Forum » Loža » internetno flirtanje
internetno flirtanje
Malajlo ::
Pol pa s praznim okvirjem prid, da boš njene tangice not dal. Šopek ... Če že, eno rožico (in ne sme biti vrtnica). Pa prazen okvir, jasno.
Matako ::
je izjavil:
Pismo, zdej pa ne vem, ali naj seboj vzamem kakšen šopek ali kaj podobnega. Njeni stari so baje na dopustu, tako da to ne bo problem.
Kondomi bodo dovolj. Punca je očitno nakurjena, ne dolgočasi jo z okolišarjenjem, saj je jasno, da jo že prav fino ščemi tam dol. In seveda ne pozabi poročati tukaj, da se še ostali kaj naučijo!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Blop ::
prasica
A to res "pali" pri puncah ali kako? Po mojem mnenju ne, ampak anarhistična mladina je danes vsega zmožna, pa morda tudi tega...
Prej obratno. Mlajša generacija (recimo dekleta tam do 25) je dokaj občutljiva ker so bile deležne od rojstva "snežinka" skrajno zaščitniške vzgoje in marsikatero nagajivo zbadanje vzamejo za osebni napad. Ne štekajo namiga, po domače. Časi, ko je dekletom z nasmeškom laskalo, ko so v ozadju slišale komentarje "vuaa, stari, kera prrasiiicaaa" so minili. Posplošujem, seveda, ker ne govorimo o konkretnih primerih. Zatorej previdno. Saj mogoče je razlika samo v tajmigu. Ne začnite s prasico, ko se stvar razvije dovolj pa po želji.
Tale nasmešek je bil zagotovo prisiljen, ker je punca vedela, da si želel dobro, ampak si prevelik "kmet" da se znal drugače izraziti. Če so ti, kot prascu všeč dobre prasice, pa le v svinjak pokukat. Najbrž se boš tam počutil zelo domače
SSKJ
prasíca -e ž 2. nizko ničvreden, malovreden človek: ti nisi prijatelj, prasica si / kot psovka prasica lažniva 3. nizko umazan človek: kakšna prasica pa si ♪
kamikaze5< rožico iz sosednjega vrta ji nesi. :)
::
je izjavil:
Pismo, zdej pa ne vem, ali naj seboj vzamem kakšen šopek ali kaj podobnega. Njeni stari so baje na dopustu, tako da to ne bo problem.
Kondomi bodo dovolj. Punca je očitno nakurjena, ne dolgočasi jo z okolišarjenjem, saj je jasno, da jo že prav fino ščemi tam dol. In seveda ne pozabi poročati tukaj, da se še ostali kaj naučijo!
Pravkar sem nazaj z obiska. Za šopek sem nesel eno glavo cvetače, seveda "aranžirano". Zdi se mi, da sem s tem nardil dober vtis. Zvečer greva na pijačo.
je izjavil:
je izjavil:
Pravkar sem nazaj z obiska. Za šopek sem nesel eno glavo cvetače, seveda "aranžirano". Zdi se mi, da sem s tem nardil dober vtis. Zvečer greva na pijačo.
Car. To s karfjolo je ravno pravšnje razmerje odbitosti in romantike. Tole imaš že v vreči - ne pozabi, oba si želita isto stvar. :P
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
tikitoki ::
fartman>
tikitoki> Si preprican, ce je inteligenca zrtev negativne selekcije, pol to ni dober znak.
Ah, saj ni, samo nekateri malo manj inteligentni si to domišljajo.
tikitoki> Njegovi potomci bodo torej zavzeli vse polozaje, tvojih pa ne bo. Res genijalna strategija:).
Njegovi potomci ne bodo njegovi, če jih ne bo sam vzgajal. Ker ne bodo nosili njegovih idej, njegovi geni so pa v praksi in za potrebe diskusije o inteligenci itak enaki genom vsakega drugega človeka.
tikitoki> En problem je s tvojo izjavo, vec kot polovica prebivalstva ne more nikoli imeti IQ visji od 120, ze po definiciji ne.
Jasno - metrika bi se premaknila. Zato IQ 100 leta 2000 niti približno ni primerljiv z IQ 100 leta 1900.
tikitoki> Jst bi rekel, da bos ob istem izobrazevanju,.... se vedno imel gaussovo krivuljo, ki bo posledica predispozicije.
Absolutno, a ta se lahko premakne izključno tako, da najprej namesto IQ testov izdelaš teste, ki resnično merijo inteligenco (ta bo težka), potem pa dovoliš razmnoževanje samo še tistim, ki dosegajo minimalen prag (ta bo še težja), na koncu pa bo tudi med temi še vedno obstajala gaussova krivulja, le da bo premaknjena (in IQ bo še vedno distribuiran podobno, kot je danes).
tikitoki> Osebno se nebi vazil, da bom bolje izobrazil kukavicje otroke, kot bi jih bioloski oce. Sej je hvalevredno po svoje, po drugi strani pa je tudi pateticno do amena:)
Čemu je patetično? Odgovorni ljudje nimajo težav s tem, da počistijo sranje za manj odgovornimi ljudmi.
