Forum » Omrežja in internet » KKS > Triera > UPC > Telemach
KKS > Triera > UPC > Telemach
mijav7 ::
Trenutno sem na siolu 10/1 variabilno in sem mislil preklopiti na telemach trojček optika mix. Vendar ko berem to temo nisem najbolj prepričan. Na siolu smo že skoraj 10 let, pa smo imeli probleme samo 2,3 krat. Tukaj pa vidim, da imate probleme skoraj vedno. Se ti problemi pojavljajo tudi na optiki?
zupancic ::
Okej... lihkar se je odpelu majstr s terena in net dela brez problemov...
Nebi se ponavlu ker sem že tolkim razlagu to sago z netom, ampak kokr je blo men že ne začetku jasno, je bla težava v prevezavah (do te ugotovitve sem prišel tudi z vašo pomočjo, hvala), nakar sem dobil občutek da je blokiran zgolj moj IP, ampak na telemachu so vztrajali, da je napaka softverska (virus, blabla), nakar so skupaj s terencem ugotovil, da je res IP... zdaj so ga zamenjal in ni več težav...
Torej... za pol ure diagnostike in 10min za menjavo IP naslova telemach potrebuje natanko 146ur... ne bom štel samo delovnikov ker js plačujem 24urni net...
tolko z moje strani... lep dan!
Nebi se ponavlu ker sem že tolkim razlagu to sago z netom, ampak kokr je blo men že ne začetku jasno, je bla težava v prevezavah (do te ugotovitve sem prišel tudi z vašo pomočjo, hvala), nakar sem dobil občutek da je blokiran zgolj moj IP, ampak na telemachu so vztrajali, da je napaka softverska (virus, blabla), nakar so skupaj s terencem ugotovil, da je res IP... zdaj so ga zamenjal in ni več težav...
Torej... za pol ure diagnostike in 10min za menjavo IP naslova telemach potrebuje natanko 146ur... ne bom štel samo delovnikov ker js plačujem 24urni net...
tolko z moje strani... lep dan!
PARTyZAN ::
mijav: Tisti, ki jim dela v redu, se ne oglašajo v tej temi. Dvomim, da ima TM več težav kot konkurenca.
Meni recimo dela BP.
Meni recimo dela BP.
GrimReaper ::
Meni tud zdej, "samo" modem se mi je pregreval. Prej mi ni bilo čist nič jasno kako lahko vsak dan pade povezava.
Tut ko sem na tehnično pomoč klical, sem dobil odgovor da naj bi blo normalno, da je treba pogosto izklapljat modem iz elektrike.
Tut ko sem na tehnično pomoč klical, sem dobil odgovor da naj bi blo normalno, da je treba pogosto izklapljat modem iz elektrike.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
logit ::
mijav: Meni vse dela kot treba. Kdaj pa kdaj nastanejo tudi težave, ampak se odpravijo. Sedaj sem 5 let pri njih in sem zadovoljen. Prej sem bil na Siolu in ni bilo kaj bistveno drugače. Tale tema je malo "over the top", in se člani oglašamo samo ko kaj ne dela (da vidimo če smo edini s težavami ali ne).
Tom-Cat ::
Meni se je Thompson modem zacel pregrevati pred dvema mesecima (ravno takrat ko so me priklopili na 30Mbit/s linijo...) najprej je povezava padala enkrat na dan, mogoce dvakrat, pred parimi dnevi pa je zacela padati veckrat na uro... sedaj so zamenjali modem in vse je BP kar se tice interneta. Lahko pohvalim kako hitro so to postimali.
Nikakor pa ne morem pohvaliti njihovih sprejemnikov za TV... tudi ta najnovejsi Cisco HD D3 je totalni podn. Zmrzne vsake toliko casa (tudi ce ne gledate tv takrat), vmesnik je skoraj neuporaben (sicer na prvi pogled zgleda lepo - vsepovsod so zraven slikice programov, etc.) in vecrat se zadeva popolnoma zablokira tako da ne pomaga niti izklop iz elektrike in ga morate na novo zagnati (beri: potrebno je na novo nastaviti vrstni red programov, kar je pa pri tem sprejemniku nocna mora). Kar je pa najslabse je to da reklamirajo kaj vse naj bi ta sprejemnik bil zmozen narediti "v bliznji prihodnosti" (VOD, Previjanje programa nazaj, snemanje na USB disk, etc.) ampak od tega do sedaj nismo videli nicesar (in je ze September).
