Forum » Loža » internetno flirtanje
internetno flirtanje
Invictus ::
je izjavil:
Ženske imajo isti problem priti do normalne moške družbe in posledično do seksa...
Ko greste pecat ženske, se vprašajte ali bi hoteli, da ima vaša hčerka za fanta takega kretena kot ste vi .
Hej, nismo vsi štajerci!
Ne, res nismo.
Smo ponosni ne-Štajerci .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
jype ::
kamikaze5> Kako potem postopaš ob predpostavki, da nista na takem letalu?
A se ti kam mudi? Enkrat jo povabiš na potovanje nekam daleč, potem ji pa sredi leta rečeš "Pridi, nekaj ti moram pokazat!" in jo pred vrati stranišča vprašaš "A se spomniš, ko sem te enkrat vprašal?"
Če slučajno ni pozabila, da morajo bit motorji pokvarjeni, lahko še vedno odvrneš, da gre za nepomembne podrobnosti.
A se ti kam mudi? Enkrat jo povabiš na potovanje nekam daleč, potem ji pa sredi leta rečeš "Pridi, nekaj ti moram pokazat!" in jo pred vrati stranišča vprašaš "A se spomniš, ko sem te enkrat vprašal?"
Če slučajno ni pozabila, da morajo bit motorji pokvarjeni, lahko še vedno odvrneš, da gre za nepomembne podrobnosti.
Alien123 ::
je izjavil:
Ženske imajo isti problem priti do normalne moške družbe in posledično do seksa...
Ko greste pecat ženske, se vprašajte ali bi hoteli, da ima vaša hčerka za fanta takega kretena kot ste vi .
Hej, nismo vsi štajerci!
Ne, res nismo.
Smo ponosni ne-Štajerci .
sam problem je da ženske najbolj padajo na nas štajerce
Alien123> sam problem je da ženske najbolj padajo na nas štajerce
Zakaj je to problem?
A ker ste skoraj vsi homoseksualci?
Zakaj je to problem?
A ker ste skoraj vsi homoseksualci?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
freesty ::
jype - haha kaksni komentarji, to bi bilo vse ok, ce bi bila to res ena in edina zenska na svetu primerna zanj.
kamikaze5 - s to apokalipso bos samo pokazal, da si se vecji pussy. Ker kaj je namen tega. Ti hoces, da ti ona prva prizna, da bi s tabo nekaj imela magari v imaginarni situaciji. Rajsi pozeni jajca pa ti prvi priznaj, da bi ti mel kaj z njo.
kamikaze5 - s to apokalipso bos samo pokazal, da si se vecji pussy. Ker kaj je namen tega. Ti hoces, da ti ona prva prizna, da bi s tabo nekaj imela magari v imaginarni situaciji. Rajsi pozeni jajca pa ti prvi priznaj, da bi ti mel kaj z njo.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
111111111111 ::
Hm, jaz imam tudi otroke, pa sem zanesljivo neploden. Tolk neracionalen, da bi se poročil, pa tudi nisem :)
Hm. Jaz mislim da so moji, vsaj sitni so in kar naprej hočejo po računalniku skakat. :) Sem se zaljubil in včasih kako narediš kako manjšo/večjo neumnost. Važno da je žena zadovoljna in da je račun prazen in lahko v miru delam. :D Če ne bi mogel biti več doma in bognedaj kolesarit.
Mam pa še enega zate jype:
Pride Sv. Peter k Bogu in mu reče: "Bog zunaj te čakajo 3 ateisti. Bi se radi pogovorili s tabo." Pa Bog reče: "Reci jim, da me ni."
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
sam problem je da ženske najbolj padajo na nas štajerce
Samo ne Štajerke .
"Zato pa vzela sem si Štajerca,
vzela sem si Štajerca, Štajerca al' ne fakina.
Mlada sem in pametna, lepa sem in fina
Zato pa vzela sem si Štajerca, Štajerca al' ne fakina."
takšne mamo mi :D
Blop ::
je izjavil:
"Če bi se srečala na stranišču v letalu, ki so mu odpovedali vsi motorji, a bi hotla še zadnjič..."
