Forum » Loža » internetno flirtanje
internetno flirtanje
negotiator ::
@jype
Zato, ker je to neka tolažba vernikom, kar pa npr. modra žirafa z vijoličastimi pikami ni.
Je pa že čas, da se tale topic premakne v novo, ločeno temo.
Pri veri imamo iz meni neznanih razlogov kriterije postavljene drugače.
Zato, ker je to neka tolažba vernikom, kar pa npr. modra žirafa z vijoličastimi pikami ni.
Je pa že čas, da se tale topic premakne v novo, ločeno temo.
All easy problems have already been solved.
jype ::
negotiator> Je pa že čas, da se tale topic premakne v novo, ločeno temo.
Potem nobeno dekle ne bo več bralo te teme :\
negotiator> Zato, ker je to neka tolažba vernikom, kar pa npr. modra žirafa z vijoličastimi pikami ni.
TODO: Vernikom abrahamskih religij predstaviti anarhistično filozofijo taoizma in zen budizma.
Potem nobeno dekle ne bo več bralo te teme :\
negotiator> Zato, ker je to neka tolažba vernikom, kar pa npr. modra žirafa z vijoličastimi pikami ni.
TODO: Vernikom abrahamskih religij predstaviti anarhistično filozofijo taoizma in zen budizma.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: hamez66 ()
tikitoki ::
Chuapoiz> vsi se Boga bojite.
Russell%27s teapot @ Wikipedia
Meni se zdi boljse naslednje vprasanje. Ce rabis boga, da razlozis nastanek nasega sveta in vrste, potem mi prosim razlozi od kje je prisel bog oz. kdo ga ali kaj ga je ustvaril?
ocitno verovanje v boga ne razresi nicesar, razen mogoce tistim, ki pac rabijo nekaj slepo verjeti.
Sicer pa se strinjam, da je breme dokaza na tistih, ki trdijo neutemljene stvari.
je izjavil:
kamikaze5....glede na tvojo starost, ne vem na podlagi česa ti razpravljaš, iz izkušenj sigurno ne.In to samo z eno dlako na jajcu.
Boljše, da skočiš na fb, kjer se boš počutil bolj domače, kot pa tu debatirat z vrstniki tvojih staršev oz. nekateri ti bi lahko bili dedki.
Raje izbiram take forume, kjer so ostali člani ravno malo pod mojim nivojem. Izkušenj imam zadosti, kljub mladosti, ne sklepati po sebi.
Ce bi sodil po tvojih postih, pol se prevec cenis.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
r3dkv1c4 ::
je izjavil:
kamikaze5....glede na tvojo starost, ne vem na podlagi česa ti razpravljaš, iz izkušenj sigurno ne.In to samo z eno dlako na jajcu.
Boljše, da skočiš na fb, kjer se boš počutil bolj domače, kot pa tu debatirat z vrstniki tvojih staršev oz. nekateri ti bi lahko bili dedki.
Raje izbiram take forume, kjer so ostali člani ravno malo pod mojim nivojem. Izkušenj imam zadosti, kljub mladosti, ne sklepati po sebi.
Prenapihnjen mlečnozobec.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
111111111111 ::
je izjavil:
napihnjen pa tudi nisem, ker imam BMI bolj proti spodnji meji.
Lepa.
@Solatko: Vidiš ko si zgrešil poanto. Bog je vsemogočen. Torej nima težav. Še vedno nisi razložil svoje strpnosti pri pedofilih in tabornikih. :) Moj poudarek je bil na tem, da sveto pismo ni samo knjiga pravljic, ampak bazira na resničnih ljudeh okoli katerih so se spletle štorije in tratorije. Drugače pa tvoji izračuni v znanosti in kvantni mehaniki izhajajo iz ljudi, ki so si celoten koncept izmislili ravno tako kot so si svojega verniki in oboji gurate isto mantro, da imate prav. Tudi čustev ne moreš opisati z enačbo pa vendarle obstajajo. Kvantna teorija pa je samo teorija, zanimiv opis sveta, ki je trenutno najbolj prilagojen našemu racionalnemu razmišljanju. V fiziki ni NOBENA lastnost natančno določena, vse je približek, da osmisliš rezultate.
