Forum » Na cesti » Seat Ibiza - klima?
Seat Ibiza - klima?
lisaac ::
Bok bok,
Imam sledeč problem...
Vozim Seat Ibizo 1.2 (letnik 2009) katera zaenkrat še vse odlično dela...le s klimo oz. z zračenjem imam probleme, pa me zanima če so komu poznane te zadeve.
Skratka, ko vklopim klimo oz. ventilator mi ta piha v intervalih npr. 4 sekunde pihne na vso moč...nato popolnoma poneha za 5 sekund, pa potem spet zapiha na vso moč ..pa spet neha..pa spet piha ..vglavnem, taman za prehladit.
Bil sem pred kratkim tud že na glavnem servisu, kjer sem omenil tudi to težavo, pa so pomislili da je treba le nafilat klimo, toda tudi po tem ni nič boljše..kaj bi bilo to? komu znano?
Lp
Lisaac
Imam sledeč problem...
Vozim Seat Ibizo 1.2 (letnik 2009) katera zaenkrat še vse odlično dela...le s klimo oz. z zračenjem imam probleme, pa me zanima če so komu poznane te zadeve.
Skratka, ko vklopim klimo oz. ventilator mi ta piha v intervalih npr. 4 sekunde pihne na vso moč...nato popolnoma poneha za 5 sekund, pa potem spet zapiha na vso moč ..pa spet neha..pa spet piha ..vglavnem, taman za prehladit.
Bil sem pred kratkim tud že na glavnem servisu, kjer sem omenil tudi to težavo, pa so pomislili da je treba le nafilat klimo, toda tudi po tem ni nič boljše..kaj bi bilo to? komu znano?
Lp
Lisaac
shadeX ::
Se pravi kolikor razumem je težava v ventilatorju..? Ampak sklepam, da ventilator dela normalno, kadar je klima na OFF?
bambam20 ::
Bok bok,
Imam sledeč problem...
Lp
Lisaac
Sklepam, da je problem v ventilatorju in bo verjetno krivec upor na njem.
LP.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Renovacija starejše mansardeOddelek: Loža | 5569 (4602) | ToniT |
» | klimatska napravaOddelek: Kaj kupiti | 4847 (3620) | Pyr0Beast |
» | Je to normalno delovanje klime ??Oddelek: Kaj kupiti | 4908 (4247) | OrkAA |
» | ne vem ce klima delaOddelek: Loža | 4736 (4237) | Scorpia |
» | Hladilec zraka in ionizatorOddelek: Loža | 7637 (7542) | OZZY |