Od tukaj naprej mi nekaj ni jasno: kaj če odgovori "če bi se srečala v stranišču omenjenega letala, potem da". Kako potem postopaš ob predpostavki, da nista na takem letalu? Ali je mogoče dobra taka taktika, da naštevaš čimveč podobnih situacij (zombiji, razni tipi apokalipse, ...),
Če govori o znamki, pol moraš imeti dovolj debelo denarnico, sicer si povsod pri njej pogrnil Razen, če je pilotka ali vojakinja.. ;)
freesty> jype - haha kaksni komentarji, to bi bilo vse ok, ce bi bila to res ena in edina zenska na svetu primerna zanj.
Ha?
Za vsakega moškega je primernih vsaj, hm, naj izračunam...
Od 3.5 milijarde žensk ima okoli 15% primerno starost, torej od dobrih 500 milijonov žensk se na vsakih 100 najde v povprečju najmanj 3 idealne in še vsaj 10 zanimivih.
Okoli tebe se sprehaja 15 milijonov "enih in edinih žensk na svetu" ter še vsaj 50 milijonov takšnih, s katerimi bi se imel dolgoročno super.
Težko se izgovoriš na slabe možnosti.
Chuapoiz> Hm. Jaz mislim da so moji, vsaj sitni so in kar naprej hočejo po računalniku skakat. :) Sem se zaljubil in včasih kako narediš kako manjšo/večjo neumnost. Važno da je žena zadovoljna in da je račun prazen in lahko v miru delam. :D Če ne bi mogel biti več doma in bognedaj kolesarit.
OK, verjamem, da si zaljubljen, ker imaš pečat. Jaz pečata nimam, imam pa potrdilo, da sem za partnerkino udobje pripravljen pri polni zavesti gol ležat pod nožem. Partnerka je navdušena, ker ji ni treba več izbirat med rojevanjem in uporabo bolj ali manj štoraste kontracepcije z blažjimi ali težjimi stranskimi učinki.
Alien123> če ženska pusti v rito, še ne pomeni da je moški gej
Aha, potem jaz nisem gej? No, saj tudi Štajerc nisem, tako da bo očitno držalo.
Chuapoiz> Pride Sv. Peter k Bogu in mu reče: "Bog zunaj te čakajo 3 ateisti. Bi se radi pogovorili s tabo." Pa Bog reče: "Reci jim, da me ni."
Jaz poznam boljšo:
Russian jokes @ Wikipedia
Ha?
Za vsakega moškega je primernih vsaj, hm, naj izračunam...
Od 3.5 milijarde žensk ima okoli 15% primerno starost, torej od dobrih 500 milijonov žensk se na vsakih 100 najde v povprečju najmanj 3 idealne in še vsaj 10 zanimivih.
Okoli tebe se sprehaja 15 milijonov "enih in edinih žensk na svetu" ter še vsaj 50 milijonov takšnih, s katerimi bi se imel dolgoročno super.
Težko se izgovoriš na slabe možnosti.
Chuapoiz> Hm. Jaz mislim da so moji, vsaj sitni so in kar naprej hočejo po računalniku skakat. :) Sem se zaljubil in včasih kako narediš kako manjšo/večjo neumnost. Važno da je žena zadovoljna in da je račun prazen in lahko v miru delam. :D Če ne bi mogel biti več doma in bognedaj kolesarit.
OK, verjamem, da si zaljubljen, ker imaš pečat. Jaz pečata nimam, imam pa potrdilo, da sem za partnerkino udobje pripravljen pri polni zavesti gol ležat pod nožem. Partnerka je navdušena, ker ji ni treba več izbirat med rojevanjem in uporabo bolj ali manj štoraste kontracepcije z blažjimi ali težjimi stranskimi učinki.
Alien123> če ženska pusti v rito, še ne pomeni da je moški gej
Aha, potem jaz nisem gej? No, saj tudi Štajerc nisem, tako da bo očitno držalo.