Nikakor pa ne morem pohvaliti njihovih sprejemnikov za TV... tudi ta najnovejsi Cisco HD D3 je totalni podn. Zmrzne vsake toliko casa (tudi ce ne gledate tv takrat), vmesnik je skoraj neuporaben (sicer na prvi pogled zgleda lepo - vsepovsod so zraven slikice programov, etc.) in vecrat se zadeva popolnoma zablokira tako da ne pomaga niti izklop iz elektrike in ga morate na novo zagnati (beri: potrebno je na novo nastaviti vrstni red programov, kar je pa pri tem sprejemniku nocna mora). Kar je pa najslabse je to da reklamirajo kaj vse naj bi ta sprejemnik bil zmozen narediti "v bliznji prihodnosti" (VOD, Previjanje programa nazaj, snemanje na USB disk, etc.) ampak od tega do sedaj nismo videli nicesar (in je ze September).
CaqKa ::
kje je kaj blokirano, prosim ne pisat tako nepopolnih informacij...
pojma nimam kje... definitivno ne na omrežju telemacha, ker potem bi fantje to verjetno opazili in napako popravili. šele ko so mi ga zamenjali (IP) internet funkcionira tako kot mora
d0rK ::
Jz se res trudim s Telemachom pa mi pokajo živci spet no. Net kar mrkne z lepega. Pa mi rečejo enkrat da je šum na omrežju, drugič pa da je problem v moji wireless povezavi, tretjič da jim sploh ne javlja nobene napake. Prosim če mi kdo pomaga izločiti možnost problema z routerjem. Pred parimi minutami je net spet dol padel:
-wifi povezava ni javila napak, bil sem normalno povezan na router
-pingal sem router uspešno
-pingal sem rtvslo.si katero mi ni odprlo in dobil to:
-naredil sem tracert na rtvslo.si in dobil to:
-neka sinhronizacija s cloudom mi je tudi javila da je izgubila povezavo
Ali komu to kaj pove? Lahko izločim router kot srž problema glede na to da se mi BP povežem nanj in da spusti čez promet? Je lahko še vedno problem router? Naslednjič moram res ko internet mrkne poskusiti odpreti stran še preko telefona [povezanega na wifi] če je slučajno problem v PCI wifi kartici na računalniku.
Ni to generalna kritika Telemacha ker drugače TV dela fantastično, net tudi kadar je postavljen. Ampak nekje je problem da mi prekinja povezavo. In to vsakih par dni, včasih tudi nekajkrat dnevno. Prijave pridno pošiljam, večkrat mi pa rečejo da pri njih ne vidijo nobenih prblemov, tudi pravkar so mi to rekli. Čeprav meni v istem momentu iternet ni delal.
-wifi povezava ni javila napak, bil sem normalno povezan na router
C:\Users\Jure>ping rtvslo.si Pinging rtvslo.si [94.103.65.2] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 94.103.65.2: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
-naredil sem tracert na rtvslo.si in dobil to:
C:\Users\Jure>tracert rtvslo.si Tracing route to rtvslo.si [94.103.65.2] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms 5 ms 192.168.1.1 2 8 ms 4 ms * 10.164.0.1 3 * 5 ms 5 ms cmtsgw-lj.upctelemach.net [213.143.64.97] 4 6 ms * 7 ms Arnes-six-10.telemach.net [213.143.66.10] 5 8 ms 7 ms 12 ms six.amis.net [91.220.194.107] 6 14 ms 15 ms 15 ms rtvslo1-gw.amis.net [212.18.39.30] 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * * Request timed out. 14 * * * Request timed out.
-neka sinhronizacija s cloudom mi je tudi javila da je izgubila povezavo
Ali komu to kaj pove? Lahko izločim router kot srž problema glede na to da se mi BP povežem nanj in da spusti čez promet? Je lahko še vedno problem router? Naslednjič moram res ko internet mrkne poskusiti odpreti stran še preko telefona [povezanega na wifi] če je slučajno problem v PCI wifi kartici na računalniku.
