Forum » Loža » internetno flirtanje
internetno flirtanje
next3steps ::
Nisem Juretov kolega, niti ga osebno ne poznam. Vem pa to, da čeprav se z njegovo osebnostjo večkrat ne strinjam, zna razmišljati z glavo. (Hej, kdo sem jaz, da se ne bom strinjal z njim, kadar so njegove trditve logične, čeprav ne maram njegove osebnosti? Pa jaz sem ja beta/gama samec, tisti z minusom za porvh)
Ker mu je kot človeku uspelo pridobiti več komunikacijskih sposobnosti kot meni, raje prepustim besedo njemu, ker bi sam s "nesposobnostjo" vnesel preveč nesigurnih trditev. Trditev, ki bi jih drugi napak razumeli - s tem bi se pa izgubilo tudi moje sporočilo vam.
Ker mu je kot človeku uspelo pridobiti več komunikacijskih sposobnosti kot meni, raje prepustim besedo njemu, ker bi sam s "nesposobnostjo" vnesel preveč nesigurnih trditev. Trditev, ki bi jih drugi napak razumeli - s tem bi se pa izgubilo tudi moje sporočilo vam.
jype ::
fartman> Povej to Nemcem, ne meni, jaz se samo strinjam, da morajo biti odnosi v družini iskreni, koncept, ki je tebi zelo tuj :)
Odnosi v tvoji družini ne morejo biti iskreni, glede na tvoja prepričanja o hierarhiji.
Odnosi v tvoji družini ne morejo biti iskreni, glede na tvoja prepričanja o hierarhiji.
maco-maco ::
Pa dobr, saj lahko narediš test očetovstva.Zakaj, saj si še vedno oče, pametnega razloga, da bi mulc trpel, pa nimaš.
Saj sem dodal
Somo nisem ziher kako potem zgleda to partnerstvo.
Zdej grem pa po otroke v šolo in vrtec. Uživajte.
Kaj?
Aston_11 ::
Aston_11> Itak da ne, saj nimajo gnezd, pa še čudno bi se jim zdelo, ker bi obstajala možnost, da bi svojega vzgajala. Če bi imela hišo, jasno.
Tako je.
maco-maco> Zdej grem pa po otroke v šolo in vrtec. Uživajte.
Srečno! Upam, da nisi prepozen, naši so bli že opoldne fertik!
Tako je.
maco-maco> Zdej grem pa po otroke v šolo in vrtec. Uživajte.
Srečno! Upam, da nisi prepozen, naši so bli že opoldne fertik!
ohnowhy ::
Daj ne žnjari, ker nimaš pojma, kako je in kako ni. In ti, neodgovorni anarhist jype, boš zdaj meni govoril, kako bi jaz ravnal, ko bi dejansko vedel, kakšni so odnosi? Sicer pa, Nemcem bo pomagal zakon, torej veš, kje moraš spet nukati.
next3steps je izjavil:
...
Saj nihče ni rekel, da poba ni razgledan, je pa nevarno idealističen, celo tako, da je (po lastnih besedah) pripravljen poseči po najbolj ekstremnih sredstvih...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
fartman> Daj ne žnjari, ker nimaš pojma, kako je in kako ni.
Saj si sam povedal, kako je.
fartman> Nemcem bo pomagal zakon
Saj to je prav. Tisti, ki si želijo z večjo verjetnostjo vedeti, kdo je kaj počel s kom, naj kar imajo vse možnosti, da to raziščejo. Pametnejši pa vemo, da te reči niso pomembne niti za naše življenje, niti za življenje otrok.
fartman> Saj nihče ni rekel, da poba ni razgledan, je pa nevarno idealističen, celo tako, da je (po lastnih besedah) pripravljen poseči po najbolj ekstremnih sredstvih...
Vidiš, ti si še vedno sveto prepričan, da se lahko ti odločaš, kakšne odločitve sprejemajo polnoletni člani tvoje družine. Razočaran boš.
Saj si sam povedal, kako je.
fartman> Nemcem bo pomagal zakon
Saj to je prav. Tisti, ki si želijo z večjo verjetnostjo vedeti, kdo je kaj počel s kom, naj kar imajo vse možnosti, da to raziščejo. Pametnejši pa vemo, da te reči niso pomembne niti za naše življenje, niti za življenje otrok.
fartman> Saj nihče ni rekel, da poba ni razgledan, je pa nevarno idealističen, celo tako, da je (po lastnih besedah) pripravljen poseči po najbolj ekstremnih sredstvih...