Chuapoiz> Pride Sv. Peter k Bogu in mu reče: "Bog zunaj te čakajo 3 ateisti. Bi se radi pogovorili s tabo." Pa Bog reče: "Reci jim, da me ni."
Jaz poznam boljšo:
Russian jokes @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
freesty ::
jype - tocno to. Zenske je ogromno. Zakaj bi potem sel taksno dolzino, da bi se z eno zblizal? Pa se verjetno je zelo mala sansa uspeha.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
freesty> Zakaj bi potem sel taksno dolzino, da bi se z eno zblizal?
Zakaj pa ne bi šel? A se ti kam mudi?
Zakaj pa ne bi šel? A se ti kam mudi?
Ne vem kje je tista listina, nekje že mora bit. Pečat je pa v glavi. :) Pa je zadeva z nožem reverzibilna?
Chuapoiz> Pa je zadeva z nožem reverzibilna?
Če bom predzadnji človek na planetu (potrebujem še nekoga, ki ima maternico in ovulira), bom že znal poiskat kam zapičit iglo in ven potegnit kar je treba.
Ja, načeloma je reverzibilno, ampak ne pričakujem, da se bo za časa mojega življenja pojavila potreba po tem.
Če bom predzadnji človek na planetu (potrebujem še nekoga, ki ima maternico in ovulira), bom že znal poiskat kam zapičit iglo in ven potegnit kar je treba.
Ja, načeloma je reverzibilno, ampak ne pričakujem, da se bo za časa mojega življenja pojavila potreba po tem.
Nikoli ne veš. Morda pa se ti bo v sanjah prikazal stric in ti ukazal še več malih jypetov. Boš moral poslušat, da te ne bo požrla velika riba ali ti crknil računalnik ali še huje spustile gume na biciklu. :D
Unknown_001 ::
Eh, sej mam šraufcigr pa flike sabo. Se da poštimat ribo, računalnik in gumidefekt.
NNNP.
Ka pa če maš matico za odvit ;> ?
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Raptor F16> Ka pa če maš matico za odvit ;> ?
Sposodm si gedoro.
A okrogu vinkl si tud lahko sposodš? :)
Begabt
Begabt
Raptor F16> A okrogu vinkl si tud lahko sposodš? :)
Ne, loh pa po ravnm skačem, dokler ne rata okrogu.
Raptor F16> A okrogu vinkl si tud lahko sposodš? :)
You passed the test :)
Begabt
Begabt
Hahahah jype ti si car.
Begabt
Begabt
vostok_1 ::
Hey guys, sorry to bother you, but what the fuck is this??
*http://www.projectwonderful.com/img/upl...
Nisem na tekočem z japonologijo.
*http://www.projectwonderful.com/img/upl...
Nisem na tekočem z japonologijo.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
vostok_1> what the fuck is this??
Saj ti piše. Pussy Saga.
Raptor F16> Hahahah jype ti si car.
I may be many things, but I am no car.
Saj ti piše. Pussy Saga.
Raptor F16> Hahahah jype ti si car.
I may be many things, but I am no car.
opeter ::
je izjavil:
Suuuuuuuuure. You damn BETA male.
Ne razumem.
Alpa male = alfa samec, dobi vse, si vse izbori takoj oz. zelo hitro
Beta male = večno drugouvrščen, vedno zamudi vlak
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Miki N ::
next3steps ::
je izjavil:
"Če bi se srečala na stranišču v letalu, ki so mu odpovedali vsi motorji, a bi hotla še zadnjič..."
Od tukaj naprej mi nekaj ni jasno: kaj če odgovori "če bi se srečala v stranišču omenjenega letala, potem da". Kako potem postopaš ob predpostavki, da nista na takem letalu? Ali je mogoče dobra taka taktika, da naštevaš čimveč podobnih situacij (zombiji, razni tipi apokalipse, ...), ona nato za vse situacije odgovarja z "da" in ko ni več pozorna, omeniš kakšno realno situacijo, npr. tako v kateri se trenutno nahajata, nakar ona čisto avtomatično (te ne posluša več) odgovori z "da". A potem kar navališ nanjo ali kako?