1. to, da imajo bolj inteligentni in izobrazeni posamezniki manj otrok, ni zraslo na mojem zelniku in doloceni indici to potrjujejo. Seveda pa ti izhajas s stalisca, da ima vsak potencial, kar pac ni cisto res, ker celotna teorija naravne selekcije sloni na tem, da posamezniki nimajo enakega potenciala in cez daljsa obdobja so tudi majhne razlike lahko pomembne.
2. se vedno bodo njegovi potomci, sam kukavice poglej. A potem postane kos ali pa sinica? Res je, da so razlike v genomi med posamezniku minimalne, vendar so pomembne.
3. Se strinjam, brez dvoma smo pametnejsi od svojih prednikov. Imamo dostop do boljse hrane, izobrazevanja,...
4. Sem ze sam izrazil nestrinjanje z zanesljivostjo IQ testov. V pravih rokah, so uporabni za doloceen namene.
Ne zagovarjam evgenike. Sem pa preprican, da bo genetska tehnologija igrala vlogo pri nadaljnem razvoju nase vrste. Po svoej ze sedaj igra, zenska lahko opravi splav, ce se ugotovi, da je otrok "defekten". Brez dvoma bodo posamezniki sli se dlje.
Kakorkoli, main point je, da so predispozicije med ljudmi drugacne in nekatere osebe bodo enostavno bolj inteligentne. Menda smo dolocene gene povezane z inteligenco in resevanjem npr. matematicnih problemov, dobili od neandertalcev. Ce to drzi, potem smo v tem pogledu v prednosti pred crnci, ki se pac niso krizali z neandertalci. Oz. tudi zelo majhne razlike v genomu lahko vcasih prinesejo zelo velike razlike v fenotipu.
Kakorkoli, main point je, da so predispozicije med ljudmi drugacne in nekatere osebe bodo enostavno bolj inteligentne. Menda smo dolocene gene povezane z inteligenco in resevanjem npr. matematicnih problemov, dobili od neandertalcev. Ce to drzi, potem smo v tem pogledu v prednosti pred crnci, ki se pac niso krizali z neandertalci. Oz. tudi zelo majhne razlike v genomu lahko vcasih prinesejo zelo velike razlike v fenotipu.
Ne, ne, ne! Evolucija se konča nekje pri vratu. Lahko rečeš, da so jamajški melaninci genetsko bolj prilagojeni za šprint, kenijski za maraton. Ne smeš pa reči, da so recimo Azijci večje glavce od Eskimov. Tukaj smo pa vsi glih, kvečjemu so melaninci pametnejši, saj so zatirani in so nekje morali nadoknaditi. Logika.
Oziroma.. ti ne moreš reči. Jaz lahko, ker sem nacelj.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
mailer ::
Mogoče kdo od tu plačuje naročnino za kakšen portal, recimo kot je twoo? Cena se mi zdi absurdno visoke, od 6€ na teden pa do 60€ na leto. Nevem zakaj bi ljudje plačevali za nekaj kar ima ogromno konkurence "brezplačno".
Nič ti ne pomaga, če ima oseba visok IQ živi pa v okolju, kjer je zaradi tega prej preganjan kot spoštovan. Imaš polno držav, kjer to drži posebej na BV. Če pa se obregnemo na inteligenco povprečja v določeni državi pa so zdajšnji testi povsem nerealni. Glavno vlogo imajo vzgoja in izobraževanje ter dostop do sodobne tehnologije (internet). Realni rezultat bi dobili, da bi v vsaki državi izbrali 100 naključnih madih ljudi (recimo od 18-20 let in 50 moških 50 žensk) in jih postavili na prostor, ki bi bil ločen od vseh ostalih skupin. Napredek bi pogledali čez 25 let. Poglej določene države, ki se "razvijajo" izključno zaradi naravnih bogastev in tuje delovne sile. Sem malo zašel s teme.
Kamikaze je žigolo oz serviser, ki popravlja tisto kar so ostali zajebali.
Nič ti ne pomaga, če ima oseba visok IQ živi pa v okolju, kjer je zaradi tega prej preganjan kot spoštovan. Imaš polno držav, kjer to drži posebej na BV. Če pa se obregnemo na inteligenco povprečja v določeni državi pa so zdajšnji testi povsem nerealni. Glavno vlogo imajo vzgoja in izobraževanje ter dostop do sodobne tehnologije (internet). Realni rezultat bi dobili, da bi v vsaki državi izbrali 100 naključnih madih ljudi (recimo od 18-20 let in 50 moških 50 žensk) in jih postavili na prostor, ki bi bil ločen od vseh ostalih skupin. Napredek bi pogledali čez 25 let. Poglej določene države, ki se "razvijajo" izključno zaradi naravnih bogastev in tuje delovne sile. Sem malo zašel s teme.
Kamikaze je žigolo oz serviser, ki popravlja tisto kar so ostali zajebali.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Car. To s karfjolo je ravno pravšnje razmerje odbitosti in romantike. Tole imaš že v vreči - ne pozabi, oba si želita isto stvar. :P
Ni vse tako enostavno, kakor je videti na prvi pogled, saj sva oba v zvezi z drugimi. "Žal" pa sta oba najina partnerja med tednom zaradi šole v dijaškem domu v drugih krajih.
je izjavil:
Ni vse tako enostavno, kakor je videti na prvi pogled, saj sva oba v zvezi z drugimi. "Žal" pa sta oba najina partnerja med tednom zaradi šole v dijaškem domu v drugih krajih.
