Forum » Programiranje » javascript/jquery knjiga
javascript/jquery knjiga
Nocloud ::
Živjo!
Pred kratkim sem si naročil knjigo javascript/jquery knjigo avtorja Jona Ducketta (http://www.javascriptbook.com/).
Zanima me koliko se danes v industriji uporablja jquery? Sem začetnik in nevem ali naj začnem z reactom oz. kaj drugega?
Hvala in lep pozdrav.
Pred kratkim sem si naročil knjigo javascript/jquery knjigo avtorja Jona Ducketta (http://www.javascriptbook.com/).
Zanima me koliko se danes v industriji uporablja jquery? Sem začetnik in nevem ali naj začnem z reactom oz. kaj drugega?
Hvala in lep pozdrav.
Gandalfar ::
jQuery se se vedno ogromno uporablja. Vsekakor ga bos rabil znat in razumet, da bos lahko uporabljalj mnozice jQuery pluginov.
Predlagam, da z reactom pocakas dokler ne osvojis osnov jQuerya.
Predlagam, da z reactom pocakas dokler ne osvojis osnov jQuerya.
detroit ::
jQuery je vsaj zame okvir ki je osnova vsake aplikacije. Ne me narobe razumet, moj glavni fw je dojo, jquery samo postranski - pa vendar ga uporabljam. Samo veliko ostalih fwjev uporablja jQuery vsaj v neki meri...bootstrap če se ne motim?
Prvo so osnove javascripta, potem lahko šele praskaš po frameworkih.
Prvo so osnove javascripta, potem lahko šele praskaš po frameworkih.
Skero
win64 ::
Tako za občutek. jQuery je v osnovi iskalnik po DOM drevesu. Poleg tega ima še nekaj orodij, ki ti olajšajo delo z različnimi brskalniki(recimo ajax).
Kot takega ga uporabljajo tudi drugi frameworki, kot je recimo angular.
Vsekakor pa se prvo dobro nauči samega delovanja javascript, preden sploh premišljuješ o kakršnihkoli frameworkih.
Kot takega ga uporabljajo tudi drugi frameworki, kot je recimo angular.
Vsekakor pa se prvo dobro nauči samega delovanja javascript, preden sploh premišljuješ o kakršnihkoli frameworkih.
Rias Gremory ::
Eloquent JavaScript je baje tudi dobra.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje programiranja (Front-end) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 13631 (10727) | matjash |
» | JAVA skripta za Prestashop modulOddelek: Programiranje | 1315 (1253) | steev |
» | linkanje med div-i?Oddelek: Izdelava spletišč | 1636 (1454) | MrBrdo |
» | JavaScriptOddelek: Izdelava spletišč | 1448 (1293) | Gandalfar |
» | JavaScript + fadeOddelek: Izdelava spletišč | 1897 (1532) | arjan_t |