Forum » Loža » internetno flirtanje
internetno flirtanje
Invictus ::
Ti pa se vzdrži tega, da ne boš slučajno še ne 15 letno punco, kje čohal...
15 letnice so v Sloveniji čisto lepo dovoljene. Če se seveda ona strinja...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
jype ::
Saj je napisal "še ne". To pomeni, da je manj.
Včasih je bilo štirinajst, pa je farška banda brez potrebe zakomplicirala.
Včasih je bilo štirinajst, pa je farška banda brez potrebe zakomplicirala.
Dokler je odnos sporazumen, ti IMO nihče ne sme težit, razen v primeru, ko gre za jasen konflikt interesov.
Alien123 ::
111111111111 je izjavil:
@Kamikaze: Jaz sem svojo poročil in del dogovora s katerim sva se oba strinjala, da razni Kamikaziji in Kamikazinje ne pridejo v poštev. Da sva ena na ena po stari modi, pa se mi ni treba obremenjevati z direktorji in direktoricami. Gor imaš cel kup ljudi, ki ima tudi drugačne poglede. Na koncu dneva pogled ni važen, važno je da sta obe stranki v postopku zadovoljni. To je tisto kar tebi manjka.
Ti si se s svojo MILF-o tudi zmenil, da če najde boljšega lahko gre ti pa tudi (verjetno si mislil da boš šel ti prvi). Potem si jokal, da si zaljubljen, zdaj ko je pa prišla nazaj pa nisi več zainteresiran ali pa ti je samo všeč da trpi. Če sta bila prej Fuck frenda sta lahko tudi sedaj in si tako postaviš dobre temelje za kdaj ko te bo pustila kakšna druga. :) Pač ne izvajaj kunilingus, ampak samo še analno, tam pa res vseen drek.
@Alien123: Vse sporazumno. O teh stvareh se moraš prej pomenit, ne pa da se potem jokaš, ko gre baba z drugim.
@Jype: Si ti siguren da se nisi tikal? :D
Še nisn bil prevaran, ker ženske vedo da sem alpha male, jači od vseh.
Alien123> Še nisn bil prevaran, ker ženske vedo da sem alpha male, jači od vseh.
Hihi.
Vidiš, meni se ni treba hihitat za tvojim hrbtom, ker se ti lahko pred nosom.
Hihi.
Vidiš, meni se ni treba hihitat za tvojim hrbtom, ker se ti lahko pred nosom.
111111111111 ::
Alien123> Mlečni vsi glede žensk
Boš enkrat pokazal svoj "war room", da vidimo kako vršiš nadzor.
D3m ::
Alien123> Mlečni vsi glede žensk
Tvoj war room vemo, da je samo ena oseba. Otroc ne štejejo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
D3m> Tvoj war room vemo, da je samo ena oseba. Otroc ne štejejo. :)
Ti pa zgleda ne veš, kaj je war room...
V takšni sobi moraš potem, če te res tako skrbi, da te partner(ji/ka/ke) vara(jo), spremljati vsak korak. Za vsak slučaj, ker ne moreš zaupat.
Raptor F16> Skor vsipovrst ka vas je tok povn gobec raznih "zanimivosti".
Kot da je kaj narobe, če maš leta 2016 matrični tiskalnik in zaslon s katodno cevjo!
Ti pa zgleda ne veš, kaj je war room...
V takšni sobi moraš potem, če te res tako skrbi, da te partner(ji/ka/ke) vara(jo), spremljati vsak korak. Za vsak slučaj, ker ne moreš zaupat.
Raptor F16> Skor vsipovrst ka vas je tok povn gobec raznih "zanimivosti".
Kot da je kaj narobe, če maš leta 2016 matrični tiskalnik in zaslon s katodno cevjo!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Unknown_001 ::
S tem ni nč narobe, če lahko s tem dejansko kaj uporabnega narediš. Zgolj hočem pokazat v celi sliki kako patetično izpadejo s svojimi izpadi. Pusti ti detajle.
