Forum » Pomoč in nasveti » Cisco EPC3928S up.ime in geslo
Cisco EPC3928S up.ime in geslo
JOKER ::
Pozdravljeni,
imam v naslovu omenjen modem. Do danes sem dostopal do modema brez up. imena in gesla.
Danes pa ne vem, kaj mi je bilo, da sem vpisal uporabniško ime in geslo, ter nastavitve shranil. Sedaj pa moram vedno, ko želim dostopat do nastavitev vpisat ime in geslo.
Zanima, kako bi lahko povrnil nastavitve, saj ne želim, da moram za vsako nastavitev vpisovat uporabniško ime in geslo?
Hvaležen bom za vsakršen namig. Hvala !
imam v naslovu omenjen modem. Do danes sem dostopal do modema brez up. imena in gesla.
Danes pa ne vem, kaj mi je bilo, da sem vpisal uporabniško ime in geslo, ter nastavitve shranil. Sedaj pa moram vedno, ko želim dostopat do nastavitev vpisat ime in geslo.
Zanima, kako bi lahko povrnil nastavitve, saj ne želim, da moram za vsako nastavitev vpisovat uporabniško ime in geslo?
Hvaležen bom za vsakršen namig. Hvala !
Resetiraš ga lahko verjetno v nastavitvah ali pa zadnji strani...moral bi biti majhen gumbek(RESET), ki ga nekaj sekund držiš..to resetira vse na factory default
AC_DC ::
Danes pa ne vem, kaj mi je bilo, da sem vpisal uporabniško ime in geslo, ter nastavitve shranil.
Tam, kjer si nastavit geslo ga lahko tudi odstraniš.
JOKER ::
Resetiraš ga lahko verjetno v nastavitvah ali pa zadnji strani...moral bi biti majhen gumbek(RESET), ki ga nekaj sekund držiš..to resetira vse na factory default
Ja, gumbek je, ampak ali z pritiskom na RESET ponastaviš vse na tovarniško, tudi uporabniško ime in geslo za vstop v modem/router?
Bojim se, da bo vse šlo na default, pa potem ne bo delalo. Vprašanje, kako mora biti nastavljen, da deluje in nebi rad, da se kakšne nastavitve ki se ne bi smele povrnejo na default, pa potem ne bo delovalo (telemach).
V samem routerju ni nikjer za nastavit up. ime in geslo ... no, samo geslo se lahko spremeni, uporabniškega pa ne morem več.
pokliči na telemach pa naj ti remote resetirajo :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6245 (5358) | xApeiron55 |
» | IPADOddelek: Loža | 5764 (4849) | Zheegec |
» | 192.168.1.1. geslo in imeOddelek: Omrežja in internet | 9954 (7716) | VelikiTun |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17797 (15291) | Vanadium |
» | siol modem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 11391 (11278) | droid |