» »

vodno hlajenje p4 2.4 in gf ti4200.ohišje chieftech cs601 mdr

vodno hlajenje p4 2.4 in gf ti4200.ohišje chieftech cs601 mdr

partysound ::

Zanima me če lahko in koliko pride vodno hlajenje za ohišje chieftech cs 601mdr. imam pa p4 2.4, geforce ti 4200 128 mb vivo.

ali je možno narediti tako vodno hlajenje. ali se sploh splača? baje da je komad tiho pol? zdj mam sredaj dva zalmana f1 z adapterjem da delata na silent. in pa stranskega-original.

HVALA VSEM
Močna ozvočenja in lightshow za žurke ali večje koncerte. uros.piskac@siol.net

frenk ::

vodno hlajenje daš loh v vsa ohišja, cena je pa pač zlo odvisna od tebe...če boš šu po radiator na odpad in če boš sam naredu blok te loh kr pocen pride...pa če delaš vodno zaradi tihega delovanja in ne zared navijanja loh mau pršparaš tud pr pumpi...jest sm meu navitga 1700+(se ne spomnem na kolk sam vem da ni blo mau) pa sm ugasnu use ventilatorje na radiatorju pa se je ustavl na 50 stopinj...torej se sliš sam črpalka, ki pa je tud skorej neslišna(600l/h)...če vodnga preneseš še na ti4200 in nbridge ti ubistvu ostane sam ventilator v napajalniku...verjetn bo najglasnejša komponenta tvoj dika, sam tud za to loh daš kšne "podložke" in ga tako nekolk utišaš...zdej je vprašanje sam al bi ti delou vodnga za tišino al za navijanje:\

partysound ::

jst bi rad dase komad dobr hladi in da je doma tiha.

delam pa s to kišto MEET ME v divači. delam pa lightshow v enem šotoru. in pa snemam musko. 12 ur TRANCE muske. a pol rab še en rezervoar za vodo? kok je psa to kej teže pol? hlajenje je baje kar dost težko?

kam bi dal pa radiator?sj je dost placa sam vseen. a obstaja kakšen komplet za chieftech cs 601? da je točno po meri narejen. ne bi jst kej sam čaral notr po kišti. napajalnik sem utišal z zalmanom f1 in adapterjem in je res skoraj neslišen.
Močna ozvočenja in lightshow za žurke ali večje koncerte. uros.piskac@siol.net

frenk ::

http://www.cool-pc.org/index.html

tole je ena slo trgovina z vodnimi hlajenji...če maš dost dnarja

če bi rad da se zlo dobr hladi in da je doma tiha je najbol če daš kšn fan kontroler not...tko poj loh štimaš obrate ventilatorjev na radiatorju(sej ti prauš da maš zalman f1)

rezervoarja neb rabu če bi meu pretočno črpalko...teža je pa relativna stvar...pomoje tehta ukol...hm...2 kili...če ni rezervoarja

največji problem je namontirat radiator...če pravš da nebi nč vtou po kišti...mogoče bi ti loh kšn drug svetvou k ma že narjen vodnga u chieftec kišti...mogoče bi loh s lepilnim trakom zalimau al pa s špago...improvizacija:)

p.s.:moj tamau tud prua da gre na meet me...to je baje nekj kokr love parade al kuko?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zalmanov (P)Reserator vodni komplet

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
493243 (1592) Good Guy
»

heatpipe za gf ti4200

Oddelek: Hlajenje in modifikacije