Forum » Operacijski sistemi » Windows 10: File history
Windows 10: File history
mrsmoke ::
Pozdravljeni!
Začel sem uporabljati File history za varnostno kopiranje datotek. Danes sem pri sebi videl, da ne dela incremental backupa, ampak vsakič prekopira vse datoteke. To se mi zdi zelo čudno in me zanima ali je to bug oz. pravilno delovanje? Ati to kdo uporablja?
Začel sem uporabljati File history za varnostno kopiranje datotek. Danes sem pri sebi videl, da ne dela incremental backupa, ampak vsakič prekopira vse datoteke. To se mi zdi zelo čudno in me zanima ali je to bug oz. pravilno delovanje? Ati to kdo uporablja?
noraguta ::
Ja shranjuje verzije fajlov ne inkrementalnih razlik med snapshoti. Pa sej piše to.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
mrsmoke ::
Meni kopira tudi nespremenjene datoteke. Imam cca. 50GB podatkov. Po enem dnevu je bil prostor, kamor kopira, zaseden že cca. 500gb.Po prvem kopiranju sem preveril in je bilo cca. 50GB podatkov, potem je pa samo raslo.
pisco ::
Jaz imam identični primer težave. Prva polovica leta je File history deloval super. Potem pa je letos spomladi-poleti nenadoma začel podvojevati nekatere fajle, velikost backupa je rasel in rasel. Zdaj pa mi je zasedel že ves prostor in imam dovolj tega Microsoftovega sranja.
Težavo sem poskusil rešiti tako, da sem pobrisal celoten history, detachal disk, ponovno priklopil nazaj in nastavil nastavitve...na kar sem opazil, da mi je File History samodejno dodal nekatere folderje, ki so sicer že nastavljeni za shranjevanje. Ko sem pobrisal, se je ta isti folder pojavil nazaj. Skratka, to je že druga napaka v zvezi s File History v Win 10.
Včeraj sem prebiral po forumih in te težave je imelo veliko uporabnikov že v letu 2015 in do danes Microsoft ni rešil ničesar. Razni pakistanski tehniki so se oglašali in ponujali bizarne rešitve, češ, da bo to pomagalo. Pa ni nikomur. Niti en se ni našel, ki bi odkril rešitev.
Če potegnem črto, Microsoftovi izdelki so sranje, služijo ogromne denarje na račun teh izdelkov, podpore pa nobene.
Zdaj iščem alternativen sw, ki bo nadomestil MS file history v Win 10.
Težavo sem poskusil rešiti tako, da sem pobrisal celoten history, detachal disk, ponovno priklopil nazaj in nastavil nastavitve...na kar sem opazil, da mi je File History samodejno dodal nekatere folderje, ki so sicer že nastavljeni za shranjevanje. Ko sem pobrisal, se je ta isti folder pojavil nazaj. Skratka, to je že druga napaka v zvezi s File History v Win 10.
Včeraj sem prebiral po forumih in te težave je imelo veliko uporabnikov že v letu 2015 in do danes Microsoft ni rešil ničesar. Razni pakistanski tehniki so se oglašali in ponujali bizarne rešitve, češ, da bo to pomagalo. Pa ni nikomur. Niti en se ni našel, ki bi odkril rešitev.
Če potegnem črto, Microsoftovi izdelki so sranje, služijo ogromne denarje na račun teh izdelkov, podpore pa nobene.
Zdaj iščem alternativen sw, ki bo nadomestil MS file history v Win 10.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup SW za Windows okoljeOddelek: Programska oprema | 3633 (2743) | |
» | Disk za življenje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10336 (7524) | Jst |
» | Periodična slika sistema (zbrisane datoteke)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1516) | imagodei |
» | NAS in crypto virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 5333 (4431) | black ice |
» | Trojanec ali malwareOddelek: Pomoč in nasveti | 4034 (3431) | fujtajksel |