I am tired of that shit. Kot da gre za zafrustrirane najstnike... OH, wait...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Raptor F16> I am tired of that shit. Kot da gre za zafrustrirane najstnike... OH, wait...
Pa jim menda ja ne zavidaš ravno tega, da so oni najstniki, ti pa ne (več)?
Ne skrbi, če si zdrav si že brez zdravil si lahko spolno aktiven pozno v sedemdeseta leta, z zdravili pa vsaj do smrti.
Ne skrbi, če si zdrav si že brez zdravil si lahko spolno aktiven pozno v sedemdeseta leta, z zdravili pa vsaj do smrti.
Raptor F16> I am tired of that shit. Kot da gre za zafrustrirane najstnike... OH, wait...
Kapitel eins
Nop, tega pa res ne zavidam. Če primerjam najstniška leta s tem kar mam zdaj... Ne tavšam, pa mi lahk po trepalnicah plešeš.
Kapitel zwei
To je še najmanjša skrb. Jst sam vem da na maščobah pri hrani ne smem šparat (normalne količine + žlička majoneze) pa bo pumpa spodaj delala ko prtegnjena. Not shitting you.
Begabt
Begabt
tikitoki ::
Unknown_001 je izjavil:
Hmmm dejte probat v tej zgodbici zamenjat spole. A bi se še komu to zdelo ok?
A 40 letni tip pa ne sme seksati z 17 letnico?
Mislim....preklet nacist....bi rekel jype.
Prevec gledate Ameriske filme. Po nasi zakonodaji je fair game, ce ma 15 ali vec let. Razen v primeru zlorabe polozaja (ucitelji,...) ali psihicne nezrelosti/bolezni doticne osebe.
vostok_1 ::
kamikaze5> Tudi to je res. Kako naj izvajam kunilingus, če je to zadevo par dni prej obdeloval zamaščen direktor? Fuj in fej.
Po moje tako, da jo najprej umiješ.
Alien123> Jype, vsi nočemo da se nam baba goni po vseh kurcih, tak kot se tvoja, pol pa ji lulo umiješ pa misliš da je to to.. upam da ga prej daš not, da veš po kom ližeš
Sinko, baba ni tvoja, ne glede na to kako zelo močno si ti domišljaš takšne neumnosti.
Kje se goni, se vedno odloči sama.
kamikaze5> Sej tudi sekret umiješ, ampak vseeno ne ješ iz njega.
Tudi krožnik umiješ, pa se ne sekiraš, če je prej z njega jedel zamaščen direktor.
Krožnike ponavadi umijajo pri 90C.
Kamikaze...kupi si kerherja, tistega toplovodnega.
Mlečni vsi glede žensk
Nope.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
vostok_1> Krožnike ponavadi umijajo pri 90C.
Če niso ekološko zavedni, ja.
Če ga je strah spolno prenosljivih bolezni, bo daleč najboljša rešitev abstinenca, za kar se je očitno tudi odločil.
Če ga je strah spolno prenosljivih bolezni, bo daleč najboljša rešitev abstinenca, za kar se je očitno tudi odločil.
Ah, v ognju imaš itak vedno vsaj slabe štiri milijarde želez, v skrajni sili pa lahko računaš na skoraj osem.
Najbolj pomembno je vedno tisto, kar imaš ta hip pred nosom.
Najbolj pomembno je vedno tisto, kar imaš ta hip pred nosom.
vostok_1> Krožnike ponavadi umijajo pri 90C.
I still vote for the steam-pressure cleaner.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
vostok_1> I still vote for the steam-pressure cleaner.
Kdaj si pa ti začel v cerkev hodit?
Ko sem zvedu da delijo zastonj čipse.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
vostok_1> Ko sem zvedu da delijo zastonj čipse.
