Forum » Kaj kupiti » Kateri napajalnik
Kateri napajalnik
iBojan ::
Pozdravljeni!
Zadnje čase me morijo napajalniki ;) oziroma ventilatorji v njih. Torej po kakem pol leta delovanja; računalnika sta vkloplena skoraj 24/7 mi začne vsak ventilator brneti, cviliti, ... Vse skupaj je pač zaradi praha in delno obrabe ampak po pol leta ta nebi smela biti tako huda. Ali lahko ta ventilator kar izklopim? Se mi bo zaradi tega napajalnik pregrel? Kateri napajalnik mi predlagate, da se rešim te težave?
lp, Bojan
Zadnje čase me morijo napajalniki ;) oziroma ventilatorji v njih. Torej po kakem pol leta delovanja; računalnika sta vkloplena skoraj 24/7 mi začne vsak ventilator brneti, cviliti, ... Vse skupaj je pač zaradi praha in delno obrabe ampak po pol leta ta nebi smela biti tako huda. Ali lahko ta ventilator kar izklopim? Se mi bo zaradi tega napajalnik pregrel? Kateri napajalnik mi predlagate, da se rešim te težave?
lp, Bojan
amacar ::
Kakega, ki se mu ventilatorji čim manj vrtijo, manj vrtenja je manj prahu, torej semipasivnega. Js imam cel komp semipasiven in po enem letu je prahu v notranjosti minimalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utišanje PCja z izolacijoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4880 (4242) | Janac |
» | Čiščenje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2032 (1339) | Duhec |
» | neslišen računalnik + monitorOddelek: Kaj kupiti | 1883 (1480) | Pro_moted |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 32589 (30634) | kuglvinkl |
» | Postavitev napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1913 (1404) | solatko |