Kak beta bi rekel... da sta si prav usojena drug drugemu. :P
Uživajta. ;)
/\/\.K.
nevone ::
Ne smeš pa reči, da so recimo Azijci večje glavce od Eskimov
Pa veš zakaj _ni smiselno_ to govoriti?
Ker ljudje zelo radi generalizirajo in potem vse osebke tiste skupine vržejo v isti koš, kar je pa velika napaka.
Po drugi strani je pa izpostavljanje pameti določenih skupin samo v funkciji dokazovanja večvrednosti tiste skupine, kar je spet napaka oziroma je nepotrebno.
Ocenjujemo lahko samo posameznike, ki so takšni in drugačni skoraj v vseh od ljudi namišljenih skupinah.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
jype ::
tikitoki> 2. se vedno bodo njegovi potomci, sam kukavice poglej. A potem postane kos ali pa sinica? Res je, da so razlike v genomi med posamezniku minimalne, vendar so pomembne.
Če boš vzgajal in izobraževal severnega medveda, bo postal severni medved.
Če boš pa človeka, pa ne bo postal nič drugega, kot človek, ne glede na to, kateri človeški par ga je zaplodil. So sicer majhne možnosti, da bo imel kakšno okvaro in ne bo imel normalne sposobnosti učenja, a tudi za take v sodobni družbi poskrbimo in jih ne mečemo iz gnezda.
tikitoki> so predispozicije med ljudmi drugacne in nekatere osebe bodo enostavno bolj inteligentne.
Razlike v inteligenci niso relativno nepomembne zato, ker jih ne bi bilo, temveč zato, ker zelo inteligentni ljudje tudi manj inteligentnim ljudem omogočajo doseči višji nivo inteligence. Ta prenos je mogoč zato, ker so možgani plastični (skozi življenje jih lahko fizično spreminjaš) in sposobni komunicirat z drugimi možgani na abstraktnem nivoju (vsebino možganov lahko preneseš z ene osebe na drugo tako, da ti dve osebi komunicirata). Seveda višanje inteligence ni posledica kar vsake komunikacije, je pa dejstvo, da najbolj inteligentni ljudje ne izgubijo ničesar, če svoje ideje delijo z manj inteligentnimi ljudmi, ki s tem ogromno pridobijo. Skratka, poraba virov za vzgojo in izobraževanje otrok tretjih oseb ni nič manj smotrna investicija od vzgoje in izobraževanja lastnih bioloških potomcev, tako z individualnega stališča (otroci za starše smatrajo tiste odrasle, ki jih vzgajajo, ne tistih, ki so jih zaplodili) kot tudi z družbenega.
nevone> Ker ljudje zelo radi generalizirajo in potem vse osebke tiste skupine vržejo v isti koš, kar je pa velika napaka.
In v praksi edini razlog, da je migracija v Evropo nenadoma "kriza". Številke ne podpirajo panike, ki jo ustvarjajo tisti, ki tako radi posplošujejo.
A greš na kšno kavico (da ne bom čist off-topic)?
Če boš vzgajal in izobraževal severnega medveda, bo postal severni medved.
Če boš pa človeka, pa ne bo postal nič drugega, kot človek, ne glede na to, kateri človeški par ga je zaplodil. So sicer majhne možnosti, da bo imel kakšno okvaro in ne bo imel normalne sposobnosti učenja, a tudi za take v sodobni družbi poskrbimo in jih ne mečemo iz gnezda.
tikitoki> so predispozicije med ljudmi drugacne in nekatere osebe bodo enostavno bolj inteligentne.
Razlike v inteligenci niso relativno nepomembne zato, ker jih ne bi bilo, temveč zato, ker zelo inteligentni ljudje tudi manj inteligentnim ljudem omogočajo doseči višji nivo inteligence. Ta prenos je mogoč zato, ker so možgani plastični (skozi življenje jih lahko fizično spreminjaš) in sposobni komunicirat z drugimi možgani na abstraktnem nivoju (vsebino možganov lahko preneseš z ene osebe na drugo tako, da ti dve osebi komunicirata). Seveda višanje inteligence ni posledica kar vsake komunikacije, je pa dejstvo, da najbolj inteligentni ljudje ne izgubijo ničesar, če svoje ideje delijo z manj inteligentnimi ljudmi, ki s tem ogromno pridobijo. Skratka, poraba virov za vzgojo in izobraževanje otrok tretjih oseb ni nič manj smotrna investicija od vzgoje in izobraževanja lastnih bioloških potomcev, tako z individualnega stališča (otroci za starše smatrajo tiste odrasle, ki jih vzgajajo, ne tistih, ki so jih zaplodili) kot tudi z družbenega.
nevone> Ker ljudje zelo radi generalizirajo in potem vse osebke tiste skupine vržejo v isti koš, kar je pa velika napaka.
In v praksi edini razlog, da je migracija v Evropo nenadoma "kriza". Številke ne podpirajo panike, ki jo ustvarjajo tisti, ki tako radi posplošujejo.
A greš na kšno kavico (da ne bom čist off-topic)?
jype> A greš na kšno kavico (da ne bom čist off-topic)?