Pazi s kakšnimi se družiš:
Pazi s kakšnimi se družiš:
He said FGM was not necessary for Orthodox Christian women "because they're not promiscuous anyway". But he approved of the mufti's statement that God had created "woman so that she could give birth and bring up children".
"Feminism is a 20th-Century lie," he added.
buttplugs ::
111111111111 je izjavil:
Jype.. tak je
Možno je da niti ne veš in ravno ignoranca je največji adut alfa samcev. :) Klanjam se. :)
alfa samcev in idiotov. Slednji statistično kvantitativno premagajo prve.
maco-maco ::
Pred leti je bil na ST-ju nek podoben kaliber. Se je hvalil, kako si ob petkih plača BJ. Pa smo potem ugotovili, da se sploh ne giba in posledično ni sposoben normalnega spolnega odnosa.
Je pa tudi res, da marsikatera alfova fuka iz užitka. Pa ne spolnega, ampak neke vrste maščevanje zaradi odnosa do nje. Da ga zajebe.
Drugače pa poznam par v pokoju, kjer je odprto razmerje delovalo super.
Pa še ena knjiga (da je seks kot šport; manj intimno kot vprašanje ''Kako si?''): Spolni odnosi ne spadajo v kategorijo varanja
Je pa tudi res, da marsikatera alfova fuka iz užitka. Pa ne spolnega, ampak neke vrste maščevanje zaradi odnosa do nje. Da ga zajebe.
Drugače pa poznam par v pokoju, kjer je odprto razmerje delovalo super.
Pa še ena knjiga (da je seks kot šport; manj intimno kot vprašanje ''Kako si?''): Spolni odnosi ne spadajo v kategorijo varanja
Kaj?
vostok_1> I still vote for the steam-pressure cleaner.
Kdaj si pa ti začel v cerkev hodit?
Ko sem zvedu da delijo zastonj čipse.
Akhemmm hostija kot kruh naj bi bil Kristusovo telo. Kaki čips lepo te prosm. Čips je za softiče ;>
Begabt
Begabt
Wait...you're telling me i just ate a persons flesh?!
"You got to tell them! The Eucharist is people!! We got to stop them, somehow!?"
"You got to tell them! The Eucharist is people!! We got to stop them, somehow!?"
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
MasterTade ::
Strolana tema do konca, kamikaze tebi pa svetujem da premisliš preden se zapleteš v kaj s 14 letnicami..Meni se zdiš sicer tak pristen trol s tole svojo zgodbo ampak ne morš pof.. ravno vsega kar leze in gre. S pohotnimi osnovnošolkami raje ne imej opravka, izbira je pa tvoja.
Kar se pa odprtih zvez tiče, je precej velik rizik da te baba odjebe in gre z drugim, oziroma si premisli in gre pa-pa. No, bolje to kot še en zjeban zakon. Ampak saj se ni treba poročit pa maš lahko več partnerjev.
Jype, nikjer ne piše da ženska v zvezi pripada moškemu, ali obratno, je pa njuna medsebojna zvestoba kot nek medsebojen dogovor, ki temelji na spoštovanju in časti. Če mislita da tega ne zmoreta ali jima za vse skupaj dol visi, gresta v odprto zvezo
Kar se pa odprtih zvez tiče, je precej velik rizik da te baba odjebe in gre z drugim, oziroma si premisli in gre pa-pa. No, bolje to kot še en zjeban zakon. Ampak saj se ni treba poročit pa maš lahko več partnerjev.
Jype, nikjer ne piše da ženska v zvezi pripada moškemu, ali obratno, je pa njuna medsebojna zvestoba kot nek medsebojen dogovor, ki temelji na spoštovanju in časti. Če mislita da tega ne zmoreta ali jima za vse skupaj dol visi, gresta v odprto zvezo
Mors omnia aequat
MasterTade> Ampak saj se ni treba poročit pa maš lahko več partnerjev.
Tudi če se poročiš imaš lahko več partnerjev. V nobenem (veljavnem) zakonu ne piše ničesar o tem, da morajo imeti poročeni na kakršenkoli način drugačne spolne prakse kot neporočeni.
