Forum » Na cesti » Tesla 3
Tesla 3
Temo vidijo: vsi
BigWhale ::
Jest sem samo gumijaste tepihe vrgu v avto, to je pa to. Vse ostalo mi je samo za nabiranje krame. V avtu mam sončna očala, par USB kablov, in kartice za polnjenje, odpiranje ramp, in garaž.
Pa vecina teh dodatkov mi zgledajo kot kup neke poceni plastike. :/
Pa vecina teh dodatkov mi zgledajo kot kup neke poceni plastike. :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

deepsick ::
Hmm, to JE poceni plastika, normalno, kakšen material pa bi bil? Kar je smiselno, da je gumijasto/silikonsko, je in drži vodo. Četudi bi bila kupljena tapecirana (usnje ali klobučevina), recimo. Mi smo kar nekaj naprintali, carbon vzorec je dosti všečen... Tamlada veliko potujeta - žal se jima ne ljubi snemati fsd videev, četudi priznavata appeal - hranita pa očala, listke, kable, hub, košek, volansko poličko za telefon, p-uro, lijak za brisalce, račune, dokumente, drobižnik. Tapecirati izprintanega se nam zaenkrat ne ljubi in najbrž ne bo, bi se pa dalo. Z lesom pa ne znamo tega coprati, ker niso trivialne oblike - žlahte ne bomo vključevali. Aja, s3xy dodatkov (dash, centralni in trikotni gumbi) še ni, interes se pa blago nakazuje za prihajajoče praznike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deepsick ()
Kjub vsem komentarjem in kritikam je Model 3 ergonomsko dost ok narjen in jaz res nimam neke potrebe po dodatkih.
Also, kaj je lijak za brisalce?? :D
PARTyZAN ::
Verjetno "traktor" za natočit vitrex? Dunno, nisem še za nikogar slišal, da bi ga uporabljal v ta namen.
iKst_ ::
Kako dobite vi vse te storage bine inu konzolne organizerje in to? To vse kupite original/kompatibilne? Namignete za darilo? 3d sprintate?
Aliexpress ali Amazon.
Lahko tudi 3d printaš, ampak iz ustrezne plastike. ABS ali ASA.
bastadu ::
Kjub vsem komentarjem in kritikam je Model 3 ergonomsko dost ok narjen in jaz res nimam neke potrebe po dodatkih.
Verjetno je na M3 isto/podobno, ampak pri meni na MY je pokrovček za tekočino za brisalce precej nerodno zdizajniran, ko ga odpreš, mu okoliška plastika preprečuje, da bi ostal odprt in ga je potrebno med nalivanjem držati odprtega, zato je točenje vitreksa iz 5L kanistra, ki ga težko držiš z eno roko, precej oteženo ... Precej butasto za takšen avto ... verjamem da lijak reši tako zadevo, ampak zakaj za vraga niso tole naredili malce drugače, nič jih ne bi stalo ...

Lahko tudi 3d printaš, ampak iz ustrezne plastike. ABS ali ASA.
Amazon.de, ja, normalno, je pa bil črn petg dovolj v letu 2026, ničesar se ne pušča na soncu - ene 5 organizerjev je menda v konzoli
Tale lijak za (tekoče čistilo za) brisalce, ffs! Prozoren petg, carbon zgornji rob, jasno. V frunku poleg rezervne tekočine - smo ciganski od nekdaj, kaj jaz morem.
Nismo še dovolj daleč, da bi se nam zdelo produktivno razpravljati o kakršnihkoli pomankljivostih, pa tudi printer moramo uporabljati in se kaj naučiti, nočemo niti, da se srebrne ribice zaredijo v filamentih :D
Ooooh. Lijak za tekocino za brisalce ma ful vec smisla. :D Res je, tist pokrovcek je kr storast. Sploh v zimskih casih, ko vcasih dvakrat na mesec nalivam tekocino.

Pojma nimam, čemu se toliko norčuješ iz vsega in vsakogar, ki ne deli tvojih pogledov in prioritet... Še dobro, da pustiš ljudem, da vsaj nosijo lastne stroške, če bi še to hotel prevzeti, bi pa bila težava, nekakšna pa najbrž res. :D
Zdaj ne vem, se pričakuje kakšna podrobna razlaga, dokazila ali karkoli, ker sicer mene spominja na sosednjo temo, ko se je hotelo od mene neko priznanje izsiliti in odgovornosti za panogo zaradi izjav nekoga drugega?
Zdaj ne vem, se pričakuje kakšna podrobna razlaga, dokazila ali karkoli, ker sicer mene spominja na sosednjo temo, ko se je hotelo od mene neko priznanje izsiliti in odgovornosti za panogo zaradi izjav nekoga drugega?
Clovek, na cem si ti!? Noben se ne norcuji iz tebe. Kristus ...
V resnici nisem vedel kaj bi lahko bil "lijak za brisalce". Nobody is out there to get you, res ne.
Aja, pa zdej si printam svojega, ker pac deluje prakticno. :))
V resnici nisem vedel kaj bi lahko bil "lijak za brisalce". Nobody is out there to get you, res ne.
Aja, pa zdej si printam svojega, ker pac deluje prakticno. :))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

Ja, jaz kar ne razbiram vseh (morebiti dobronamernih) nians v pisanju, nekatere nedavne izkušnje niso bile zelo prijetne, dasiravno ne dolgočasne.
Se opravičujem za nevšečnosti, ne obljubljam, da so zadnje - pač sodim po sebi, jebiga :D
Se opravičujem za nevšečnosti, ne obljubljam, da so zadnje - pač sodim po sebi, jebiga :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deepsick ()