@r3dkv1c4: Ne sedaj fovšije zganjat.
Chuapoiz> Tudi čustev ne moreš opisati z enačbo pa vendarle obstajajo.
Tule se pa temeljito motiš.
Chuapoiz> Kvantna teorija pa je samo teorija, zanimiv opis sveta, ki je trenutno najbolj prilagojen našemu racionalnemu razmišljanju.
Kvantna mehanika je znanstvena teorija, ki ponuja najbolj natančne rezultate v zgodovini znanosti. Niti predstavljati si ne moreš, kako izjemno natančna je: Na štirinajst decimalnih mest! To je toliko, kot če bi na stotinko milimetra natančno izmeril razdaljo med Zemljo in Luno (in bi se meritev ujemala z izračunom v vseh decimalkah)!
Chuapoiz> V fiziki ni NOBENA lastnost natančno določena, vse je približek, da osmisliš rezultate.
V fiziki je vse natančno določeno, vključno z napakami.
Chuapoiz> Kvantna teorija pa je samo teorija, zanimiv opis sveta, ki je trenutno najbolj prilagojen našemu racionalnemu razmišljanju.
Kvantna mehanika je znanstvena teorija, ki ponuja najbolj natančne rezultate v zgodovini znanosti. Niti predstavljati si ne moreš, kako izjemno natančna je: Na štirinajst decimalnih mest! To je toliko, kot če bi na stotinko milimetra natančno izmeril razdaljo med Zemljo in Luno (in bi se meritev ujemala z izračunom v vseh decimalkah)!
Chuapoiz> V fiziki ni NOBENA lastnost natančno določena, vse je približek, da osmisliš rezultate.
Zgodovina sprememb…
Avenger ::
Ljudje se najdejo na sto načinov... tko da ne moreš izključit niti najbolj trapastih sajtov. Jaz izkušenj s tem nimam, prijateljica se pa je enkrat prijavila na eno izmed teh strani, čisto za foro. V pol ure je imela 10 ponudb in to se ni ustavilo. Ker je bila to aplikacija ji je potem telefon cel dan piskal z novimi sporočili, tko da je to zelo hitro odjavila. Ampak če bi resno iskala tipa na tak način... ne vem kaj bi dobila.
Z vidika moških pa si narediš soliden profil, pa mesedžiraš toliko bejb kot imaš časa. Ena bo že ugriznila... Jaz sem pač bolj pristaš osebnih srečanj, torej da se z nekom zapleteš v pogovor in se zmeniš za še.
Z vidika moških pa si narediš soliden profil, pa mesedžiraš toliko bejb kot imaš časa. Ena bo že ugriznila... Jaz sem pač bolj pristaš osebnih srečanj, torej da se z nekom zapleteš v pogovor in se zmeniš za še.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Razlaga?
Še vedno je samo predstava o svetu izpeljana iz človeškega razmišljanja in ji trenutno verjame večina ljudi. Niti predstavljati si ne moreš kako natančni so bili Newtonovi zakoni, dokler niso popolnoma odpovedali na atomski in vesoljski ravni. :)
Ne drži. Povej mi kje se nahaja elektron ob določenem času. :)
Miki N ::
Elektroni? Kvantna fizika? Tako boste bolj težko dejtali. Še kvantna fizičarka si želi od moškega drugačne vibracije.
Aston_11 ::
111111111111 je izjavil:
kako natančni so bili Newtonovi zakoni, dokler niso popolnoma odpovedali na atomski in vesoljski ravni. :)Tile so popolnoma natančni za namen, za katerega se uporabljajo. Not funny.
solatko ::
Chuapoiz - Če izbereš dovolj veliko množico volilcev, se lahko čisto vsaka človeška bedarija uzakoni, kot dovoljena.