Ni to generalna kritika Telemacha ker drugače TV dela fantastično, net tudi kadar je postavljen. Ampak nekje je problem da mi prekinja povezavo. In to vsakih par dni, včasih tudi nekajkrat dnevno. Prijave pridno pošiljam, večkrat mi pa rečejo da pri njih ne vidijo nobenih prblemov, tudi pravkar so mi to rekli. Čeprav meni v istem momentu iternet ni delal.
najprej se probi povezat direkt na modem in prever če dela... ping za rtvslo men tut ne dela ne glede na to da ni težav z linijo
flipflop ::
Meni je konstantno prekinjalo povezavo, to je trajalo kako leto al pa še mal več. Na koncu je strani odpiralo že par minut, tako da nisem več zdržal. Klical na kabelsko (ne telemach), serviser je prišel v naslednjih dveh dneh. Zamenjal modem(prej thomson, zdaj arris), nov kabl od omarce do modema, v omarici je zamenjal razdelilec, pa na glavni omarici je zamenjal neki dve kartici. Mal je nastavitve potvikal. Zdaj net dela kot šus, ne vem če mi je enkrat že dol padel odkar je blo to delano.
Probi router odklopit pa bod nekaj časa direktno prek modema povezan, boš še najbolj videl če je kriv router. Js sm vedu da je krivec modem, ker se mi je stalno resetiral.
Probi router odklopit pa bod nekaj časa direktno prek modema povezan, boš še najbolj videl če je kriv router. Js sm vedu da je krivec modem, ker se mi je stalno resetiral.
Ok, hm! Sploh ti ne pinga rtvsloja? Kaj pa tracert? Na wifiju sem ker bi za žično povezavo potreboval kabel ki ga nimam. Ampak prej na T2ju nikoli nisem imel takih problemov s prekinjanjem linije, isti router. Bom probal zrihtat kabel pa da vidimo...
Flipflop, jaz že imam zamenjan modem in now koaksinalc v garaži, ker hočem napeljat novega od preboja v hišo direktno do razdelilnika za modem/TV. Ampak se zaenkrat še jebem s tem kje naj najlepše speljem kabel ker so kreteni speljali kabel pod streho brez kanala in ni šans da gre nov po isti poti.
Flipflop, jaz že imam zamenjan modem in now koaksinalc v garaži, ker hočem napeljat novega od preboja v hišo direktno do razdelilnika za modem/TV. Ampak se zaenkrat še jebem s tem kje naj najlepše speljem kabel ker so kreteni speljali kabel pod streho brez kanala in ni šans da gre nov po isti poti.
a pa ti maš net, nimaš neta, zdej maš zdej nimaš ali kakšna tretja varjanta?
v 99% primerov bo težava rešena če boš resetiral modem. če se ti ponavljajo iste napake je verjetno švoh modem... to je res najlaži prevert s povezavo direkt na modem (pa tut ko javljaš za napako je laži narest diagnostiko ker je en velik faktor (beri router) odstranjen)
naj te obišče nekdo ki si lasti laptop... in mrežni kabel... lahko pokličeš tudi telemach, samo če ni njihova napaka te stane 25eur, zato je pametno bit prepričan, preden jih zahtevaš
poskusi še ping in tracert na google.com, siol.net, telemach.si
v 99% primerov bo težava rešena če boš resetiral modem. če se ti ponavljajo iste napake je verjetno švoh modem... to je res najlaži prevert s povezavo direkt na modem (pa tut ko javljaš za napako je laži narest diagnostiko ker je en velik faktor (beri router) odstranjen)
naj te obišče nekdo ki si lasti laptop... in mrežni kabel... lahko pokličeš tudi telemach, samo če ni njihova napaka te stane 25eur, zato je pametno bit prepričan, preden jih zahtevaš
poskusi še ping in tracert na google.com, siol.net, telemach.si
Reset modema vsakič reši problem. Ne bom pa plačeval da lahko hodim dol in drmam modem 5-8 krat tedensko.