Kolk je easy ubit zanimivo debato, sam en lame, creepy pick-up line rabiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Če se vsaj približno vrnem na temo. Včeraj sem od družinskega znanca (40+ let) slišal, kako je dobil eno žensko. O njej je poizvedoval in izvedel, da se pogosto sprehaja po obrobju gozda. Tip je nabavil rokavico, ki jih imajo dreserji (krotilci??) ptičev. Ženski je prišel nasproti in jo vprašal, če je kaj videla njegovega sokola in brezupno pogledoval proti nebu. Nato jo je vprašal, če mu ga pomaga najti. Ker je privolila, sta nekaj časa tavala naokoli in se pri tem bolje spoznala. Od tukaj do poroke pa ni več daleč.
Boomerang ::
je izjavil:
Če se vsaj približno vrnem na temo. Včeraj sem od družinskega znanca (40+ let) slišal, kako je dobil eno žensko. O njej je poizvedoval in izvedel, da se pogosto sprehaja po obrobju gozda. Tip je nabavil rokavico, ki jih imajo dreserji (krotilci??) ptičev. Ženski je prišel nasproti in jo vprašal, če je kaj videla njegovega sokola in brezupno pogledoval proti nebu. Nato jo je vprašal, če mu ga pomaga najti. Ker je privolila, sta nekaj časa tavala naokoli in se pri tem bolje spoznala. Od tukaj do poroke pa ni več daleč.
In kje boš o človeku dobil več informacij kot na internetu? Sploh mlajše generacije (predvidevam da OP še spada sem) imajo razne fb profile, pa instagrame in ne vem kaj vse. Z enim obiskom na profil izveš vse, kar te o določeni osebi zanima: starost, stan, kraj bivanja, hobiji, izobrazba, prijatelji itd. Če si dovolj domiseln lahko še njene prijatelje izkoristiš sebi v prid. Včasih smo temu rekli social ingeniring.
Ko enkrat imaš zadosti informacij, je vse malo lažje (se narediš francoza, kot tvoj družinski znanec).
zanimivo debato
Za to bi morali kvečjemu odpreti novo temo, samo se bojim, da bi končala enako, kot vse teme s podobno problematiko.
o+ nevone
Pa saj v tej temi se čisto OK prepletata vulgarni mainstream in premišljeno čudaštvo.
IMO je to dobro: Tisti, ki ne bi brali filozofije, če ne bi bila zmešana z debato o spolnih navadah, se zdaj ne počutijo prikrajšane, pa še kakšen od njih utegne čisto po nesreči doživeti razsvetljenje.
Tale je pa za vostok_1a, da bo znal cenit reči, ki jih "pravi moški" niso sposobni naredit. Pa še njena zadnjica je bolj po njegovem okusu.
IMO je to dobro: Tisti, ki ne bi brali filozofije, če ne bi bila zmešana z debato o spolnih navadah, se zdaj ne počutijo prikrajšane, pa še kakšen od njih utegne čisto po nesreči doživeti razsvetljenje.
Tale je pa za vostok_1a, da bo znal cenit reči, ki jih "pravi moški" niso sposobni naredit. Pa še njena zadnjica je bolj po njegovem okusu.
kamikaze5> Kaj pa je v tej temi vulgarnega? Ti čistun!
Namigovanja. Predvsem tistih, ki drugim zavidajo.
Namigovanja. Predvsem tistih, ki drugim zavidajo.
To, kar je rekla. Če ga ne znaš narediti sam, ji postrezi tistega od Medexa, dobiš na vsaki bencinski pumpi.
Miki N ::
je izjavil:
Ženski je prišel nasproti in jo vprašal, če je kaj videla njegovega sokola in brezupno pogledoval proti nebu. Nato jo je vprašal, če mu ga pomaga najti. Ker je privolila, sta nekaj časa tavala naokoli in se pri tem bolje spoznala. Od tukaj do poroke pa ni več daleč.
Vprašal jo je, če je slučajno videla njegovega ptiča. Ni kaj, domiselno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
next3steps ::
jype> A greš na kšno kavico (da ne bom čist off-topic)?
Čakali smo nje odgovor, a smo kasneje ugotovili, da ti ga je najverjetneje poslala preko PM.
je izjavil:
In kje boš o človeku dobil več informacij kot na internetu? Sploh mlajše generacije (predvidevam da OP še spada sem) imajo razne fb profile, pa instagrame in ne vem kaj vse. Z enim obiskom na profil izveš vse, kar te o določeni osebi zanima: starost, stan, kraj bivanja, hobiji, izobrazba, prijatelji itd. Če si dovolj domiseln lahko še njene prijatelje izkoristiš sebi v prid. Včasih smo temu rekli social ingeniring.
Ko enkrat imaš zadosti informacij, je vse malo lažje (se narediš francoza, kot tvoj družinski znanec).
V knjižnicah? Ki so začuda tudi na internetu, a jih noben mulc ne uporablja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: next3steps ()
3much5me> Čakali smo nje odgovor, a smo kasneje ugotovili, da ti ga je najverjetneje poslala preko PM.
Zdi se mi, da že ve, da jaz ne pijem kave in da povabilo ni bilo na nivoju. Debata na forumu je tudi bolj praktična.
