

morbo> Migranti lahko tako konkurirajo na trgu dela le z nižanjem cene svojega dela - ampak tega levaki tudi ne pustite.

Migrantom sploh ni treba konkurirat na trgu dela, ker je trg dela tako prazen, tako da se cena dela ne niža.

Da levaki ne pustimo, da bi se cena cela nižala, je pa tudi precej nepošteno rečt, glede na to da institut minimalne plače poznajo celo v najbolj kapitalističnih državah na svetu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

opeter ::

Demonstrirajo proti Trumpu ... okej, recimo, da je to razumljivo.
Ampak zakaj razbijajo izložbe in uničujejo raznorazne zadeve?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

jype ::

opeter> Ampak zakaj razbijajo izložbe in uničujejo raznorazne zadeve?

Ja pa saj je logično. Predstavljaj si, da ti tip iz Somalije posili sorodnika. Ali ti ne bi hotel razbit izložbe tipu iz Bangladeša?

49106 ::

Pa sem že mislil, da uničujejo, ker se ne strinjajo :/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

jype ::

Messiah> Pa sem že mislil, da uničujejo, ker se ne strinjajo :/

Samo dve možnosti sta: Ali imajo agendo, ali pa diagnozo.

49106 ::

Alpa je spet false flag, nje. Ali to, ali tisto, ali pa ono, nekja je že.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

jype ::

Messiah> Alpa je spet false flag, nje.

Nah, tolk butasti pa tut trumpisti ne morte bit, no.

opeter ::

jype je izjavil:

opeter> Ampak zakaj razbijajo izložbe in uničujejo raznorazne zadeve?

Ja pa saj je logično. Predstavljaj si, da ti tip iz Somalije posili sorodnika. Ali ti ne bi hotel razbit izložbe tipu iz Bangladeša?


Aja, to je vsa logika v ozadju? Ja pol je okej.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

jype ::

opeter> Aja, to je vsa logika v ozadju? Ja pol je okej.

Predvidevam, glede na to, da je Trump delal reklamo zanjo zadnje leto in pol.

No, pa videti je, da ženske, ki jih je spolno napadel, tudi po volitvah ne bodo ostale tiho.

morbo ::

opeter je izjavil:

Ampak zakaj razbijajo izložbe in uničujejo raznorazne zadeve?

Zato ker milenijska anarhistična mulčad v življenju še ni bila zaposlena in ker policija (še) ne sme streljat s pravimi naboji.

jype ::

morbo> ker policija (še) ne sme streljat s pravimi naboji

Če gre za naciste, potem sme.

oo7 ::

Ben Carson says white liberals are 'racist' ;)

morbo ::

oo7 je izjavil:

Ben Carson says white liberals are 'racist' ;)

Niso direkt "rasistični", le v svoji akademski aroganci menijo da so črnci mentalni ubožci, ki ne vedo kaj je dobro zanje zato rabijo (levičarsko) državo da jih drži za rokico. Pokroviteljski vzvišeni liberalci, pač.

jype ::

Saj tudi belci ne veste, kaj je dobro za vas. Liberalci smo izobraženi in poznamo ozadje stvari. Vemo, kako reči delujejo, zato vam moramo pomagat, ko jih pokvarite.

Vaš problem je, da verjamete, da je Clintonova "liberal", čeprav dobro veste, da ni - samo manj nora je od Trumpa (pa še to trenutno ni najbolj jasno, ker se je v zadnjih 48 urah resetiral glede vsega in v bistvu pokazal, da je rasiste in konzervativce na suho nategnil).

morbo ::

jype je izjavil:

Saj tudi belci ne veste, kaj je dobro za vas.

Hvala za lažno samaritanstvo, ampak ameriški volivci so bili dovolj pametni da so najprej zavrnili Sanderistični socializem, potem pa še Clintonovski korporativizem. In ko so odstranili absolutno zlo, je pač ostal samo še ne-idealen Trump.

krneki0001 ::

jype je izjavil:

Saj tudi belci ne veste, kaj je dobro za vas. Liberalci smo izobraženi in poznamo ozadje stvari. Vemo, kako reči delujejo, zato vam moramo pomagat, ko jih pokvarite.

Vaš problem je, da verjamete, da je Clintonova "liberal", čeprav dobro veste, da ni - samo manj nora je od Trumpa (pa še to trenutno ni najbolj jasno, ker se je v zadnjih 48 urah resetiral glede vsega in v bistvu pokazal, da je rasiste in konzervativce na suho nategnil).


V bistvu je bolj nora in bolj neumna od Trumpa. Nasedla in popušila je ko kit v plitvini.

Trump ne bo začel WW3, hitlerjeva koza bi jo pa.

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

morbo je izjavil:

jype je izjavil:

Saj tudi belci ne veste, kaj je dobro za vas.

Hvala za lažno samaritanstvo, ampak ameriški volivci so bili dovolj pametni da so najprej zavrnili Sanderistični socializem, potem pa še Clintonovski korporativizem. In ko so odstranili absolutno zlo, je pač ostal samo še ne-idealen Trump.


Z našim prijateljem Trumpom smo uspešno potolkli tudi PC represijo in mainstream medije. Ko je večina Američanov prepoznala njihovo igro so izvolili Trumpa.

Gregor P ::

Tisti politiki, ki mislijo, da so "revni" volivci neumni, delajo katastrofalno napako.:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

zmaugy ::

Pac-Man ::

Kumail Nanjiani in Thomas Middleditch iz Silicon Valley



https://twitter.com/kumailn/status/7974...

Was at a bar last night with @Middleditch. At the end of the night, 2 white dudes, 20's, who'd been there for hours came up to us.

"We're big fans of you guys. (To Thomas) I trolled you on twitter yesterday." He goes on to say how we're wrong about Trump.

I go "Hey we don't wanna discuss politics right now." His friends goes "oh they're cucks." Then starts yelling at us. "CUCKS CUCKS CUCKS!"

He starts getting in my face. Thomas puts his hand on the dude's chest to stop him. "Don't touch me you cuck. Wanna go outside?"

At this point, the bouncer runs over, grabs them, kicks them out. The bartender is awesome & apologetic. Thomas & I are stunned.

This happened at a bar in LA surrounded by ppl. I can't imagine what it must be like to be someone who looks like me in other parts.
««
13 / 26
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pod Trumpom se whitetrashu meša: rasizem po ameriško (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6513063 (11735) kallia

Več podobnih tem