Samo nekaj iz slovenske zakonodaje - Pri nas je dolžnik bolj zaščiten, kot upnik, če ukradeš sendvič, si sankcioniran, če ukradeš podjetje in spraviš nekaj sto ljudi na cesto, si tajkun in nikoli sankcioniran, na privat posesti, tvoj pes ne sme napasti vlomilca, delodajalcu nekaj mesecev ni potrebno dati plače in prispevkov - nekaznovano,................
Samo zato, ker smo izbrali dovolj barab, da so taka stanja lahko uzakonili.
Samo nekaj iz slovenske zakonodaje - Pri nas je dolžnik bolj zaščiten, kot upnik, če ukradeš sendvič, si sankcioniran, če ukradeš podjetje in spraviš nekaj sto ljudi na cesto, si tajkun in nikoli sankcioniran, na privat posesti, tvoj pes ne sme napasti vlomilca, delodajalcu nekaj mesecev ni potrebno dati plače in prispevkov - nekaznovano,................
Samo zato, ker smo izbrali dovolj barab, da so taka stanja lahko uzakonili.
Delo krepa človeka
detroit ::
Solatko a če nabiješ znak kakšno vse silo boš storil vlomilcu si varen pred pregonom? ...real question:)
Skero
Invictus ::
Solatko a če nabiješ znak kakšno vse silo boš storil vlomilcu si varen pred pregonom? ...real question:)
Ne.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
detroit ::
Debilna zakonodaja, torej ne smem branit svoje lastnine z drugim kot verbalnim napadom^^
Skero
Alien123 ::
Svoje lastnine ne smes branit s tem da vlomilcu skodujes glede kraje, lahko pa vlomilcu vse spolamaš kar ima ker si se bal za svoje zivljenje, saj nwes kaksno namero ima in kaksno orozje skriva pr sebi.. tak mi je povedal policist :P
na privat posesti, tvoj pes ne sme napasti vlomilca,Še to bi se manjkalo, da bi lahko. Sploh od enih, ko je naučen, da loči vlomilca od obiskovalca ali naključno zatavajočega.
Debilna zakonodaja, torej ne smem branit svoje lastnine z drugim kot verbalnim napadom^^Lahko braniš, ampak sorazmerno. Eni si pri tem predstavljajo, da lahko vlomilca spasiraš v pašteto, čeprav on tebe ne bi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Chuapoiz> Še vedno je samo predstava o svetu izpeljana iz človeškega razmišljanja in ji trenutno verjame večina ljudi. Niti predstavljati si ne moreš kako natančni so bili Newtonovi zakoni, dokler niso popolnoma odpovedali na atomski in vesoljski ravni. :)
Ne, v resnici večina ljudi ne more verjeti posledicam kvantne mehanike, izmeriti odstopanje bo pa še dolgo časa v praksi popolnoma nemogoče.
Chuapoiz> Ne drži. Povej mi kje se nahaja elektron ob določenem času. :)
Točno na svojem mestu, plus minus vesolje. Natančno do amena, vključno z natančno določeno napako.
Miki N> Elektroni? Kvantna fizika? Tako boste bolj težko dejtali.
Po mojih izkušnjah je ravno obratno, drži pa, da nekaterih deklet to ne zanima. Tista bodo našla partnerje, ki se raje pogovarjajo o nogometu.
Aston_11> Lahko braniš, ampak sorazmerno. Eni si pri tem predstavljajo, da lahko vlomilca spasiraš v pašteto, čeprav on tebe ne bi.
Tako je, saj zakon je jasen. Vedno moraš uporabljati sorazmerno obliko sile. Če nekdo hodi po dvorišču, ga ne smeš ustreliti, če pa meri vate ali kogarkoli drugega z orožjem in izkazuje namen, da bo orožje uporabil, ga pa smeš. V obeh primerih bo seveda sodišče moralo presojati o tem, ali je bilo dejanje upravičeno, a v drugem primeru imaš dobre možnosti, da se izogneš kazni.