Vidiš, ti si še vedno sveto prepričan, da se lahko ti odločaš, kakšne odločitve sprejemajo polnoletni člani tvoje družine. Razočaran boš.
Smotko, jaz že zdaj ne odločam o vseh stvareh, niti si nikdar nisem domišljal, da.
O nekaterih stvareh pa, si domišljam, da odločam in, izgleda, niti ne slabo. :)
Kako pa se meri ta vaša pamet, da veš, da ste pametnejši? Ti kar rečeš in to je dejstvo ali kako?
Zgodovina sprememb…
fartman> Smotko, jaz že zdaj ne odločam o vseh stvareh, niti si nikdar nisem domišljal, da.
Aha, torej tudi ti razumeš, da v resnici nimaš vpliva na to, kakšne partnerje izbirajo ženske, vključno z vsemi tistimi, ki so imele spolne odnose s tabo?
Potem ti mora biti jasno tudi to, da morda vzgajaš otroke, ki ne nosijo tvojih genov, pa so kljub temu bistveno bolj podobni tebi, kot kateremukoli moškemu, ki jih ne vzgaja.
fartman> Kako pa se meri ta vaša pamet, da veš, da ste pametnejši?
V količini ujemanja naših idej z opazovanji, meritvami in analizo dejanskega stanja (v odnosu do ujemanja vaših idej z istimi opazovanji).
Aha, torej tudi ti razumeš, da v resnici nimaš vpliva na to, kakšne partnerje izbirajo ženske, vključno z vsemi tistimi, ki so imele spolne odnose s tabo?
Potem ti mora biti jasno tudi to, da morda vzgajaš otroke, ki ne nosijo tvojih genov, pa so kljub temu bistveno bolj podobni tebi, kot kateremukoli moškemu, ki jih ne vzgaja.
fartman> Kako pa se meri ta vaša pamet, da veš, da ste pametnejši?
V količini ujemanja naših idej z opazovanji, meritvami in analizo dejanskega stanja (v odnosu do ujemanja vaših idej z istimi opazovanji).
Kako pa se meri ta vaša pamet, da veš, da ste pametnejši? Ti kar rečeš in to je dejstvo ali kako?
Nekako tako, da se ne držimo tistih vrednot, ki se jih v današnjem svetu ne bi smeli.
To, da načrtuješ otroke, v kolikor si sposoben za njih skrbeti in jih primerno vzgojiti tem jim zagotoviti primerno okolje, je že en korak naprej.
Načrtno štancanje večjega števila frocov, da lahko drugim pokažeš, kakšen alfa samec si, je NO-GO.
Za začetek bi bilo pa najbolje, da se osredotočiš na svojo družino.*in sebe* Lahko razmisliš, ali je ta družina tvoja lastnina ali pa osebe, ki imajo svojo miselnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: next3steps ()
Je možno, čeprav, 99,9% verjetno nosijo moje gene :)
Je rekel ekstremističen levičarski anarhist :)
next3steps je izjavil:
To, da načrtuješ otroke, v kolikor si sposoben za njih skrbeti in jih primerno vzgojiti tem jim zagotoviti primerno okolje, je že en korak naprej.
Načrtno štancanje večjega števila frocov, da lahko drugim pokažeš, kakšen alfa samec si, je NO-GO.
Za začetek bi bilo pa najbolje, da se osredotočiš na svojo družino.*in sebe* Lahko razmisliš, ali je ta družina tvoja lastnina ali pa osebe, ki imajo svojo miselnost.
No, pa smo spet prišli skupaj, res je, nisi odvetnik jypea, on ravno pravi, da mu je vseeno, ker nima vpliva, kdo skrbi za čigave otroke, torej tudi za tiste, ki jih je zaplodil in kje podtaknil :) Ti pa omenjaš planiranje družine? Komu si bližje?
Zgodovina sprememb…
next3steps je izjavil:
Zakaj bi svet moral biti črno-beli?
