Forum » Loža » Odjava na Forumu Slo-tech
Odjava na Forumu Slo-tech
japol ::
Zakaj se moram vsake toliko časa prijavljati na to stran? Zakaj ne dovoli prijave, če imam označeno kljukico da si zapomne prijavo?
zee ::
Zastarel brskalnik.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
koyotee ::
Pri meni je isto na chromu na telefonu.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
pegasus ::
Dve operi 12.16 na dveh linuxih, ena me odjavlja po 1h neaktivnosti, na drugi sem prijavljen mesece. Ne vem kje je razlika.
s1l3 ::
Meni se to dogaja samo na chrome na telefonu. Zakaj se mi pa sanja ne, verjetno je kje kaksna kljukica
GupeM ::
Meni se to dogaja samo na chrome na telefonu. Zakaj se mi pa sanja ne, verjetno je kje kaksna kljukica
Če slo-tech prikazuješ na majhnem ekranu ali v pomanjšanem oknu, ti stranski okvirček za prijavo izgine, in se pojavi na vrhu strani. S tem izgine tudi kljukica, ki jo moraš poiskati v nastavitvah in tam obkljukati.
sheeshkar ::
Če slo-tech prikazuješ na majhnem ekranu ali v pomanjšanem oknu, ti stranski okvirček za prijavo izgine, in se pojavi na vrhu strani. S tem izgine tudi kljukica, ki jo moraš poiskati v nastavitvah in tam obkljukati.
Kje točno pa to najdem, da lahko obkljukam?
sheeshkar ::
BorutK-73 ::
Jaz imam z tem problem samo z Chrome na tablici in telefonu, v Puffin-u pa ostanem prijavljen tudi po rebotu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Edge ponekod poganja Flash brez odobritve uporabnikovOddelek: Novice / Brskalniki | 5402 (2374) | slitkx |
» | Firefox čedalje bolje obvlada zavihke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16989 (13788) | pegasus |
» | Nova anketa: kateri brskalnik uporabljate za brskanje po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 14661 (11799) | MisterR |
» | Slo-Tech preko TLS povezave (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 17236 (12876) | Jst |