» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
103 / 363
»»

Yaqwsx ::

pwned.. dobra reklama je bla to lol, sej se vedno nimajo prav 25mbit paket se majo vedno narobe

Spc ::

Takšne cene so vredu:

120/10 se mi zdi ok za 44€ na mesec.
70€ pa je definitivno preveč, saj ima t-2 100/100 za 40€ na mesec.

me res zanima kaj je ozadje tega.. valda se nemores tak fejst zmotit pri vseh paketih in hitrostih..

ma ja ovi paketi prej bi bli ql. ;) samo nesmes pa z optiko tega primerjat, t2 tud na vdsl2 nima takih hitrosti in cen. samo bi lahko vsaj dl dali 100mbit za 40EUR ce ze nemorejo simetrije ponudit

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

Pa ne moreš spreminjat cen tako kako ti paše.
Če so prej ponudili 120/10 za 44€ nevem zakaj so sedaj na 70€ spravli ?
To je ja 26€ več ?? kar tako ? po domače ?

8-O

Še ena stvar mi ni jasna..
Do sedaj so uporabniki paketa XL plačevali 50EUR za 25/2.
Z novimi paketi pa bodo še vedno plačevali enako (50EUR) zmajnšala pa se jim bo download hitrost za 5mbit/s in tako bodo imeli za enak denar samo 20/2 ??
Torej se bo še podražilo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

Gost ::

Ja, so precej površni pri informacijah paketov, haha. Po mojem se ne bo nikomur nič znižalo. Nekdo je copy pastal prejšnjo kolono in pozabil popraviti.

V glavnem, za nekoga, ki ima lahko T-2 optiko je tale ponudba ena totalna šala. Na srečo UPC-ja jih je zelo malo, ostali bomo pa še naprej gagali z počasnimi povezavami, kljub temu, da bi zagotovo lahko imeli kaj boljšega glede na zmožnosti optike in koaksialcev.

Seveda se bo znižalo.
Tisti, ki so sedaj imeli 25/2 bodo sedaj imeli 20/2.
To je za mene znižanje.

Gost ::

25/2 bo šel po moji logiki v 28/2.5

PrimozR ::

Ja, to je ziher napaka.

Ja, so precej površni pri informacijah paketov, haha. Po mojem se ne bo nikomur nič znižalo. Nekdo je copy pastal prejšnjo kolono in pozabil popraviti.

V glavnem, za nekoga, ki ima lahko T-2 optiko je tale ponudba ena totalna šala. Na srečo UPC-ja jih je zelo malo, ostali bomo pa še naprej gagali z počasnimi povezavami, kljub temu, da bi zagotovo lahko imeli kaj boljšega glede na zmožnosti optike in koaksialcev.

Download hitrosti so popolnoma kul. Ampak asinhrono v razmerju 12:1 oz. 10:1, v letu 2009 (skoraj 2010)... CMON!?!?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

plavko61 ::

kaki šalabajzerji. Zastonj programe ki jih imajo tudi na analogni imajo v digitalnem paketu za doplačilo, pa kaj so ti tipi normalni. Kabel1, RTL2, euronews, viva, superRTL, vse programe za otroke.
WTF???
Pa to več ni res, kaj so ti telemahovci naredili iz triere, ta to je mafia.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

Meni je to vseeno jaz tak uporabljam satelitsko DVB-s.
Tam je to vse zastojn: 3sat, RTL II, SuperRTL, Arte, Kabel 1 ... itd itd
Za te programe pa res ne mislim plačevat če so FTA.
:)

Tilen ::

Razočaranje. 12/1 -> 13/1.5

So pa imo naredili eno napako.

Trojček M 2/384 ---> 6/1 je sedaj super paket za 33EUR. (dvig hitrosti za 3x)

Trojček L 12/1 ---> 13/1.5 je pa kar drago - 44EUR.

IMO se "splača" prehod na M saj na letni ravni prihraniš 120EUR.

So pa seveda taktično višje hitrost samo z digitalnimi trojčki, ki so že po defaultu dražji, kar je lepa marketinška fora.

Za nove naročnike je pa Trojček M praktično bomba, vse ostalo pa predrago. Entry level 6/1 za 35€ in dobiš storitve = kul. V kolikor bi pa hotel naslednjo višjo hitrost kot nov naročnik pa te na letni ravni to stane dodatnih 180 EUR za 13/1,5 kar pa je overkill.

Digitalni trojček 6/1 LETNO : 420 EUR
Digitalni trojček 13/1,5 LETNO : 600 EUR
Digitalni trojček 28/2,5 LETNO : 720 EUR

Analogni trojček 6/1 LETNO : 396 EUR
Analogni trojček 13/1,5 LETNO : 528 EUR
Analogni trojček 28/2,5 LETNO : 660 EUR
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

SmeskoSnezak ::

O bože mili, kaj dela telesmeh s triero. Jebela cesta, ej...
@ Pusti soncu v srce... @

Trojček L 12/1 ---> 13/1.5 je pa kar drago - 44EUR.
Narobe si gledal 50EUR pa res

Jaz trenutno za paket DELTA P (Poslovni paket) 12/2 plačujem 41€, ki pa je sigurno boljši kot 13/1.5.
Sej pravim, da se bodo paketi podražili.