Ne, v resnici večina ljudi ne more verjeti posledicam kvantne mehanike, izmeriti odstopanje bo pa še dolgo časa v praksi popolnoma nemogoče.
Chuapoiz> Ne drži. Povej mi kje se nahaja elektron ob določenem času. :)
Točno na svojem mestu, plus minus vesolje. Natančno do amena, vključno z natančno določeno napako.
Miki N> Elektroni? Kvantna fizika? Tako boste bolj težko dejtali.
Po mojih izkušnjah je ravno obratno, drži pa, da nekaterih deklet to ne zanima. Tista bodo našla partnerje, ki se raje pogovarjajo o nogometu.
Aston_11> Lahko braniš, ampak sorazmerno. Eni si pri tem predstavljajo, da lahko vlomilca spasiraš v pašteto, čeprav on tebe ne bi.
Tako je, saj zakon je jasen. Vedno moraš uporabljati sorazmerno obliko sile. Če nekdo hodi po dvorišču, ga ne smeš ustreliti, če pa meri vate ali kogarkoli drugega z orožjem in izkazuje namen, da bo orožje uporabil, ga pa smeš. V obeh primerih bo seveda sodišče moralo presojati o tem, ali je bilo dejanje upravičeno, a v drugem primeru imaš dobre možnosti, da se izogneš kazni.
Zgodovina sprememb…
Večine ljudi kvantna mehanika ne zanima v podrobnosti. Tudi meni se morda približno sanja kaj naj bi ta teorija sploh bila, morda bi se moral izraziti da v kvantno mehaniko verjame večina znanstvene srenje, na podlagi dokazov, verniki pa verjamejo preko čudežev in izpolnjenih molitev v svojega strica.
Ravno tako kot krščanski in muslimanski bog. Nekje natančno nad nami do amena.
buttplugs ::
Če misliš tisto osnovnošolsko fiziko, potem recimo da ja. Se strinjam do neke nizke stopnje z njim.
111111111111 je izjavil:
Večine ljudi kvantna mehanika ne zanima v podrobnosti. Tudi meni se morda približno sanja kaj naj bi ta teorija sploh bila, morda bi se moral izraziti da v kvantno mehaniko verjame večina znanstvene srenje, na podlagi dokazov, verniki pa verjamejo preko čudežev in izpolnjenih molitev v svojega strica.
Verniki pa verjamejo preko svojih molitev, ki jih opravljajo v točno zapovedani stavbi in se tako oddaljujejo od prvotnega namena njihove vere in njihovega boga.
Funny how that works eh?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: buttplugs ()
Chuapoiz> Ravno tako kot krščanski in muslimanski bog. Nekje natančno nad nami do amena.
Pokaži meritve, bova primerjala.
Zgodovina sprememb…
Malajlo ::
111111111111 je izjavil:
Chuapoiz> Ravno tako kot krščanski in muslimanski bog. Nekje natančno nad nami do amena.
Pojdi k maši, pa boš dobil dokazov in pričevanj kolikor hočeš. pa mi potem povej primerjavo. :)
Dokazov?
GummyBear ::
Čakajte, a ni bila tukaj še včeraj tema o flirtanju? Kaj točno ima vera s flirtanjem? Je OP že dobil odgovor, kam mora iti po novo punco in kaj mora reči/narediti, ko vidi kakšno top neznanko?
111111111111 je izjavil:
Večine ljudiVečino ljudi ne zanima popolnoma nič in če bi bili odvisni od vedenja in mišljenja večine ljudi, bi bili veliki veliki reveži.