MasterTade> Jype, nikjer ne piše da ženska v zvezi pripada moškemu, ali obratno, je pa njuna medsebojna zvestoba kot nek medsebojen dogovor, ki temelji na spoštovanju in časti. Če mislita da tega ne zmoreta ali jima za vse skupaj dol visi, gresta v odprto zvezo
Ne, njuna medsebojna zvestoba je v resnici družbena norma, ki temelji na verski vzgoji in patriarhalni represiji in izhaja iz vzorcev Rimskega imperija, kjer je o vsem odločal oče kot glava (takrat še razširjene) družine (iz te ureditve izhaja tako patriarhalna družba kot tudi sam izraz "patriarhalna"). To tudi nikakor ne pomeni, da je z zvestobo karkoli narobe, dobro je pa vedeti, od kod ideja izvira in se ne slepiti z častjo in spoštovanjem, ker so temelji potrebe po zvestobi partnerja v resnici nadzor, družbena prisila in pomanjkanje zaupanja. Kdor partnerju lahko zaupa nima nobene potrebe po tem, da bi od njega zahteval zvestobo ker ve, da ima partner lastno sposobnost kritičnega presojanja o potencialnih partnerjih, kdor (običajno zaradi patriarhalnih družbenih vzorcev) verjame, da "ženska ne more racionalno razmišljat" ali pa "moški itak razmišljajo s spodnjo glavo", pa potrebuje zagotovila, ki jih lahko ponudi samo nadzor in mu zaupanje partnerju nikakor ni dovolj.
MasterTade> Kar se pa odprtih zvez tiče, je precej velik rizik da te baba odjebe in gre z drugim, oziroma si premisli in gre pa-pa.
Ta rizik je bistveno bolj odvisen od tega, koliko sta partnerja (ekonomsko in družbeno) odvisna eden od drugega, kot od tega, kakšne vrste dogovor skleneta glede spolnih navad. Bolj sta neodvisna, večja je verjetnost, da bosta zamenjala in/ali dodala partnerja, seveda odvisno tudi od njunih želja in potreb. Nekateri ljudje ne potrebujejo niti enega stalnega partnerja, nekateri jih potrebujejo več, mnogi pa odlično shajajo samo z enim.
Tudi če se poročiš imaš lahko več partnerjev. V nobenem (veljavnem) zakonu ne piše ničesar o tem, da morajo imeti poročeni na kakršenkoli način drugačne spolne prakse kot neporočeni.
MasterTade> Jype, nikjer ne piše da ženska v zvezi pripada moškemu, ali obratno, je pa njuna medsebojna zvestoba kot nek medsebojen dogovor, ki temelji na spoštovanju in časti. Če mislita da tega ne zmoreta ali jima za vse skupaj dol visi, gresta v odprto zvezo
Ne, njuna medsebojna zvestoba je v resnici družbena norma, ki temelji na verski vzgoji in patriarhalni represiji in izhaja iz vzorcev Rimskega imperija, kjer je o vsem odločal oče kot glava (takrat še razširjene) družine (iz te ureditve izhaja tako patriarhalna družba kot tudi sam izraz "patriarhalna"). To tudi nikakor ne pomeni, da je z zvestobo karkoli narobe, dobro je pa vedeti, od kod ideja izvira in se ne slepiti z častjo in spoštovanjem, ker so temelji potrebe po zvestobi partnerja v resnici nadzor, družbena prisila in pomanjkanje zaupanja. Kdor partnerju lahko zaupa nima nobene potrebe po tem, da bi od njega zahteval zvestobo ker ve, da ima partner lastno sposobnost kritičnega presojanja o potencialnih partnerjih, kdor (običajno zaradi patriarhalnih družbenih vzorcev) verjame, da "ženska ne more racionalno razmišljat" ali pa "moški itak razmišljajo s spodnjo glavo", pa potrebuje zagotovila, ki jih lahko ponudi samo nadzor in mu zaupanje partnerju nikakor ni dovolj.