Net pada dol, ne vem kako naj opišem. Najlažje kar današnjo situacijo ko je padel dol med običajnim browsanjem, ni v ozadnju laufal noben torrent ali kaj podobnega. En moment je vse lepo odpiral, drug moment ničesar več. Pokličem na TM, rečejo da ne kaže nobenega problema. Reče naj resetiram modem in potem še router. Pa je delalo.
Bom lažje našel kabel in imel računalnik na kablu teden ali 10 dni. Bom nasldnjič ko padel dol naredil bolj temeljit test preden resetiram modem. Bom najprej še prej restiral router. Pa napišem vse izsledke sem.
Net pada dol, ne vem kako naj opišem. Najlažje kar današnjo situacijo ko je padel dol med običajnim browsanjem, ni v ozadnju laufal noben torrent ali kaj podobnega. En moment je vse lepo odpiral, drug moment ničesar več. Pokličem na TM, rečejo da ne kaže nobenega problema. Reče naj resetiram modem in potem še router. Pa je delalo.
Bom lažje našel kabel in imel računalnik na kablu teden ali 10 dni. Bom nasldnjič ko padel dol naredil bolj temeljit test preden resetiram modem. Bom najprej še prej restiral router. Pa napišem vse izsledke sem.
Spc ::
Reset modema vsakič reši problem. Ne bom pa plačeval da lahko hodim dol in drmam modem 5-8 krat tedensko.
Probaj nastavit statični ip, mogoče ti DHCP nagaja.
Kot drugo je najboljše da probaš preko kabla, router odstrani zaenkrat.
Če ti wi-fi ne deluje vredu ne more bit telemach kriv.
Moj sosed je tudi imel oz. še ima probleme z routerjem, specifično wi-fijem.
ker je pač nor je poklical na telemach in jim rekel, da mu wifi ne deluje verjetno je prišel serviser k njemu mu menjal router ker bi mogel za delo plačat je začel jamrat, da mu jaz nekak signal motim z mojim routerjem, kar ni mogoče in zato je še poklical APEK in me prijavil apeku, da mu jaz motim zaklenjen router z WPA2 enrkipcijo.
Ko je APEK prišel so mi izmerili vse od a do ž in niso našli nobene motnje, še več naš sosed se je hudo osmešil.
Kaj se je potem naprej dogajalo ne vem, vem pa samo to, da sedaj ko ima "unsecured network" mu baje deluje vse vredu z tem, da jaz svojega routerja niti premaknil nisem kaj šele da bi spreminjal kakšne nastavitve na mojem routerju.
flipflop ::
Za zgoraj opisan poseg, so men računal 27€, pa glede na to kako dobro zdaj dela, je blo res vredno dat.
A pa ko ti pade net dol, modem dela, al se poskuša povezat? Ker če modem mrkne, pol pomoje ni v routerju problem. Pr men je tud v omarici zunaj hiše bil kabl tako slabo zapet, da je takoj ko se ga je dotaknil, padel konektor stran.
Najprej bi res blo dobro da probaš direkt na modem se priklopit, pa če bojo še naprej problemi, pol veš da je nekaj pri njihovi napeljavi narobe.
A pa ko ti pade net dol, modem dela, al se poskuša povezat? Ker če modem mrkne, pol pomoje ni v routerju problem. Pr men je tud v omarici zunaj hiše bil kabl tako slabo zapet, da je takoj ko se ga je dotaknil, padel konektor stran.
Najprej bi res blo dobro da probaš direkt na modem se priklopit, pa če bojo še naprej problemi, pol veš da je nekaj pri njihovi napeljavi narobe.
Upam, da neboš soseda prijavljal, da ti moti signal.
To mi še danes ni jasno kako je prišel na takšno idejo moj sosed.
To mi še danes ni jasno kako je prišel na takšno idejo moj sosed.
To mora bit en težek paranoik
Ja sej po tistem mi je še težil 3 mesece in pisal sms-e kako ima on pravico do wi-fija in da me bo šel tožit če mu nebom pustil, da mu deluje wi-fi.
