» »

Tesla 3

Tesla 3

Temo vidijo: vsi
««
84 / 180
»»

WarpedGone ::

Sej pravim... I'll just leave this here. Lahko te pa spomnimo 31.12.18

Ja, sej prviš ... ponavljaš stvar, ki ni odgovor niti ne podkrepi tvojega bluzenja:
Ljudje so čakali po dve leti na avto glede na obljubljenih pol leta.

Sklepam, da če bi lahko, bi to izjavo že podkrepil z relevantnim virom.
Ker tega še vedno nisi, je očitno da le serješ in ne nameravaš nejat srat.
Žalostno.

Sicer je pa mal smešno .. danas v Financah:
avtomobilisti so se podali na lov za Teslo, v naslednjih letih načrtujejo stotine milijard investcij v EV

Če nekaj loviš, pomeni da si zadaj. Kdaj se je pa to zgodilo?
Še vedno berem od inteligenzze, kako je Tesla menda zadaj oz. vsaj nikakor ne spredaj because ... whatever ... od mehkega volana do 500k cliotov letno iz revoza.

Kaj ko bi se mal za spremembo mal potrudili ne ponavljat praznega sranja?

Imp
Zbogom in hvala za vse ribe

freezby ::

Od 31. decembra bo odprt konfigurator za vse v Evropi, sporoča tesla.at.

Pa v Grazu bo od jutri na ogled.

Besuchen Sie uns im Tesla Store Graz und gehören Sie zu den Ersten in Europa, die das Model 3 erleben.
Kommen Sie ab Donnerstag, den 20. Dezember in den Store, um im Model 3 zu sitzen und das großflächige Glasdach, das hochwertige Interieur und den 15-Zoll-Touchscreen zu erleben.
Probefahrten werden zu diesem Zeitpunkt mit dem Model 3 nicht angeboten.
Sobald weitere Termine in anderen Tesla Niederlassungen in Österreich feststehen finden Sie diese hier.

MrNighthawk ::

WarpedGone je izjavil:

Sklepam, da če bi lahko, bi to izjavo že podkrepil z relevantnim virom.
Ker tega še vedno nisi, je očitno da le serješ in ne nameravaš nejat srat.
Žalostno.

o.k. :)

https://insideevs.com/two-years-ordered...

https://insideevs.com/teslas-model-3-ba...

https://eu.detroitnews.com/story/opinio...

https://electrek.co/2018/09/05/tesla-mo...

Matt Gribben reserved a Model 3 and placed a $1,000 deposit over 2 years ago when Tesla unveiled the vehicle.

Happy? Ampak to najbrž niso relevantni viri za tebe a ne?

In boš sedaj še vedno zanikal svojo izjavo glede 31.12.2018?
https://slo-tech.com/forum/t670459/p560...

J.McLane ::

Oba nategujeta elastiko v svojo smer.

Vseeno pa ti še vedno nisi podal vira kjer bi pisalo, da je bil "avto obljubljen v pol leta". Ta obljuba je bila kvečjemu 1,5 leta (na pamet govorim).
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

BigWhale ::

WarpedGone je izjavil:

Če nekaj loviš, pomeni da si zadaj. Kdaj se je pa to zgodilo?

Kaj bi rad s tem povedal? Dej razlozi.

Ko je Ford serijsko zacel delat avtomobile Toyote se nikjer sploh blo ni in k so zaceli delat avtomobile so tud lovili Forda. Smesn, da je zdej Toyota prva na svetu po stevilu izdelanih avtomobilov. Pred Fordom.

Gregor P ::

Kaj pa če Tesla ni kot Apple, ampak bolj kot DeLorean/Nokia&Co, ima neke super ideje in rešitve, a je končni produkt slab (ali kot bi rekel WP pred časom), ampak ni to še to; pravo ("iPhone") šele pride od nekega drugega proizvajalca/-cev (Kia, Hyundai etc.) 8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

J.McLane je izjavil:

Oba nategujeta elastiko v svojo smer.

Vseeno pa ti še vedno nisi podal vira kjer bi pisalo, da je bil "avto obljubljen v pol leta". Ta obljuba je bila kvečjemu 1,5 leta (na pamet govorim).

Konkretno, so zaceli pobirati rezervacije zadnji dan v Q1 2016 in obljubili delivery v late 2017 za west coast.

No, mene vseen zanima, ce bo WarpedOne tolk pogumen, da bo reku: 'ajd nismo stavl, sam kar sem reku sem reku, ce do 31. 12. 2018 nimam avta dam unim trem vsakmu po pet tisoc evrov'. ;>

RedDrake ::

BigWhale je izjavil:

Konkretno, so zaceli pobirati rezervacije zadnji dan v Q1 2016 in obljubili delivery v late 2017 za west coast.