Ja, saj jaz ti pravim, jaz štancam, ti skrbiš in vzgajaš po svoje. Meni je to čisto ok zaenkrat :)
je izjavil:
zeh
Zdaj ti je zaspano, ko pa boš prvi splav plačal (če ne bo drugačna odločitev), se boš spomnil :)
3much5me> Načrtno štancanje večjega števila frocov, da lahko drugim pokažeš, kakšen alfa samec si, je NO-GO.
Ah, to v resnici ne drži. Če ženska privoli v nezaščiten spolni odnos, ko ovulira, je njena odgovornost popolnoma enaka kot odgovornost moškega, le materialne posledice so zanjo bolj akutne (zanj pa šele, ko ga v to prisili pravni sistem).
fartman> Je možno, čeprav, 99,9% verjetno nosijo moje gene :)
S tem ni nič narobe. Iz vsega srca ti želim, da je tvoja družina takšna, kot si predstavljaš, da bi morala biti. Pravim le, da za razširjanje vsega tistega, kar si ti kot oseba, ne potrebuješ bioloških otrok.
fartman> Je rekel ekstremističen levičarski anarhist :)
Ti kar malo posoliš in popopraš z dodatnimi besedami, kot bi želel okrasiti poved, ampak poved pomensko zdaj žal ni več pravilna.
fartman> Ti pa omenjaš planiranje družine?
Planiranje družine enako kot finančno planiranje izvaja praktično vsak odgovoren anarhist.
kamikaze5> zeh
A si ga spet celo noč sral, da si že zaspan?
Ah, to v resnici ne drži. Če ženska privoli v nezaščiten spolni odnos, ko ovulira, je njena odgovornost popolnoma enaka kot odgovornost moškega, le materialne posledice so zanjo bolj akutne (zanj pa šele, ko ga v to prisili pravni sistem).
fartman> Je možno, čeprav, 99,9% verjetno nosijo moje gene :)
S tem ni nič narobe. Iz vsega srca ti želim, da je tvoja družina takšna, kot si predstavljaš, da bi morala biti. Pravim le, da za razširjanje vsega tistega, kar si ti kot oseba, ne potrebuješ bioloških otrok.
fartman> Je rekel ekstremističen levičarski anarhist :)
Ti kar malo posoliš in popopraš z dodatnimi besedami, kot bi želel okrasiti poved, ampak poved pomensko zdaj žal ni več pravilna.
fartman> Ti pa omenjaš planiranje družine?
Planiranje družine enako kot finančno planiranje izvaja praktično vsak odgovoren anarhist.
kamikaze5> zeh
A si ga spet celo noč sral, da si že zaspan?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
fartman> Ja, saj jaz ti pravim, jaz štancam, ti skrbiš in vzgajaš po svoje. Meni je to čisto ok zaenkrat :)
S tem v resnici ni nič narobe, dokler tvoji spolni partnerji v to privolijo in jaz bi brez pomisleka tvoje biološke potomce vzgojil v pametne odrasle, če bi jih rodila moja partnerka.
Se pa bojim, da jih ni, ker so preveč arijskih oblik, da bi lahko bili biološko povezani s tabo.
fartman> To je tvoja trditev ali imamo kakšne dokumentirane dokaze za to?
To je posledica pomena besede "anarhist".
S tem v resnici ni nič narobe, dokler tvoji spolni partnerji v to privolijo in jaz bi brez pomisleka tvoje biološke potomce vzgojil v pametne odrasle, če bi jih rodila moja partnerka.
Se pa bojim, da jih ni, ker so preveč arijskih oblik, da bi lahko bili biološko povezani s tabo.
fartman> To je tvoja trditev ali imamo kakšne dokumentirane dokaze za to?
Zgodovina sprememb…
To je tvoja trditev ali imamo kakšne dokumentirane dokaze za to?
Nekako anarhizem sam po sebi že to predpostavlja.
Problem, star že preveč let. Ta problem, da ljudje vidijo samo to kar želijo videti. In preberjo to, kar želijo prebrati. Če zavedno ali nezavedno ne preberjo vsega, pa je le morda kriva izobrazba ali pomanjkanje nje.
Zgodovina sprememb…
Anarhija, misliš, kot držubeni kaos, očitno, vsaj glede na tvoje komentarje, razumevanje sveta, nacistov, kristjanov, nukic?
next3steps je izjavil:
Nekako anarhizem sam po sebi že to predpostavlja.