111111111111 je izjavil:
Pojdi k maši, pa boš dobil dokazov in pričevanj kolikor hočeš. pa mi potem povej primerjavo. :)Bil sem parkrat silom prilike, dokaza nisem videl/slišal/zaznal nobenega, pričevanj pa toliko, da glava boli. Na pričevanja ne dam nič, kar pa oni štejejo za dokaz, pa z realnim svetom nima popolnoma nič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
stjan ::
OP ima nekaj možnosti:
- moli boga da mu ustvari idealno babo
- jo išče preko neta (do penzije jo bo že našel)
- na ulici ogovarja vse kar liči na babo, pa se ga bo kakšna že usmilila
- ali pa si sam naredi androidko, je pa ja na tehničnem forumu in verjetno nekaj zna :)
čista jeba vam pravim...
- moli boga da mu ustvari idealno babo
- jo išče preko neta (do penzije jo bo že našel)
- na ulici ogovarja vse kar liči na babo, pa se ga bo kakšna že usmilila
- ali pa si sam naredi androidko, je pa ja na tehničnem forumu in verjetno nekaj zna :)
čista jeba vam pravim...
@Aston_11: Večino ljudi zanima kako bo zgledal jutrišnji dan. Torej nekaj jih zanima. Ko boš naslednjič pri maši najdi še besedo sarkazem v svojem slovarju. Pa boš lažje razumel moje poste in ti bo v življenju lepše.
@GummyBear: če jo hočeš spraviti v posteljo, je dobra informacija v kaj verjame, da se lahko pretvarjaš. Če hočeš ostati v dolgoročni zvezi pa izjemno pomembna postavka v odnosu, vsaj za nekatere. :)
@Stjan: ne pozabi na dogovorjene zmenke s strani prijateljev.
@GummyBear: če jo hočeš spraviti v posteljo, je dobra informacija v kaj verjame, da se lahko pretvarjaš. Če hočeš ostati v dolgoročni zvezi pa izjemno pomembna postavka v odnosu, vsaj za nekatere. :)
@Stjan: ne pozabi na dogovorjene zmenke s strani prijateljev.
Malajlo> Pozabil si na pevski zbor ;)
Pa na bicikl tut.
Chuapoiz> Večino ljudi zanima kako bo zgledal jutrišnji dan.
Pa na bicikl tut.
Chuapoiz> Večino ljudi zanima kako bo zgledal jutrišnji dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
je izjavil:
izmenjal par besed z eno tako kolesarko, da bi ji z veseljem jedel iz roke, pucal parket in mlel kavo.Pics...
je izjavil:
A ti vsako naključno žensko, s katero izmenjaš par besed, fotografiraš? Samo pa ste eni maniaki!Zelo redko, vendar pridejo nekateri kar opremljeni, pa jim nekako rata.
::
je izjavil:
A ti vsako naključno žensko, s katero izmenjaš par besed, fotografiraš? Samo pa ste eni maniaki!Zelo redko, vendar pridejo nekateri kar opremljeni, pa jim nekako rata.
Jaz na kolesu nisem tako opremljen. Pa tudi če bi bil, sem tisto minutko raje izkoristil za pogovor.
Ocitno nisi nikoli uporabljal kvantne mehanike, niti slucajno ni tako natanca. Vxasih prav sramotno odstopa od rezultatov dobljenih z meritvami. Da sploh ne gremo v to, da so natancno resljivi zgolj najenostavnejdi primeri, vse osralo se racuna po bliznjicah, kar vodi do napak.
Prav tako je nekdo izjavil, da si fizikalne kolicine tocno dolocene. Odvisno katera, niso vse. V vsakem primeru pa pripisana napaka pomeni, da je rezultat v toliksni meri nezanesljiv.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Alien123 ::
je izjavil:
je izjavil:
Jaz na kolesu nisem tako opremljen. Pa tudi če bi bil, sem tisto minutko raje izkoristil za pogovor.
če bi bil vsaj pol deda, bi ji rekel če bo dala za kafe kje al pa fonsko al neke..
tikitoki> niti slucajno ni tako natanca.
Kako natančna pa naj bi po tvoje bila?