No, mene vseen zanima, ce bo WarpedOne tolk pogumen, da bo reku: 'ajd nismo stavl, sam kar sem reku sem reku, ce do 31. 12. 2018 nimam avta dam unim trem vsakmu po pet tisoc evrov'. ;>

Ne rabi bit pogumen.
Če ne bo še Teslice na njegovem parkingu bom jaz s 1.3. (ker Tesla obljublja dostavo v Q1 in glede na to, da je W1 bil med prvimi, ki je vplačal, bi do marca to moral imeti) dal na S-T banner, da je W1 glih tolk relevanten kar se tiče napovedi kot Vidoviti Milan / Milan Tarot (poglejte si če ste hejterji ali pa fenboji, to je comedy GOLD!)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RedDrake ()

In prvi delivery se je zgodil julija 2017.
Dostava za evropo je bila "Late 2018", to se je vmes zamaknilo na "Early 2019".

koyotee ::

freezby je izjavil:

Od 31. decembra bo odprt konfigurator za vse v Evropi, sporoča tesla.at.

Pa v Grazu bo od jutri na ogled.

Besuchen Sie uns im Tesla Store Graz und gehören Sie zu den Ersten in Europa, die das Model 3 erleben.
Kommen Sie ab Donnerstag, den 20. Dezember in den Store, um im Model 3 zu sitzen und das großflächige Glasdach, das hochwertige Interieur und den 15-Zoll-Touchscreen zu erleben.
Probefahrten werden zu diesem Zeitpunkt mit dem Model 3 nicht angeboten.
Sobald weitere Termine in anderen Tesla Niederlassungen in Österreich feststehen finden Sie diese hier.

You must be kidding me :))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

jype ::

Hm, js mam še bratranca k je hotu stavt, pa se ni opogumu, da bi naredu račun na slo-techu, pa babica je tut rekla, da zihr na bo dobu auta, pa...

A so prjave še odprte?

WarpedGone je izjavil:

No, mi se vedno cakamo tvojih 15 jurjev. Al pa lahk tud banner na S-T kjer bo pisalo: "WarpedOne je tesla fanboy, k je izgubil 15 jurjev." :>

Ja, prvi delivery je bil v Q3 2017, na roke so sesraufal 250 avtov lih tolk, da so lahk rekl, da so jih. :)

Vazelin ::

Kdo naj bi pa imel servis za Tesle pri nas? Al bo treba v kak Graz?

K0l1br1 ::

Kaj pa rabiš servis za avte na baterijo? Itak bomo vw-ja ali pa renoja ali pa karkoli drugega kupili. Kdo rabi ameriške polizdelke?

WarpedGone je izjavil:

Prvi delivery, ki so ga javno prikazali na TVju potem pa zatišje. Hotel si link, da ljudje čakajo 2 leti na avto.
Dobil si ga. In to zdaj ignoriraš.
Tako kot ignoriraš, da si trdil da boš svojo Teslo dobil 31.12.2018.

No, mi se vedno cakamo tvojih 15 jurjev. Al pa lahk tud banner na S-T kjer bo pisalo: "WarpedOne je tesla fanboy, k je izgubil 15 jurjev." :>

Je napisal moderator, ki je izbrisal podano stavo, potem ko so se kekci usrali in niso sprejeli ponudbe.
Danes taisti moderator meni oponaša, da sm stavo izgubil.

BigWhale, ti si ena sama sramota sama sebi in še večja sramota SloTechu.

BigWhale:

Prvi delivery, ki so ga javno prikazali na TVju potem pa zatišje. Hotel si link, da ljudje čakajo 2 leti na avto.

MrNigthHawk:
Prvi delivery, ki so ga javno prikazali na TVju potem pa zatišje. Hotel si link, da ljudje čakajo 2 leti na avto. Dobil si ga. In to zdaj ignoriraš.

Ta bebec še vedno ni sposoben dojet stavka, ki ga je sam napisal:

Kdo je dobil obljubo da bo v 6 mesecih dobil avto, nato pa je čakal dve leti?
Čakam, da bo BW tole izbrisal in tako znova reševal čast soborcu...

Zgodovina sprememb…

Bebec je pač nepismen in pol takele trosi okrog.
Ničesar takega nisem trdil, ker za razliko od bebcev, nimam kristalne krogle.
Napisal sem enostavno javno zavezo - konec 2017 je bila to še vedno "Late 2018", trenutno je "Early 2019".

Ampak bebci ste že takrat vedeli da se to ne bo zgodilo. Because reasons ...