Sorry, jaz anarhizem izključno povezujem z družbeno anarhijo, kaosom, pač glede na to, kako je to predstavil jype.
next3steps je izjavil:
Problem, star že preveč let. Ta problem, da ljudje vidijo samo to kar želijo videti. In preberjo to, kar želijo prebrati. Če zavedno ali nezavedno ne preberjo vsega, pa je le morda kriva izobrazba ali pomanjkanje nje.
Dejanja, dejanja. Torej nisi superinteligenten manager, ker kot anarhist, ne vem, če bi se s tem hvalil :)
Zgodovina sprememb…
Ugibam: ko ni potrebe po oblasti, ki bi karkoli regulirala, ker se ljudje sami zmenijo, ne da bi si delali škodo in v tem okviru delajo kar hočejo.
Ugibam: ko ni potrebe po oblasti, ki bi karkoli regulirala, ker se ljudje sami zmenijo, ne da bi si delali škodo in v tem okviru delajo kar hočejo.
Ugibaj, še naprej...
Družbena hierarhija je potrebna... Pa ne zaradi tebe, recimo dejansko prosvetljenega anarhista, ampak ker ne moreš idej, misli in pravil dejansko vcepit vsakemu.
Ker smo ljudje pač ene malo žleht.
Eni smo s tem sprijaznjeni, eni pa idealizirate.
In idealisti najraje pljuvate :)
fartman> Anarhija, misliš, kot držubeni kaos, očitno, vsaj glede na tvoje komentarje, razumevanje sveta, nacistov, kristjanov, nukic?
Če te zanima anarhija, boš moral odpreti novo temo, da ne bomo s filozofskim dolgočasenjem pregnali vseh punc, ki berejo naše prispevke.
fartman> Sorry, jaz anarhizem izključno povezujem z družbeno anarhijo, kaosom
Ja, tako kot vsi manj inteligentni in slabo izobraženi ljudje, tudi ti počneš enako. Ne ženi si k srcu, je pa fino, da veš, da se motiš.
fartman> kako je to predstavil jype.
Mislim, da si me z nekom zamešal. Čelav možda jesam, al nisam ovaj, Janša.
fartman> Družbena hierarhija je potrebna...
Ne.
Če te zanima anarhija, boš moral odpreti novo temo, da ne bomo s filozofskim dolgočasenjem pregnali vseh punc, ki berejo naše prispevke.
fartman> Sorry, jaz anarhizem izključno povezujem z družbeno anarhijo, kaosom
Ja, tako kot vsi manj inteligentni in slabo izobraženi ljudje, tudi ti počneš enako. Ne ženi si k srcu, je pa fino, da veš, da se motiš.
fartman> kako je to predstavil jype.
Mislim, da si me z nekom zamešal. Čelav možda jesam, al nisam ovaj, Janša.
Ne.
Zgodovina sprememb…
Saj pravim, kriva izobrazba ali pomanjkanje nje. Zato pa bodi odgovoren starš in svojim otrokom zagotovi ustrezno izobrazbo.
Nisem ravno superinteligenten, le rahlo nad povprečjem. Tudi neke v vaših očeh uh in ah formalne izobrazbe nimam. Bistveno bogat tudi nisem. A me vse to ne ovira, da se izobrazim o določenih stvareh.
Samoiniciativa me je pa vseeno pripeljala do vseh teh spoznanj. Kot starš, boš po mojem mnenju zelo pripomogel k razvoju otroka, če mu boš zagotovil tako okolje, kjer bo znal samostojno razmišljati. V kolikor mu bo to vse zagotovljeno, ne bo sekal takih:
Morda bi bilo dobro, da se tudi sam informiraš o določenih stvareh, da ne boš vedno primoran poslušati samo drugih.
Nisem ravno superinteligenten, le rahlo nad povprečjem. Tudi neke v vaših očeh uh in ah formalne izobrazbe nimam. Bistveno bogat tudi nisem. A me vse to ne ovira, da se izobrazim o določenih stvareh.