Zdi se mi, da že ve, da jaz ne pijem kave in da povabilo ni bilo na nivoju. Debata na forumu je tudi bolj praktična.
To da sploh ne piješ kave sem nekako zgrešila, tisto povabilo sem pa itak vzela kot dober štos na temo. :)
o+ nevone
o+ nevone
vostok_1 ::
Svaka ji čast. Jz sem sicer delal 2,5km ampak je voda imela prijetnih 16C.
Ni pa to nekaj, kar ne bi bil kak moški sposoben naredit, v še boljšem času.
Če pa pogledaš dobro, vidiš da ima precej moško postavo. Široke, močne rame in masivno mišično telo. Torej nadpovprečen nivo testosterona za žensko in nagnjenost k rizičnim porodom, težavah pri zanositvi in overall problemih pri povprečnih ženskih filioloških procesih. Predvidevam, da nima otrok.
Ta dečva tu zgoraj, pa ti garantiram, da brez ekscesnih inekcij testosterona in trdega trenina, tega ne bi bila sposobna.
Seveda, definicija pravega moškega in ženske je precej subjektivna zadeva in open to interpretation.
Mi pa rit ni preveč všeč, ker običajno ne natepavam moških.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
vostok_1> Ni pa to nekaj, kar ne bi bil kak moški sposoben naredit, v še boljšem času.
Long-distance swimming @ Wikipedia
Long-distance swimming @ Wikipedia
I guess nobody could give a fuck or nobody is writing about them.
Je sicer res, da večja specifična telesna maščoba olajša plavanje na take razdalje. Znano je, da imajo ženske v povprečju višjo.
Lahko, da se motim glede long distance swimming.
Je sicer res, da večja specifična telesna maščoba olajša plavanje na take razdalje. Znano je, da imajo ženske v povprečju višjo.
Lahko, da se motim glede long distance swimming.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Miki N ::
Je sicer res, da večja specifična telesna maščoba olajša plavanje na take razdalje.
Kot je dokazal Martin Strel. Drugače pa preveč se obešate na specifične primere in spet... kako bo uspeh plavalke na dolge proge pomagal OPu na zmenku? Ni niti preveč dobra tema za pogovor. Potem je pa že boljša tista fora s tičem in rokavico od kamikaze.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
vostok_1> Lahko, da se motim glede long distance swimming.
Tako kot glede marsičesa drugega.
Miki N> kako bo uspeh plavalke na dolge proge pomagal OPu na zmenku?
Pomagalo mu bo, če se ne bo obnašal tako kot vostok_1.
Recimo takole:
vostok_1> Če pa pogledaš dobro, vidiš da ima precej moško postavo. Široke, močne rame in masivno mišično telo.
Vsak človek, ki oblilno trenira, postane tak, ne glede na spol. Mnogi moški, ki ne trenirajo, nimajo takšne postave.
Tako kot glede marsičesa drugega.
Miki N> kako bo uspeh plavalke na dolge proge pomagal OPu na zmenku?
Pomagalo mu bo, če se ne bo obnašal tako kot vostok_1.
Recimo takole:
vostok_1> Če pa pogledaš dobro, vidiš da ima precej moško postavo. Široke, močne rame in masivno mišično telo.
Vsak človek, ki oblilno trenira, postane tak, ne glede na spol. Mnogi moški, ki ne trenirajo, nimajo takšne postave.
Zgodovina sprememb…
jype> Tako kot glede marsičesa drugega.
Najbrž vidiš, da nisem zatrdil, ampak zgolj dopuščal. Če bi se mi dalo dve minuti iskat, bi zagotovo najdu številne ljudi.
Na wikipediji pa so nizozemke izpostavljene, ker gre pač za tradicijo.
jype> Vsak človek, ki oblilno trenira, postane tak, ne glede na spol. Mnogi moški, ki ne trenirajo, nimajo takšne postave.
Nope. Nimaš pojma. Redke so ženske, ki postanejo a block of mass. Tudi z treningom.
Na manjši skelet se mehko tkivo ne more tako formirat. Ona ima že prirojeno robustno široko postavo moškega.
Je pa seveda tudi dosti moških, ki tega nima...ampak bistveno, bistveno manj.
Najbrž vidiš, da nisem zatrdil, ampak zgolj dopuščal. Če bi se mi dalo dve minuti iskat, bi zagotovo najdu številne ljudi.
jype> Vsak človek, ki oblilno trenira, postane tak, ne glede na spol. Mnogi moški, ki ne trenirajo, nimajo takšne postave.
Nope. Nimaš pojma. Redke so ženske, ki postanejo a block of mass. Tudi z treningom.
Na manjši skelet se mehko tkivo ne more tako formirat. Ona ima že prirojeno robustno široko postavo moškega.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Mogoče kdo od tu plačuje naročnino za kakšen portal, recimo kot je twoo? Cena se mi zdi absurdno visoke, od 6€ na teden pa do 60€ na leto. Nevem zakaj bi ljudje plačevali za nekaj kar ima ogromno konkurence "brezplačno".
To smo ze razcistili in nihce ne zanika. Konec koncev je fenotip odvisen od okolja, kljub vsemu pa je temlje se vedno genotip.