Ko so mel šanso to svoje vedenje pretvorit v 15 jurjev (5 jurjev po glavi), so se usrali, BW je pa šel veselo brisat, danes se pa norčuje kako da sem zgubu stavo.
Patetično.

A veste tudi da se ne bo zgodilo "Early 2019"?
Veste tudi loto kombinacijo naslednje leto?

Zgodovina sprememb…

Kje misliš servisirat? Bo kakšen slovenski "uvoznik" ki bo bedel nad servisom?

Če bo kaj boljšega od Gradca, bo pač tisto, sicer pač Gradec, no problemo.

Kdaj boste dojeli, da se Tesla ne gre 'uvoznikov', 'pooblaščencev', 'zastopnikov' in podobnega pijavkanja? Vsa predstavništva in servisi so v lasti firme Tesla.

Find Us | Tesla

Zgodovina sprememb…

WarpedGone je izjavil:

Je napisal moderator, ki je izbrisal podano stavo, potem ko so se kekci usrali in niso sprejeli ponudbe.

BigWhale:

MrNigthHawk:
Prvi delivery, ki so ga javno prikazali na TVju potem pa zatišje. Hotel si link, da ljudje čakajo 2 leti na avto. Dobil si ga. In to zdaj ignoriraš.

Ta bebec še vedno ni sposoben dojet stavka, ki ga je sam napisal:

Vidim, da si prešel na "fake news" nivo :) in to ni nivo na katerem se pogovarjam.

Pomoje bo kmalu nova bolezen v registru: sindrom tesla
Rear DVD collector!
JTD power!

WarpedGone je izjavil:

Če bo kaj boljšega od Gradca, bo pač tisto, sicer pač Gradec, no problemo.
Kdaj boste dojeli, da se Tesla ne gre 'uvoznikov', 'pooblaščencev', 'zastopnikov' in podobnega pijavkanja? Vsa predstavništva in servisi so v lasti firme Tesla.
Servis v drugi državi je torej ok, ker če bi bil pri nas bi to bilo “pijavkanje”?!? 8-O LOL :P

3dfx je tako probal. kako se je eksperiment iztekel vemo:D

hojnikb ::

sj je jasno, da tak model ni vzdrzen, sicer bi se jih sli ostali tud.
#brezpodpisa

Machete ::

To bo kar fajn ja, ko bo pet errorjev ali pa samo crknjena lučka.
Hallo Hallo Ist jemand da? Hilfe. Ja, hallo, ist yougoscheisse da? Ja ja komm 20.9.2026 ab 8:00
250km 5h do gor, 5h dol. Vmes 6 ur čakanja. Če ne bo isti dan pa hotel ali nazaj domov.
Meni je že 30km odveč za neke servise.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

To bo kar fajn ja, ko bo pet errorjev ali pa samo crknjena lučka.
Hallo Hallo Ist jemand da? Hilfe. Ja, hallo, ist yougoscheisse da? Ja ja komm 20.9.2026 ab 8:00
250km 5h do gor, 5h dol. Vmes 6 ur čakanja. Če ne bo isti dan pa hotel ali nazaj domov.

Če si tesla fanboy se ni panike zapeljat do kopra, naložijo na ladjo in gas do obljubljene dežele.
Rear DVD collector!
JTD power!

Utk ::

Če bi jaz imel nek dizel traktor, bi mi blo tudi vsakih 30 km odveč.

Machete ::

Ni odvečnost v poti, pač pa v času in namenu. Vožnja je čudovita v 2016 traktorju.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

ziga1990 ::

^^juke je boljši
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Utk je izjavil:

Če bi jaz imel nek dizel traktor, bi mi blo tudi vsakih 30 km odveč.

Moj uradni servis je 2km stran. Neuradnih je pa 30 v radiju 10km... Nekateri ne radi izgubljamo čas za brezveze.

...je rekel in spet napisal nekaj na slo-tech.

Utk je izjavil:

...je rekel in spet napisal nekaj na slo-tech.

ko ti zmanjka konkretnih argumentov pa piše bedarije ;)
60 sekund za post vs 4 ure do servisa v gradec in nazaj :))

Gradec je zanimivo mesto.
Na servis pelješ teslo, vmes skočiš še v laufhaus

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: BigWhale ()

Vazelin je izjavil:

Gradec je zanimivo mesto.
Na servis pelješ teslo, vmes skočiš še v laufhaus

Ne vem no...eni opravičujete vsako neprijetnost na najbolj butaste načine.

Res ne vem kako pogosto hodite na servis. Men še menjava gum ni "usput" in priložnost za karkoli drugega. Telefon na servis je izguba časa pa imam nadomestnega doma!
Vsak servis je zguba časa in nujno zlo.