Vtakem primeru hoces, da ti odgovori nezavedno. Dolgi stavki takrat niso primerni, dobro je da takrat vstopis tudiv njen osebni prostor.
Napiše se pankrti.
Your bad.
Zdaj pa lahko obravnavamo še drugo točko dnevnega reda: Zablodo nekaterih moških glede pripadnosti, lastnine in avtonomije žensk.
Se kdo javi, da pride v živo predlagat dekletu spolni odnos? Obljubim, da ga ne bom snemal v obraz.
Your bad.
Zdaj pa lahko obravnavamo še drugo točko dnevnega reda: Zablodo nekaterih moških glede pripadnosti, lastnine in avtonomije žensk.
Se kdo javi, da pride v živo predlagat dekletu spolni odnos? Obljubim, da ga ne bom snemal v obraz.
tikitoki ::
Napiše se pankrti.
Your bad.
Jst, castis pa ti eno solidno kosilo:)
maco-maco ::
Ne vem če je to prava slikca, samo mogoče ste pa res alfa, samo tisti z minusom.
Sebe sicer ne najdem, mogoče gama+, samo nisem čis ziher.
Men je bolj všeč, da me ženska ogovori in povabi kam.
Kaj?
3much5me> Mislil sem, da boš ti snemal?
Ja, kakšen fris boste skup spravl, ko boste slišal njen *psh*.
Ja, kakšen fris boste skup spravl, ko boste slišal njen *psh*.
V Nemčiji bodo morale matere partnerje obvestiti, če je oče otroka drug moški
Zdej so pa še mene v zadrego spravli. Kaj pa če niso moji?
Mnenja o tem, koliko nemških otrok raste v prepričanju, da je njihov oče nekdo, ki to dejansko sploh ni, se razhajajo. Nekatere študije govorijo o manj kot štirih odstotkih, druge o več kot desetih
Zdej so pa še mene v zadrego spravli. Kaj pa če niso moji?
Kaj?
maco-maco> Zdej so pa še mene v zadrego spravli. Kaj pa če niso moji?
Kaj jih pa v resnici naredi tvoje, kadar so tvoji?
Jype, ko naprimer "tvoja" pride domov , jo vprašaš kak se je z alfo samcem imela? Če jo je naučil kakšne nove poze itd.. ?
Alien123> Jype, ko naprimer "tvoja" pride domov , jo vprašaš kak se je z alfo samcem imela? Če jo je naučil kakšne nove poze itd.. ?
Seveda jo vprašam.
Seveda jo vprašam.
Saj veš da nič. V vsakem primeru pa ti jih na nek način dodelijo oz. jih priznaš in tako dobiš do določene starosti neke pravice in dolžnosti nad njimi.
Da jih imam rad? Če so pa moji moji bodo pa širili še mojo DNK?
Kaj?
maco-maco> Če so pa moji moji bodo pa širili še mojo DNK?
Ja, ampak saj sploh ne veš, katera DNK je tvoja!
Lahko, da so te v porodnišnici zamešali, pa zato ljudje, ki si jih smatral za starše, v resnici niso biološki. Ali pa je polovica prišla od poštarja! Ali pa je mama brezmadežno spočela zaradi teološkega zapleta!
Ja, ampak saj sploh ne veš, katera DNK je tvoja!
Lahko, da so te v porodnišnici zamešali, pa zato ljudje, ki si jih smatral za starše, v resnici niso biološki. Ali pa je polovica prišla od poštarja! Ali pa je mama brezmadežno spočela zaradi teološkega zapleta!
vostok_1 ::
Ne vem če je to prava slikca, samo mogoče ste pa res alfa, samo tisti z minusom.
Pizda, jz tud ne vem, kam bi se tu not dal. Neposredno ne spadam nikamor tu not.
Mogoče Zeta. Not taking life too seriously, whilst trolling alphas, betas, gammas, deltas and omegas who think that letter defines them and everybody around them.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.