Samoiniciativa me je pa vseeno pripeljala do vseh teh spoznanj. Kot starš, boš po mojem mnenju zelo pripomogel k razvoju otroka, če mu boš zagotovil tako okolje, kjer bo znal samostojno razmišljati. V kolikor mu bo to vse zagotovljeno, ne bo sekal takih:
Sorry, jaz anarhizem izključno povezujem z družbeno anarhijo, kaosom, pač glede na to, kako je to predstavil jype.
Morda bi bilo dobro, da se tudi sam informiraš o določenih stvareh, da ne boš vedno primoran poslušati samo drugih.
Zgodovina sprememb…
Ne.
Ker je to rekel sam presvetli levičarski anarhist jype, smo vsi pomirjeni, od (bližnjega) vzhoda do (divjega) zahoda,
skozi vso zapisano zgodovino do danes :)
Glede punc, aja ti punce pecaš tukaj, oprosti, prej bi povedal, res se mi ni sanjalo :)
next3steps je izjavil:
Nisem ravno superinteligenten, le rahlo nad povprečjem. Tudi neke v vaših očeh uh in ah formalne izobrazbe nimam. Bistveno bogat tudi nisem.
Kako zdaj? A nisi superinteligenten manager, le malo nadpovprečen? Kako si mogel?
Jah, so what, jaz sem, pač očitno, podizobražen imbecil, pa ravno tako živim, še malo pa bomo idioti prevladali... Menda, no.
O, kakšno razočaranje.
Zgodovina sprememb…
Povsod na Bližnjem vzhodu imajo zelo strogo družbeno hierarhijo, pa kaos tudi.
Lahko pojasniš?
Seveda ne.
fartman> Glede punc, aja ti punce pecaš tukaj, oprosti, prej bi povedal, res se mi ni sanjalo :)
Punce tule peca kamikaze, da bi mu jih spodili, bi bilo pa izjemno nesramno.
Lahko pojasniš?
Seveda ne.
fartman> Glede punc, aja ti punce pecaš tukaj, oprosti, prej bi povedal, res se mi ni sanjalo :)
Zgodovina sprememb…
Dobro vprašanje, ki bi si ga sam sebi moral vprašaji je:
'Ali je znanje, ki je bilo prenešeno name resnično?'
-Science 101
-Science 101
Ja pa ne peca jih na slo-tech, tu samo neke nasvete (za moje pojme, malo preveč poenostavljene) pobira, pa o želejih sprašuje.
Ne verjamem, da kakšno na slo-tech ujame na tole, možno, seveda je, le verjetnost je precej nizka. :)
next3steps je izjavil:
Stari, 20 let sem potreboval, da sem se otresel brezplodnega filozofiranja, zagotovo se ne bom pustil potegniti nazaj v to. Meni je vseeno, če smo resnični ali ne, če je znanje resnično ali ne.
next3steps je izjavil:
...
Daj si pejdi pogledat, kaj sarkazem pomeni.
Zgodovina sprememb…
Jah, so what, jaz sem, pač očitno, podizobražen imbecil, pa ravno tako živim, še malo pa bomo idioti prevladali... Menda, no.
To si izjavil sam. Jaz ti pravim, da bi s samoiniciativo in pomočjo izobrazbe svet jemal drugače, na rahlo višjem nivoju. Še vedno imaš to možnost, saj ti je drugi zahvaljujoč dobi v kateri živimo, ne smemo odreči. In prav je tako.
Stari, 20 let sem potreboval, da sem se otresel brezplodnega filozofiranja, zagotovo se ne bom pustil potegniti nazaj v to. Meni je vseeno, če smo resnični ali ne, če je znanje resnično ali ne.
Se pravi, si pripravljen verjeti v vse, kar drugi trdijo brez kančka dvoma? S takim samouničujočim odnosom bo težko vzgojiti otroke.
Zgodovina sprememb…
next3steps je izjavil:
Se pravi, si pripravljen verjeti v vse, kar drugi trdijo brez kančka dvoma? S takim samouničujočim odnosom bo težko vzgojiti otroke.
Vse verjamem, vse, jasno, kako pa si mislil? Kolikor si star? 10? :)
Povsod na Bližnjem vzhodu imajo zelo strogo družbeno hierarhijo, pa kaos tudi.
Lahko pojasniš?
Seveda ne.