Kot drugo, tako majhna populacija ni zadosti velika. Kaksen napredek pa bi gledali? To je popolnoma zgresen pristop. Lahko bi kvecjemu gledal rezultate njihovih potomcev in se v temuj primeru bi bil problem, ker veliko stvari poberemo od svojih starsev, ker kljucno vplivajo na okolje v katerem odrascamo. Torej bi moral pobrati kup zudravih nosecnih, zagotoviti, da imajo enako prehrano,... in nato jim otroke odvzeti, jih vzgajati v enakih pogojih,... Damn, kolk enih problemov.
V vsakem primeru pa je smesno reci, da med rasami ni nobenih predispozicij pri inteligenci, da je to popolnoma nemogoce. Dejstvo je, da imamo belci precej neandertalskih genov in raziskave kazejo, da cisto nepomembni niso.
Ne smeš pa reči, da so recimo Azijci večje glavce od Eskimov
Pa veš zakaj _ni smiselno_ to govoriti?
Ker ljudje zelo radi generalizirajo in potem vse osebke tiste skupine vržejo v isti koš, kar je pa velika napaka.
Po drugi strani je pa izpostavljanje pameti določenih skupin samo v funkciji dokazovanja večvrednosti tiste skupine, kar je spet napaka oziroma je nepotrebno.
Ocenjujemo lahko samo posameznike, ki so takšni in drugačni skoraj v vseh od ljudi namišljenih skupinah.
o+ nevone
TO je res. Sej po drugi strani tko trdijo, da so posevnooki bolj inteligenti od belcev. Tko, da je to tko dvorezni mec:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Ej, res ne bi želel narediti, to kar SJWji bodo mislili, da sem naredil...ampak roko na srce...vzhodno azijci so v ZDA na samem vrhu high-tech jobs. Pa jih proporcopnalno prešteješ na prste.
Čemu, zakaj in kako...ne vem.
Ampak podatki so podatki.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
jype> Tako kot glede marsičesa drugega.
K zenske ne morejo zlorabljati raznih substanc, no way.
Ej, res ne bi želel narediti, to kar SJWji bodo mislili, da sem naredil...ampak roko na srce...vzhodno azijci so v ZDA na samem vrhu high-tech jobs. Pa jih proporcopnalno prešteješ na prste.
Dvomim, da zaradi visje inteligence. Bi si pa upal trditi, da majo precej boljse ucne navade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Pri matematiki imajo azijci v USA kar dosti točk. Pa njih potomci začuda tudi.
next3steps je izjavil:
Pri matematiki imajo azijci v USA kar dosti točk. Pa njih potomci začuda tudi.
Yellow race...it's the new white race.
Dvomim, da zaradi visje inteligence. Bi si pa upal trditi, da majo precej boljse ucne navade.
Maybe...maybe not. Sicer pa so navade in mentaliteta kar iz zraka nastale? Še nisem dobil jasnega odgovora.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Mato989 ::
Ja, samo da so ti podatki dejansko izkrivljeni, v ZDA so itak migrirali dostikrat v večini primerov ta "najboljši" azijci, njihova selekcija se je naredila doma, za razliko od "nativnih" Američanov v USA....
To je tako kot da bi rekel, da so Slovenci v Avstriji bolj delavni kot Avstrijci ali kot domačini, valda, ker najbolj sposobni ki nimajo šihtov tu, so se spokali na Sever (primer, spet ne vsi, ampak večina)
Primerjat manjšino v neki državi z lokalci je itak neprimerljivo, ker njihova prva selekcija je doma.... koliko azijcev pa je doma v "high tech" Googlih in ima 250k annual plače? Zelo mal procent glede na maso ljudi kajne? :)
Sicer pa so navade in mentaliteta kar iz zraka nastale? Še nisem dobil jasnega odgovora.
Niso nastale iz zraka, ampak precej tega je preprosto kopiranje memov, ki ga ljudje stalno izvajamo. Seveda se pa tudi meni postavlja vprašanje, na kakšen način ljudje delamo selekcijo med tem, kateri memi se nas bodo bolj prijeli in katere že apriori zavračamo oz. zanje pokažemo manj zanimanja. Nekaj te selekcije je verjetno narejene tudi na podlagi nekih lastnosti v možganih, ki niso neposredno memi sami. Tudi če so ljudje izpostavljeni podobnim memom, ne bodo nujno vsi preferirali istih.
o+ nevone
Ja, samo da so ti podatki dejansko izkrivljeni, v ZDA so itak migrirali dostikrat v večini primerov ta "najboljši" azijci, njihova selekcija se je naredila doma, za razliko od "nativnih" Američanov v USA....
To je tako kot da bi rekel, da so Slovenci v Avstriji bolj delavni kot Avstrijci ali kot domačini, valda, ker najbolj sposobni ki nimajo šihtov tu, so se spokali na Sever (primer, spet ne vsi, ampak večina)
Primerjat manjšino v neki državi z lokalci je itak neprimerljivo, ker njihova prva selekcija je doma.... koliko azijcev pa je doma v "high tech" Googlih in ima 250k annual plače? Zelo mal procent glede na maso ljudi kajne? :)
Tud v native krajih niso od muh.
Potomcem baje tud ne gre slabo.
