» »

carinska pošta na VIČU LJ v plamenih

carinska pošta na VIČU LJ v plamenih

#000000 ::

Moje sožalje če je kdo kaj uvažal :(

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika...
  • spremenilo: #000000 ()

Kolega je čist zraven na PST-ju in pravi da je ogenj en meter čez streho, tko da pomojem bo zgorelo do konca.

FAAK jest pa dobil naj jutr pridem po dva sicer cheap laptopa iz ČAJNE

Kako gre postopek za odškodnino ?

mihec87 ::

Bi rekel da prodajalcu enostavno rečeš da zadeve nisi dobil in ne omenjaš požara carinske, pa se naj prodajalec potem z pošto preganja kako pa kaj..

mihec87 je izjavil:

Bi rekel da prodajalcu enostavno rečeš da zadeve nisi dobil in ne omenjaš požara carinske, pa se naj prodajalec potem z pošto preganja kako pa kaj..

Ja bomo vidl, ma še nisem doživu da bi mi zgubil paket.

nikjozo ::

Glede na količino ponaredkov zadnje čase, se mi je res zdelo neekonomíčno uničevati enega po enega.

It is a feature, not a bug :)

ok resno, lahko pričakujemo kmalu nove dajatve.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nikjozo ()

koyotee ::

Sigurno se je vzgal kak "hoverboard"
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

shadeX ::

:O

Neee... moji erotični pripomočki :(:(:(

OvCa77 ::

#000000 je izjavil:

Kolega je čist zraven na PST-ju in pravi da je ogenj en meter čez streho, tko da pomojem bo zgorelo do konca.

FAAK jest pa dobil naj jutr pridem po dva sicer cheap laptopa iz ČAJNE

Kako gre postopek za odškodnino ?

Kšne laptope pa sploh kitajc prodaja?
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

barebone

scipascapa ::

ode čina roba.

shadeX je izjavil:

:O

Neee... moji erotični pripomočki :(:(:(

A to si naročil touch rokavice za Desanko? :)

s1m0n ::

Prav danes dobil pakete iz čine :) Tak, da še je šlo skozi.

Kaj vse pa gre tam skozi od pošte ?

lepepepe ::

O fak. Ravno danes sem poslal izpolnjeno dispozicijo :(

To ni res, če mi je zgorelo sem totalno naf**al, ker nujno rabim drug teden :O

Dr_M ::

Zgleda, da je nekomu dopizdilo, pa jim je malo podkuril :)):))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

evo tkole je blo
ampak pomojem ne bo zgorelo komplet, baje so se vžgale Klimatske naprave "baje"

dripac ::

Pa že tako se postopki na CP vlečejo kot jara kača, dokler vsega ne razrešijo bo pa še bolj pestro :D

Sožalje vsem morebitnim naročnikom kitajske robe... :'(

hojnikb ::

wooops, je kitajc spet poslal skart lion celice >:D
#brezpodpisa

Machete ::

Da ni kak carinik rx480 iz firbca slučajno priklapljal na cheap mobo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

hojnikb je izjavil:

wooops, je kitajc spet poslal skart lion celice >:D

ne baje so se klime užgale al pa ena od njih, tako pravi gasilec samo ki je bil tam, folka pa za popizdit, cela rakova jelša, eni so kr s kombiji pršli, če bo treba pomagat pri evakuaciji robe LOL

dripac ::

Evakuaciji robe haha :))

Pa sej pomojem bo zanimivo na Bolšjaku v nedeljo, grem stavt da se bo kak stvar izmuznila ven in končala ba bovšjaku, tko da če ne boste dobil robe od pošte je opcija prevert na Bovšjaku in Bolhci v naslednjih dneh :)

hojnikb ::

ce bo kir vidu kake battery holderje, tace stran k so moji ;)
#brezpodpisa

ROFLMAO

shadeX ::

Alpa baterije za iPhone 5 :D

okica11 ::

"Novak je dejal, da je poškodovana le oprema in da na območju požara ni bilo pošiljk. To pomeni, da same pošiljke niso bile uničene."
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika...