MasterTade> Kar se pa odprtih zvez tiče, je precej velik rizik da te baba odjebe in gre z drugim, oziroma si premisli in gre pa-pa.
Ta rizik je bistveno bolj odvisen od tega, koliko sta partnerja (ekonomsko in družbeno) odvisna eden od drugega, kot od tega, kakšne vrste dogovor skleneta glede spolnih navad. Bolj sta neodvisna, večja je verjetnost, da bosta zamenjala in/ali dodala partnerja, seveda odvisno tudi od njunih želja in potreb. Nekateri ljudje ne potrebujejo niti enega stalnega partnerja, nekateri jih potrebujejo več, mnogi pa odlično shajajo samo z enim.
I'd like two please.
Tri mi je lepa številka.
Tri mi je lepa številka.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
vostok_1> I'd like two please.
Mail-order bride @ Wikipedia
vostok_1> Tri mi je lepa številka.
Odnos je bolj pristen, če si vsi partnerji želijo en drugega.
Mail-order bride @ Wikipedia
vostok_1> Tri mi je lepa številka.
Odnos je bolj pristen, če si vsi partnerji želijo en drugega.
Bom počakal na discount.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
::
Eh, vidim da se je tema čisto izrodila. Glede internetnega flirtanja: imam novo punco, s katero sva začela preko mailov. Vsak dan jih še vedno napiševa 20-30. Če koga zanima glede bivše 36 letne fuk partnerice: ko sem šel po polnilec za telefon me je pričakala v prosojni kombineži, pod katero ni imela ničesar. The rest, as they say, is mistery ...
buttplugs ::
Ne mi nakladat s tem sranjem, ker pravkar gledam aziatsko melodramo in sem rahlo čustven.
Invictus ::
je izjavil:
Če koga zanima glede bivše 36 letne fuk partnerice: ko sem šel po polnilec za telefon me je pričakala v prosojni kombineži, pod katero ni imela ničesar. The rest, as they say, is mistery ...
Koristi dokler lahko . Z leti so take priložnosti vedno redkejše, sploh ob kaki "resni" punci, pa postal boš vedno bolj izbirčen .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Kamikaze5 ka ti si slučajn z Branetom Kastelic-em v žlaht? Vidm da maš tud ti dar za domišljijske spise ki bi pasali v kake šund romane za babnce. Razmisli o poklicu pisatelja... Bo kmal en no fifti šejds of kamikazi . Prodajal se bo ko sveže žemljice.
@jype
Kompliciraš po nepotrebnem
@jype
Kompliciraš po nepotrebnem
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Raptor F16> Kompliciraš po nepotrebnem
Nisem jaz tisti, ki verska pravila tlači v medosebne odnose.
Nisem jaz tisti, ki verska pravila tlači v medosebne odnose.
Unknown_001 je izjavil:
Kamikaze5 ka ti si slučajn z Branetom Kastelic-em v žlaht? Vidm da maš tud ti dar za domišljijske spise ki bi pasali v kake šund romane za babnce. Razmisli o poklicu pisatelja... Bo kmal en no fifti šejds of kamikazi . Prodajal se bo ko sveže žemljice.
Jaz vam tukaj zaupam najintimnejša čustva, vi pa mi hodite na plano z nekimi Kastelici. Kdo sploh je to?
D3m ::
je izjavil:
Unknown_001 je izjavil:
Jaz vam tukaj zaupam najintimnejša čustva, vi pa mi hodite na plano z nekimi Kastelici. Kdo sploh je to?
Aja?
Sem pričakoval več podrobnosti. Vsaj jaz sem jih pisal nekaj let nazaj.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Več podrobnosti nima smisla pisati, saj se krepostni modi preveč sramujejo spolnosti in bi temo takoj zaklenili.