Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri postavljanju mreže
Težave pri postavljanju mreže
XP na 3 ::
Pozdravljeni!
Imam težavo z mrežo -- doma, 3 PCji. En ima Xp, druga dva Windows-e 98. In ni mi jasno, zakaj se na tistemu z Xp-ji pokaže samo ta sam, na drugih dveh pa drguga dva. Mrežo sem poskušal postaviti z Xp-jevim čarovnikom. Je pa naštimana za ADSL, se pravi imam vso potrebno strojno opremo.
Če se kdo se spozna na te zadeve in bi mi bil pripraljen povedati kaj in kako...
Za odgovore se najlepse zahvaljujem!
LP
Imam težavo z mrežo -- doma, 3 PCji. En ima Xp, druga dva Windows-e 98. In ni mi jasno, zakaj se na tistemu z Xp-ji pokaže samo ta sam, na drugih dveh pa drguga dva. Mrežo sem poskušal postaviti z Xp-jevim čarovnikom. Je pa naštimana za ADSL, se pravi imam vso potrebno strojno opremo.
Če se kdo se spozna na te zadeve in bi mi bil pripraljen povedati kaj in kako...
Za odgovore se najlepse zahvaljujem!
LP
Cokolesnik ::
Predlagam, da si prebereš naše članke o postavljanju mreže in skupni rabi širokopasovne povezave. Veliko uporabnikov je tako rešilo svoje težave z mrežo.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z muhamiOddelek: Loža | 2204 (1779) | b3D_950 |
» | Boot sistema po lanuOddelek: Operacijski sistemi | 1096 (1012) | Brane2 |
» | Windows + omejitev up/downOddelek: Omrežja in internet | 1077 (945) | Vice |
» | Pc AnywhereOddelek: Programska oprema | 1502 (1209) | romario |
» | Mrežna povezava med XP in Win ME preko hubaOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (831) | ToniT |