Jaz mu tak nisem nič odpisal ker je škoda denarja za sms-e.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
pojma nimam kje... definitivno ne na omrežju telemacha, ker potem bi fantje to verjetno opazili in napako popravili. šele ko so mi ga zamenjali (IP) internet funkcionira tako kot mora
spet malo informacij... jao bože, do katere strani pa nisi uspel dostopat, je bila to grupa strani, si delal kaj takega kar bi povzročilo da je tvoj ip blokiran? kdaj se je to pojavilo...
...
...
v takem primeru bi bil moj naslednji korak da se telnetam/sshjam na router in pingam iz routera, še naslednji bi pa bil izklop modema, izklop eth kabla iz modema in vklop modema, pa vklop kabla direktno v pc, pa preveriš še enkrat pinganje. vidiš dokaj hitro kje je problem.
Tero ::
rtvslo.si ima icmp zablokiran in tukaj nobenemu ne dela ping
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Jaz ponavadi pingam arnes in google. pač strežnike za katere sem ziher da bodo zelo dobro delali
včasih se tudi zgodi da imam povezavo samo do gatewaya in dalje ne...
včasih se tudi zgodi da imam povezavo samo do gatewaya in dalje ne...
...
...
Pingaj 213.161.0.10
Ta ip je vedno pingable.
spet malo informacij... jao bože, do katere strani pa nisi uspel dostopat, je bila to grupa strani, si delal kaj takega kar bi povzročilo da je tvoj ip blokiran? kdaj se je to pojavilo...
Spet malo informacij? Kaj te pa zanima? Maš na prejšnji strani napisano od začetka težav, pa beri če se ti ljubi...
Nisem imel dostopa do vseh (razen dveh nepomembnih) tujih spletnih strani, se pravi od googla naprej. To se je pojavilo prejšnji petek. In mislim, da nisem počel nič, kar bi povzročilo, da bi bil moj IP blokiran.
Dokler ni bil zamenjan, tuje strani niso bile dostopne. Sem imel IP blokiran ali ne? Pojma nimam... in mi je konec koncev vseeno, ampak težave so bile dokler nisem dobil drugega.
Tilen ::
google.com [209.85.148.138]
Ping statistics for 209.85.148.138:
Packets: Sent = 200, Received = 187, Lost = 13 (6% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 30ms, Maximum = 38ms, Average = 32ms
six.arnes.si
Ping statistics for 91.220.194.102:
Packets: Sent = 200, Received = 188, Lost = 12 (6% loss),
Minimum = 8ms, Maximum = 66ms, Average = 14ms
Nekaj ne štima...
Ping statistics for 209.85.148.138:
Packets: Sent = 200, Received = 187, Lost = 13 (6% loss),
Minimum = 30ms, Maximum = 38ms, Average = 32ms
six.arnes.si
Packets: Sent = 200, Received = 188, Lost = 12 (6% loss),
Minimum = 8ms, Maximum = 66ms, Average = 14ms
Nekaj ne štima...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
six.arnes.si [91.220.194.102]
Packets: Sent = 200, Received = 183, Lost = 17 (8% loss),
Minimum = 6ms, Maximum = 317ms, Average = 15ms
Ima še kdo drug težave?
Ima še kdo drug težave?
Zgodovina sprememb…
six.arnes.si [91.220.194.102]
Ima še kdo drug težave?
Bom pogledal.
Graf za six.arnes.si
http://xi-networks.net:8005/cgi-bin/smo...
Zgodovina sprememb…
--- six.arnes.si ping statistics ---
66 packets transmitted, 36 packets received, 45% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.705/8.714/33.848 ms
Telemach potrjuje težave na našem koncu.
@Spc
Tudi na tvojem grafu je packet loss(že včeraj).
edit: Še vedno so težave :
230 packets transmitted, 172 packets received, 25% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.222/10.460/197.453 ms
66 packets transmitted, 36 packets received, 45% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.705/8.714/33.848 ms
Telemach potrjuje težave na našem koncu.
@Spc
Tudi na tvojem grafu je packet loss(že včeraj).
edit: Še vedno so težave :
230 packets transmitted, 172 packets received, 25% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.222/10.460/197.453 ms
Zgodovina sprememb…
183 packets transmitted, 127 packets received, 30% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.007/10.413/83.451 ms
Juhu!!!