A za 7,5 mrd ljudi brez družbene hierarhije bi bilo boljše? Kot je bilo idealno v dobi praljudi, misliš? Anarhist, pač, kar nekaj trobezlja, da že sam sebi verjame.
Zgodovina sprememb…
Za filozofe so nekdaj veljali ljudje, ki so imeli maksimalno količino dostopnega znanja. Danes je to težko, saj je znanja preveč. Vseeno pa bo taka filozofija, ki pripomore k boljšemu razvoju tebe in tvojih bližnjih kar pozitivna. V kolikor se ti zdi brezplodna, je pa odvisno od tebe.
Takrat ljudje niso imeli dovoljšne količine podatkov. Danes jo imajo, a na žalost te baze znanja ne znajo/nočejo izkoristiti za dobrobit sebe in drugih.
A brez družbene hierarhije bi bilo boljše? Kot je bilo idealno v dobi praljudi, misliš?
Takrat ljudje niso imeli dovoljšne količine podatkov. Danes jo imajo, a na žalost te baze znanja ne znajo/nočejo izkoristiti za dobrobit sebe in drugih.
next3steps je izjavil:
Ok, dajte uvesti, že kar jutri, potem, če je res samo od mene odvisno, da sem jaz edini, ki stoji na poti blagostanja anarhizma v... Ehem, kje natančno že? Kakšne človek tu bere, pa to je neverjetno, potem pa meni pravijo, če vse verjamem in da je tako težko vzgajati otroke. :) Pa kaj ste tu res sami neki levičarski idealisti? No, saj leta vas bodo spremenila :)
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
Od OPovega previdnega internetnega flirtanja ste prešli kar na štepanje frocev. Se vam ne zdi, da malce prehitevate zadeve?
::
Od OPovega previdnega internetnega flirtanja ste prešli kar na štepanje frocev. Se vam ne zdi, da malce prehitevate zadeve?
OK. Meni ena punca že dva dne ne gre iz glave, zato sem se sedaj končno opogumil in ji poslal SMS. V SMSu jo sprašujem, če je morebiti ona pri meni pozabila tangice. Odgovor še čakam, upam da bo kmalu.
Ne, v bistvu ne, konkretne lekcije bi zdaj moral na veliko absorbirati za katerikoli namen že pač, da se mu kot mega osvajalcu punc ne bo kaj zalomilo. :)
je izjavil:
OK. Meni ena punca že dva dne ne gre iz glave, zato sem se sedaj končno opogumil in ji poslal SMS. V SMSu jo sprašujem, če je morebiti ona pri meni pozabila tangice. Odgovor še čakam, upam da bo kmalu.
Odvisno, če je kakšna odkrita tekmovalnost v njej, zna dejansko pomagati, če pa je bolj sramežljive sorte, pa najbrž ne. Ne vem, če tu lahko dobiš od koga precizen odgovor.
Zgodovina sprememb…
Niti ne. Večina gre po tej poti. Najprej štepa, naštepa, potem pa se sprašuje, če bi poskrbela za naštepano, potem bluzi, nato pa gre narazen, nesposobna poskrbeti za naštepano. Bo kar pravi začetek, štepanje.
je izjavil:
ji poslal SMS. V SMSuSi ji ne upaš pogledati v oči (samozavest), reči da je prasica (test, če je prava) in da hočeš, da je samo tvoja (občutek pripadnosti)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
A to res "pali" pri puncah ali kako? Po mojem mnenjuIzločitveni test. Tiste, ki se previsoko cenijo in so polne same sebe, odpadejo takoj, z njimi pa vsi problemi, ki jih lahko imaš z žensko, ki se zgolj visoko ceni, glava pa prazna. Seveda se isto doseže tudi s kakšno bolj milo zastavljeno besedo ali gambitom.
Prasica je lepa slovenska beseda, ki se ji pripisuje pomen, ki ga ne bi smela imeti, v povezavi s temo doldajanja in zmožnosti proizvajanja frocev pa je tudi povsem ustrezna.
...
Samo ti moraš ubitačen mlad jebač, da takšne metode selekcije uporabljaš.
Navadno je tako, da je ponudba daleč presežna pri zelo simpatičnih ženskah. Za moške pa ne vem, če ravno. Zdaj, če si tak genetski obdarjenec, super.
