Forum » Loža » Diagnostični tester delphi/wow
Diagnostični tester delphi/wow
Sony2012 ::
Pozdravljeni zanima me kje lahko kupim enwga izmed teh testerjev saj na bolhi krozi veliko plagijatov ki niso vredni centa. Ali se da to dobiti kje v kaksni trgovini da bo licenca veljavna in da bo use tako kot treba. Sprasujem zato ke rso me skoraj okoli prenesli. Lp.
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
iBomba ::
Živjo,
na bolhi imaš uglavnem ponaredke, vedi da tudi nekateri ponaredki delujejo odlično, in da se jih da dobiti z zadnjim programom, kjer deluje licenca brez težav. Pride pa tak delphi, ki res deluje tako kot more s programom 120EUR. To vem, ker imam sam takega.
Koliko sploh pride originalen ne vem točno, vendar zagotovo okoli 1000EUR.
na bolhi imaš uglavnem ponaredke, vedi da tudi nekateri ponaredki delujejo odlično, in da se jih da dobiti z zadnjim programom, kjer deluje licenca brez težav. Pride pa tak delphi, ki res deluje tako kot more s programom 120EUR. To vem, ker imam sam takega.
Koliko sploh pride originalen ne vem točno, vendar zagotovo okoli 1000EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iBomba ()
Isotropic ::
Sprasujem zato ke rso me skoraj okoli prenesli.
kaj je pa bilo?
kaj je pa bilo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
borisk ::
povprašaj kakšnega fuš mehanika, ponavadi vedo, kdo prodaja delujočo robo. moj mehanik ga ima, mislm da je dal tam nekje med 100 in 200€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddaljen napad na PCOddelek: Loža | 2640 (2181) | SeMiNeSanja |
» | Kako izboljšat sbvojo pismenostOddelek: Šola | 3615 (2901) | nurse013 |
» | PonaredkiOddelek: Pomoč in nasveti | 11102 (8011) | Mehmed |
» | Pravni nasvet oz. mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11615 (9932) | St235 |
» | Toplotni delilnikiOddelek: Loža | 5139 (4173) | cyber_killer |