Forum » Mobilne tehnologije » Asus Memo Pad 10 Težave
Asus Memo Pad 10 Težave
staher ::
Asus memo pad 10.
Sin ima omenjeno tablico seveda nasneto ni da ni in seveda sem se odločil za tovarniškem nastavitve, potem pa problemi z google play, z vsemi aplikacijami google.
Občutek imam, da se aplikacije posodobijo in potem same težave opozorila, da ta in on program skupine google ne bo deloval.
Kaj naj storim?
Hvala
Sin ima omenjeno tablico seveda nasneto ni da ni in seveda sem se odločil za tovarniškem nastavitve, potem pa problemi z google play, z vsemi aplikacijami google.
Občutek imam, da se aplikacije posodobijo in potem same težave opozorila, da ta in on program skupine google ne bo deloval.
Kaj naj storim?
Hvala
Ni nič pomoči kaj storiti ko ti googel play ne dela in ti napiše vsako toliko (Žal se je ta postopek com.google.process.gapps ustavil)
Sto tablico, pa sem zasral osebni računalnik, [z iskanjem root-a in androida po čudnih straneh] tako, da sem gana novo nasnel, tablica pa ima še vedno iste popatke.
Žal se je soritev google play ustavil mi sporoči in da možnost vredu.
Koko ga naj spravim v normalno delojoče stanje?
Hvala
Hvala!
Lahko izbrišete temo.
STAHER
Žal se je soritev google play ustavil mi sporoči in da možnost vredu.
Koko ga naj spravim v normalno delojoče stanje?
Hvala
Hvala!
Lahko izbrišete temo.
STAHER
Zgodovina sprememb…
- spremenil: staher ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone testOddelek: Mobilne tehnologije | 2222 (1540) | shadeX |
» | Google predstavil Android 4.3, sveža Nexus 7, Q (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31137 (17505) | Bluzer13 |
» | IPADOddelek: Loža | 5776 (4861) | Zheegec |
⊘ | Android tablica? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17175 (12132) | Mavrik |
» | kitajske tablice 10"Oddelek: Kaj kupiti | 3589 (3229) | andromedar |