Zgodovina sprememb…

borki ::

Analogni trojček L je 44 eur, digitalni pa 50 eur. S 1 novembrom ne bodo več na voljo analogni trojčki za nove naročnike.

Kako to misliš "analogni trojček" ??
TV + Internet + telefonija ?

Analogna tv je vedno prisotna tudi če je ne naročim oz. ni v paketu jo lahko gledam.
Kar se pa tiče cene pa mi plačujemo 68€ z "analogno tv" vret.

Ja TV + Internet + telefonija. Vedno je prisotna ampak pri analognem trojčku ne dobiš sprejemnika zraven zato imaš tiste kanale ki so namenjeni analognemu. Razen če imaš tak tv da lahko spremljaš ali kakšno drugo varianto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borki ()

Jaz nimam telefonije.
Samo internet + analogni TV in plačujemo 68€.

No mi pa 44EUR za voip (se ne uporablja ) + analogno tv + 12/1 oz po novem 13/1.5. S tem, da se na analogni TV trenutno da gledat osnovno shemo v digitalni obliki če imaš DVB-T na TV-ju ali DVB-C na PC-ju.

@Spc

Za takšno ceno dobiš digitalni trojček 50/5 :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

KuntaKinte ::

jaz tud imam analogni trojček L trenutno,bom pa šel na DTV 3.0 M+ če slučajno zaklenejo digitalne programe,sicer je 6/1 bolj švoh,
upam da se bo dalo izbirat hitrosti enkrat

tale trojcek L se ponovem najmajn splaca.. verjetno ga najvec folka ma pa jih hocejo olupit malo bol :P

No ta paket mi ni jasen:

Res je ali pa 120/10.

Zgodovina sprememb…

No ta paket mi ni jasen:

Nova doba Telemacha. Več za manj, sem že omenil par strani nazaj.

KuntaKinte ::

misliš manj za več

djordjevic ::

Več EUR za manj storitev ali manj storitev za več EUR, isti Q.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ali pa majn za enak denar.
:)

mtosev ::

kaj zdaj a je nov modem potreben al ne?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

To pa nevem.
Najboljše, da jih pokličeš in vprašaš..
Za 120/10 sem 100%, da je.

Pri paketih 2XL in 3XL je potrebna menjava modema.

mtosev ::

bom ostal na starem modemu. se mi je kr zdelo. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

EdoK ::

Poglejte si kaj dobite za isti denar na Slovaškem (pri istem ponudniku) ali kako si sestaviš paket na Madžarskem (za manje pare seveda).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EdoK ()

Ja za 40€ dobiš 120/10 tako, kot je bil pri nas prvi objavljen cenik potem pa so ga šli popravljat.

slovaki majo vecjo pokritost z optiko, torej je optika vecja konkurenca kablski in so pac cene temu primerne :D pri nas pa ravno ni neke konkurence. tisti ki majo moznost optike so ze zdavnaj popihali od telemaha. tisti ki nimajo bojo jih pa molzli

Zanimiva primerjava starih in novih:

Trenutni:

Novi:

Kot vidite ni niti enega paketa kateri bi ostal cenovno enak .. vsi so se podražili.
Tako se za 15€ več ne dobi nič.

Denos ::

Poglej še enkrat na njihovo stran - cene so popravljene (ostajajo enake kot do zdaj).

No ta paket mi ni jasen:

Res je ali pa 120/10.

Tole je ziher napaka, ker sicer v shemi manjka 28/2.5 In cena pa nadgradnja je idealna za 28/2.5 paket, če ne bi bilo napake ;)

Najboljše, da počakamo do 1.11. upam, da bodo do takrat vse "napake" popravili.

GrimReaper ::

OMG, ste bli neučakani, nekateri ste sicer sklepali da gre za napako pri vnosu kar je blo sicer zelo očitno, zdej so cene porihtane.
Nič, dobro so zajebali vse z analognimi L trojčki, teh je pa itak 80%, Telemach pač. Zdej če s 1.11. zaklenejo digitalno TV, bo edina opcija če nočeš več plačevat digitalni trojček M.
Cenovno se pa najbolj splača vzet Internet S, za telefon maš itak GSM, TV pa preko klasične antene, sej kej več kot POP TV in A kanal se ne rabi, sam še to zelo poredko. 20€ za 6/1, to je še ceneje kot 4/1 in 8/1 pri T-2.
Drgač pa men trenutno na LG 32LH7000 dela tut National Geographic HD, 1080i slika. Najde mi pa 104 DTV programov, od tega jih je nekaj zakodiranih, 61 analognih programov ter 67 radijskih programov.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

