» »

Meni na spletni strani

Meni na spletni strani

filips ::

Na spletni strani želim imeti shranjevanje strani v menije. Želel bi, da v posebnem oknu napiše, vse strani iz baze potem pa jih lahko dodaš v ploščice, ki so označene na sliki in jih lahko potem premikaš in dodaš tudi zunanje povezave. Trenutno postavitev strani v menijih pa želim vpisati v bazo tako, da bo bil en meni ena vrednost v bazi. Kako naj to naredim s HTMLjem, javascriptom, PHPjem in mysql.

videc ::

Sem že iskal, pa nisem našel. Hvala

videc ::

Verjetno bolj to, da nisi znal najti.
Vzelo je, vsega, 10 sekund.

Mislil sem na to, da bi strani vpisovalo v menije in da bi lahko tiste ploščice premikal, ne pa da izpisuje, kot je to narajeno pri WordPressu na strani za dodajanje menijev.

Tody ::

Mnja človek ma wordpress ti ga pa pošlješ v krut svet php kode :) Jaz pojma nimam kaj si hotel narest ampak vrjetno obstaja plugin za to :)

Na spletni strani želim imeti shranjevanje strani v menije. Želel bi, da v posebnem oknu napiše, vse strani iz baze potem pa jih lahko dodaš v ploščice, ki so označene na sliki in jih lahko potem premikaš in dodaš tudi zunanje povezave. Trenutno postavitev strani v menijih pa želim vpisati v bazo tako, da bo bil en meni ena vrednost v bazi. Kako naj to naredim s HTMLjem, javascriptom, PHPjem in mysql. Tako kot ima Wordpress na strani za dodajanje menijav, samo bolj enostavno.
 null

null

Tody ::

Ne moreš bolj enostavno. Se boš moral naučiti if stavkov, povezave php z mysql in vrjetno tudi jquerya.

PHP in mysql znam,jquery pa še ne toliko. Kako bi to naredil

Odgovor prosim čim prej

Ali mi lahko kdo prosim pomaga?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: filips ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PHP: Izpis galerije slik

Oddelek: Izdelava spletišč