Jaz pa sem pričakoval jutri (danes) paket... verjetno bo kaki dan zamude.. vseeno raje zamudo kot zasmojene izdelke :)

Jest mam v bistvu občutek, če me spomin en vara, da točno tam kjer gori dejansko je carinska pošta, ne vem pe če so pošiljke TAM, ker v tem štuku naj bi bila carinska pošta, lahko pa de se motim .

kixs ::

Verjetno ne gre samo carinska posta tule preko? Ker moja posiljka iz DE ze od vceraj nekje caka v SLO...

Rias Gremory ::

A je spet nekdo iz s-t naroču fake xiomi baterije. :))
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

fr1c ::

To sem dobil danes:

Znamka in nalepka z naslovom sta obe črni, zgornji del folije pa skrčen podobno kot pri kurjenju vrečke v peči. Na srečo je samo pasivni usb-rj45 pretvornik, tako da verjetno (še) deluje...

111111111111 ::

V firmi pa sodelavec ni dobil financ. So se spremenile v prah. :)

Fave ::

Spoštovani,

včeraj okoli 18.30 je zagorela streha nad agregatom v Poštnem logističnem centru Ljubljana (v nadaljevanju PLC). Pošiljke, ki so se nahajale v PLC, niso utrpele škode, bo pa zaradi te nesreče prišlo do zamud pri predelavi pošiljk, posledično bo določen delež pošiljk namesto danes dostavljen jutri.

Sporočamo vam, da smo že vzpostavili organizacijo dela in vključili vse razpoložljive delavce ter podaljšali delovni čas v skladu z delovnopravno zakonodajo.

Podatkovni center, ki je lociran v PLC Ljubljana, je nepoškodovan in deluje nemoteno.

Zaradi nastale situacije in posledično podaljšanja časa dostave pošiljk vas prosimo za razumevanje.

Lep pozdrav,

Mateja Blejec
Svetovalka prodaje
My mind's a hyper tool that fixes everything.

Kaže da imajo po vseh poštah nalepljena obvestila da bojo pošiljke malo zamujale zaradi požara, a očitno dejansko ni nič zgorelo. Oziroma prikrivajo in se bojo delali glupe da paket sploh ni prišel do njih, kar pa malo dvomim.

lepepepe je izjavil:

Kaže da imajo po vseh poštah nalepljena obvestila da bojo pošiljke malo zamujale zaradi požara, a očitno dejansko ni nič zgorelo. Oziroma prikrivajo in se bojo delali glupe da paket sploh ni prišel do njih, kar pa malo dvomim.

Tako ja,treba šinfat čez vse, tudi če niso bile pošiljke v tem območju, je treba izumljati teorije zarote.

Pa si pomislil, da imajo trenutno druge težave kot s tvojim paketom, da ti ga ne pošljejo? Požar ne vpliva samo na skladišče ampak na cel proces dela, od managementa do logistike in poštarja.

opeter ::

kixs je izjavil:

Verjetno ne gre samo carinska posta tule preko? Ker moja posiljka iz DE ze od vceraj nekje caka v SLO...

Večina robe, ki gre iz Ljubljane na "podeželje", gre preko tega centra.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

nikjozo je izjavil:

lepepepe je izjavil:

Tako ja,treba šinfat čez vse, tudi če niso bile pošiljke v tem območju, je treba izumljati teorije zarote.

Pa si pomislil, da imajo trenutno druge težave kot s tvojim paketom, da ti ga ne pošljejo? Požar ne vpliva samo na skladišče ampak na cel proces dela, od managementa do logistike in poštarja.

Nič nisem šinfal. Le rekel sem da ni zgorelo nič (paketi), ali pa skrivajo obsežnost pogorelosti (sklepam po sliki ki jo je nalepil en tu), za kar sem jasno napisal da dvomim da počnejo.

Mi je pa popolnoma jasno, da bo moten potek normalnega obratovanja.

Sicer pa po sledilni št. vidim da je moj paket šel danes naprej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Carina za pošiljko iz EU

Oddelek: Loža
131701 (323) Assass1n
»

Carinska pošta (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8720475 (3903) ElNuncio
»

Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )

5716372 (9789) jocoj
»

Pošta obrazec za pošiljanje v EU

Oddelek: Pomoč in nasveti
172596 (2145) s1m0n
»

carina in paket

415899 (5086) St235

Več podobnih tem