Kupi si ucbenik in si poglej, tko kot sem moral sam. Nisem enciklopedija in nimam casa iskati izracunov in experimentalno dobljenih vrednosti, vedi pa da si bila odstopanja vcasih velika. Natancnost na 14 decimalnih mest? Kaj to sploh pomeni? Decimalno vejico tko postavis poljubni in izberes primerno mersko enoto. Verjetno pa je odvisno od tega kaj racunas.
tikitoki> Kaj to sploh pomeni?
Ne veš? To pomeni, da je napaka manjša od 10^-13.
tikitoki> Kupi si ucbenik in si poglej, tko kot sem moral sam.
Torej v resnici ne veš niti tega, kaj se je napovedovalo? Šlo je za Anomalous magnetic dipole moment @ Wikipedia , ki ga je mogoče izjemno natančno izmeriti, pa odkar imamo kvantno mehaniko očitno tudi izračunati.
Ne veš? To pomeni, da je napaka manjša od 10^-13.
tikitoki> Kupi si ucbenik in si poglej, tko kot sem moral sam.
Torej v resnici ne veš niti tega, kaj se je napovedovalo? Šlo je za Anomalous magnetic dipole moment @ Wikipedia , ki ga je mogoče izjemno natančno izmeriti, pa odkar imamo kvantno mehaniko očitno tudi izračunati.
buttplugs> Kolk pride taka makina?
Nisem čisto prepričan, o čem pišeš. O biciklu ali dekletu?
shadeX ::
Je tema offtopic že ogromno postov nazaj. Pa da še jaz pristavim zanimivo sporočilo, ki ga je nekatera ženska poslala kolegu. Videla sta se pa samo nekajkrat. On pa ima malo več pod palcem, ona je pa to malo hotla izkoristiti verjetno.. :)
Ona je stara nekje 24 - 25, on pa v zgodnjih 30.
EDIT: Pravi da ma še kar nekaj podobnih sporočil. Postam, če mi pošlje :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
buttplugs> Kolk pride taka makina?
Bicikla me zanima.
no, saj biciklašica tudi ...
Ajd, bicikla prej.
Za človeško življenje je preveč različnih ocen vrednosti v EUR$
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: buttplugs ()
Bicikl je aluminijast Giant TCR 1998 s karbonsko vilico in Shimano 600 opremo ( podoben http://www.bikepedia.com/QuickBike/Bike... ), kupljen leta 2001 za 95.000 tolarjev. Z občasnimi menjavami verig, verižnikov, zavornih ploščic in ležajev, po 15 letih in 50.000 kilometrih še vedno brezhiben. Aja, novo, sodobnejšo balanco ima, ker je precej bolj udobna.
Dekle je pa mati mojih otrok in prevozi med tri in pet tisoč kilometri letno ter premaga okoli 50-70 kilometrov višinske razlike (ukvarja se pa tudi z drugimi športi).
Dekle je pa mati mojih otrok in prevozi med tri in pet tisoč kilometri letno ter premaga okoli 50-70 kilometrov višinske razlike (ukvarja se pa tudi z drugimi športi).
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: oo7 ()
shadeX ::
vostok_1 ::
Je tema offtopic že ogromno postov nazaj. Pa da še jaz pristavim zanimivo sporočilo, ki ga je nekatera ženska poslala kolegu. Videla sta se pa samo nekajkrat. On pa ima malo več pod palcem, ona je pa to malo hotla izkoristiti verjetno.. :)
Hahaha
A vidite povezavo med tema dogodkoma...
(hint...lahko bi rekla/reku fuck you in bi dejansko odšel z nekaj dostojanstva...tk pa...)
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
D3m ::
Ahahahahaahh v uzi pa denarnico v nizkem štartu pa boš dobil nežnosti.
Pol bo pa fehtala za gramček koke.
Pol bo pa fehtala za gramček koke.
|HP EliteBook|R5 6650U|