OMG, ste bli neučakani, nekateri ste sicer sklepali da gre za napako pri vnosu kar je blo sicer zelo očitno, zdej so cene porihtane.
Nič, dobro so zajebali vse z analognimi L trojčki, teh je pa itak 80%, Telemach pač. Zdej če s 1.11. zaklenejo digitalno TV, bo edina opcija če nočeš več plačevat digitalni trojček M.
Cenovno se pa najbolj splača vzet Internet S, za telefon maš itak GSM, TV pa preko klasične antene, sej kej več kot POP TV in A kanal se ne rabi, sam še to zelo poredko. 20€ za 6/1, to je še ceneje kot 4/1 in 8/1 pri T-2.
Drgač pa men trenutno na LG 32LH7000 dela tut National Geographic HD, 1080i slika. Najde mi pa 104 DTV programov, od tega jih je nekaj zakodiranih, 61 analognih programov ter 67 radijskih programov.

Ne sklepaj po sebi. Zakaj bi sploh gledal pop TV in A kanal? Ravno tega se ne rabi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Gapi ::

Kje ste vi sploh staknil te neuradne cenike?? In kdaj upc namerava uvest 24/7 pomoč na 080 ???

GrimReaper ::

To so že uradne cene (cenika še ni, to je bolj reklama), ker so na uradni strani (pustimo zdej ob strani da so ble še včeraj napačne, zdej zgledajo ok), greš na upc.si, klikneš na reklamo in potem na Prenovljeni paketi. Če nimaš moraš pa prej še Adobe flash inštalirat.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

spc napake so odpravli ze 2 dni nazaj, ti pa se kr kazes ta stari cenik

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

Opažam.
Zgleda,da sem imel zadevo v cache-u.
No sedaj sem refreshal in je nov cenik.

Še nekaj mi ni jasno ... na telemachu piše:

Od 15. oktobra novosti v analogni programski shemi - Maribor, Velenje in Prekmurje (2. oktober)

Mariborska programska shema:
Novo: Dodali bomo 5 novih programov:

DISNEY – kanal za otroke (na kanalu s12)
VIASAT HISTORY – dokumentarni program s slovenskimi podnapisi (na kanalu S11)
E! Entretainment - zabavni program iz sveta slavnih (na kanalu S17)
Discovery ID - program, ki razkriva ozadje kriminala: preiskovalci, forenziki (na kanalu C38)
SciFi - Znanstveno fantastični program (na kanalu C34)

Sem skeniral te frekvence in ne najdem nobenih novih programov.
Ve kdo kaj o tem ??

Televizijski oktober

15. oktober bo razveselil naročnike na analogno kabelsko televizijo v Velenju
saj bomo tudi njihovo programsko shemo popestrili z novimi, priljubljenimi televizijskimi programi.

19. oktober pa bo razveselil naročnike na analogno kabelsko televizijo v Mariboru in Prekmurju.

Dodali bomo 5 novih, izredno zanimivih programov:
Za ogled novih programov sledite povezave: novi programi.

Zaradi dodajanja novih programov v programsko shemo se bodo nekaterim programov zamenjalo programsko mesto.
Več o spremembah preberite v obvestilih.

hmm od kje pa ta novica ?
http://www.upc.si/pomoc_uporabnikom/obvestila/
Tukaj piše 15. okt za Maribor.

Zgodovina sprememb…

http://novadoba.telemach.si/?gclid=CO2D...

Od spodaj piše pod mesec oktober.

pumaxx ::

Imajo kar nekaj težav sam s sabo http://novadoba.telemach.si/

Vanquish ::

to je prava katastrofa kaki paketi - hvala bogu, da telekom polaga optiko okoli nas. Zdaj samo upam, da nas ne preskocijo, pa da se resim Triere

psychoshorty ::

Tudi meni so s to potezo dopizdili. Jutri vlozim zahtevek za prenehanje narocniskega razmerja in jih ne jebem vec. Grem na Amis. Do optike bom ze pocakal.

Hardstyle ::

Meni pa se zdi prehod iz T2 (internet 4/1+telefonija) in analogne kabelske na UPC digitalni trojček M+ ugoden. Sedaj za vso troje plačujem 41EUR in dobim skoraj pol manj kanalov kot pa bi jih dobil pri UPCju. Pri UPCju bi plačal 39EUR+2EUR za dodatni sprejemnik torej sem s stroški na istem, ampak dobim več glede interneta in televizije, telefonija pa je itak nekje na enakem.

Samo je pa problem, da za te nove pakete potrebuješ EuroDoc 3.0 kar pa pri nas (Lenart) še ni možno in itak nimajo podatka kdaj bo to možno. Pa sem se že veselil :\
««
103 / 363
»»