Forum » Operacijski sistemi » [Windows 7] Internet je, ampak ga ni
[Windows 7] Internet je, ampak ga ni
Enterprise ::
Sveža namestitev Windowsa 7 Home Premium na starejši IBM-ov računalnik. Nikakor pa ga ne morem povezati v splet. Priklopil sem sprejemnik za Wi-Fi, namestil driverje, povezavo z routarjem vzpostavim, tudi če z miško pokažem na ikono za internet, mi napiše ime omrežja in pa "internet access".
Če v Internet Explorerju odprem katerokoli stran, mi vrne napako, da varnostno potrdilo spletne strani še ni veljavno, ali pa je poteklo. Potem s klikom na "razumem tveganje" vendarle lahko nadaljujem. Chroma sploh ne morem namestit, saj se ustavi pri "vzpostavljanje povezave z internetom". Enako se v splet ne more povezat niti namestitveni program za Adobe reader, niti Windows update.
Če v Internet Explorerju odprem katerokoli stran, mi vrne napako, da varnostno potrdilo spletne strani še ni veljavno, ali pa je poteklo. Potem s klikom na "razumem tveganje" vendarle lahko nadaljujem. Chroma sploh ne morem namestit, saj se ustavi pri "vzpostavljanje povezave z internetom". Enako se v splet ne more povezat niti namestitveni program za Adobe reader, niti Windows update.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer pod 50%Oddelek: Programska oprema | 1857 (1543) | Cold1 |
» | Windows Mobile 6.1 in nastavitve proxyaOddelek: Mobilne tehnologije | 1039 (949) | dunda |
» | Zanimiv hrošč v Excelu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 14869 (9665) | Matheeew |
» | Spletni radio / kateri program in kako?Oddelek: Programska oprema | 3001 (2813) | Nikolai5 |
» | Deljenje povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1819 (1611) | DaMachk |