183 packets transmitted, 127 packets received, 30% packet loss
round-trip min/avg/max = 6.007/10.413/83.451 ms
Juhu!!!
plavko61 ::
Ti Amreičani so od sile, HBO comedy odslej v 16:9, ne morem verjet da jim je ratalo.
Zdaj še samo Discovery Channel.
http://www.hbo.si/article/hbo-comedy-od...
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Ti Amreičani so od sile, HBO comedy odslej v 16:9, ne morem verjet da jim je ratalo.
Američani ? Misliš rečt srbi.
Uradna stran je ta:
http://www.hbo.rs/
Zgodovina sprememb…
Seljak ::
Nekaj ne razumem.Pri telemachu imam trojček in sicer MIX M in nimam vključenega programa Comedy Central Extra.Ostale programe,ki so bili dodani pa mi normalno delujejo.V čem je fora?
Ps:Seveda sem dal ponovno skeniranje programov,da ne bo pomote.
gensi ::
Nekaj ne razumem.Pri telemachu imam trojček in sicer MIX M in nimam vključenega programa Comedy Central Extra.Ostale programe,ki so bili dodani pa mi normalno delujejo.V čem je fora?
Postavi na program, kjer se dotični program izvaja in pusti TV prižgan nekaj časa (npr. eno uro). Bi moralo delati... (vsaj pri meni je)
Seljak ::
Ok,bom še to poskusil. Hvala za odgovor
No sedaj pa mi ga je našlo
No sedaj pa mi ga je našlo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
mayne ::
Ima še kdo slučajno probleme z internetom? Že par dni se zvečer vse skupaj zjebe, začne se z malim packet lossom, na koncu pa je čisto neuporaben internet. Proti jutru se vse skupaj popravi in do večera ni nobenih težav.
Enako pri meni, priklopljen sem na Rotovž. 12.9.2012 so mi preko elektronske pošte sporočili, da se bo 13.9.2012 oglasil tehnik... Do danes še ga ni bilo.
Zgodovina sprememb…
Packet loss je tudi pri meni izginil (tok, tok). Imam pa še vedno nekatere stare težave. Sredi lepega modem sproži ponovno inicializacijo.
Recimo zdaj se je vse sesulo za minutko ali 2.
Recimo zdaj se je vse sesulo za minutko ali 2.
Zgodovina sprememb…
Še komu delujejo poptv kanali ali je to napaka ?
Danes mi zgleda več ne delujejo, so mi pa delovali 2 dni nazaj.
Danes mi zgleda več ne delujejo, so mi pa delovali 2 dni nazaj.
Zgodovina sprememb…
floyd1 ::
Ni o delovanju, je pa o Telemachu - meni so ob menjavi paketa in digitalnega STB sprejemnika poslali položnico, kjer sta bila zaračunana 2 STB-ja namesto eden. Reklamacijo so hitro rešili, ampak če ne bi gledal... Imam pa mesečno precej različne zneske (pač telefon) in skoraj ne bi opazil.
In še to (saj mogoče je kdo o tem že pisal) - cena tel. klicev v nekatera druga (manjša) kabelska omrežja zna biti hudo zasoljena (v mojem primeru podobna klicem v tujino - npr. CRO).
Samo v opozorilo, da dobro pogledate, kaj plačujete.
In še to (saj mogoče je kdo o tem že pisal) - cena tel. klicev v nekatera druga (manjša) kabelska omrežja zna biti hudo zasoljena (v mojem primeru podobna klicem v tujino - npr. CRO).
Samo v opozorilo, da dobro pogledate, kaj plačujete.
AndrejS ::
Pazit treba tudi pri naslednjih položnicah. Meni so neupravičeno zaračunali STB. Seveda sem se pritožil. Naslednji mesec sem imela na računu -1x STB + ponovno zaračunan STB, tako da sem se ponovno pritožil ! Zadeva se je naslednji mesec končno uredila.
floyd1 ::
Hvala tudi za to opozorilo. Saj človek ne ve več, a gre res samo za šlamparijo, ali kaj drugega .