Če pa poznaš zgodovino ZDA, veš da so uvažali kitajce za napol suženjsko delovno silo. Da so samo najboljši se preseljevali ni likely. Sicer pa se niso sam azijci preseljevali v ZDA.
Sicer pa so navade in mentaliteta kar iz zraka nastale? Še nisem dobil jasnega odgovora.
Niso nastale iz zraka, ampak precej tega je preprosto kopiranje memov, ki ga ljudje stalno izvajamo. Seveda se pa tudi meni postavlja vprašanje, na kakšen način ljudje delamo selekcijo med tem, kateri memi se nas bodo bolj prijeli in katere že apriori zavračamo oz. zanje pokažemo manj zanimanja. Nekaj te selekcije je verjetno narejene tudi na podlagi nekih lastnosti v možganih, ki niso neposredno memi sami. Tudi če so ljudje izpostavljeni podobnim memom, ne bodo nujno vsi preferirali istih.
o+ nevone
Že, ampak si že sama ugotovila, da tud memi ne nastajajo kar iz thin air.
V zgodnjem obdobju preseljevanja in kolonizacije je vrjetno imela evolucija velik vpliv na kulturo, namreč so bili močno izpostavljeni neugodnim razmeram.
Vedno gre iz roke v roko.
Kje so nastale velike civilizacije je pač nedvoumno dejstvo.
Zakaj...kaj pa vem. Ne upam definitivno reči.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
vostok_1> Če pa poznaš zgodovino ZDA, veš da so uvažali kitajce za napol suženjsko delovno silo. Da so samo najboljši se preseljevali ni likely. Sicer pa se niso sam azijci preseljevali v ZDA.
Če spremljaš raziskave na tem področju, potem veš, da so temnopolti slabši v matematiki samo takrat, kadar se zavedajo dejstva, da so temnopolti slabši v matematiki.
Če spremljaš raziskave na tem področju, potem veš, da so temnopolti slabši v matematiki samo takrat, kadar se zavedajo dejstva, da so temnopolti slabši v matematiki.
Kaj pa imaš s črnci? sploh jih nisem omenjal...did i trigger your SJW nerve or something
Kar sem povedal je, da so azijci in ljudje z izrazito azijskim poreklom, množično zastopani v high tech službah.
http://www.mercurynews.com/ci_22094415/...
Kar sem povedal je, da so azijci in ljudje z izrazito azijskim poreklom, množično zastopani v high tech službah.
http://www.mercurynews.com/ci_22094415/...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
To je zagotovo lahko eden od dejavnikov, ampak mislim, da ni edini. Mislim, da individualne razlike v zmožnosti dojemanja obstajajo, in mislim, da te niso posledica zgolj memetskega okolja.
o+ nevone
nevone> Mislim, da individualne razlike v zmožnosti dojemanja obstajajo
Individualne seveda obstajajo. Razlika med najboljšim matematikom v Nairobiju in najslabšim matematikom v Nairobiju je ogromna, nihče se pa še ni dovolj potrudil, da bi najboljšega matematika iz Nairobija pripeljal v Boston in ga tam vzgajal v najboljšega matematika v Bostonu, da bi videl, kaj lahko doseže (drži pa, da so z našo pomočjo v Afriki izdatno napredovali in bodo dobre matematike prej ali slej začeli štancat sami).
vostok_1> Kaj pa imaš s črnci?
Črnci so tisti, ki naj bi bili "slabi v matematiki". Da to ni res, je zdaj neodvisno ugotovilo že več raziskovalcev. To so dosegli z metodo, ki sugerira, da azijci niso "dobri v matematiki". Azijcev do zdaj še ni nihče posebej testiral.
vostok_1> Kar sem povedal je, da so azijci in ljudje z izrazito azijskim poreklom, množično zastopani v high tech službah.
Ja, ampak ti nas v mnogo temah prepričuješ, da je to zaradi genetskih razlik. Če bi to držalo, bi bili azijci, ki niso dobri v matematiki, redkejši kot so npr. belci, pa jih je v resnici ogromno - le v high tech službo precej težko zaidejo.
(Azijcev je 60% svetovnega prebivalstva, znaten del akademsko uspešnih prebivalcev Azije pa ima dostop do zahodnih trgov dela.)
Individualne seveda obstajajo. Razlika med najboljšim matematikom v Nairobiju in najslabšim matematikom v Nairobiju je ogromna, nihče se pa še ni dovolj potrudil, da bi najboljšega matematika iz Nairobija pripeljal v Boston in ga tam vzgajal v najboljšega matematika v Bostonu, da bi videl, kaj lahko doseže (drži pa, da so z našo pomočjo v Afriki izdatno napredovali in bodo dobre matematike prej ali slej začeli štancat sami).
vostok_1> Kaj pa imaš s črnci?
Črnci so tisti, ki naj bi bili "slabi v matematiki". Da to ni res, je zdaj neodvisno ugotovilo že več raziskovalcev. To so dosegli z metodo, ki sugerira, da azijci niso "dobri v matematiki". Azijcev do zdaj še ni nihče posebej testiral.
vostok_1> Kar sem povedal je, da so azijci in ljudje z izrazito azijskim poreklom, množično zastopani v high tech službah.