Čeprav moram reči, da se (v alternativnem vesolju) ženska tekmovalnost lahko izredno manifestira do neverjetnih nivojev.
Odvisno, če je kakšna odkrita tekmovalnost v njej, zna dejansko pomagati, če pa je bolj sramežljive sorte, pa najbrž ne. Ne vem, če tu lahko dobiš od koga precizen odgovor.
Dobil odgovor: cel SMS samih ROFL smeškotov, na koncu pa pripis, da sem faca.
Očitno ima podoben smisel za humor in ji je bila moja fora všeč.
Na to sem jo vprašal, če jih ji prinesem na dom (pozabljene tangice).
Miki N ::
prasica
A to res "pali" pri puncah ali kako? Po mojem mnenju ne, ampak anarhistična mladina je danes vsega zmožna, pa morda tudi tega...
Prej obratno. Mlajša generacija (recimo dekleta tam do 25) je dokaj občutljiva ker so bile deležne od rojstva "snežinka" skrajno zaščitniške vzgoje in marsikatero nagajivo zbadanje vzamejo za osebni napad. Ne štekajo namiga, po domače. Časi, ko je dekletom z nasmeškom laskalo, ko so v ozadju slišale komentarje "vuaa, stari, kera prrasiiicaaa" so minili. Posplošujem, seveda, ker ne govorimo o konkretnih primerih. Zatorej previdno. Saj mogoče je razlika samo v tajmigu. Ne začnite s prasico, ko se stvar razvije dovolj pa po želji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
A to res "pali" pri puncah ali kako? Po mojem mnenjuIzločitveni test. Tiste, ki se previsoko cenijo in so polne same sebe, odpadejo takoj, z njimi pa vsi problemi, ki jih lahko imaš z žensko, ki se zgolj visoko ceni, glava pa prazna. Seveda se isto doseže tudi s kakšno bolj milo zastavljeno besedo ali gambitom.
Prasica je lepa slovenska beseda, ki se ji pripisuje pomen, ki ga ne bi smela imeti, v povezavi s temo doldajanja in zmožnosti proizvajanja frocev pa je tudi povsem ustrezna.
Kaj pa tiste, ki so visoko cenjene ?
Prasica je sopomenka za svinjo, prašiča zenskega spola. Vsaj zivinorejci jo tako razumejo.
Zgodovina sprememb…
fartman> Samo ti moraš ubitačen mlad jebač, da takšne metode selekcije uporabljaš.
To je vse v glavi.
To je vse v glavi.
Malajlo ::
Ampak internetno flirtanje ... A IRC še dela? Okoli preloma tisočletja sem imel kar težave umestiti se v pravi prostor-čas. A zdaj nastaviš pokemona, pa čakaš? Ali res tako retro pošiljaš SMS.
@Kamikaze - pravilen odgovor bi bil, da tangic pravzaprav nisi našel, torej je spodaj brez?
@Kamikaze - pravilen odgovor bi bil, da tangic pravzaprav nisi našel, torej je spodaj brez?
Malajlo> A IRC še dela?
Še.
Nazadnje sem videl (zaenkrat) uspešno zvezo na ircu nastat pred manj kot letom dni.
Še.
Nazadnje sem videl (zaenkrat) uspešno zvezo na ircu nastat pred manj kot letom dni.
Malajlo ::
Mnja, uspešne zveze glih nisem nikoli iskal na ircu. No, kakor vzameš pridevnik "uspešno".
Tko da internetno flirtanje (je) ziher dela(lo). Ampak spet, kaj iščeš, jasno.
Tko da internetno flirtanje (je) ziher dela(lo). Ampak spet, kaj iščeš, jasno.
Ampak internetno flirtanje ... A IRC še dela? Okoli preloma tisočletja sem imel kar težave umestiti se v pravi prostor-čas. A zdaj nastaviš pokemona, pa čakaš? Ali res tako retro pošiljaš SMS.
Drugega kontakta kot telefonske nimam. Za tangice mi je pa napisala, da naj si jih dam v okvir in izobesim nad posteljo. Oglasim na se pri njej doma na sok pa vseeno. Pismo, zdej pa ne vem, ali naj seboj vzamem kakšen šopek ali kaj podobnega. Njeni stari so baje na dopustu, tako da to ne bo problem.