Kaj pa če imaš nesrečo? Bo avtovleka odpeljala avto v Avstrijo? To res sprašujem :D

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: BigWhale ()

Zate je potem električi avto idealen, tudi če ne tesla. Tankanje avta je pa res zguba časa.

WarpedGone je izjavil:

Men se zdi, da me nisi razumel cist. Tam spodaj je link do posta kjer si trdil:

"15 jurjev vam dam na mizo, če 31.12.2018 nimam avta doma."

https://slo-tech.com/forum/t670459/p560...

Torej, denarja ne rabis nikomur dajati, ker na konc ni prislo do stave in ker vemo, da gre tko al tko za neumno forumsko prepucavanje. Sam banner pa lahk vseen zrihtas, ce v enajstih dneh ne dobis avtomobila. O katerem izbrisanem postu govoris, pa nimam pojma. Da sem komu kaj pobrisal, ko so zadeve uhajale iz nadzora pa sploh ni dvoma.

WarpedGone je izjavil:

BigWhale:

Tega jaz sicer nisem nikoli napisal, najbrz si hotel citirati kaj drugega, ker je spodaj isti citat?

WarpedGone je izjavil:

Oh, joj jaz pac nimam soborcev... Ce bi vedel kolk 'tesla haterjev' mi pravi, da sem Tesla fanboy ... :D

Utk je izjavil:

Zate je potem električi avto idealen, tudi če ne tesla. Tankanje avta je pa res zguba časa.

Idealen je iz mnogih pogledov. Vendar ne vseh. In če bom kupoval avto za 40k bom želel, da je idealen v vseh.

Živim v bloku in ga ne morem polnit doma. Čakanje na pumpi po pol ure in več odpade. doseg mora biti vsaj 500km.

Utk je izjavil:

Tankanje avta je pa res zguba časa.
To je ravno ena boljših prednosti klasičnih vozil. V nekaj minutah doseg 800+ km:)

Gregor P je izjavil:

Utk je izjavil:

To je ravno ena boljših prednosti klasičnih vozil. V nekaj minutah doseg 800+ km:)

Zakaj bi izgubil nekaj minut, če pa lahko samo parkiraš avto na parkirno mesto ob polnilnici in si privoščiš večurno kosilo, da se baterija docela napolni?:D

Vazelin je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Utk je izjavil:

Zakaj bi izgubil nekaj minut, če pa lahko samo parkiraš avto na parkirno mesto ob polnilnici in si privoščiš večurno kosilo, da se baterija docela napolni?:D

Prideš iz daljše vožnje in dobiš klic, da je žena dobila popadke dva dni prej, baterija na 12% ti moraš pa iz Dunaja v Lj?

V idealnih scenarijih pač nimaš problemov ;)

V takem primeru je vseen. Ne zamudis sam ce si s helikopterjem al pa letalom. :>

BigWhale je izjavil:

V takem primeru je vseen. Ne zamudis sam ce si s helikopterjem al pa letalom. :>

Popadki lahko trajajo ure ali več, v ICE scenariju boš eno uro prej tam. :))
Pa bil je hipotetični scenarij :)

Pa bil je hipotetični scenarij

A bejž.

Samsung is reportedly building an autonomous driving chip that will be used by Tesla. The electronics company has aggressively been hiring software engineers that specialize in autonomous driving technologies, as it reportedly starts mass production of system-on-chips for Tesla's Model 3's autonomous driving features. The production of a self-driving chip by Samsung is interesting, considering previous reports saying Tesla was planning to vertically integrate its autonomous driving capabilities and build its own self-driving chip. Samsung has denied the creation of a new business unit dedicated for self-driving cars. -- KOREA HERALD

ICO EXPECTS 3,000 TESLA'S PER WEEK IN ZEEBRUGGE

From February, three thousand Teslas are expected every week in the port of Zeebrugge.

The cars are shipped to Europe from the San Francisco plant in the US via the Zeebrugse site of International Car Operators. Electric cars are distributed across Europe from the coastal port. The new traffic is good for more than a hundred new jobs in the finishing center. There the Teslas are subjected to a final check and provided with extras before they go to the car dealer. The company invests 2.5 million euros in the new traffic.

120k trojk v evropi v 2019... pričakovano
Aja, kaj je ICO? Firma, ki se ubada z furanjem novih avtov na in dol iz ladij:

Zgodovina sprememb…

cak, zakaj to ne pocne tesla ? gotta cut the middle man, amirite ?
#brezpodpisa

mikhaair ::

Saj se bodo same naložile z novim čipom:D

bambam20 ::

Vazelin je izjavil:

Če dobiš prostega. Srečno s tem.

3D : M2

Hmm, sweet sound of that straight six or an electric boi.

Tough choice za vikend igračko.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()
««
84 / 180
»»