Ja, ampak ti nas v mnogo temah prepričuješ, da je to zaradi genetskih razlik. Če bi to držalo, bi bili azijci, ki niso dobri v matematiki, redkejši kot so npr. belci, pa jih je v resnici ogromno - le v high tech službo precej težko zaidejo.
(Azijcev je 60% svetovnega prebivalstva, znaten del akademsko uspešnih prebivalcev Azije pa ima dostop do zahodnih trgov dela.)
Zgodovina sprememb…
Kot prvo ne trdim, da je to zaradi genetskih razlik. Obnem pa ne morem trdit, da le-te niso imele nikakršnega vpliva v času razvoja človeštva.
Kot drugo...ne znati matematike ne pomeni "manj pameten". Matematika je zgolj en od faktorjev.
V končni fazi me sploh ne zanima kira skupina je bolj pametna, kira manj. Je pa zgolj iz akademskega vidika interesanten topic, kot je pač vsak, ki ni še raziskan.
Vsekakor pa se SJWji trudite te zadeve čim bolj obstruirati, ker se bojite, da bo vaš inner nazi bruhnil vn. Pri doraslih ljudeh pa tudi če se izkaže, da bi res neka skupina imela določeno predispozicijo...nobody would give a fuck. Live and let live.
Kot drugo...ne znati matematike ne pomeni "manj pameten". Matematika je zgolj en od faktorjev.
V končni fazi me sploh ne zanima kira skupina je bolj pametna, kira manj. Je pa zgolj iz akademskega vidika interesanten topic, kot je pač vsak, ki ni še raziskan.
Vsekakor pa se SJWji trudite te zadeve čim bolj obstruirati, ker se bojite, da bo vaš inner nazi bruhnil vn. Pri doraslih ljudeh pa tudi če se izkaže, da bi res neka skupina imela določeno predispozicijo...nobody would give a fuck. Live and let live.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
vostok_1> Kot drugo...ne znati matematike ne pomeni "manj pameten".
Ne, definitivno pa pomeni imeti približno nič (0) možnosti priti do zaposlitve v high tech sektorju, ne glede na to kako pameten si.
vostok_1> Vsekakor pa se SJWji trudite te zadeve čim bolj obstruirati, ker se bojite, da bo vaš inner nazi bruhnil vn.
To je tvoja projekcija. V resnici se trudimo ljudem dopovedat, da se morajo nehat fokusirat na razlike med rasami, ker so te popolnoma umetne: Vse, kar v resnici šteje, so posamezniki.
vostok_1> Live and let live.
And yet men don't!
http://www.bbc.com/news/business-372781...
Ne, definitivno pa pomeni imeti približno nič (0) možnosti priti do zaposlitve v high tech sektorju, ne glede na to kako pameten si.
vostok_1> Vsekakor pa se SJWji trudite te zadeve čim bolj obstruirati, ker se bojite, da bo vaš inner nazi bruhnil vn.
To je tvoja projekcija. V resnici se trudimo ljudem dopovedat, da se morajo nehat fokusirat na razlike med rasami, ker so te popolnoma umetne: Vse, kar v resnici šteje, so posamezniki.
vostok_1> Live and let live.
And yet men don't!
jype> Ne, definitivno pa pomeni imeti približno nič (0) možnosti priti do zaposlitve v high tech sektorju, ne glede na to kako pameten si.
Nope, not true.
jype> To je tvoja projekcija. V resnici se trudimo ljudem dopovedat, da se morajo nehat fokusirat na razlike med rasami, ker so te popolnoma umetne: Vse, kar v resnici šteje, so posamezniki.
Projekcija? Jz zgolj ne totalno izključujem možnost, da nekaj variacije lahko bi bilo. Po merilih SJWjev, that's pure evil nazi right thar man!
"Excuse me xir, did you hear what that white cis man (pa sploh nisem white in the aryan sense) just said?! He said some groups have narrower eyes and/or different skin pigmentation than others! He must be a racist...not exatcly white, but white...cis, scum male. He must be stopped from polluting our pure, intersectional fairy world, with rational observations!"
Tko nekako si predstavljam, bolane možgane SJWjev pri dojemanju realnosti.
jype> And yet men don't!
You god damn white, aryan, cis male jype. Stop oppressing that woman!!
Until you exchange your penis? for a vagina...you don't exist to me anymore!
Resno, BBC?
Nope, not true.
jype> To je tvoja projekcija. V resnici se trudimo ljudem dopovedat, da se morajo nehat fokusirat na razlike med rasami, ker so te popolnoma umetne: Vse, kar v resnici šteje, so posamezniki.
Projekcija? Jz zgolj ne totalno izključujem možnost, da nekaj variacije lahko bi bilo. Po merilih SJWjev, that's pure evil nazi right thar man!
"Excuse me xir, did you hear what that white cis man (pa sploh nisem white in the aryan sense) just said?! He said some groups have narrower eyes and/or different skin pigmentation than others! He must be a racist...not exatcly white, but white...cis, scum male. He must be stopped from polluting our pure, intersectional fairy world, with rational observations!"
Tko nekako si predstavljam, bolane možgane SJWjev pri dojemanju realnosti.
jype> And yet men don't!
You god damn white, aryan, cis male jype. Stop oppressing that woman!!
Until you exchange your penis? for a vagina...you don't exist to me anymore!
Resno, BBC?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…